Σελίδα 80 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 3070757677787980818283848590130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    η αναπτυξη οπως την εννοουν τα μεγαλα κεφαλια δεν εχει σχεση με την πραγματικη ευημερια των πολλων αλλα με τα κερδη των λιγων μεσα απο την ψευτικη ευημερια των πολλων
    αναπτυξη γι αυτους ΔΕΝ ειναι δασκαλος και γιατρος σε καθε μακρινο χωριο ή νησι
    αναπτυξη ειναι να αλλαζουμε κινητο καθε τριμηνο
    το συστημα τους ειναι πανισχυρο και θελει πολεμο απο μεσα και οχι απο απεναντι

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    ...Θεωρησε οτι μπορει να υπάρχουν ανθρωποι που να εχουν σκεφτει καλα την επιλογη τους και να μπορουν να την στηριξουν...
    Βεβαιως και υπαρχουν,εννοειται.Ειναι αυτοι που δεν εμειναν ανεργοι,χωρις φαγητο και σε οικογενειες με κανεναν εργαζομενο.
    Η ταξη των παρτακηδων δηλαδη.Δεν με πειραζει για τους γειτονες,εγω να 'μαι καλα.Να με συμπαθας,αλλα κανενα κοινο συμφερον,καμμια αξια ζωης,κανενα ιδανικο δεν με στοιχιζει με αυτους Ηλια μου.
    Και στα ζορια που περναει η Ελλαδιτσα μας,εδω θα δεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφησεις πισω...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Βεβαιως και υπαρχουν,εννοειται.Ειναι αυτοι που δεν εμειναν ανεργοι,χωρις φαγητο και σε οικογενειες με κανεναν εργαζομενο.
    Η ταξη των παρτακηδων δηλαδη.[...]
    Φοβερη ισοπεδωση. Λυπάμαι, δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝIKOLTSOS Προβολή μηνύματος
    Δεν χάνουν βγάζουν...
    Τα παραδείγματα έχουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σου...

Money As Debt
    +
    Το παράδειγμα της Γουατεμάλας.
    Το Δ.Ν.Τ. βρίσκεται στη Γουατεμάλα από το 1984.
    Τα τελευταία εφτά χρόνια η χώρα εμφανίζει εντυπωσιακή οικονομική ανάπτυξη που θα ζήλευαν πολλά ανεπτυγμένα κράτη. Ο μέσος όρος αγγίζει το 4%!
    Δηλαδή αυτή η χώρα θεωρείται <<οικονομικά υγιής>>
    Ωστόσο, 1 στα 2 παιδιά κάτω των 5 ετών πεθαίνουν από την πείνα και τον υποσιτισμό.....
    κτλ.κτλ. κτλ.
    έχω να αντιπροτείνω άλλο ισχυρότερο παράδειγμα εμπλοκής του ΔΝΤ: Νότιος Κορέα.

όλα τα στατιστικά εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_South_Korea
    πχ πληθυσμός κάτω από τα όρια της φτώχειας 15%, ανεργία 3%

φαντάσου να μην είχε και τον μέγιστο πονοκέφαλο της Β.Κορέας και πόσο αιμοραγγεί οικονομικά από αυτόν

το βίντεο του λινκ θα το δω με την πρώτη ευκαιρία

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Φοβερη ισοπεδωση. Λυπάμαι, δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο
    Εχουμε πολλα να πουμε Ηλια μου.Και παντα ειναι καλο να τα λεμε,ας διαφωνουμε.Κι ας πορευομαστε με αξιες και ιδανικα.Δεν αξιζει να τα θυσιαζουμε ουτε για ευρω ή δραχμες ή οβολους.Αχ Ελλαδιτσα μου...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Ε και?Ζητησε καμμια υποστηριξη?'Η θα πρεπει να ασχολειται με τις αλλαξοκωλιες της Δεξιας πολυκατοικιας?
    ΟΚ,ειπαμε κακια κι ανικανη η κυβερνηση.
    Ψηφιζουμε ευρωπη...
    Συνημμένο 338057
    α και σύμφωνα με τη λογική σου όσοι υποστηρίζουν το ΝΑΙ είναι χριστιανοί φονταμενταλιστές
    που ζουν στον μεσαίωνα, δεξιοί, ολιγάρχες, χέστες νοικοκυραίοι και προδότες ανθέλληνες;

σοβαρά; κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    α και σύμφωνα με τη λογική σου όσοι υποστηρίζουν το ΝΑΙ είναι χριστιανοί φονταμενταλιστές
    που ζουν στον μεσαίωνα, δεξιοί, ολιγάρχες, χέστες νοικοκυραίοι και προδότες ανθέλληνες;

σοβαρά; κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ
    Λυπαμαι αν θα σε απογοητευσω.Κατα το μεγαλυτερο μερος τους,ναι.Εσυ που βλεπεις γυρω γυρω,τι αποκομιζεις?

edit το προδοτες ανθελληνες δεν μου λεει κατι,ουτε το ειπα.Βολεμενοι,παρτακηδες και φιλελε ειναι καλυτερος ορισμος

Η ταξη των παρτακηδων δηλαδη.Δεν με πειραζει για τους γειτονες,εγω να 'μαι καλα.Να με συμπαθας,αλλα κανενα κοινο συμφερον,καμμια αξια ζωης,κανενα ιδανικο δεν με στοιχιζει με αυτους Ηλια μου.
    Και στα ζορια που περναει η Ελλαδιτσα μας,εδω θα δεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφησεις πισω...
    δηλαδή όσοι Έλληνες έχουν δουλειά, έχουν ένα πιάτο φαγητό κ δεν μένουν σε οικογένεια που είναι όλοι άνεργοι...

όλοι αυτοί οι Έλληνες ειναι ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ;

μιλάμε έχουν πονέσει τα χέρια μου από τα παλαμάκια φίλαι.

Λυπαμαι αν θα σε απογοητευσω.Κατα το μεγαλυτερο μερος τους,ναι.Εσυ που βλεπεις γυρω γυρω,τι αποκομιζεις?
    α ώστε συμπεραίνεις πως ας πούμε το 50% της ελληνικής κοινωνίας είναι αποβράσματα;
    να προσθέσω πως είναι μέσα σε αυτούς και "έλληνες" που κοιτούν μόνο την πάρτη τους
    τους νοιάζει το τελευταίο iphone, αμάξι τούμπανο και διακοπές στη Μύκονο.

Μιλάω με άτομα πρότυπα της δημοκρατίας. άτομα που ζητούν κρεμάλες.
    άτομα που χαρακτηρίζουν τους μισούς έλληνες ως ηλίθιους, προδότες,
    ως άτομα που πατούν επι πτωμάτων για να μη χάσουν τα κεκτημένα τους.

Αγανακτώ, πάω να ανάψω το πούρο μου με κατοστάευρο, να προσευχηθώ
    στο ιδιωτικό μου παρεκκλήσι και να ξεσκονίσω τη κουκούλα του αρτέμη μάτσα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Το να μην εχει χασει καποιος την δουλεια του τον κανει παρτακια ????? Αυτο ειναι μακραν το πλεον εγωιστικο σκεπτικο που διαβασα εδω μεσα...

... Εγω δεν ειμαι καλα, μακαρι να συμβει και στους αλλους τους παρτακιδες... Ειναι ντροπή!!

Και στο λεει αυτο καποιος που εκατσε 14 μηνες ανεργος σε ενα σπιτι 4αρων με αλλους 2 χωρις εισοδημα...

Εδω και 1,5 χρονο ειμαι εκτος Ελλαδας. Αν δηλωσω υπερμαχος του ΝΑΙ θα χαρακτηριστω στους βολεμενους γιατι δεν την τρωω μιας και ειμαι στην απ εξω.. Αν δηλωσω υπερμαχος του ΟΧΙ κοιτα να δεις, παλι στους βολεμενους ειμαι γιατι δεν εχω τιποτα να χασω....

Αλλα εδω που εφτασε το πραγμα ελπιζω και ευχομαι για το ΟΧΙ. γιατι ισως τελικα οντως να φοβουνται οι ευρωπΕοι και να κατσουν να δεχτουν τα θελω μας οποτε προγραμμα θες να το πεις, συμφωνια θες να το πεις, θα τα βρουμε και θα συνεχισουμε στα ιδια (χαλια)....
    Ομως μπορει να μην φοβουνται τελικα οι ευρωπαιοι και τοτε θα δουμε πραγματα που λεει και ο Γοιουγκερ που ουτε τα εχουμε φανταστει... Αλλα ετσι μπορει και να καθαρισει λιγο η γκλαβα μας και να το στρωσουμε το πραγμα μια και καλη (με πολυ πονο)...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Ήντα κάνετε? Το avatar του/της xarisiero
    Βρε παιδιά...συγνώμη γιατι εγώ θα τρελαθώ τελικά σε αυτή τη χώρα....
    Ο ίδιος λαός δεν είμαστε που λέγαμε σε όλα όχι ??????
    Οι ίδιοι κλάδοι δεν ηταν που όποτε έβγαινε στην δημοσιότητα κάτι που τους επηρέαζε διαμαρτύρονταν και λέγανε με πορείες και απεργίες οχι?????
    Εμείς δεν ήμασταν που μας ενοχλούσαν οι φόροι και οι μειώσεις????
    Οι αξιοσέβαστοι συνταξιούχοι δεν πεινούσαν και δεν έφταναν τα λεφτα για τα φαρμακα??
    Ολοι δεν ήθελαν εθνική κυριαρχία???
    Ολοι δεν πείστηκαν απο τον Τσιπρα και τον ψήφισαν????
    Ολοι δεν ξέρουμε (οχι μια και δυο αλλα εχει αποδειχτεί άπειρες φορές) οτι τα γαμοκαναλα εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα???
    Τωρα ξαφνικα τι?????? ΔΕΝ θελουμε πια ολα τα παραπανω?? ΔΕΝ θελουμε να αντιδρασουμε????
    Τι σκατα μεχρι τις ανεξοδες πορειες φτασαμε που,¨ ελα μωρε δεν μας κοστιζει και τιποτα ¨???

Φιλοι μου (γιατι μονο φιλους θεωρω οτι εχω εδω μεσα) αυτοι ειμαστε???? Οχι σε ολα λεγαμε.....

Ή πριν ήμασταν μαλάκες ή τώρα..... Ή απλά περιμένουμε παλι μια γενια 20αριδων να μας οδηγήσει στο αύριο.......

Υγ. θεωρούμαι από τους βολεμένους με ένα αξιοπρεπέστατο μισθό αλλά δεν μιλάμε για μένα εγώ έχω καταδικαστεί....μιλάμε μόνο για το ΑΎΡΙΟ....!

Υγ2 και αν για καποιους λεω μπαρουφες δεν πειραζει....

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Yπαρχουν καποιες διαφορες Ηλια,να σου αναφερω την σημαντικοτερη:Δεν μπορει να κρυφτει η αληθεια οτι αυτη η κυβερνηση σε αυτα που ζηταει,εχει το δικιο με το μερος της.
    Αυτό είναι και το γαμώτω, γιατί αν δεν ήταν έτσι πολλες αποφάσεις θα ήταν πολύ απλότερες.

Δεν σημαίνει όμως οτι επειδή οι άλλοι αντιπροσωπεύουν έναν βρυκολακιασμένο στυγνό καπιταλισμό που χαριτολογόντας ονομάζουμε «νεοφιλ» (τί το «φιλ» έχει εκτος από φιλοκλεψία; ), δεν σημαίνει αυτό οτι δικαιολογεί τους μεν να το ρίχνουν στη παλαβή με την απαράδεκτη επιπολαιότητα και τον λαϊκισμό που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες. Με τίποτα! Και να μην ξαφνιάζονται που προκαλεί αηδία, ακόμα και σε κόσμο που τους υποστήριξε αρχικά.

Μου φαίνεται οτι κάτι εντελώς καινούργιο είναι το ζητούμενο, καί έχει σαλτάρει όλος ο κόσμος γιατί δεν έχει ιδέα πού να το ψάξει. Ούτε καί γω.
    Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 02/07/2015 στις 01:20.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    δηλαδή όσοι Έλληνες έχουν δουλειά, έχουν ένα πιάτο φαγητό κ δεν μένουν σε οικογένεια που είναι όλοι άνεργοι...

όλοι αυτοί οι Έλληνες ειναι ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ;

μιλάμε έχουν πονέσει τα χέρια μου από τα παλαμάκια φίλαι.
    Η μαγικη φραση ειναι "κατα το μεγαλυτερο μερος".Ξαναδιαβασε τον συλλογισμο μου.Κατοπιν δες την κατασταση.Δες τα καναλια τι βομβαρδισμο σου κανουν.Δες τι γινεται στην κοινωνια.Εχουμε φτασει στον πατο,και προσπαθουμε να δουμε αν εχει παρακατω.Εσυ δεν λες,ρε γαμωτο,φτανει πια?Τον σοφο δεν μπορω να τον κανω.Μεγαλο παιδι εισαι,δες,κρινε,αποφασισε.Σου δινεται επιτελους μια ευκαιρια να πεις την γνωμη σου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Το να μην εχει χασει καποιος την δουλεια του τον κανει παρτακια ????? Αυτο ειναι μακραν το πλεον εγωιστικο σκεπτικο που διαβασα εδω μεσα...

... Εγω δεν ειμαι καλα, μακαρι να συμβει και στους αλλους τους παρτακιδες... Ειναι ντροπή!!

Και στο λεει αυτο καποιος που εκατσε 14 μηνες ανεργος σε ενα σπιτι 4αρων με αλλους 2 χωρις εισοδημα...

Εδω και 1,5 χρονο ειμαι εκτος Ελλαδας. Αν δηλωσω υπερμαχος του ΝΑΙ θα χαρακτηριστω στους βολεμενους γιατι δεν την τρωω μιας και ειμαι στην απ εξω.. Αν δηλωσω υπερμαχος του ΟΧΙ κοιτα να δεις, παλι στους βολεμενους ειμαι γιατι δεν εχω τιποτα να χασω....

Αλλα εδω που εφτασε το πραγμα ελπιζω και ευχομαι για το ΟΧΙ. γιατι ισως τελικα οντως να φοβουνται οι ευρωπΕοι και να κατσουν να δεχτουν τα θελω μας οποτε προγραμμα θες να το πεις, συμφωνια θες να το πεις, θα τα βρουμε και θα συνεχισουμε στα ιδια (χαλια)....
    Ομως μπορει να μην φοβουνται τελικα οι ευρωπαιοι και τοτε θα δουμε πραγματα που λεει και ο Γοιουγκερ που ουτε τα εχουμε φανταστει... Αλλα ετσι μπορει και να καθαρισει λιγο η γκλαβα μας και να το στρωσουμε το πραγμα μια και καλη (με πολυ πονο)...
    Σαφως και δεν ειναι ολοι ιδιοι φιλε μου.Μιλαω για το μεγιστο ποσοστο.Κι αυτος ο παρτακισμος πολλων συνελληνων ειναι που με διαολιζει...

(Να με συμπαθατε,πρεπει να παω να κοιμηθω και λιγακι.Δουλευω αυριο.Σε μια επιχειρηση που ο εργοδοτης μας πληρωσε στην ωρα μας.Και δινει ακομη Δωρο Πασχα-Χριστουγεννων-Αδειας.Και μαλλον θα ψηφισει και ΟΧΙ.Ελπιζω ο Μπαμπης και ο Πορτοσαλτε να τον συγχωρεσουν...)

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Σου δινεται επιτελους μια ευκαιρια να πεις την γνωμη σου...
    Μεγαλή κουβέντα είναι κι αυτή.

Για πολλούς λόγους, γνωστοί οι περισσότεροι.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004