Σελίδα 107 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 75797102103104105106107108109110111112117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.591 έως 1.605 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Μια ερωτηση ( για οποιον ειδε την χθεσινη συνεντευξη Τσιπρα στον Αντ1.......)

Καποια στιγμη απανταει......

""«Οι τράπεζες θα ανοίξουν με συμφωνία. Είτε με συμφωνία που δεν θα είναι βιώσιμη αν επικρατήσει το “ναι”, είτε με βιώσιμη αν επικρατήσει το “όχι”. Αν επικρατήσει το "όχι" την επόμενη μέρα θα είμαι στις Βρυξέλλες για βιώσιμη συμφωνία. Η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, όπως είπε και η κα Μέρκελ».
    «Να μην ανησυχεί ο κόσμος για τις καταθέσεις. Θα έχουμε συμφωνία 48 ώρες μετά το δημοψήφισμα. Δεν χρειάζεται να κινδυνολογούμε. """

Και ερωτω εγω τωρα ....Με το NAI καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να υπαρχει συμφωνια σε 48 ωρες ( μιας και πεταξε το μπαλακι... το πεταξε ξεκαθαρα στον λαο οτι θα υπογραφει μη βιωσιμη συμφωνια με ευθυνη του λαου...)

Δεν ερωτηθη ( δυστηχως απο την χουκλη ) Και εμεινα και εγω με την απορια.......

Πως διαολο θα υπαρχει βιωσιμη συμφωνια σε 48ωρες με το ΟΧΙ...????

( Ολη η συνεντευξη εδω.....http://www.zougla.gr/politiki/articl...o-dimopsifisma..)
    μάλλον 48 ώρες είναι περισσότερος καιρός από 5 μήνες

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πάντως το video - παρέμβαση του Sakis (σιγά μην έβγαινε με τις δευτεράτζες στα κανάλια) με κλόνισε! Απόψεις πνευματικών κολοσσών όπως αυτός, τις λογαριάζεις διπλά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μιλάμε για πασόκο βουλευτή (6,000+ μηνιαίως), που υποστηρίζει τα μέτρα λιτότητας, επειδή έχει περάσει δύσκολα. Μόνο εγώ το βλέπω; :P
    Ο Πύρρος δεν είναι βουλευτής πια και δεν παίρνει ούτε βουλευτική αποζημίωση ούτε βουλευτική σύνταξη (δεν έχει συμπληρώσει το απαιτούμενο διάστημα).

Και ναι, έχει περάσει δύσκολα και ακριβώς γι αυτό δικαιούται να μιλάει.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Νομίζω ο Τσίπρας, εκτός του δημοψηφίσματος, στηρίζεται πολύ σε όλα αυτά που έχουν διαρρεύσει αυτές τις μέρες. Τρομοκρατία από τα media, παραδοχές λαθών από ΔΝΤ, γερμανοπολιτικοί με κρυφές ατζέντες, υποστήριξη από ΗΠΑ. Και, γενικά, κανείς δε θέλει να πάρει στους ώμους του τον διωγμό της Ελλάδος και πιθανό ντόμινο. Εκεί στηρίζει κάποια υποχώρηση και, πιθανότατα, πολύ καλύτερη διαπραγμάτευση κι όχι ίδιο μνημόνιο με διαφορετικό τίτλο. Ή έτσι ελπίζω :P
    Την στιγμή που σου κλείσαν τις Τράπεζες και οι χρηματογαορες και το ευρώ δεν το πήραν καν χαμπάρι εμένα μου λέει ότι δεν θα έχουν κανέναν δισταγμό να βγάλουν εντελώς την μπρίζα... Καλύτερη διαπραγμάτευση σε 1-2 ημέρες και με τις τράπεζες μισό βήμα πριν κλείσουν και τα ΑΤΜ είναι αδύνατον να γίνει... Στην καλύτερη (και με δεδομένο ότι ο προυπολογισμός ήδη έχει πάει και θα πάει περισσότερο πισω λόγω των γεγονότων) να πάρει την ίδια συμφωνία - αίντε αν είναι καλό παιδί και δείξει μεταμέλεια να του δώσουν και 2-3 ψίχουλα για να μπορέσει να το πουλήσει στο ποπολο...
    Τα ερωτήματα παραμένουν λοιπόν ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Άλλο ο Πύρρος σαν αθλητής και άλλο σαν πολιτικός...

...άλλο το ζετέ - αρασέ με 350 κιλά και άλλο το να είσαι άνεργος γονιός στο νοίκι με δυο παιδιά.... δεν είναι το ίδιο βάρος Πύρρο...

Μιλάμε για πασόκο βουλευτή (6,000+ μηνιαίως), που υποστηρίζει τα μέτρα λιτότητας, επειδή έχει περάσει δύσκολα. Μόνο εγώ το βλέπω; :P
    αφού το πας στο καθαρά οικονομικό τουλάχιστον έχε τα στοιχεία σου σωστά
    Ήταν βουλευτής (επικρατείας) την περίοδο 2012-2015
    μετά δεν εξελέγη άρα τα 6000 + μηνιαίως δεν ισχύουν
    είναι έφεδρος αξιωματικός θέση που πήρε ως ολυμπιονίκης (όπως και οι υπόλοιποι)
    άρα παίρνει όσα παίρνουν οι έφεδροι αξιωματικοί.
    και επειδή δεν έχει συμπληρώσει 4 γεμάτα χρόνια βουλευτής δεν δικαιούται βουλευτικής σύνταξης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Δε μιλώ, δε μιλώ !

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Και ναι, έχει περάσει δύσκολα και ακριβώς γι αυτό δικαιούται να μιλάει.
    Είμαι της άποψης ότι άνθρωποι, τους οποίους θαυμάζουμε για τα επιτεύγματά τους στον αθλητισμό, τη μουσική κτλ κτλ, ΔΕΝ πρέπει να ανακατεύονται με την πολιτική. Ακριβώς γι'αυτόν τον λόγο. Χάνεις κάθε ιδέα. ΔΕ με ενδιαφέρει τί έχει περάσει, ειλικρινά. Ίσα ίσα τον κάνει περισσότερο υποκριτή, στα δικά μου μάτια (μπορεί να κάνω και λάθος). Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πιο βολεμένος από τον μέσο Έλληνα και, κυρίως, υποστηρίζει την περαιτέρω υποδούλωση της χώρας, οπότε οτιδήποτε άλλο είναι παντελώς άκυρο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    αφού το πας στο καθαρά οικονομικό τουλάχιστον έχε τα στοιχεία σου σωστά
    Ήταν βουλευτής (επικρατείας) την περίοδο 2012-2015
    μετά δεν εξελέγη άρα τα 6000 + μηνιαίως δεν ισχύουν
    είναι έφεδρος αξιωματικός θέση που πήρε ως ολυμπιονίκης (όπως και οι υπόλοιποι)
    άρα παίρνει όσα παίρνουν οι έφεδροι αξιωματικοί.
    και επειδή δεν έχει συμπληρώσει 4 γεμάτα χρόνια βουλευτής δεν δικαιούται βουλευτικής σύνταξης.
    Μια χαρά είναι τα στοιχεία μου. Ίσχυαν όσο ήταν βουλευτής. Δεν έγραψα πουθενά ότι τα παίρνει ακόμα. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Κάποιοι έχουν χάσει το μέτρο και την αξιοπρέπειά τους.

Μια χαρά είναι τα στοιχεία μου. Ίσχυαν όσο ήταν βουλευτής. Δεν έγραψα πουθενά ότι τα παίρνει ακόμα. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα.

φτάνει η διαμάχη για το ναι και το όχι ας μην το γυρίσουμε και στη γραμματική και το συντακτικό....

Είμαι της άποψης ότι άνθρωποι, τους οποίους θαυμάζουμε για τα επιτεύγματά τους στον αθλητισμό, τη μουσική κτλ κτλ, ΔΕΝ πρέπει να ανακατεύονται με την πολιτική. Ακριβώς γι'αυτόν τον λόγο.
    Οι άνθρωποι δεν είναι μονοδιάστατοι, έχουν πολλές πλευρές.
    Το ότι κάποιος είναι καλός αθλητής, μουσικός, τραγουδιστής κτλ δεν του αφαιρεί την πολιτική υπόσταση.
    Ίσα ίσα, πολλοί στον χώρο της τέχνης έχουν κάνει κάνει καριέρα ακριβώς λόγω της πολιτικής (και ενίοτε κομματικής) τους θέσης.

Με την πολιτική θα πρέπει να ασχολούνται όλοι. Αλλιώς αφήνουμε την άσκηση πολιτικής μόνο σε γόνους πολιτικών τζακιών.

και, κυρίως, υποστηρίζει την περαιτέρω υποδούλωση της χώρας.
    Ναι, ο Πύρρος μαζί με αυτούς υποστηρίζει την υποδούλωση της χώρας, ενώ την ελευθερία της Πατρίδος θα την φέρουν

αυτός
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	CI6MguRWEAUtpU9.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	19,0 KB 
ID:	338104
    κι αυτός
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	CI7WrqvW8AEsBun.png 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	98,1 KB 
ID:	338105

Βάσιμο επιχείρημα, δε λέω...
    Τελευταία τροποποίηση από fkol k4; 03/07/2015 στις 09:18. Αιτία: ορθογραφία

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Με την πολιτική θα πρέπει να ασχολούνται όλοι. Αλλιώς αφήνουμε την άσκηση πολιτικής μόνο σε γόνους πολιτικών τζακιών.
    Ας παίξουμε με τις λέξεις λοιπόν.

Υπότιτλοι 1: Άλλο "ασχολούμαι με την πολιτική", άλλο "κατεβαίνω εκλογές με συγκεκριμένη κομματική παράταξη". Εγώ εννοούσα, προφανώς, το 2ο.

Υπότιτλοι 2: Δε με ενδιαφέρει τί υποστηρίζει. Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ό,τι θέλει. Το να βγαίνει στα κανάλια να ΚΛΑΙΕΙ και να Ξανθοπουλίζει λέγοντας πόσο υπέφερε, όταν έχει κάνει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ψηφίζει ΝΑΙ, ε νομίζω πάει πολύ.

Ας μην παίξουμε το παιχνίδι του ποιος ψηφίζει τί.
    Life begins at 45°.

https://youtu.be/J2GO84ZqZao?t=42s

(για την ατάκα στο σημείο που αρχίζει το βάζω αλλά έχει και μία με λαφαζάνη μετά)

τώρα αν θέλετε φυσικά σχολιάστε και τα υπόλοιπα αλλά δείτε το και σαν παρένθεση για λίγη κωμωδία

Ας παίξουμε με τις λέξεις λοιπόν.

Υπότιτλοι 1: Άλλο "ασχολούμαι με την πολιτική", άλλο "κατεβαίνω εκλογές με συγκεκριμένη κομματική παράταξη". Εγώ εννοούσα, προφανώς, το 2ο.
    Δεν παίζω ποτέ με τις λέξεις. Κι εγώ το 2ο εννοώ.

Ας μην παίξουμε το παιχνίδι του ποιος ψηφίζει τί.
    Μα ακριβώς με αυτό το παιχνίδι βάλλεται και ο Πύρρος. Τον βάζεις στην ίδια ομάδα με τον ΓΑΠ ή τον Βενιζέλο και καθαρίζεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Μια βδομάδα πριν την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος ο Μιχαλολιάκος είχε πει ότι πρέπει να μείνουμε στο ευρό. Η ΝΔ χρησιμοποίησε καλά τον υπάλληλό της μια βδομάδα μετά. Ο Γιαννακόπουλος που δείχνεις είναι φαρμακοβιομήχανος μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ελλάδας και ενός τομέα που η Γερμανία θέλει να κλείσει για πάντα στη χώρα. Αφού λοιπόν fkol k4 θέλεις να λαϊκίσουμε Τι έχεις να πεις στους χιλιάδες εργαζόμενους των Ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών που θέλεις να χάσουν τη δουλειά τους? Πως θα ταΐσουν τις οικογένειες τους? ξέρεις πόσοι από αυτούς είναι μονογονείς, θέλεις τα παιδάκια τους να λιποθυμούν από την πείνα ? να στεγνώνει το σαλάκι τους στο αδυνατισμένο τους λαιμάκι? Επίσης ο Γιαννακόπουλος μοιάζει με πρεζάκιας αλλά ο φίλος σου ο Μαρινάκης που στηρίζει ΝΑΙ είναι πρεζέμπορας με μια καραβιά άσπρη , τους πρεζέμπορες θέλεις να υποστηρίξουμε? Έτσι μιλάς φίλος και εσύ και δεκάδες άλλοι αυτές τις μέρες, πως σου φαίνεται όταν στο επιστρέφουν ?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004