Σελίδα 128 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 2878118123124125126127128129130131132 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.906 έως 1.920 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    Παντως παιδες χθες ειδα το μαιλ που ειχε στειλει ο διευθυντης του σε εναν γνωστο μου.
    Οχι μονο του ελεγε οτι πρεπει να ψηφισει ναι. Αλλα ειχε και τηλεφωνα επικοινωνιας για να πανε σαν εκλογικοι αντιπροσωποι του ναι.
    Και βεβαια περασε απο εκει την παρασκευη να τους ρωτησει τη κανουνε την κυριακη ( για να πανε αντιπροσωποι ) αλλα ειχε ξεχασει οτι τους εχει βαλει βαρδια και θα δουλευουνε.
    Αυτο πραγματικα ειναι περα απο τη δικη μου λογικη.
    Και σημειωτεων οτι η συγκεκριμενη εταιρια δεν εχει να κανει με την αγορα τις Ελλαδας απλα χρησιμοποιει την γεωοπολιτικη μας θεση οπως ολοι οι υπολοιποι εκτος απο εμας αλλωστε.
    LIVE FREEEEE!!!!!

σε λίγο φεύγουμε οικογενειακώς για τις εκλογές (καρπενήσι) και πρόσβαση θα έχω δύσκολη

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που 128 σελίδες, αρνηθήκαμε να διχαστούμε/να τσακωθούμε/να παρεκτραπούμε....

ας ψηφίσει ο καθένας ό,τι πιστεύει, αλλά ας ψηφίσει.... καλώς ή κακώς μας πετάξανε το μπαλάκι, μην το αφήσουμε να πέσει..... για μένα αυτό εχει την ίδια αν όχι μεγαλύτερη σημασία από το ΝΑΙ/ΟΧΙ....

καλή μας τύχη και ευχομαι απο καρδιάς, από Δευτέρα να είμαστε όλοι καλύτερα....

πουτσ@@@@@@@@@

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Με αγάπη στους Μπογδάνο, Πρετεντέρη, Τρέμη, Καμπουράκη, Οικονομέα, Κοσιώνη και στα άλλα ανεξάρτητα φερέφωνα εργολάβων και εφοπλιστών. Χάσατε την ικανότητά σας να τρομοκρατείτε κύριοι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11412143_652618658207469_4232505061070327443_n.jpg 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	104,9 KB 
ID:	338136

Εχουμε πελάτες 2 περίπτερα στο Σύνταγμα..και οι 2 μου είπανε στα τόσα χρόνια που ειναι εκει έχουν δει διαδηλώσεις
    και διαδηλώσεις αλλα τοσο κόσμο.. που ξεκίναγε απο τη Συγγρου,ολη την Αμαλίας,Σοφίας, Φιλελλήνων, Πανεπηστμιου..
    δεν εχουν ξαναδει
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    σε λίγο φεύγουμε οικογενειακώς για τις εκλογές (καρπενήσι) και πρόσβαση θα έχω δύσκολη

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που 128 σελίδες, αρνηθήκαμε να διχαστούμε/να τσακωθούμε/να παρεκτραπούμε....

ας ψηφίσει ο καθένας ό,τι πιστεύει, αλλά ας ψηφίσει.... καλώς ή κακώς μας πετάξανε το μπαλάκι, μην το αφήσουμε να πέσει..... για μένα αυτό εχει την ίδια αν όχι μεγαλύτερη σημασία από το ΝΑΙ/ΟΧΙ....

ότι είπε ο Σπύρος...(όχι εγώ δε θα πάω Καρπενήσι...)

+1000 ρε φίλε...... ας έχουμε κατά νου το διαίρει και βασίλευε..
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    σορρυ ρε παιδια κρατιομουνα κρατιομουνα αλλα δε μπορω αλλο.
    Οταν λες δεν εμπιστευεσαι αυτους που θα το διαχειριστουν, για την κυβερνηση μιλας?

Εννοεις οτι εμπιστευεσαι περισσοτερο αυτους που ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ οτι δεν αξιζουν την εμπιστοσυνη σου επι (ποσα αληθεια αν τα προσθεσεις??) χρονια??
    Και την Τροικα? Καλυτερα το κακο που ξερεις, δλδ?

Γιατι αυτες ειναι οι εναλλακτικες μας, τι να κανουμε.............
    όταν έγγραφα πριν ότι κάποιος έχει μια άποψη και μόλις ειπωθεί μια αντίθετη βγαίνουν συμπεράσματα του στυλ προβοκάτσια, προδότες κλπ μου γράφαν ότι βλέπω φαντάσματα.

Από πού κι ως πού το δεν εμπιστεύομαι τον Α σημαίνει εμπιστεύομαι τον Β;

το μοναδικό πράγμα για το οποίο ενδιαφέρονται όλοι είναι η καρέκλα και η ματαιοδοξία της εξουσίας.
    λένε οι σημερινοί ότι η ιταλία η ισπανία η πορτογαλλία είχαν καλύτερες επιδόσεις δε λένε όμως ότι κάτσανε από την αρχή ΟΛΟΙ μαζί και συμφώνησαν πέντε πράγματα.
    Μπορούν να το κάνουν ποτέ αυτό ή είναι ουτοπία;
    Λένε για ενότητα κι ομοψυχία και μας έχουν χωρίσει κυριολεκτικά στα δύο.
    Αυτό είναι το χειρότερο από όλα. Και για τι; Για ένα ερώτημα που στην πραγματικότητα δεν έχει κανένα νόημα και ο καθένα το ερμηνεύει όπως του αρέσει.
    Τελικά αν έχει κάποιο σχέδιο ο Τσίπρας είναι το διαίρει και βασίλευε.
    Τελευταία τροποποίηση από cityfly; 04/07/2015 στις 09:16.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝΤΙΚ Προβολή μηνύματος
    o ktinos ειχε πει την πιο σωστη κουβεντα πριν καποια ποστ
    και οι φιλοι μου μετα το ναι/οχι παλι φιλοι μου θα ειναι,
    το ιδιο και οι συγγενεις και παει λεγοντας
    η ισχυς εν τη ενωση λενε
    ενω αυτοι παλευουν για το διαιρει και βασιλευε χροοοοοοονια τωρα
    αν εννοείς τη φωτογραφία (την οποία "δανείστηκα" για το φέισμπουκ) έλεγε και κάτι άλλο εξαιρετικό
    ότι αυτός που από επιλογή δεν ήταν φιλος μου πριν δε θα γίνει φίλος μου μετά επειδή έτυχε να ψηφίσει το ίδιο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

Mια χαρά, θα είσαι και στα βουνά όταν ξεκινήσει το αντάρτικο!

Για τα υπόλοιπα +1000!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    όταν έγγραφα πριν ότι κάποιος έχει μια άποψη και μόλις ειπωθεί μια αντίθετη βγαίνουν συμπεράσματα του στυλ προβοκάτσια, προδότες κλπ μου γράφαν ότι βλέπω φαντάσματα.

το μοναδικό πράγμα για το οποίο ενδιαφέρονται όλοι είναι η καρέκλα και η ματαιοδοξία της εξουσίας.
    λένε οι σημερινοί ότι η ιταλία η ισπανία η πορτογαλλία είχαν καλύτερες επιδόσεις δε λένε όμως ότι κάτσανε από την αρχή ΟΛΟΙ μαζί και συμφώνησαν πέντε πράγματα.
    Αυτό είναι το χειρότερο από όλα. Και για τι; Για ένα ερώτημα που στην πραγματικότητα δεν έχει κανένα νόημα και ο καθένα το ερμηνεύει όπως του αρέσει.
    τα ίδια λέγανε και για όποιον μιλούσε για κλειστές τράπεζες,capital control κτλ... κινδυνολόγος,βλέπεις φαντάσματα..δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση είναι επιεικώς ανίκανη και ο πρωθυπουργός βαθιά διχαστικός.... δημοψήφισμα από τα lidl.... κι όλα αυτά για να μην πέσει απ' τον πρωθυπουργικό θώκο....
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 04/07/2015 στις 09:18.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    όταν έγγραφα πριν ότι κάποιος έχει μια άποψη και μόλις υποθεί μια αντίθετη βγαίνουν συμπεράσματα του στυλ προβοκάτσια, προδότες κλπ μου γράφαν ότι βλέπω φαντάσματα.

Syntrofe cityfly, I teleytaia sou protasi den einai "diairei"?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από leftos Προβολή μηνύματος
    Παντως παιδες χθες ειδα το μαιλ που ειχε στειλει ο διευθυντης του σε εναν γνωστο μου.
    Οχι μονο του ελεγε οτι πρεπει να ψηφισει ναι. Αλλα ειχε και τηλεφωνα επικοινωνιας για να πανε σαν εκλογικοι αντιπροσωποι του ναι.
    Και βεβαια περασε απο εκει την παρασκευη να τους ρωτησει τη κανουνε την κυριακη ( για να πανε αντιπροσωποι ) αλλα ειχε ξεχασει οτι τους εχει βαλει βαρδια και θα δουλευουνε.
    Αυτο πραγματικα ειναι περα απο τη δικη μου λογικη.
    Και σημειωτεων οτι η συγκεκριμενη εταιρια δεν εχει να κανει με την αγορα τις Ελλαδας απλα χρησιμοποιει την γεωοπολιτικη μας θεση οπως ολοι οι υπολοιποι εκτος απο εμας αλλωστε.
    αυτό είναι απαράδεκτο, στον ίδιο ακριβώς βαθμό με τα μέιλ που κυκλοφορούν μέσα στα υπουργεία και εξηγούν γιατί πρέπει να ψηφίσουμε όχι. Κάτι που απλώς αποδεικνύει ότι τα ίδια σκατά είμαστε και ψάχνουμε αφορμή για να σφαχτούμε.
    Κάποιος έβαλε το τελευταίο δίστιχο από το περιμένοντας τους βαρβάρους κάπου πιο πριν πόσοι το είδαν;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    τα ίδια λέγανε και για όποιον μιλούσε για κλειστές τράπεζες,capital control κτλ... κινδυνολόγος,βλέπεις φαντάσματα..δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση είναι επιεικώς ανίκανη και ο πρωθυπουργός βαθιά διχαστικός.... δημοψήφισμα από τα lidl.... κι όλα αυτά για να μην πέσει απ' τον πρωθυπουργικό θώκο....

κάνε μου μια χάρη διορθώνεις λίγο το ειπωθεί στο κείμενό μου που έκανες παράθεση;
    άκου υποθεί; πού μου ρθε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Syntrofe cityfly, I teleytaia sou protasi den einai "diairei"?
    εννοείς ότι το κάνω εγώ;

(διόρθωσε και συ αν μπορείς το ειπωθεί το υποθεί πρέπει να προταθεί για όσκαρ)

και ένα κείμενο που δεν είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ αλλά μιλάει ακριβώς για την ένταση που επικρατεί ολοένα και περισσότερο.

Φοβάμαι τη Δευτέρα… πιο πολύ από την Κυριακή..

Γράφει η Ειρήνη Ι. Ζαννάκη

Οδεύουμε προς το τέλος μιας εφιαλτικής εβδομάδας.. μιας εβδομάδας κρίσιμης που θα μας οδηγήσει σε ένα ακόμα πιο κρίσιμο δημοψήφισμα.. που θα κρίνει το μέλλον της χώρας μας..

Προσπαθώ να μη σκέφτομαι.. να φαντάζομαι ότι βλέπω ένα κακό όνειρο που με το ξυπνητήρι θα τελειώσει. Δυστυχώς δεν τα καταφέρνω. Έκλεισα την τηλεόραση για να μην ακούω τις κινδυνολογίες και τα σενάρια τρόμου τα οποία προωθούν ανενδοίαστα ετεροκατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι.

Και τότε ήρθε η προπαγάνδα μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Και είδα ότι όλοι θέλουν να εκφέρουν λόγο. Χωρίς να είναι γνώστες, χωρίς να έχουν δυνατότητα λόγου, χωρίς να μπορούν να δεχτούν κριτική.

Και τότε διαπίστωσα το βασικό μειονέκτημα της δημοκρατίας. Την απόλυτη ελευθερία, που χωρίς παιδεία εκπίπτει σε ασυδοσία. Μια απίστευτη προπαγάνδα από όλους προς όλους. Αλήθεια, είναι σίγουροι όλοι ότι γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει και ποια άποψη προπαγανδίζουν; Αναρωτιέμαι απλώς..

Όμως, ακόμα κι αν έκλεισα την τηλεόραση δεν μπόρεσα να κλείσω τα μάτια μου στη ζωή. Και είδα την πόλη γεμάτη αφίσες σαν να βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Και σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν.. δεν είναι δυνατόν σε περίοδο κρίσης να τυπώνουμε αφίσες και να επενδύουμε σε προεκλογικό αγώνα. Μάλλον λάθος κάνω. Και είδα τις τράπεζες κλειστές. Και ηλικιωμένους να συνωστίζονται σε ουρές. Και φίλους, γνωστούς και αγνώστους να τρέχουν πανικόβλητοι στα μηχανήματα ανάληψης. Δεν τους κατηγορώ. Φοβούνται. Εγώ δεν είχα κάρτα ανάληψης. Γι' αυτό και δεν έχω χρήματα μέχρι ν' ανοίξουν οι τράπεζες. Για όσο..

Και περίμενα το λεωφορείο για σαράντα ολόκληρα λεπτά σε μια άδεια πόλη. Όχι, δεν είχε γίνει κάτι. Απλά τα δρομολόγια εκτελούνται πιο αραιά για οικονομία. Με τον κόσμο στοιβαγμένο και ταλαιπωρημένο και θυμωμένο. Είδα τους φίλους μου να μετατρέπονται σε φανατικούς που μαλώνουν για ξένα άχυρα.. Και θυμήθηκα την ιστορία .. θυμήθηκα ταινίες.. θυμήθηκα βιβλία.. θυμήθηκα ιστορίες από παππούδες. Κατοχή, πτώχευση, εμφύλιος, διχασμός..

Και έκλαψα.. έκλαψα χωρίς να ντραπώ αν θα με δουν οι άγνωστοι. Έκλαψα για τη χώρα μου που καταστράφηκε.. για τον παππού μου που αγωνίστηκε για τις ιδέες του και τώρα στέκεται στην ουρά για να ζητιανέψει ψίχουλα που όμως ανήκουν σε πληρωμένο από τον ίδιο καρβέλι, για τα παιδιά που μάλλον δε θα μπορέσω ποτέ να αποκτήσω, για τους κόπους όλων που θα πάνε χαμένοι, για τις βαριές κουβέντες που άκουσα ν' αλλάζουν, για τη βαλίτσα που είμαι έτοιμη να γεμίσω όταν όλα χαθούν, για τη ζωή μας που θυσιάζεται.. σε ποιο βωμό άραγε; Και, κυρίως, υπέρ ποιών;

Και καλούμαι να συμμετάσχω σε ένα δημοψήφισμα (πόσο τρομακτικό ακούγεται; ) και να επιλέξω ανάμεσα στο ΟΧΙ και το ΝΑΙ. Χωρίς να ξέρω με βεβαιότητα τί αντιπροσωπεύει το καθένα. Γιατί κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μου εξηγήσει. Και πρέπει να επιλέξω. Και να επωμιστώ την ευθύνη και το βάρος της. Γιατί είμαι πολίτης και αυτό υπαγορεύει η δημοκρατία.

Θα πρέπει να επιλέξω το ΟΧΙ που συνεπάγεται μια σθεναρή άρνηση των μέτρων των μνημονίων (τα οποία είναι αντιδημοκρατικά και επαίσχυντα) που όμως θα με οδηγήσει εκτός Ευρωζώνης;

Και πώς θα πορευθώ σε μια κοινωνία παγκοσμιοποιημένη; Θα φτάσω σε επίπεδα Βουλγαρίας και Αλβανίας; Αυτό είναι το μέλλον μου; Ή μήπως να επιλέξω το ΝΑΙ που θα με κρατήσει στην Ευρώπη με κόστος, αιματηρές θυσίες και απώλεια εθνικής κυριαρχίας (όπως φημολογείται);

Και τα δυο σενάρια με τρομάζουν, με παραλύουν. Γιατί και στις δυο περιπτώσεις καταστρεφόμαστε.

Όμως όλα αυτά δε με φοβίζουν. Γιατί έχω μάθει να δουλεύω σκληρά και να κάνω θυσίες. Και μπορώ να χτίσω από την καταστροφή. Αυτό που δε θα μπορέσω ν' αντέξω είναι ο ατομικισμός που θα επικρατεί από δω και πέρα.. Γιατί το να σ' εκμεταλλεύονται οι ξένοι σε δυναμώνει. Το να σ' εκμεταλλεύονται οι δικοί σου πονάει.

Και όταν θα μείνουμε μόνοι σε μια κλειστή και απομονωμένη χώρα οι λύκοι θα είναι άγριοι.. και θα μιλούν ελληνικά...

Ίσως λοιπόν αυτό να είναι και το τελευταίο άρθρο μου ..

http://vimapress.gr/10-vima-news/pol...po-thn-kuriaki

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ότι δηλαδή τα υπουργεία και οι υπάλληλοι τους πρόλαβαν και έγιναν φερέφωνα και υποχείρια του Συριζα...

Για Ιταλία, Πορτογαλία και Ισπανία κάτσε να δούμε του χρόνου τέτοια εποχή πως θα είναι τα ομόλογα τους

Πάρτε απόφαση αυτή η οικονομία έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια, είναι η πρώτη χώρα δυτικού τύπου που δεν άντεξε την παγκόσμια νεοφιλελεύθερη πολιτική της σκληρής λιτότητας και αυτό γιατί είχε και έχει πολιτικές προβληματικές. Θα ακολουθήσουν και άλλες. Όπως και να έχει μακροοικονομικά βολεύει το όχι και είναι προφανές ακόμα και αν οι γνώσεις οικονομίας είναι επιπέδου λυκείου. Στο τώρα τον έχουμε πιει όπως και να γίνει, με ένα ναι θα τον πίνουμε σταδιακά κλιμακούμενα όπως πέντε χρόνια τώρα μέχρι την κατάρρευση με ένα όχι θα είναι πιο γρήγορο και άμεσο ( κάτι σα την υπογραφή του Βύρωνα νομίζω) Τη ζημιά την έκανε το τραπεζικό σύστημα (που κάνει πολύ πιο συχνά οικονομικούς κύκλους από ότι η οικονομία γενικότερα) σαφώς καθοδηγούμενο από κεντρικές πολιτικές αποφάσεις . Τους ξέφυγε όμως γιατί τα ντόπια λαμόγια είχα ακόρεστη όρεξη για μάσα. Είδωμεν λοιπόν.

ps: Δεν έχω στηρίξει ούτε και θα στηρίξω Σύριζα, απλά δε γίνεται να στηρίζω σε ΤΙΠΟΤΑ αυτούς που με μαθηματική ακρίβεια μας οδήγησαν εδώ που είμαστε τώρα και στην τελική έχω μια ελπίδα βρε αδερφέ ότι οι τωρινοί δεν είναι τόσο λαμόγια όσο οι προηγούμενοι, καλύτερα να φάω τα σκ@τά μου επειδή έκαναν μλκία παρά να μου τη φέρουν με δόλο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Ότι δηλαδή τα υπουργεία και οι υπάλληλοι τους πρόλαβαν και έγιναν φερέφωνα και υποχείρια του Συριζα...

Για Ιταλία, Πορτογαλία και Ισπανία κάτσε να δούμε του χρόνου τέτοια εποχή πως θα είναι τα ομόλογα τους

Πάρτε απόφαση αυτή η οικονομία έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια, είναι η πρώτη χώρα δυτικού τύπου που δεν άντεξε την παγκόσμια νεοφιλελεύθερη πολιτική της σκληρής λιτότητας και αυτό γιατί είχε και έχει πολιτικές προβληματικές. Θα ακολουθήσουν και άλλες. Όπως και να έχει μακροοικονομικά βολεύει το όχι και είναι προφανές ακόμα και αν οι γνώσεις οικονομίας είναι επιπέδου λυκείου. Στο τώρα τον έχουμε πιει όπως και να γίνει, με ένα ναι θα τον πίνουμε σταδιακά κλιμακούμενα όπως πέντε χρόνια τώρα μέχρι την κατάρρευση με ένα όχι θα είναι πιο γρήγορο και άμεσο ( κάτι σα την υπογραφή του Βύρωνα νομίζω) Τη ζημιά την έκανε το τραπεζικό σύστημα (που κάνει πολύ πιο συχνά οικονομικούς κύκλους από ότι η οικονομία γενικότερα) σαφώς καθοδηγούμενο από κεντρικές πολιτικές αποφάσεις . Τους ξέφυγε όμως γιατί τα ντόπια λαμόγια είχα ακόρεστη όρεξη για μάσα. Είδωμεν λοιπόν.

ps: Δεν έχω στηρίξει ούτε και θα στηρίξω Σύριζα, απλά δε γίνεται να στηρίζω σε ΤΙΠΟΤΑ αυτούς που με μαθηματική ακρίβεια μας οδήγησαν εδώ που είμαστε τώρα και στην τελική έχω μια ελπίδα βρε αδερφέ ότι οι τωρινοί δεν είναι τόσο λαμόγια όσο οι προηγούμενοι, καλύτερα να φάω τα σκ@τά μου επειδή έκαναν μλκία παρά να μου τη φέρουν με δόλο.
    σωστά όλα αυτά αλλά η ουσία σε αυτό που έγγραψα είναι στο να τα βρούμε μεταξύ μας, τόσο εμείς ως πολίτες τόσο και οι πολιτικοί που εκλέγουμε. Αν είναι δύσκολο να βρούνε μια μακροχρόνια καλή λύση για εμάς (ως χώρα) στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομίας και του πώς έχει δομηθεί η Ευρώπη και εξυπηρετεί κατά βάση τη Γερμανία και τις πέριξ αυτής χώρες, τότε είναι αδύνατο να βρεθεί κάτι αν δεν μπορούμενα συνενοηθούμε μεταξύ μας.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004