Eίναι αληθεια αυτο???
Ο Πρόεδρος των ΕΛΠΕ αύξησε το μισθό του στις 280.000 ευρώ!
Σε βαρύ πολιτικό και ηθικό ατόπημα περιέπεσε ο νεοδιορισθείς από την κυβέρνηση Πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛ.ΠΕ) Στάθης Τσοτσορός.
Διάβασε περισσότερα στο: Ο Πρόεδρος των ΕΛΠΕ αύξησε το μισθό του στις 280.000 ευρώ! | Plus: Κοινωνία |
Τα πράγματα είναι απλά:
Πάμε ψηφίζουμε όλοι ΟΧΙ, μετά ανοίγουμε μαύρη τρύπα και επιστρέφουμε πίσω ψηφίζοντας ΝΑΙ. Δημιουργείται παραδοξότητα και η Ελλάδα εγκλωβίζεται σε ένα ξεχωριστό μέρος του χωροχρονικού συνεχούς, όπου ο χρόνος κυλάει πολύ πιο αργά. Σηκώνουμε κάθε μέρα 60 ευρώ Χ 1.000.000 τουλάχιστον ενεργούς τραπεζικούς λογαριασμούς Χ όσο χρόνο χρειάζεται για μαζέψουμε το χρέος. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε πάλι τη μαύρη τρύπα, γυρνάμε πίσω την ημέρα του δημοψηφίσματος και ρίχνουμε ΟΧΙ, ώστε να ακυρώσουμε την παραδοξότητα. Δίνουμε τα λεφτά και ξεχρεώνουμε τα πάντα, έχοντας κάνει το μεγαλύτερο τρολάρισμα στην ιστορία της ανθρωπότητας.
...η πλάκα είναι ότι μετά απ΄όσες μαλακίες, έχουμε δει, ακούσει και διαβάσει, το σενάριο αυτό δεν μου φαίνεται ούτε ασόβαρο, ούτε κακό, χώρια που ακούγεται και πιο ρεαλιστικό...
και η γνώμη αυτού που δεν μπήκε ποτέ στη Βουλή αλλά τελευταία ακούγεται παραπάνω.
καταλαβαίνετε μάλλον ποιον λέω
https://www.youtube.com/watch?t=66&v=CRYXfBxTsmQ
Από που συμπεραίνεις ότι υπερασπίζομαι αυτές τις πολιτικές;
Εγώ είναι ξεκάθαρος υπέρ του ΟΧΙ. Το όχι για μένα θα λύσει το πρόβλημά μας. Για να μπορέσω κάποια στιγμή να ζήσω αξιοπρεπώς την οικογένεια μου.
Εσείς που δουλευετε μια ζωή, επίσης μια ζωή στηριζατε τους ίδιους και τους ίδιους. Αυτό που γινόταν 40 χρόνια εσείς το είχατε επιλέξει όχι εμείς οι νεότεροι.