Σελίδα 82 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Eνώ οι σύγχρονοι Λεωνίδες, ε;
    Συνημμένο 338059
    ωραίος... ξεκινήσαμε τις ταμπέλες τώρα...??
    Να προσπαθήσω να γραψω κάτι αντίστοιχο γιατί βαριέμαι να ψάχνω στο νετ...?

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ" ΝΑΙ:

έχω μια δουλίτσα που κουτσοτρέχει ή πάει με τα μπούνια, τη βγάζω καλά ρε παιδί μου, και δεν έχω πέσει στο βόθρο ακόμα μαζί με τους άλλους που σκούζουν. Ευεπλιστω πως θα συνεχίσει έτσι τουλάχιστον η κατάσταση ασχέτως αν οι υπόλοιποι γύρω μου αυτοκτονούν, πνίγονται στα χρέη κλείσαν οι δουλειές τους, επειδή εγώ είμαι ακόμα καλά. Θεωρώ άδικο ότι οι ευνοημένοι νησιώτες έχουν λιγότερο ΦΠΑ, καιρός ήταν να τους μπεί κι αυτωνώνε κανα σουβλάκι στο μπισινό, και οι συντάξεις από τους κωλόγερους που τους έχω στην πλάτη μου και τους πληρώνω πρέπει να πάνε στα 200 έως 450 ευρώ μηνιαίως. Ασχέτως αν εμένα μόνο οι βενζίνες από το καινουργί τσίλικο ντιζελάκι μου κοστίζουν κανά κατοστάρικο το μήνα... Επίσης η λέξη Τουρκία μου θυμίζει μόνο όμορφες διακοπές, χαμόγελα από καλοσυνάτους ανθρώπους και δερμάτινα μισοτιμής... Τέλος είμαι γκουρού των οικονομικών, παίζω τις θεωρίες και τις αγορές στα δάχτυλα και ξέρω πως μόνο παρέα με τα IMF,ECB, EC, ELA, EFSF και άλλα λατινικά ακρώνυμα των ημερών μπορώ να συνεχίσω να έχω το κινητό και τα κλειδιά της ρόδας στο χέρι, και να συνεχίσω τη ζωή που κάνω δίπλα και πάνω από τους μνημονιοχτυπημένους....
    Στην τελική ας πρόσεχαν, εγώ πως αντέχω και τη βγάζω καθαρή ακόμα? Άρα κάτι λάθος κάνουν και δεν θα τους σώσω εγώ θυσιάζοντας αυτά που με κόπο κατέκτησα....

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Μην πέφτετε στην παγίδα.
    Ηρεμία μάγκες. Ότι και αν γίνει πάλι εδώ θα ήμαστε.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    η αποχή σε αυτό το δημοψήφισμα είναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η ό,τι και αν ψηφίζει κάποιος (σσ..... δε φωνάζω, τονίζω)
    Κοίτα να δεις, δεν φανατίζομαι κι ολας, και αντιλαμβάνομαι οτι απλα εκφέρω μια ασήμαντη προσωπική γνώμη. Ιδίως εφσον δεν ψηφίζω, εκ των πραγμάτων.

Αλλά το βλέπω κάπως έτσι: Ναί ή Όχι τί να ψηφίσω αφου ακόμα δεν καταλαβαίνω ποιό ακτιβώς είναι το ερώτημα, και ζέχνει στημένο παιχνίδι.
    - Με την λογική, και έχοντας δει τα οφέλη της Ευρώπης, ψηφίζω Ναι αλλά με τίποτα δεν μπορώ να στηρίξω την αλητεία της κλεψιάς που ψωφάει γι αυτό το Ναι.
    - Με την καρδια ψηφίζω Οχι γιατί πραγματικά θα ήθελα να δώ μια νέα Ελλάδα να αναδομεί τον εαυτό της, αλλά ξέρω οτι αυτό είναι μια ρομαντική παπαριά, άσε που και με Οχι πάλι μνημόνιο ψηφιζω. Και γ@μω της κοροϊδίες.
    - Οπότε κανονικά θα έριχνα άκυρο, πιστεύω στη δύναμη του άκυρου, αλλά σε αυτή την περίπτωση ούτε αυτό θα κάνω αφου φαίνεται να το καβατζάρησε το ΚΚΕ, και δεν έχω αρκετό χιούμορ να ψηφίσω Στάλιν.
    - Πώς αλλιώς λοιπόν να πεί κανείς «Δεν μπαίνω στο στημένο παιχνιδάκι σας;» Και μην ξεχνάς οτι με συγκεκριμένο ποσοστό αποχής παίρνει πούλο το δημοψήφισμα, φαντάσου εκεί τί «αντίδραση» θα υπήρχε!!! Άρα είναι δυνατή θέση.
    Πού το βλέπεις το Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ;

Όχι οτι περιμένω για μια στιγμή να γινόταν κάτι τέτοιο. Θα σήμαινε οτι υπάρχει ελπίδα. Μια ζωή στη μειοψηφεία ρε γμτ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ωραίος... ξεκινήσαμε τις ταμπέλες τώρα...??
    Όσο άρχισαν τις ταμπέλες όσοι λένε τους άλλους γερμανοτσολιάδες δοσίλογους βολεμενους παρτάκηδες
    ...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Φυσικα θα ψηφισει ΟΧΙ. Λογικο, εκει που βρισκεται. ΓΙα να εξακολουθησει η φτωχομανα Σαντορινη να εχει προνομιακο ΦΠΑ.
    Στην θεση του,μην ανησυχεις,πολλοι θα εκαναν αλλιως.Οδηγουμενοι οπως παντα με αγνα,αγαθα,φιλοευρωπαικα κριτηρια απειλουν αβερτα εργαζομενους μην τυχον και ψηφισουν κανα οχι...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Ένα παράδειγμα:

Ψήφο ΟΧΙ στην παλιά συμφωνία, υποδηλεί ΝΑΙ στο νεο μνημόνιο που ζητάει τώρα ο Τσιπρας;
    Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει πού το πάνε...
    ΟΧΙ γενικα σε αυτο το χαλι.ΟΧΙ αλλο σωσιμο.Απλα...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Το αστείο είναι οτι μιλαμε 80 σελιδες τωρα κι αλλες 10.000.000 σε ολο το διαδικτυο με επιχειρηματα για την κατασταση
    που επικρατει ΤΩΡΑ, και κανεις δεν αναφερεται στο γεγονος οτι 40 χρονια τωρα , ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ (και οχι των εσκιμωων) μας εφεραν εδω που ειμαστε.

Κανεις δεν αναφερεται στο γεγονος του μεριδιου ευθυνης που φερει.
    Λες και οι ΙΝΚΑΣ ανεβοκατεβαζαν 40 χρονια κυβερνησεις στην εξουσια σε αυτο τον τοπο.
    Απλα τωρα ,σηκωθηκε η κουρτινα , και ειδαμε το χαος που κρυβόταν απο πισω.

Αν επιθυμουμε να επανορθωσουμε για τις μλ@κισμενες επιλογες μας θα πρεπει να περασουμε δια πυρος και σιδήρου.
    Τα κλειστα ΑΤΜ , οι ουρες κ.λ.π. ειναι απλα η κορυφη του παγόβουνου και αστεια μπροστα σε αυτα που θα πρεπει να υποστουμε για να επανελθουμε....τουλαχιστον στο 1960.

Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν ειναι διατεθειμένος να κανει τετοιες θυσιες πλεον...(μαλλον ουτε κι εγω προσωπικα)
    Επισης κανεις δεν ξερει αν ενα τετοιο reset θα μας εδινε ελπίδες για το μελλον.
    Καλυτερα το πουτανακι της ευρωπης λοιπον με ολα τα δεινα των μνημονιων , παρα χωρις Freddo, Nike και i-phone.

Αυτοι ειμαστε.

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Ας πω άλλη μια λαλακια... Αυτοί που θεωρούν ότι δεν υπάρχει σαφές ερώτημα και πως στην πραγματικότητα το δίλημμα είναι εντως ή εκτός ευρωζώνης γιατί δεν υποστηρίζουν το άκυρο;

Έτσι ούτε το ναι σε όλα θα έχει ισχύ και με ένα δυνατό ποσοστό ακυρων ψηφοδελτίων θα λάβουν το μνμα ότι θέλουμε Ευρώπη αλλά καλύτερη πρόταση.

Και μην ξεχνάτε ο προφορικός λόγος δεν έχει καμία σημασία. Τα γραπτά μένουν. Γτ τη δεύτερα ο φίλος μας ο Σόιμπλε μπορεί να πει ότι οι έλληνες ψήφισαν καθαρά υπέρ της πρότασης λιτότητας.

Αν έχει υπερισχύσει το όχι τι θα πει; Ότι οι έλληνες ψήφισαν έξοδο απ το ευρώ; Μα ή ερώτηση στο ψηφοδέλτιο δεν έλεγε αυτό. Ή θα πουν ότι αυτό εννοούσε; Δεν γίνεται να εννοεί ο καθένας ο,τι νομίζει. Τα ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ

Banned
    Καλημέρα σε όλους
    χθες μίλαγα με ένα φίλο μου ληστή τραπεζών
    "Τέλος, μού λέει.Φεύγω στο εξωτερικό.Δεν υπάρχει πια δουλειά για μάς εδώ πέρα.
    Ούτε μαγαζιά, ούτε χρηματαποστολές, τίποτα.Δυστυχώς, το επάγγελμά μας θα μείνει στο μουσείο, σαν αυτό τού τσαρουχά, του πεταλωτή και άλλα πολλά.
    Με τι μούτρα θα πάω στην τράπεζα να πάρω 60 και 120 ευρώ?"
    τι να πεις σ' αυτόν τον απόμαχο της ζωής και τής εργασίας?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Κοίτα να δεις, δεν φανατίζομαι κι ολας, και αντιλαμβάνομαι οτι απλα εκφέρω μια ασήμαντη προσωπική γνώμη. Ιδίως εφσον δεν ψηφίζω, εκ των πραγμάτων.

Αλλά το βλέπω κάπως έτσι: Ναί ή Όχι τί να ψηφίσω αφου ακόμα δεν καταλαβαίνω ποιό ακτιβώς είναι το ερώτημα, και ζέχνει στημένο παιχνίδι.
    - Με την λογική, και έχοντας δει τα οφέλη της Ευρώπης, ψηφίζω Ναι αλλά με τίποτα δεν μπορώ να στηρίξω την αλητεία της κλεψιάς που ψωφάει γι αυτό το Ναι.
    - Με την καρδια ψηφίζω Οχι γιατί πραγματικά θα ήθελα να δώ μια νέα Ελλάδα να αναδομεί τον εαυτό της, αλλά ξέρω οτι αυτό είναι μια ρομαντική παπαριά, άσε που και με Οχι πάλι μνημόνιο ψηφιζω. Και γ@μω της κοροϊδίες.
    - Οπότε κανονικά θα έριχνα άκυρο, πιστεύω στη δύναμη του άκυρου, αλλά σε αυτή την περίπτωση ούτε αυτό θα κάνω αφου φαίνεται να το καβατζάρησε το ΚΚΕ, και δεν έχω αρκετό χιούμορ να ψηφίσω Στάλιν.
    - Πώς αλλιώς λοιπόν να πεί κανείς «Δεν μπαίνω στο στημένο παιχνιδάκι σας;» Και μην ξεχνάς οτι με συγκεκριμένο ποσοστό αποχής παίρνει πούλο το δημοψήφισμα, φαντάσου εκεί τί «αντίδραση» θα υπήρχε!!! Άρα είναι δυνατή θέση.
    Πού το βλέπεις το Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ;

Όχι οτι περιμένω για μια στιγμή να γινόταν κάτι τέτοιο. Θα σήμαινε οτι υπάρχει ελπίδα. Μια ζωή στη μειοψηφεία ρε γμτ

οπότε μοιραία πας στους "ό,τι θέλετε κάντε, εγώ μαζί σας"... (εδιτ... όχι εσύ, όποιος επιλέξει αποχή)

αν εσύ είσαι εντάξει με αυτό, εγώ μαζί σου.... μην κράξεις όμως μετά, ναι?
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Δημοψήφισμα λοιπόν. Ένας θεσμός που δεν είχε γνωρίσει η γενιά μου των 30άρηδων. Όμως αποτελεί τον πιο άμεσο και δημοκρατικό μηχανισμό απόφασης που αυτή τη στιγμή μας επιτρέπει το σύστημα. Κλείστε τα αυτιά σας για 1 εβδομάδα στην τρομοκρατία των ΜΜΕ που θα χτυπήσει αλύπητα ως τελευταία γροθιά στο στομάχι στην όση περηφάνεια απέμεινε μετά από 7 χρόνια συνεχούς τιμωρίας, οικονομικής εξαθλίωσης και κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης. Κλείστε τα αυτιά σας και ανοίξτε την καρδιά σας για το αν αντέχετε κι άλλο μαστίγιο και καρότο. Μην ξεχνάτε όμως κάτι. 1 καρότο δε φτάνει για όλους, ενώ ένα μαστίγιο μπορεί να χτυπήσει τους πάντες δίχως σταματημό. Οπλιστείτε με υπομονή, ψυχραιμία και αποφαστικότητα. Για να μπορείτε να κοιτάτε την επόμενη γενιά χωρίς τύψεις. Ο δρόμος προς ένα καλύτερο αύριο ποτέ δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα και κανένας αγώνας δεν πέτυχε δίχως θυσίες. Αν το ΟΧΙ στους οικονομικούς κατακτητές σημαίνει οτι θα ματώσουμε, προσωπικά το δέχομαι και το κατανοώ για χάρην της επόμενης γενιάς. Κάποιος πρέπει να σηκώσει το βάρος και αφού μας έκατσε εμάς το τζόκερ, ας είναι. Σαν Γιώργος θέλω να παρακαλέσω όλους σας να λάβετε μέρος και να αντιληφθείτε τι σημαίνει δημοψήφισμα για κάτι τόσο σημαντικό. Όποιος δεν λάβει μέρος και προτιμήσει καμιά παραλία για καφέ, μπορεί από τώρα να πάει να γαμηθεί και αυτός και οι όμοιοί του. Όποιος παρεξηγηθεί από όσα γράφω μέχρι εδώ να πάει να γαμηθεί επίσης. Το να διεκδικείς την αξιοπρέπεια, το ήθος και ένα καλύτερο αύριο δε γίνεται από την καφετέρια και από το beach-ο-baro. Διεκδικήστε τη ζωή σας για να μπορείτε ξανά να ονειρεύεστε και να ερωτεύεστε ελεύθεροι.

https://www.youtube.com/watch?v=-Olh0R4m0Nw

Το ξέρω οτι είστε αρκετά ευαίσθητοι με τέτοια θέματα στο moto. Δε το φτιάχνω με σκοπό να γίνει μπάχαλο ούτε flame wars. Το φτιάχνω με σκοπό να δω τι σκέφτονται οι συνάνθρωποί μου για ένα τόσο σημαντικό γεγονός που η χώρα έχει να δει από το 1974.
    Αν μπορεί κάποιος mod admin να το κάνει και poll με απάντηση ναι ή όχι, be my guest

Για κάποιο λόγο τα είπες έτσι ακριβώς όπως τα σκεφτόμουν!!!
    Μπράβο απο εμένα Γιώργο και καλή δύναμη σε όλο το κόσμο αυτές τις μέρες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Από περιέργεια τώρα, στην τράπεζα που δουλεύεις πρέπει να είσαι τεχνικός σε κομπιούτερ ή κάτι τέτοιο έτσι?
    ΔΗλαδή δεν μπορεί να έχεις κάποια σχέση με οικονομικά και να γράψεις αυτό που έγραψες....
    ΔΕΙ ΠΑΙΖΕΙ !!!!!
    Γελοιότητες

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Από περιέργεια τώρα, στην τράπεζα που δουλεύεις πρέπει να είσαι τεχνικός σε κομπιούτερ ή κάτι τέτοιο έτσι?
    ΔΗλαδή δεν μπορεί να έχεις κάποια σχέση με οικονομικά και να γράψεις αυτό που έγραψες....
    ΔΕΙ ΠΑΙΖΕΙ !!!!!
    Εμπορος σκευασματων νομιζω ηταν....i-pher δλδ.

ΕΛΛΗΝΕΣ.....

ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΑ

http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1500009419

υγ.... πετάω και καμμια μαλακία να χαλαρώνουμε που και που, ναι?
    πουτσ@@@@@@@@@

Banned
    κρισιμες ωρες για την Δανια....

δεν στελνουν τιποτε Δανεζες εδω να τις ..."χαλαρωσουμε" ποικιλοτροπως....!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004