Σελίδα 62 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Κάνοντας και μια πρόβλεψη, οι θεσμοί ΔΕΝ θα το δεχθούν πλέον. Είναι φανερό πως υπάρχει τεράστιο θέμα εμπιστοσύνης, και δεν θα δώσουν τίποτα στον Άλεξ.

Ήδη από εχθές που ψέλλιζαν κάτι οι δικοί μας γάτοι, οι Γερμανοί είχαν δηλώσει πως κάθε συζήτηση θα γίνει μετά το δημοψήφισμα...(όπερ μεθερμηνευόμενον, παίρνω το αγιοβασιλειάτικο κουμπούρι που μου τράβηξες, και στο βάζω στον πρωκτό).
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Γιατί λοιπόν να μην παίξουμε το τελευταίο μας χαρτί και να τα τινάξουμε όλα στο αέρα (το Κούγκι που έλεγε ο Κα(η)μμένος);
    Γιατί την επόμενη μέρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κι αυτούς:
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	CIzolU0WcAAmHv6.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	39,1 KB 
ID:	337983
    Εκτός αν ούτε αυτό θεωρείται σημαντικό...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Κάνοντας και μια πρόβλεψη, οι θεσμοί ΔΕΝ θα το δεχθούν πλέον. Είναι φανερό πως υπάρχει τεράστιο θέμα εμπιστοσύνης, και δεν θα δώσουν τίποτα στον Άλεξ.

Ήδη από εχθές που ψέλλιζαν κάτι οι δικοί μας γάτοι, οι Γερμανοί είχαν δηλώσει πως κάθε συζήτηση θα γίνει μετά το δημοψήφισμα...(όπερ μεθερμηνευόμενον, παίρνω το αγιοβασιλειάτικο κουμπούρι που μου τράβηξες, και στο βάζω στον πρωκτό).
    Έτσι είναι. Κάπου διάβασα ότι κάποιοι απορρίπτουν αυτόματα τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, απλά επειδή είναι ο Τσίπρας και ο Βαρού.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Θα τον αναγκάσουν να υπογράψει μια συμφωνία που ταυτόχρονα θα είναι και η πολιτική του καταδίκη μιας και όσο και επικοινωνιακό μασάζ περί δήθεν "επιτυχούς διαπραγμάτευσης επειδή τους τρίξαμε τα δόντια" να πέσει δεν θα πείσει κανέναν... Την όποια συμφωνία θα την υπογράψει ο Τσίπρας και θα την εφαρμόσει άλλος (και ο οποίος θα έχει το πλεονέκτημα ότι θα μπορεί να επικαλεστεί "δεν φταίω εγώ - η προηγούμενη κυβέρνηση μου έχει δέσει τα χέρια"...)

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Μόλις κουρευτούν-δημευτούν οι καταθέσεις, μόλις αρχίσουν οι ελλείψεις σε ΒΑΣΙΚΑ αγαθά, μόλις αρχίσουν οι οργισμένες διαδηλώσεις με καταστροφές-λεηλασίες-ντού σε τράπεζες και μαγαζιά κλπ τότε θα χαθεί ο έλεγχος και η μόνη εφικτή λύση θα είναι η κάννη ενός όπλου... Και μην φανταστείτε ότι είμαστε πολύ μακριά από αυτό, 1-το πολύ 2 μήνες...
    Ναι, και σε λίγο έρχεται και το zombie apocalypse.

Θα ζήσουμε επιτέλους τις στιγμές που ονειρευόμαστε όλοι οι φαν του Walking Dead.

Αυτό θα έπρεπε να σε υποψιάσει για το νοητικό επίπεδο των ανθρώπων που αποφάσισαν να τραβήξουν την πρίζα της χώρας για να δουν τι θα γίνει.

Δεν χρειάζεται καν να ξέρουν οικονομικά, ιστορία λίγο να διάβαζαν θα ήξεραν τι θα επακολουθούσε. Και το τραγικό (πραγματικά τραγικό), είναι πως πολλοί γύρω μου -αλλά και εδώ μέσα- έχουν υιοθετήσει τις μεθόδους υπεράσπισης της τρομερά επικίνδυνης ρητορικής των πρακτόρων, όπου όσοι δεν συμφωνούν είναι εναντίον του λαού, όσοι δεν συμφωνούν εξυπηρετούν συμφέροντα, όσοι δεν συμφωνούν είναι με την πλευρά των δανειστών.
    Μέχρι και την αναμενόμενη και δικαιολογημένη συμπεριφορά του κόσμου χλευάζουν, που δεν δείχνει ψυχραιμία και συνωστίζεται στα ΑΤΜ, ή αγοράζει φάρμακα που χρειάζεται, καθώς το manual προέβλεπε να γίνει συντεταγμένα και με ψυχραιμία.

Καλή μας τύχη σύντροφοι. Και όπως λέει και η υπογραφή μου "Επί αμφιβολίας, άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μην δώσει λύση στο πρόβλημα, αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία."

Ίσως και να χρειάζεται τελικά.

Ρε Βύρωνα, κάτσε μισό λεπτό ρε άνθρωπε γιατί θα με τρελάνεις.

Ποιοί είναι οι πράκτορες τώρα?
    Αναφέρεσαι σε πράκτορες, πράγμα το οποίο όταν το έκαναν άλλοι αναφερόμενοι σε άλλους πράκτορες, η απάντησή σου ήταν "OMG & 3LOL" και με το δίκιο σου κιόλας πολλές φορές.
    Γυρίσαμε το Λιακόπουλο ανάποδα και τώρα δικαιώνονται οι φοβίες των δε, ενώ οι φοβίες των μεν τόσα χρόνια περνάγανε στο ντούκου?

Ποιον χλευάζουμε?
    Τον κόσμο που πηγαίνει στα ΑΤιΜα μηχανήματα να βγάλει το 50άρικο να περάσει τη μέρα?
    Ή το ότι οι τράπεζες, οπερ μεθερμηνευομενον (για έναν απλό άνθρωπο που δεν κατέχει τα οικονομικά) οι κουμπαράδες που βάζεις 5 φράγκα να σου τα φυλάνε, και περιμένεις όταν πας να τα βγάλεις να σου τα δώσουν πίσω, ξεφνικά σου λένε "Ξεπούλησα!"

Και σκέφτεται κι αυτός ο έρμος (και με το δίκιο του), ποιόν πούστη σώζανε επί 5 χρόνια αυτοί οι μαλάκες?
    Εμένα δε με σώσανε. Με κάψανε.
    Τον διπλανό μου επίσης.
    Την τράπεζα τη σώσανε? Κάτι πήρε το αυτί μου.
    Ωραία, αφού με πηδήξανε για να τη σώσουνε και να μπορεί να μου φυλάει τα λεφτά αντί να τα έχω μασούρι στη σούφρα μου (γιατί δεν κινείται έτσι η οικονομία με είχαν πει), γιατί τώρα η σωσμένη τράπεζα δε μου τα δίνει πίσω? Δε σώθηκε ούτε αυτή?

Κι αρχίζουν εκεί τα αρκτικόλεξα και τα ξενόγλωσσα που ολόκληρη αλφαβήτα δεν αρκεί για να τα χωρέσει.

"Τα CDS που κάνανε inflation σου λέει τα ESP, κατέστρεψαν το ΑΕΠ, κι αυτό με τη σειρά του την ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί GSX με αρνητικό πρόσημο ασούμε, και οι αγορές να μην επιθυμούν investments σε Elmer funds, και με τα πολλά κάπως έτσι έφτασες να πεινάς. Κατάλαβες? Κατάλαβα να λες, γιατί αλλιώς έχει κι άλλο."

Έχουμε ακόμα κατοχικά κατάλοιπα, και θα πάει ο άλλος να αγοράζει καλαμποκάλευρο σε προσφορά, ζάχαρη, λάδι, και παστό γουρούνι μη γίνει πόλεμος.
    Δε χλευάζουμε τον καημένο που πάει και το κάνει.
    Τον κάθε μαλάκα από ραδίου και τελεόρασης που του πιπιλάει το μυαλό χλευάζουμε και τονε ρίχνουμε και 5 φάπες άμα λάχει.

Όσο για το ποιός τράβηξε τη χώρα από την πρίζα, την είχε ήδη τραβήξει αυτός ο οποίος την έριξε σε κώμα και στα μηχανήματα υποστήριξης να φυτοζωεί αρχής εξ'αρχής.

Αν θέλετε να τα κάνουμε όλα ισάδι και "οι από δω γ@μάνε τους απο κει", προσωπικά δεν παίζω.
    Έχω φίλους κι ανθρώπους που αγαπάω κι από τις 2 """πλευρές""".
    Ποτέ δεν είπα ότι εξυπηρετείς συμφέροντα, και πάντα εποικοδομητικό διάλογο έκανα μαζί σου κι ας διαφωνούμε σε πολλά.
    Με άλλους μπορεί να συμφωνώ σε περισσότερα αλλά να είναι λίγο μαλάκες.
    Απ'όλα έχει ο μπαξές.

Αν θέλουμε να τους πούμε όλους ούγκανους και να αρπάξουμε το δίκαννο εμένα σαν Παναγιώτη δε με αφορά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αν δλδ δεν βγαίναμε πριν, πως θα βγούμε με περισσότερους φόρους; Δεν θα βγούμε..
    Με περισσότερους φόρους και με χαμηλότερα εισοδήματα, να προσθέσω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Έχουμε ακόμα κατοχικά κατάλοιπα, και θα πάει ο άλλος να αγοράζει καλαμποκάλευρο σε προσφορά, ζάχαρη, λάδι, και παστό γουρούνι μη γίνει πόλεμος.
    Δε χλευάζουμε τον καημένο που πάει και το κάνει.
    Εμ, όχι εγώ τον χλευάζω. Πάω για ψωμί την Δευτέρα. Και μπαίνει σκασμένη μία ακόμα πελάτισσα, "φέρε μιά φραντόλα σε παρακαλώ". Γιατί τέτοια μούτρα; "Πήγα να πάρω κρέας δίπλα και εδώ και μία ώρα ασχολούνται με τον έναν μαλάκα που παρήγγειλε 25 τεμαχισμένα κοτόπουλα και 30 κιλά κιμά". Δεν υπερβάλλω για τα νούμερα, επί λέξη αυτά είπε η γυναίκα.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 01/07/2015 στις 11:44.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Γιοσουφάκια πλέον από εδώ και πέρα και επίσημα και με την βούλα.
    Τσάμπα μάγκες.
    Από εδω και πέρα γίναμε το καλύτερο παράδειγμα σε όλους για το τι τον περιμένει αν σκεφτεί στο μέλλον κάτι ανάλογο.
    Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Έτσι είναι. Κάπου διάβασα ότι κάποιοι απορρίπτουν αυτόματα τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, απλά επειδή είναι ο Τσίπρας και ο Βαρού.
    Αν το δει κάποιος από έξω όλο αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά κωμικοτραγικό, ειλικρινά! Μεσ σε μόλις 6 χρόνια πέρασαν 3 σωτήρες του ελληνικού λαού αρχής γενομένης απ τον ΓΑΠ. Στο πέρασμα τους μόνο ανάπτυξη δεν είχε ή χώρα.

Θυμάμαι ειδικά την κορυφαία δήλωση του ΓΑΠ ότι ναι μεν σας έβαλα στο μνημονιο, έφερα το ΔΝΤ στην Ευρώπη όταν όλοι οι ευρωπαίοι μου έλεγαν ότι είναι λάθος, αλλά σαν πρωθυπουργός της χώρας ανεδειξα το Καστελόριζο.

Δεν έχουμε πολιτικούς ρε γκαϊζ. Τώρα ο Άλεξ θα φύγει... Μετά να δούμε ποιος σωτήρας θα έρθει..
    Μήπως θα είναι ο Θεοδωράκης;;;; Αχαχαχα θα πέσει γέλιο..

Το χειρότερο όμως είναι πως έχω την εντύπωση πως θα ανέβουν πολύ οι Γκόλντεν Ντον και τότε........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Από εδω και πέρα γίναμε το καλύτερο παράδειγμα σε όλους για το τι τον περιμένει αν σκεφτεί στο μέλλον κάτι ανάλογο.
    Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.
    εσύ τι λες, θα το καταλάβουν αυτοι που πρέπει όπως πρέπει ή θα μου ρίξεις και συ φάσκελα όπως ο άλλος????

πουτσ@@@@@@@@@

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Αντε, να δούμε την Κυριακή, ποιοι ήταν αυτοί, που ''τα έφαγαν μαζί'' με τον Πάγκακο

Αυτοί που θα ψηφίσουν ''ναί'', για ένα τελευταίο κοκαλάκι ακόμα .............
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Από εδώ και πέρα νομίζω πως κανείς δεν έχει δικαίωμα να παραπονεθεί για τα στραβά που θα του έρθουν.
    "Ο Έλληνας στα δύσκολα είναι ενωμένος"
    Είναι ίσως η μεγαλύτερη μπούρδα που έχει ειπωθεί.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    "Ο Έλληνας στα δύσκολα είναι ενωμένος"
    Είναι ίσως η μεγαλύτερη μπούρδα που έχει ειπωθεί.
    Αποκλείεται. Σίγουρα έχεις ακούσει το "Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί...".
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    εσύ τι λες, θα το καταλάβουν αυτοι που πρέπει όπως πρέπει ή θα μου ρίξεις και συ φάσκελα όπως ο άλλος????

Τέλος φίλε μου. Άτακτη φυγή.
    Το ότι πηγαίνεις για πόλεμο, δεν είναι δεδομένο ότι θα τον κερδίσεις.

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Τρολ ον:

Για να διακωμωδησω λίγο την κατάσταση. Στείλαμε στην Ευρώπη τον Αλέξης και πήγε ανετός χωρίς γραβάτες και πολύ Κλάιν Μάιν.. Φανταζεστε πως θα αντιδράσουν αν ο επόμενος που θα τους στείλουμε θα είναι ο Θεοδωράκης;;; Αχαχα θα πάει με σακίδιο στην πλάτη και στα συμβούλια κορυφής θα είναι ο μόνος που θα σηκώνεται και θα φέρνει βόλτες γύρω απ το τραπέζι για να μιλήσει...

Ω ρε γέλια....

Τρολ οφ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αποκλείεται. Σίγουρα έχεις ακούσει το "Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί...".
    ναι αλλά οι μισοί θελουν τα άκρως αντίθετα από τους άλλους μισούς οπότε και το σύμπαν μας γράφει στα παπάρια του......

πουτσ@@@@@@@@@

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44