Σελίδα 66 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 1656616263646566676869707176116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 976 έως 990 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν το εκλαμβάνω ως χιούμορ, μιας και ο άντρας της Κων/πούλου είναι φαν του zombie apocalypse αν κρίνω απ΄την συλλογή t-shirt που φοράει.
    Ήμαρτον πια με την Κωνσταντοπούλου.

Ούτε και ξέρω τί t-shirt φοράει ο άντρας της, ούτε και ήξερα αν έχει άντρα ή αν είναι γεροντοκόρη.

Στα υπόλοιπα, φαντάζομαι πως δεν περιμένεις να κάτσω να γράψω 20.000 λέξεις για να σου εξηγήσω πως δουλεύει η ελληνική οικονομία, αν και μου κάνει εντύπωση πως δεν αντιλαμβάνεσαι καν την διαφορά μεταξύ αρρώστου και νεκρού.
    Εννοείται ότι δεν περιμένω να κάτσεις να παραδώσεις μάθημα "Greek Economy 101" αίθουσα "Δημοψήφισμα 2015" έναρξη 14:00, παρακολούθηση υποχρεωτική.

Ούτε ζήτησα κάτι τέτοιο.

Όσο για το άλλο, ή έχουμε διαφορετικούς ορισμούς για τον άρρωστο και το νεκρό, ή ξαφνικά (γιατί δε μου έχεις δώσει τέτοια δείγματα στο παρελθόν) υποτιμάς τόσο πολύ την (όποια) νοημοσύνη μου.

Απλά αυτό που από τη δική σου θέση και με τις δικές σου προσλαμβάνουσες μπορεί να μοιάζει νεκρός, από κάποια άλλη θέση μπορεί να μοιάζει κάτι άλλο.
    Και ούτε μιλάω να ψοφήσουμε με αξιοπρέπεια, και ζήτω η Ελλάδα, και δώσ'του πήδος από το Ζάλλογγο.

Να χαρέις με τις τράπεζες...τα επιχειρήματα του στύλ σου έδωσα τα λεφτά μου, που είναι τώρα? τα έχω γράψει 1000 φορές και εγώ και ο Ηλίας και όσοι είχαν υπομονή να απαντήσουν κατά καιρούς.
    Σαν να λέμε, οτι πάει σήμερα το Περού στο ΔΝΤ και του ζητάει τα λεφτά της συνδρομής του πίσω, και το ΔΝΤ του λέει σόρρυ μαν, τα έδωσα στους έλληνες και δεν...
    Ρε Βύρωνα μή με τρελαίνεις. Τί να χαρώ με τις τράπεζες? Ποια επιχειρήματα του στυλ και δεν ξέρω γω τί άλλο?
    Σου είπα, από τη θέση που είσαι βλέπεις τα πράγματα με έναν τρόπο και είναι λογικό να θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα.
    ΔΕ λέω ότι φοράς παρωπίδες. Μην παρεξηγηθώ. Λέω ότι είναι λογικό να είσαι σε ένα βαθμό επηρεασμένος και να βλέπεις τα πράγματα με κάποιον Χ τρόπο. Ούτε κακό τον λέω ούτε καλό ουτε τίποτα.
    Δεν ισχύει αυτό για τον καθένα που είναι έξω από το χορό που χορεύεις εσύ ή ο Ηλίας.

Ο χ ψ ω τυπάκος περιμένει να βάλει στην τράπεζα 5 ευρώ κι όταν πάει να τα βγάλει, να βγούνε.
    Ποιό Περού και ποια Νέα Γουινέα?

Εν συντομία και με ένα απλό παράδειγμα, εσύ πας στην τράπεζα και της δίνεις 1.000€ κατάθεση για να πάρεις 5% πχ. Η τράπεζα δανείζει τα 800€ σου σε μένα με 10% (αλλιώς γιατί να στα πάρει?)...
    Εγώ είμαι ένας άτυχος άνθρωπος και δεν μπορώ να τα πληρώσω πίσω, άρα η τράπεζα έχει ένα κόκκινο δάνειο και δεν μπορεί να σου δώσει τα λεφτά πίσω. Άρα χρειάζεται ¨διάσωση" ή ανακεφαλαιοποίηση, διαφορετικά παίζει με κάτι πολύ σημαντικό στις συναλλαγές με χρήμα, που λέγεται εμπιστοσύνη.

Στην ελληνική πραγματικότητα, είχαμε 230 δις δάνεια με περίπου ίσες καταθέσεις. Οι καταθέσεις την έκαναν για άλλες πατρίδες και έμειναν 120 στο σύστημα, με τα δάνεια να παραμένουν 230, εκ των οποίων λόγω κρίσης ή λόγω σεισάχθειας έσκασαν τα 100...

Αντίο ζωή
    Σε ευχαριστώ.
    Αυτό το γνωρίζω μέχρι κι εγώ.

Δεν το γνωρίζουν όλοι όμως. Αυτό προσπαθώ να σου πω.

Σου φέρνω κι άλλο παράδειγμα.

Κάποιος θα σκεφτεί (με το όποιο δίκιο του), "Και τί με νοιάζει εμένα αν εσύ δεν έχεις να τα δώσεις πίσω στην τράπεζα. Εγώ ξέρω ότι ίδρωνα μια ζωή, έσιαξα οικονομίες 10-20-40-80.000 ευρώ, τα έβαλα στην τράπεζα, και τώρα δεν μπορώ να τα βγάλω, γιατί η τράπεζα μου τα πείραξε"

Μπορείς έστω να το πλησιάσεις αυτό το σκεπτικό και να δεχτείς ότι κάποιοι άνθρωποι μέχρι εκεί φτάνουν?
    Είναι παράλογοι?
    Δεν ξέρουνε πολλά. Μπορεί να έπρεπε να ξέρουν περισσότερα. Τί να κάνουμε τώρα?

Μη μου πεις για λαμόγια.
    Ναι υπάρχουνε λαμόγια ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Υπάρχει όμως και κόσμος που απλά εμπιστευόταν την τράπεζα, υπέγραφε όπου του έδειχνε ο χαμογελαστός υπάλληλος (γιατί αν καθόταν να διαβάσει όλα όσα του έδιναν για να ανοίξει ένα λογαριασμό, δε μιλάω για δάνεια, θα χρειαζόταν 3 μέρες και διερμηνέα), και απλά έβαζε στην άκρη κάποια λεφτά.

Simple as that.

Πες μου ότι λαϊκίζω, πες μου ό,τι θες.
    Αλλά τουλάχιστον δέξου ότι δε γνωρίζει ο κάθε πικραμένος τί ακριβώς γίνεται και ξαφνικά βρίσκεται να κλαίει τα όσα μάζευε.

ΥΓ.Κάπου το είχα ξαναγράψει παλιότερα, απλά τώρα είναι απτό και πιο κατανοητό. Μπορείς να θέλεις να κλείσουν οι κακές τράπεζες, μπορεί να θέλει να διορίσεις καλές ή κακές διοικήσεις, ΑΛΛΑ δεν μπορείς να μην έχεις τραπεζικό σύστημα. Το γιατί το βλέπεις αν κάνεις μια βόλτα έξω.
    Και αν θυμάμαι καλά, σου είχα απαντήσει ότι όντως χρειάζεται μίας μορφής τραπεζικό σύστημα. Το ποιάς μορφής θα είναι αυτό έχει τεράστια σημασία.
    Το αν τη σήμερον ημέρα, και στην κατάσταση που βρισκόμαστε, δε θα μπορούσαμε να έχουμε άλλης μορφής τραπεζικό σύστημα είναι δεκτό.
    Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αυτό το τραπεζικό σύστημα (κι όσοι το τρέχουν και το συντηρούν, και δε μιλάω για τους υπαλλήλους) δεν είναι συνυπεύθυνο για την κατάσταση που επικρατεί εκεί έξω.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...

Οι Ναϊτες ιππότες γιατί έγιναν πανίσχυροι, και τελικά εξοντώθηκαν από τον Πάπα νομίζεις? Γιατί ήταν αιρετικοι?
    O Φιλιππος Δ' της Ισπανίας τους "διέλυσε"... (Ο Πάπας ήταν δοτός)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ναι, ρε Νίκο σε φάση να'χαμε να λέγαμε μπορούμε να πούμε ότι θέλεις εδώ μέσα. Δεν έχει και πολύ σημασία αν θεωρώ εγώ λογικό ή φυσιολογικό και εσύ παρά φύση αλλά πως αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύει καμμιά 20αριά αιώνες. Και έχει διαρκέσει τόσο, γιατί δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστατο.

Οι Ναϊτες ιππότες γιατί έγιναν πανίσχυροι, και τελικά εξοντώθηκαν από τον Πάπα νομίζεις? Γιατί ήταν αιρετικοι?
    Ε αυτό λέμε, έτσι δουλεύει "από εξαπανέκαθεν". Καλό θα ήταν να μπορέσουμε να το αλλάξουμε αυτό, αλλά είναι (δυστυχώς) όπως το λες.

Νάχαμε να λέγαμε.

Προς το παρόν χαίρομαι ειλικρινά που μπορούμε να κουβεντιάζουμε ήρεμα όλοι μας εδώ μέσα.
    Μάλλον μας ενώνει η αγάπη μας για το χάρντκορ ή απλά είμαστε ακόμα μουδιασμένοι.

Υ.Γ. Θα ενοποιήσω το θέμα αυτό μαζί με τα εξωγήινα ζητήματα κάπου αλλού ή κάποια άλλη ώρα.

Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεδομένου ότι μόνο μια εισβολή από το διάστημα μας σώζει.......

Asabiyah my friend

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Βύρωνα, δεν βγαίνει ρε συ... όσο καλές προθέσεις και να έχεις, βαρέθηκε πολύς κόσμος να ακούει για CDS, PSI, FTSF ,FMF, DID, SINISALO και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο (κάνει και ρίμα).

Όντως το 99% του πλανήτη μέσα σε αυτό το σκατοσύστημα είναι το οποίο συναλλάσσεσαι αέρα κοπανιστό καθημερινά, τρισεκατομμύρια κυβικών μέτρων κοπανιστού αέρα δημιουργούνται εικονικά σε υπολογιστές και ανταλλάσσονται μέσα από καλώδια, οπτικές ίνες και δορυφόρους... και έρχεται μια μέρα και σου λένε: "ο τάδε οίκος σε αξιολογεί σήμερα ως σκουπίδι" γιατί κάποιο από αυτά τα μπαλόνια κοπανιστού αέρα έσκασε και από το ωστικό κύμα σκάσανε κάποια άλλα και τελικά πρόλαβαν όλοι και ξαναγέμισαν νέα μπαλόνια με τον κοπανιστό αέρα που ήταν διαθέσιμος και πλανιόταν, εκτός από εσένα που δεν είχες τη δυνατότητα και τώρα είσαι "σκουπίδι".

Να πάνε να γ@μηθούνε. Με οποιοδήποτε κόστος.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    είχα πιστέψει και εγώ το zeitgeist.

Μην δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Βύρωνα, δεν βγαίνει ρε συ... όσο καλές προθέσεις και να έχεις, βαρέθηκε πολύς κόσμος να ακούει για CDS, PSI, FTSF ,FMF, DID, SINISALO και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο (κάνει και ρίμα).

Όντως το 99% του πλανήτη μέσα σε αυτό το σκατοσύστημα είναι το οποίο συναλλάσσεσαι αέρα κοπανιστό καθημερινά, τρισεκατομμύρια κυβικών μέτρων κοπανιστού αέρα δημιουργούνται εικονικά σε υπολογιστές και ανταλλάσσονται μέσα από καλώδια, οπτικές ίνες και δορυφόρους... και έρχεται μια μέρα και σου λένε: "ο τάδε οίκος σε αξιολογεί σήμερα ως σκουπίδι" γιατί κάποιο από αυτά τα μπαλόνια κοπανιστού αέρα έσκασε και από το ωστικό κύμα σκάσανε κάποια άλλα και τελικά πρόλαβαν όλοι και ξαναγέμισαν νέα μπαλόνια με τον κοπανιστό αέρα που ήταν διαθέσιμος και πλανιόταν, εκτός από εσένα που δεν είχες τη δυνατότητα και τώρα είσαι "σκουπίδι".

Να πάνε να γ@μηθούνε. Με οποιοδήποτε κόστος.

Κώστα σύμφωνοι και καλά όλα αυτά.

Η μαλακία είναι ότι για να γυρίσουμε στο φέρε κότα πάρε καρότα (κάπως έτσι το λέει κι ο Βύρωνας νομίζω) δε γυρνάμε μόνοι μας.
    Ή θα γυρίσει όλος ο πλανήτης, ή κανείς.

Δεν κουβεντιάζω αν το φέρε κότα πάρε καρότα είναι καλύτερο ή χειρότερο από τον αέρα τον κοπανιστό κλπ που έχουμε σήμερα.
    Απλή παρατήρηση κάνω.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Διάβασα το παρακάτω από κάποιον οικονομολόγο. Δεν είμαι ειδικός για να σχολιάσω επ'αυτού, οπότε το αφήνω σε όποιον νομίζει ότι είναι. Για τους υπόλοιπους, αποτελεί ένα - μάλλον - ενδιαφέρον ανάγνωσμα:

https://www.facebook.com/dimitris.ka...381295?fref=nf
    σε ευχαριστούμε

νομίζω οτι αποσπασματικά που ενημερώνομαι για την ομιλία μέρκελ, πρέπει να ετοιμαζόμαστε για έξοδο από ευρώ, ευρώπη κλπ κλπ
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Μέρκελ: Με τη λήξη του δεύτερου προγράμματος έληξαν και οι τελευταίες προτάσεις του Eurogroup

αρα...δημοψηφισμα σκανδαλο...100+εκατομυρια για τις διαδικασιες ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ!
    αυτοι ειμαστε...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    πρωτή φορά στα χρονικά θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία;

έχεις ετοιμάσει φάκελους; κρεμάλες;

Τίποτα απ' όλα αυτά. Απλά μιάς και ήμουν κι΄εγώ κάτοικος της ίδιας χώρας με το
    παχύδερμο μ' είχε τσούξει το τσουβάλιασμα και το ότι μας θεωρούσε όλους δεδομένους,
    λιγούρια και πελατάκια του.......
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    O Φιλιππος Δ' της Ισπανίας τους "διέλυσε"... (Ο Πάπας ήταν δοτός)
    Φίλιππος Δ' της Γαλλίας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Της Γαλλίας
    Mea culpa.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    νομίζω οτι αποσπασματικά που ενημερώνομαι για την ομιλία μέρκελ, πρέπει να ετοιμαζόμαστε για έξοδο από ευρώ, ευρώπη κλπ κλπ
    Ρε Σπυρακο, απλά και μόνο γιατί το έγραψες, χωρίς παρεξήγηση.

Αυτό το "Θα βγει η Ελλάδα απο την Ευρώπη....." κάθε φορά που το ακουω

Βρε μαλακες, το οικόπεδο εδώ το έχουμε. Θα μας το ξηλωσετε να το πάτε Αυστραλία με μεταφορική?
    Μπα γαμω την τρέλα μου και την Κοσιωνη μου μέσα

Banned
    Γεωγραφικα ΚΑΙ η αλβανια ΚΑΙ τα σκοπια ΚΑΙ η τουρκια ευρωπη ειναι....

ειναι ομως πραγματικα Ευρωπη;

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44