Σελίδα 91 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 41818687888990919293949596101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.351 έως 1.365 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Παλαιό μέλος
    Προχθές στο βενζινάδικο σε κουβέντα με το παλληκάρι - υπάλληλο .
    "Και που θα βρούμε λεφτά ρε μεγάλε?"
    Με ύφος βαθιού γνώστη και κλείνοντάς μου το μάτι
    "μπρικς" !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Αυτοί οι Ραν Ταν Plan...
    Τι, ο ψηλός είναι μέλος σκιώδους κυβέρνησης και ήρθε κρίκο και δεν μας το είπε;;;

ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΙΚΟ!!!

Banned
    Αφου ο αλεξης εγγυηθηκε προσωπικα της καταθεσεις....

δεν τον ακουσες....

Υ.Γ.

ο μοναδικος τροπος να το κανει ειναι

α. να εχει την περιουσια του Bill Gates
    β. να κοψει χρημα*

*στο ευρω το χρημα το κοβει μονο η ΕΚΤ-οχι η ραχηλ μακρη- αρα εμμεσα σου λεει.......welcome to the silver drachma.....

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nestormaxno Προβολή μηνύματος
    Τώρα ετσι δεν κάνουμε κουβέντα. Αν είμαστε άχρηστοι και δεν μπορούμε να έχουμε μια σωστή επιτροπή ανταγωνισμού όπως ο υπόλοιπος κόσμος....Τα κλειδιά του Μαξίμου στον Σοιμπλε...και πολύ μας είναι
    Δηλαδή επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό πρέπει, πρέπει να ξεπουληθούμε. Μάλιστα. Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι και όχι πάρει ασπιρίνη.
    Χρειάζονται μέτρα λέμε. Βέβαια χρειάζονται και άλλα πράγματα μαζί με αυτό.
    Όχι λέω πάλι να δώσουμε όσο όσο και τα τελευταία που έχουμε και μάλιστα ξινίζουν και τα μούτρα τους και κάνουν πως δεν θα θέλουν.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    "μπρικς" !
    Ya man....τριφυλλαρα ολε!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Τι, ο ψηλός είναι μέλος σκιώδους κυβέρνησης και ήρθε κρίκο και δεν μας το είπε;;;

ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΙΚΟ!!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ας μην παιζουμε με τις λεξεις....

εκει το πανε...και χτες ο λαπαβιτσας live το ειπε...του ξεφυγε μαλλον και μετα εκανε τον....σημιτη....

Αλλα δεν μου απαντησες,,,ποια η γνωμη σου επι του κειμενου....ειμαι ολο αυτια σε διορθωσεις.
    Δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση να σχολιάζω οποιαδήποτε βλακεία ή μη διαβάζω αυτές τις μέρες. Απλά το συγκεκριμένο άρθρο ακολουθεί τη, δημοφιλέστατη τελευταία, τακτική φανταχτερός-shocking-τίτλος-και-παντελώς-άσχετο-περιεχόμενο, η οποία με αηδιάζει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    O εφησυχασμός και οι τσάμπα διαβεβαιώσεις είναι η τρομοκρατία ιmo...
    Δε νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για οποιοδήποτε από τα 2, εδώ που φτάσαμε.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Σωστό.
    Σήμερα (μάλλον) δημοσιεύεται το DSA, από το ΔΝΤ. Υπάρχει ένα παρασκήνιο για το ΑΝ πρέπει να βγει, και έγινε γνωστό οτι οι Αμερικάνοι το θέλουν. Κάποιοι Ευρωπαίοι (οι Φινλανδοί το είπαν ξεκάθαρα) δεν το επιθυμούν. Το οτι δεν είναι βιώσιμο είναι το αναμενόμενο.

Σωστά αναφέρεις οτι έχει παραβιάσει το καταστατικό του πολλές φορές, και έχει στρογγυλέψει πολύ τους όρους συμμετοχής στα προγράμματα της Ελλάδας προφανώς λόγω του βάρους της θέσης στην Ελλάδα στο €, και οι βασικές αντιρρήσεις προέρχονταν από τις μεγάλες αναπτυσόμενες οικονομίες (Βραζιλία, Ινδία) που έφτασαν αρκετές φορές στο να ασκήσουν βέτο στην συνέχεια του προγράμματος. Μην ξεχνάμε οτι τα λεφτά που έχει δώσει το ΔΝΤ είναι τα περισσότερα στην ιστορία του.

Δύο απ΄τις βασικότατες προυποθέσεις για να υπάρξει συμμετοχή του ΔΝΤ, αφορούν την βιωσιμότητα του χρέους και την επαρκή χρηματοδότηση για έναν χρόνο μπροστά (χωρίς την βοήθεια του). Και στα δύο υπήρχε θέμα, και σ΄αυτά πίεζε τους Ευρωπαίους. Το θέμα της βιωσιμότητας του ΔΝΤ, την έχουμε χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν στο παρελθον και όπως μας βόλευε προς την Ευρώπη, γιαυτό και κάποιες φορές υπήρχε συμμαχία Ελλάδας-ΔΝΤ στο θέμα αυτό, και κάποιες όχι (όταν έπρεπε να πάρουμε χρήματα απ΄τους άλλους δύο που δεν ήθελαν να ακούσουν για ξερό κούρεμα, γινόταν βιώσιμο).

Η αποχώρηση του ΔΝΤ είναι θέμα εδώ και πολύ καιρό, εφόσον έχουν δηλώσει πως επιθυμούν να αποχωρήσουν. Η συμμετοχή και η παραμονή τους όμως, έγινε κατόπιν πίεσης των λουθηροκαλβινιστών Γερμανών (σωστός) που ήθελαν το ΔΝΤ καθώς υπήρχε έλλειμα τεχνογνωσίας σε τέτοιου είδους διασώσεις από την Ευρώπη αφενός, και χρειάζονταν κάποιον "κακό" που θα έμπαινε μπροστά και δεν θα φαίνονταν αυτοί ώς οι δυνάστες. Αυτοί απλά θα συμφωνούσαν, στις απαιτήσεις των "θεσμών"-"τεχνικά κλιμάκια"-"τρόϊκα".

Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα ΔΕΝ επιθυμούν να αποχωρήσει το ΔΝΤ.

Η ελάφρυνση του χρέους (όχι μέσω κουρέματος), είναι κάτι που είχαν υποσχεθεί πως θα συζητήσουν μόλις καταφέρναμε να παρουσιάσουμε πρωτογενές πλεόνασμα. Αν θυμάμαι καλά, ο μπουκλάκιας το είχε τοποθετήσει για Απρίλιο του 2014. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και η πιθανή αλλαγή κυβέρνησης σε λιγότερο από έναν χρόνο τους έκανε να περιμένουν, κατά την γνώμη μου.
    Ο Σαμαράς το είχε ζητήσει στην περίφημη συνάντηση (που πήγε κατά διάολου) με την Μέρκελ τον Οκτώβρη του 14 (ήδη έσκιζε και αυτός μνημόνια) προκειμένου να ισχυροποιηθεί, αλλά η Μέρκελ και οι υπόλοιποι, δεν είχαν κανέναν λόγο να το κάνουν. Θα ήταν επιζήμιο πολιτικά για τους ίδιους (ακόμα και αν το μεταμφίεζαν ως παράταση λήξης και μείωσης επιτοκίου), ενώ η πόλωση στην Ελλάδα φανέρωνε πως μια τέτοια κίνηση θα "καιγόταν" μέσα στα σκισμένα καλτσόν.
    Ναι.. κάτι που , θεωρώ, δείχνει ότι το θέμα είναι πολιτικό. Και οι 2 εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες και τραβάνε το σχοινί σκεφτόμενοι μικροκομματικά και ηλίθια. Παρ ολα αυτά, νομίζω ότι η Έλλαδα έχει κάνει ήδη πολύ πίσω (με όλα τα λάθη της) και η τελική λύση θα έπρεπε να είχε δωθεί ήδη. Αν δεν την δίνουν τώρα (οι Γερμανοί), δεν βλέπω κανέναν λόγο να την δώσουν μετά, ειδικά μετά από ένα Ναι στο δημοψήφισμα που θα τους δίνει και την ηθική νομιμοποίηση..
    Ο μπουκλάκιας άλλωστε μίλησε σήμερα:

http://www.sofokleousin.gr/archives/240195.html

Θεώρω το συγκεκριμένο δημοψήφισμα άκαιρο και λάθος, αλλά κάπου εδώ εγώ καταλήγω στο ¨ΟΧΙ, αν και δυστυχώς μάλλον δεν θα μπορέσω να πάω να ψηφίσω ..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Βασικά (κάνω χιούμορ μην έχουμε εκρήξεις οργής κλπ) εκτός και αν κάποιος έχει μείνει στο παλιό παλιό βαθύ ΠΑΣΟΚ του δόγματος "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο", εννοείται πως ΟΤΙ και να γίνει με την ΕΕ και το μένουμε φεύγουμε αμπαντάν μπαμπαντάν κλπ, μέλη του ΝΑΤΟ παραμένουμε και άρα ως τέτοια αφ' ενός "αποκλείεται" να μας την πέσουν οι εξ ανατολής (ή έστω είναι όσο πιθανό ήταν πάντοτε), για τους δε άλλους δεν τους θεωρώ άξιους λόγου αντιπάλους, άσε που έτσι και αλλιώς θα τύχουν -θεωρητικά- αντιμετώπισης από τον συμμαχικό στρατό και όχι μόνον τον δικό μας. Θεωρητικά. Γιατί ρε φίλε τώρα ξες να ουμ πολύ πήξιμο ο στρατός και μου γαμάει τη ζωή τώρα και πουνασχολούμαι και δεν λέω τίποτα άλλο για το θέμα fantasy wars γιατί θα μπει ο μαεθράτης και θα μας τα σβήσει και γιατί να τον κουράζουμε κιόλας μεγάλο άνθρωπο. Το εντάσσω στην γενικότερη λασποτρομοκρατία των ημερών. Δεν φοβηθήκατε που σας περιορίσαμε τα λεφτά, σας περιορίσαμε τις συντάξεις το ένα το άλλο το πέρα το δώθε; Ε να σας πούμε ότι θα χάσετε και το Τεπελένι και το Ζ ανώνυμο μαζί... Τρομάξτε.

Αντιθετη αποψη επι της ουσιας ρωτησα .....

Λασποτρομοκρατια ..... Μου απαντησες.....!!

οκ...!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση να σχολιάζω οποιαδήποτε βλακεία ή μη διαβάζω αυτές τις μέρες. Απλά το συγκεκριμένο άρθρο ακολουθεί τη, δημοφιλέστατη τελευταία, τακτική φανταχτερός-shocking-τίτλος-και-παντελώς-άσχετο-περιεχόμενο, η οποία με αηδιάζει.

.
    Συμφωνώ, απλά με αηδιάζει και η παπαρολογία κενού περιεχομένου, που δίνει αφορμή στα πατσαβουρόχαρτα να μεταφράζουν τις πολλαπλών ερμηνειών δηλώσεις με φανταχτερούς τίτλους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    έχουν Plan B και δε μας το λένε;

Θα μου πεις, γιατί σου είπαν το Plan A?;

Θα μου πεις και πάλι, μήπως είχαν και κανένα Plan;

Αυτοί οι Ραν Ταν Plan...
    Κρατα και μια πισιινη ...... ( Εχετε ξεχασει την ραχηλ και το ψαλιδι της οπου θα κοβει τα 100 δις λεμε......)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spiridaus Προβολή μηνύματος
    Ναι.. κάτι που , θεωρώ, δείχνει ότι το θέμα είναι πολιτικό. Και οι 2 εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες και τραβάνε το σχοινί σκεφτόμενοι μικροκομματικά και ηλίθια. Παρ ολα αυτά, νομίζω ότι η Έλλαδα έχει κάνει ήδη πολύ πίσω (με όλα τα λάθη της) και η τελική λύση θα έπρεπε να είχε δωθεί ήδη. Αν δεν την δίνουν τώρα (οι Γερμανοί), δεν βλέπω κανέναν λόγο να την δώσουν μετά, ειδικά μετά από ένα Ναι στο δημοψήφισμα που θα τους δίνει και την ηθική νομιμοποίηση..
    Ο μπουκλάκιας άλλωστε μίλησε σήμερα:

http://www.sofokleousin.gr/archives/240195.html

Θεώρω το συγκεκριμένο δημοψήφισμα άκαιρο και λάθος, αλλά κάπου εδώ εγώ καταλήγω στο ¨ΟΧΙ, αν και δυστυχώς μάλλον δεν θα μπορέσω να πάω να ψηφίσω ..
    Όσο και αν μας σοκάρει η παρέμβαση τους (δεν είναι κάτι νέο, πάντα γινόταν) στα εσωτερικά της χώρας, ο ΑΤ είναι καμμένο χαρτί για αυτούς και δεν πρόκειται να συζητήσουν οτιδήποτε μαζί του ασχέτως αποτελέσματος. Το αρχικό πρόβλημα επικοινωνίας, έγινε έλλειμα εμπιστοσύνης και τελικά ρήξη.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11089186_10153876444028465_1269433440686806643_n.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	92,6 KB 
ID:	338068
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    "μπρικς" !
    Εχει και συνέχεια..

"Ελα ρε , τι ειν' τούτο?"
    "Τράπεζα"
    "και που έχει γραφεία?"
    "Τώρα γίνεται , την φτιάχνει ο Πούτιν και έχει συνεννοηθεί με τον Αλέξη να του δώσει όσα χρειάζονται"

Αυτό το παιδί πάει για δαγκωτό "ΟΧΙ" και πιστεύει βαθιά πως απο Δευτέρα όλα θα έχουν αλλάξει στη ζωή του ..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος

Όνομα:	11089186_10153876444028465_1269433440686806643_n.jpg 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	92,6 KB 
ID:	338068
    Διακρινω μια ελαφρα διόγκωση στο δεξι @ρχιδι;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Όνομα:	Χωρίς τίτλο.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	74,1 KB 
ID:	338069

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...