Σελίδα 93 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 43838889909192939495969798103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.381 έως 1.395 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Oπότε θα πάρω καινουργιο μηχανάκι στα 46 μου..εντάξει δε γαμιεται αντέχει το cbf
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Oπότε θα πάρω καινουργιο μηχανάκι στα 46 μου..εντάξει δε γαμιεται αντέχει το cbf
    ΝΑ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΡΟΣΙ ΡΕ ΦΙΛΑΙ.

ΝΑ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΡΕ.

ΣΤΑ #46 ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ, ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΡΕ ΦΙΛΑΙ. Έχουν καταστρέψει το άθλημα οι αλήτες ρε....

Εντάξει κλαιω χαχαχααχχαχαχαχααχαχ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	18784_855466484550740_2648715122020891415_n.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	63,8 KB 
ID:	338072

Banned
    Eλλαντα 2015....

Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρρα

https://www.youtube.com/watch?v=mJbLyTPtek4

non serviam Το avatar του/της kachius
    Για να μη ξεχνάμε ποιοί (και πώς) θα κυβερνήσουν (όπως έκαναν μέχρι το Δεκέμβρη) με το "NAI"
    κλικ για φώτο
    Ξέρω από βέσπα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Εντάξει κλαιω χαχαχααχχαχαχαχααχαχ

Όνομα:	18784_855466484550740_2648715122020891415_n.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	63,8 KB 
ID:	338072
    οχι... μ αυτο θα κλαψεις πραγματικα...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλαψε με το διάγγελμα Καραμανλή και την 'κραυγή αγωνίας του αληθινού ηγέτη'

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kachius Προβολή μηνύματος
    Για να μη ξεχνάμε ποιοί (και πώς) θα κυβερνήσουν (όπως έκαναν μέχρι το Δεκέμβρη) με το "NAI"
    κλικ για φώτο
    403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL (μπλα μπλα)
    Forbidden That’s all we know.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spiridaus Προβολή μηνύματος
    μετά και από:
    http://www.gpo.gr/el/component/k2/it...CE%B7-gpo.html
    κλείνω pcιά και πάω παραλία να ηρεμήσω. Παραπληροφόρηση από παντού.

Στο μεταξύ παραθέτω κάτι που μου άρεσε:

"Τις κρίσιμες αυτές ώρες είναι περισσότερο από ότι συνήθως αναγκαίο ως πολίτες να συναινούμε σε ηθικά αποδεκτές βασικές αρχές και κανόνες, αμφότερα απαραίτητα για τη δημοκρατική λειτουργία της δημόσιας σφαίρας. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τις αρχές με τον ίδιο τρόπο ούτε ότι πρέπει να τις υιοθετούμε για τους ίδιους λόγους. Το σημαντικό είναι να τις αποδεχόμαστε και να σεβόμαστε τους κανόνες που απορρέουν από αυτές. Μιλούμε εδώ για μια πρωταρχική και αναγκαία συμφωνία ως προϋπόθεση διαφωνίας. Τα παραπάνω δεν υποτιμούν το αγωνιστικό στοιχείο της πολιτικής. Τουναντίον προσπαθούν να το καταστήσουν καρποφόρο θέτοντας τους όρους διεξαγωγής του αγώνα.

Σε αυτό το πλαίσιο αποδεχόμαστε την ύπαρξη αντιπάλων, αλλά δεν τους μετατρέπουμε σε εχθρούς, επειδή αργότερα μπορεί να μας συντρέξουν ως σύμμαχοι. Αναγνωρίζουμε την ύπαρξη πληθώρας λεξιλογίων, δηλαδή εναλλακτικών περιγραφών της πραγματικότητας, αλλά και ετερόκλητων συμφερόντων υπό την προϋπόθεση ότι δεν απειλούν τη δημόσια σφαίρα. Κατανοούμε ότι είναι άγονο να μεταφράζεται πάντοτε η διαφωνία επί των αξιών ή η διαφορά συμφερόντων σε ιδεολογική αντιπαράθεση στα επιμέρους. Είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε σε κάποια ζητήματα ώστε να διασφαλίσουμε άλλα, αναγνωρίζοντας ότι δεν μπορούμε πάντα να επιτυγχάνουμε όλους τους στόχους της ατζέντας μας. Αλλωστε η αξιοπιστία των «κόκκινων γραμμών» καθορίζεται από τη δυνατότητα και τους τρόπους του «συμβιβάζεσθαι».

Τιθασεύουμε τον ναρκισσισμό μας αποδεσμεύοντας την αυτοεικόνα μας από την επικράτηση των πεποιθήσεών μας. Είμαστε πάντοτε περισσότερα απ όσα πιστεύουμε διότι διαθέτουμε την ικανότητα να αναθεωρούμε, να υιοθετούμε και να δημιουργούμε νέες αξίες. Είμαστε επίσης περισσότερα από όσα χρειαζόμαστε διότι δεν εξαντλούμαστε στην ανάγκη, καθότι ο βίος υπερβαίνει τη ζωή. Κατευνάζουμε την οργή και τον φθόνο μας ώστε να διεκδικήσουμε αποτελεσματικότερα όσα πρεσβεύουμε, αλλά και επειδή επιθυμούμε οι άλλοι να πράξουν το ίδιο ως προς εμάς. Χαλιναγωγούμε τον φόβο μας ώστε να μη γεννήσει βία, παραμένοντας αλληλέγγυοι. Εν ολίγοις προστατεύουμε τη δημόσια σφαίρα για να μην καταλυθεί από την κυριαρχία ανεξέλεγκτων παθών. Κυρίως, κατανοούμε ότι η δημόσια σφαίρα συνιστά κάτι περισσότερο από χώρο σύγκρουσης αξιών, επιδίωξης συμφερόντων και διεκδίκησης ισχύος, αποτελώντας αυταξία."
    *από Theofanis Tasis

Φίλε μου καλέ!

Χωρις διάθεση να σε κρίνω.

Ομως..

Αν αυτό δεν είναι Ξύλινη πολιτική γλώσσα και μπουρδολογία

Τότε τί είναι?

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σέλφι δεν έβγαλε όμως η τηλεπερσόνα/πρωην υπουργός/βιβλιοπώλης/ρήτορας.Και θυμάμαι οτι το σκουπίδι αυτό πήρε υπουργική θέση και θέλω να ξηλώσω τα μάτια μου με τα δάχτυλα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου καλέ!

Χωρις διάθεση να σε κρίνω.

Ομως..

Αν αυτό δεν είναι Ξύλινη πολιτική γλώσσα και μπουρδολογία

Τότε τί είναι?
    Ο Τάσης καθηγητής φιλοσοφίας(στο Βερολίνο) είναι προς το παρών και όχι πολιτικός. Εγώ το βλέπω απλώς σαν κάλεσμα για ενότητα, γόνιμο διάλογο και λύση προς τα εμπρός μέσα από τις αντιθέσεις μας. Αυτό και μόνο

Banned
    Ο Τάσης καθηγητής φιλοσοφίας(στο Βερολίνο) είναι προς το παρών και όχι πολιτικός. Εγώ το βλέπω απλώς σαν κάλεσμα για ενότητα, γόνιμο διάλογο και λύση προς τα εμπρός μέσα από τις αντιθέσεις μας. Αυτό και μόνο
    Εχω διαβασει βιβλια του-σπουδες στον καστοριαδη.

Αντικειμενικο δεν τον λες, εχει ξεκαθαρρη και σταθερη πολιτικη θεση ο θεοφανης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Εχω διαβασει βιβλια του-σπουδες στον καστοριαδη.

Αντικειμενικο δεν τον λες, εχει ξεκαθαρρη και σταθερη πολιτικη θεση ο θεοφανης
    Δεν είπα ότι είναι, δεν κρίνω όμως την θέση του τώρα

Παλαιό μέλος
    Δεν τον γνωρίζω τον κύριο.
    Αν θέλεις όμως (Οχι σ'αυτό το θρεντ) μπορώ με ελάχιστες τροποποιήσεις να στο φτιάξω κείμενο που κολάει παντού και σε όλα , και να υποστηρίζει εντελώς διαφορετικές απόψεις.

Αυτό είναι ξύλινη γλώσσα και όσοι τη διδάσκουν (και δεν είναι Ζουράρης) είναι υπεύθυνοι.

"Χαλιναγωγούμε τον φόβο μας ώστε να μη γεννήσει βία, παραμένοντας αλληλέγγυοι. Εν ολίγοις προστατεύουμε τη δημόσια σφαίρα για να μην καταλυθεί από την κυριαρχία ανεξέλεγκτων παθών."

Αν τα πεις αυτά στη μητέρα σου Δεν θ'αρχίσει και με το δίκιο της να ανησυχεί για σένα?

Όνομα:	1795781_10206506156553551_3238840310110504705_n.jpg 
Προβολές:	143 
Μέγεθος:	18,3 KB 
ID:	338073
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic