Σελίδα 77 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 2767727374757677787980818287127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Δεν θα κανει ειπε κουρεμα των καταθεσεων.Που θα βρει τα λεφτα για να ανοιξει τις τραπεζες,τη στιγμη που δεν μπορει να πληρωσει τωρα μισθους και συνταξεις?
    Τραγικά πράγματα, απίστευτα...
    Απλά και προς ενημέρωση, το ταμείο εγγύησης καταθέσεων είχε 2 δις € κεφάλαια...
    Αμφιβάλλω αν έχει μείνει έστω και 1€, αλλά ακόμα και αν έχουν μείνει κάντε μια διαίρεση 2/120 για να υπολογίσετε το ύψος της κάλυψης.

Οκ, σε πανικό όλοι...αλλά μην νομίζουν ότι όλοι είναι άσχετοι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ... Προβολή μηνύματος
    [FONT=tahoma]“Ήδη υπάρχουν οι έλεγχοι στις τράπεζες, ήδη έχει υπάρξει μια σταθεροποίηση της κατάστασης. Αυτό, τις επόμενες ημέρες θα εξομαλυνθεί περισσότερο, όσο ο κόσμος θα συνηθίζει αυτή την κατάσταση, για τώρα. Άρα, δεν τίθεται θέμα κατάρρευσης αν ψηφίσουμε ΟΧΙ, γιατί υπάρχει έλεγχος” δηλώνει ο Κώστας Λαπαβίτσας ερωτηθείς στο News4all.gr με ποιον τρόπο μπορεί να καθησυχαστεί ο ελληνικός λαός ότι δεν θα υπάρξει μεγάλη αναστάτωση σε περίπτωση του “όχι” στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. [/FONT]

“Εγώ νομίζω ότι το ΟΧΙ είναι η μόνη απάντηση η οποία μπορεί να δοθεί τη στιγμή αυτή για να ανοίξουν δυνατότητες για την κοινωνία και για τον λαό συνολικά. Δίνει επιλογές, σου λύνει τα χέρια και σου ανοίγει πολλούς δρόμους να πάρεις. Αν ψηφίσουμε NAI, είμαστε τελειωμένοι. Τώρα, τι επιλογή θα κάνει ο Ελληνικός λαός μετά το ΟΧΙ, ποιον δρόμο θα πάρει, αυτό είναι δικό του δικαίωμα” προειδοποιεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά τις εμπορικές δραστηριότητες, τις εισαγωγές και πώς θα πληρώνονται στον ιδιωτικό τομέα οι μισθοί, ο κ. Λαπαβίτσας διαβεβαιώνει ότι “θα εξομαλυνθούν και αυτά το επόμενο διάστημα, όσο οι έλεγχοι θα γίνονται πιο εξειδικευμένοι. Αυτή είναι μια κατάσταση που δεν θέλουμε να γίνει μόνιμη, φυσικά. Αλλά το διάστημα αυτό, τις επόμενες ημέρες δηλαδή, θα πάρει μια πιο ξεκάθαρη μορφή και θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που θα προκύψουν. Ήδη, γίνεται αυτό σήμερα και θα γίνει και μετά το ΟΧΙ, όταν θα ψηφιστεί.”

Όσον αφορά την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα ο βουλευτής δηλώνει “δεν νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό ερώτημα τη στιγμή αυτή. Αυτό είναι το ερώτημα που θέτουν οι δανειστές και που θέτει και η τρόικα εσωτερικού, στη χώρα μας και δεν θέλω να μπω σε αυτή την κουβέντα. Δεν είναι αυτό το ερώτημα. Το θέμα είναι αν θέλουμε να επιστρέψουμε στα μνημόνια ή όχι.”
    Διαβάστε χωριανοί τι λέει ο Λαπαβίτσας.

Αυτός βέβαια στ'@@ του. Έχει τη μισθάρα του στο Λονδίνο και όλα καλά.

Και ο Βαρουφάκης έτοιμη δουλίτσα στο Ωστιν, Τέξας.

Οι υπόλοιποι θα κάτσουμε να τον πιούμε

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Η Μπέλλου με αεροπλάνα και παπόρια; (ή με μιά πιρόγα, του Χάρου; )
    Θα φέρει και την Ελπίδα στη συναυλία;
    Η ελπίδα πάει πια εφυγε προ καιρού χαχαχα. Και δεν θα είναι συναυλία αλλά κηδεία και μνημόσυνο μαζί προφανώς.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Διαβαζω οτι αυτες τις μερες ειναι δυσκολα,μαγαζια δεν εχουν πελατες,ο κοσμος ζοριζεται κλπ κλπ.
    ΟΛΑ αυτα ειναι ασχημα σαφως,ομως για πειτε μου,ποσες επιχειρησεις εκλεισαν τοσα χρονια ευρωπαικης βοηθειας;;ποσοι ανθρωποι ταλαιπωρουνταν σε συσιτια,ποσοι μεινανε ανεργοι;;;
    μην θυμομαστε μονο αυτα που γινονται την τελευταια βδομαδα,αλλα να θυμηθουμε την τελευταια 5ετια....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    @ Pan(dvs) Μιας και μίλησες για αλήθειες και τράπεζες και μιας και διανύω απ' ότι έχω καταλάβει τις τελευταίες μου ώρες ως τραπεζικός υπάλληλος και εργαζόμενος γενικά, άκουσα σήμερα τον Τσιπρίλ να μιλάει για αξιοπρέπεια και θα ήθελα πολύ να ήταν σήμερα στην τράπεζα που δούλευα και ήταν ένα από τα υποκαταστήματα τα οποία ήταν ανοικτά για την εξυπηρέτηση συνταξιούχων. Θα τον καλούσα λοιπόν πριν μιλήσει για αξιοπρέπεια να μπορούσε να δει την ηλικιωμένη με τις ιατρικές εξετάσεις που έκλαιγε με λυγμούς και μας παρακαλούσε να της δώσουμε όλη τη σύνταξή της γιατί είχε τον άντρα της στο νοσοκομείο στην Αθήνα και οι γιατροί της ζητούσαν λεφτά για τα φάρμακα και τις εξετάσεις και ότι τα €120 δεν έφταναν ούτε για ζήτω. Να κοιτάξει στα μάτια και να μιλήσει για αξιοπρέπεια στην άλλη ηλικιωμένη που έκλαιγε επειδή αναγκάστηκε για πρώτη φορά στη ζωή της να αγοράσει βερεσέ από τον μπακάλη και ήθελε να τρέξει με τα λεφτά που έβγαλε να τον πληρώσει για να μην δώσει δικαίωμα όπως έλεγε. Να μιλήσει για αξιοπρέπεια στη γιαγιά που περίμενε στην ουρά με την εγγονή της επειδή την φυλάει και δεν είχε αλλού να την αφήσει...

Να μου μιλήσει εμένα για αξιοπρέπεια που αποταμίευα από 15 χρονών και τώρα στα 39 μου βλέπω πως θα μείνω και άνεργος και χωρίς λεφτά επειδή είμαι πολύ μεγάλος μαλάκας και θεώρησα αντιεπαγγελματικό και ανήθικο να βγάλω τα λεφτά μου έξω ή να τα χώσω σε ένα στρώμα και την ίδια ώρα να λέω στον κόσμο να μη φοβάται και την ίδια ώρα να μου γυρνάνε τ' άντερα και να θέλω να ξεράσω βλέποντας άτομα που ξέρω ότι έχουν βγάλει 200 και 300 χιλιάρικα έξω να ποστάρουν περιχαρείς στο fb τσιτάτα για ΟΧΙ, ελευθερίες, ιδανικά και πατρίδα... Να μου μιλήσει εμένα για τους κακούς ευρωπαίους που μας έκλεισαν τις τράπεζες για να μας τιμωρήσουν, επειδή ξέρω πολύ καλά ποιος έκλεισε τις τράπεζες και για ποιο λόγο εν μία νυκτί με φαρδιά πλατιά την υπογραφή του προέδρου Πάκη, του καταλληλότερου ανθρώπου για αυτή τη δουλειά όπως είχε πει (πολύ σωστά) ο Τσίπρας όταν τον πρότεινε. Να μου μιλήσει εμένα ο καριόλης για αξιοπρέπεια που δεν έχω φιλήσει μισή κατουρημένη ποδιά στη ζωή μου, που δεν έχω δανειστεί μισό ευρώ στη ζωή μου, που δεν χρωστάω μισό ευρώ σε κανέναν, που πάντα πληρώνω εφορία, λογαριασμούς, τέλη κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ, ξΕΝΦΙΑ άμεσα και εμπρόθεσμα, που κάνω τη φορολογική μου δήλωση αδιάλειπτα εμπρόθεσμα και δεν περιμένω πότε θα γίνει παράταση, που είμαι ένας νοικοκύρης που ξέρω μόνο το δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά. Κι επειδή Τσίπρα δεν έχεις τσίπα ούτε αξιοπρέπεια, προσωπικά γράφω στα μεγάλα μου αρχίδια ότι αναλαμβάνεις προσωπικά την ευθύνη να βρεις βιώσιμη λύση, γιατί πολύ απλά αν είχες αρχίδια θα είχε αναφέρει στο σημερινό σου διάγγελμα και μια άλλη ευθύνη την οποία αποσιώπησες επαναστάτη της Γένοβα με το πουλοβεράκι και τα μοκασίνια.

Καλή σας νύχτα κύριοι...

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Διαβαζω οτι αυτες τις μερες ειναι δυσκολα,μαγαζια δεν εχουν πελατες,ο κοσμος ζοριζεται κλπ κλπ.
    ΟΛΑ αυτα ειναι ασχημα σαφως,ομως για πειτε μου,ποσες επιχειρησεις εκλεισαν τοσα χρονια ευρωπαικης βοηθειας;;ποσοι ανθρωποι ταλαιπωρουνταν σε συσιτια,ποσοι μεινανε ανεργοι;;;
    μην θυμομαστε μονο αυτα που γινονται την τελευταια βδομαδα,αλλα να θυμηθουμε την τελευταια 5ετια....
    Έχεις απόλυτο δίκιο. Αφού η τελευταία πενταετία ήτανε μια κόλαση, ας ρίξουμε και την μολότωφ να την κάψουμε εντελώς...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Έχεις απόλυτο δίκιο. Αφού η τελευταία πενταετία ήτανε μια κόλαση, ας ρίξουμε και την μολότωφ να την κάψουμε εντελώς...
    Προτεινεις λοιπον να την συνεχισουμε;;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11666064_651633488305986_4153242121750535538_n.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	93,1 KB 
ID:	338052
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    aki, sorry ρε φίλε, αλλά την ίδια απάντηση έδωσε εχθές ο Σκουρλέτης κάθιδρος όταν τον ρώτησαν για το κλείσιμο των τραπεζών. Και πριν έκλειναν οι επιχειρήσεις απ΄τα μνημόνια...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Προτεινεις λοιπον να την συνεχισουμε;;
    Όχι, να την αναστείλουμε και να την αντιστρέψουμε. Έχεις την λύση;

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Επειδή ξεχνάμε και λίγο τα καλα της δεξιάς γιατί έχουμε κοντή μνήμη σαν λαος

Στην αρχη εσκιζε τα μνημονια χειροτερα κ απ'οτι ο Τσιπρας,εκανε κ 2 Ζαπεια κιολας.. μετα ψηφισε 654 νομουσ κ το εκανε τομο του κρατους... μετα ειπε για διαπραγματευση που ξεχαστικε αμεσω μετα τις εκλογες... μετα μιλησε για αναπτυξη.. μετα ειπε για grexit... μετα ειπε οτι βγηκαμε στις αγορες... μετα απειλησε οτι παμε στα βραχια αν βγει ο συριζα.. μετα το ευχηθικε κ το κηνυγισε κιολας πανηγυριζοντας τυχων μη συμφωνια... τωρα μιλαει για κωλοτουμπα...κ αισθανεται περηφανη(για τη καταντια που μας αφησε) η πατριωτικη δεξια παντα στον ιστορικο της ρολο... ΨΕΜΑΤΑ...ΨΕΜΑΤΑ...ΨΕΜΑΤΑ...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος
    Ακη δεν καταλαβαινεις γιατι πραγμα μιλαω.Δεν το συνδεω με καμμια βοηθεια και κανενα κομα.Μιλαω για την ωμη πραγματικοτητα.Αλλο να κλεινουνε σταδιακα καποιες επιχειρησεις και αλλο να ριχνεις ναπαλμ στη αγορα.Οι συνεπειες ειναι ανυπολογιστες και πιστεψε με δεν αβανταρω κανεναν.Τους εχω συχαθει ΟΛΟΥΣ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    @ Pan(dvs) Μιας και μίλησες για αλήθειες και τράπεζες και μιας και διανύω απ' ότι έχω καταλάβει τις τελευταίες μου ώρες ως τραπεζικός υπάλληλος και εργαζόμενος γενικά
    ............

Καλή σας νύχτα κύριοι...
    Τωρα εσενα τι να σου πω?Οτι και να σου πω μαλακια θα φανει.Καληνυχτα.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Λαφαζανης ...... εσπασε ρεκορ στο δελτιο του stαr πριν απο λιγο......

Στο πρωτο μισο..... Της πρωτης ερωτησης ( ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ) που του εκαναν.... Τα βροντηξε.... Και ετρεχε.....

Ελικρινα εχω δει και εχω δει αποχωρησεις αλλα αυτη σιγουρα χτυπαει ρεκορ.....
    Για του λόγου το αληθές
    http://www.iefimerida.gr/news/214931...idiseon-vinteo

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Επειδή ξεχνάμε και λίγο τα καλα της δεξιάς γιατί έχουμε κοντή μνήμη σαν λαος

Στην αρχη εσκιζε τα μνημονια χειροτερα κ απ'οτι ο Τσιπρας,εκανε κ 2 Ζαπεια κιολας.. μετα ψηφισε 654 νομουσ κ το εκανε τομο του κρατους... μετα ειπε για διαπραγματευση που ξεχαστικε αμεσω μετα τις εκλογες... μετα μιλησε για αναπτυξη.. μετα ειπε για grexit... μετα ειπε οτι βγηκαμε στις αγορες... μετα απειλησε οτι παμε στα βραχια αν βγει ο συριζα.. μετα το ευχηθικε κ το κηνυγισε κιολας πανηγυριζοντας τυχων μη συμφωνια... τωρα μιλαει για κωλοτουμπα...κ αισθανεται περηφανη(για τη καταντια που μας αφησε) η πατριωτικη δεξια παντα στον ιστορικο της ρολο... ΨΕΜΑΤΑ...ΨΕΜΑΤΑ...ΨΕΜΑΤΑ...
    Ρε γαμπρε.Ξεκολλα απο τα ποιος και τι.Ολοι την παρτη τους κοιτανε.Αυτη τη φορα πρεπει και μεις να κοιταξουμε την παρτη μας.Και μολις ξεκολλησουμε απο τα σκ@τα,να τους στειλουμε αδιαβαστους.

θα μας δωσουν αυτα που θελουμε αλλιως θα δειξουν στον κοσμο οτι βαζουν το χρημα πανω απο την ευρωπαϊκη ενωση.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63