το μεγα τρολαρισμα θα ηταν να μην πηγαινε κανεις να ψηφισει...ολοι παραλιες και φραπε...90% αποχη...
τοτε θεωρειται ακυρο το οποιο αποτελεσμα αυτων των λιγων που ψηφισαν γιατι δεν συμπληρωνεται το 40% του εκλογικου σωματος...
λεμε ξεκαθαρα και στους δανειστες (με το ΝΑΙ) και στην κυβερνηση (με το ΟΧΙ), να πανε να γ@μηθουν, αφου τα περισσοτερα ειναι προαποφασισμενα...
ξεκιναω καμπανια για "τιποτα απ'τα δυο"...
![]()
el_hymador
Κάποια στιγμή για να ευθυμήσουμε θα σου γράψω τον τίτλο της διπλωματικής μου εργασίας. Όσο καταλαβαίνει ο Byron απο χημεία άλλο τόσο και εγώ απο αυτού του τύπου τα οικονομικά :P
Τελευταία τροποποίηση από nestormaxno; 01/07/2015 στις 15:01.
Asxeto alla molis me enimerose i interamerican oti oi asfaleies pou liksan 30/6 piran paratasi kai isxyoun gia toylaxiston 1 ebdomada akoma. Einai enimeri kai i troxaia.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ο Πάπας Φραγκίσκος διαβεβαιώνει ότι βρίσκεται κοντά στον ελληνικό λαό
ΥΓ.... εντωμεταξύ οι δικοί μας μάλλον προσεύχονται ακόμα
πουτσ@@@@@@@@@
Τα αφεντικά μου σήμερα μας πλήρωσαν. Κατατέθηκε ο μισθός στην τράπεζα.
Οκτώ μέρες νωρίτερα από το κανονικό.
ειπα προχτες....
και να που επιβεβαιωνομαι.ευτυχως για πολλους,δυστυχως για μενα...
εκανε μ@λ@κι@ ο τσιπρας.αφου το τραβηξε,ας το τραβαγε μεχρι τελους...
παντως,οσοι ειστε "φανατικοι" του ναι,και δεν υπαρχει αλλη λυση,και ειμαστε μονοι μας,θα γινουμε αργεντινη,τατζικισταν και δεν ξερω εγω τι αλλο,να το θυμαστε και αυριο μεθαυριο και να μην γαμωσταυριζετε την ωρα που μας κοψαν τους μισθους,που δεν βρισκουμε δουλεια,που η συνταξη πηγε στον πατο,που οι φοροι ανεβηκαν...ναι,ισως την γαμουσαμε αμα δεν τα βρουν και αμα βγει οχι,αλλα ισως και η μπλοφα να περναγε ρε φιλε και να κοβανε και τιποτα αλλο....
να δουμε ποσες επιχειρησεις (ακομα) θα κλεισουν,ποσα ακομα χρονια θα εχουμε μνημοσυνο και ποσα χρονια ακομα κουμαντο θα μας κανουν οι βορειοι...
ξεκινησε το μνημονιο στα 22-23 μου υποτιθεται για 2-3 χρονακια μωρε,να σας βαλουμε σε ταξη,και αποτι φαινεται μεχρι τα 35 μου,αν ζω,θα εχουμε τα ιδια και χειροτερα....
απο εμενα ειναι οχι,either way και με οτι συνεπαγεται αυτο...
υγ:τσιπρα,εκανες @ρχιδι@.εγινες κωλοτουμπας κι εσυ και επεσες πολυ χαμηλα...μια απτα ιδια και ο υποσχομενος νεος πολιτικος...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....