πουτσ@@@@@@@@@
Καλό είναι να ρίξουμε τους τόνους όλοι και να είμαστε ψύχραιμοι. Ας πρυτανεύσει η φωνή της λογικής, ας ακούσουμε χωρίς τις προσωπικές μας αγκυλώσεις και εμμονές τις αντίθετες με τις δικές μας απόψεις και όσο δύσκολο και αν ακούγεται αυτές τις ώρες, ας προσπαθήσουμε να αποστασιοποιηθούμε για λίγο και να δούμε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Οι ύβρεις, οι απειλές και ο θυμός δεν βοηθούν πουθενά.
Για αυτό ας παρακαλουθήσουμε όλοι μαζί αυτό το video: https://www.youtube.com/watch?v=D1nt8L2d3Gk#t=54
Αφού το ερώτημα είναι εκ των πραγμάτων διχαστικό. Ότι και να ψηφίσουμε μέτρα θα έρθουν. Και πολύ χειρότερα απο το παρελθόν. Όποια τάση επικρατησει θα κατηγορείται απο την άλλη ως υπεύθυνη για την καταστροφή. Πολύ σωστά την αναφέρει ο καπετάνιος ως lose-lose κατάσταση.
ένα ερώτημα είναι πάντα διχαστικο αν θες:
- δεν πιστεύω να έίσαι κωλόγαυρος?
- δεν πιστεύω να καβαλάς γαμωευρωπαικό μηχανάκι?
- δεν πιστεύω να είσαι γκέι?
......
υγ.... το ξεφτυλίζω το ξέρω αλλά δε μπορώ τα περί διχασμού, μια ζωή το διχασμό πασοκ ή νδ είχαμε και επεφτε και ξύλο (κάποτε), δεν επιβιώσαμε? δεν προχωρήσαμε? γιατί ξαναγυρνάμε πίσω?
πουτσ@@@@@@@@@
Εγώ έχω να καταγγείλω το πλαφόν των ΑΤμμ..., ε..στα vroom που μπορώ να βάλω.
Τι σημαίνει ρε παλληκάρια "έχετε δώσει πολλά vroom, δοκιμάστε ξανά σε 24 ώρες"...???
Είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένο το moto.gr ή όχι?
Τα vroom μας, είναι ασφαλή ή τα έχετε χρησιμοποιήσει για να καλύψετε ύποπτες συναλλαγές?
Οι συνταξιούχοι όπως εγώ, πόσα vroom δικαιούνται?
Γιατι η οικονομια μπηκε σε υφεση. Πολύ απλα.
Γιατι ενω η παγκοσμια κριση ξεκινησε το 2008, εμεις πηραμε τα πρωτα μετρα το 2011. Ανοιξη του 2009, ο τοτε υπουργος οικονομιας, εκεινος ο ανεκδιηγητος Παπαθανασιου ελεγε οτι το ελλειμα θα κλεισει στο 4-5%. Τελικα εκλεισε στο 15%. Επεσε λιγο εξω. Το νουμερο το ειπε σε μια συσκεψη τραπεζιτων. Ο δικος μας γενικος διευθυντης τοτε που ηταν παρων, μας ειπε μετα οτι οταν ακουσαν τα νουμερα, αρχισαν να κοιτιουνται μεταξυ τους με απορια (και καποια χαχανα). Δεν κανω πλάκα.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τα ειπαν στους εξω.
Καπως ετσι χανεται η εμπιστοσυνη προς μια χωρα. Λιγο-λιγο. Σταδιακα. Μεχρι που φτανεις στο σημειο να λες "ρε δε μπατε να βουλιαξετε"
Ναι. Κυριως παιζει ρολο οτι ολα τα μετρα που παρθηκαν ήταν τα "ευκολα" δλδ φοροι και παλι φοροι. Το να νοικοκυρεψουμε λιγο το κρατος, δλδ να πειραξουμε και να δυσαρεστησουμε τους πελατες, δεν το καναμε...
Οποτε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ψηφίστε ΟΧΙ στην επιβολή των μνημονιακών πλαφόν στα vroom !!!
ψηφίστε ΟΧΙ στην συνέχεια της λιτότητας των vroom
Ψηφίστε ΝΑΙ στην επιβράβευση της γνώμης του άλλου
Ψηφίστε ΝΑΙ στην ελευθερία του να επιλέξετε πόσα vroom θα έχετε
Τερματισμός των μνημονίων λιτότητας των vroom την Κυριακή
Σκίσιμο του μνημονιακού πλαφόν στα vroom
Επαναφορά στα 751 vroom ημερησίως με ένα νόμο
Απαιτούμε Κωνσταντοπούλου για Administrator, Ραχήλ για moderator
Λαέ του moto.gr ξεσηκωθείτε, το μόνο που έχετε να χάσετε, είναι οι αλυσίδες σας !!!
![]()
@byron.
Κάτι έμαθες?