Ωρεβουάρ![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ladies and gentlemen the show is over.
Xαλαρωστε και απολαυστε τους.
https://youtu.be/YZTVdztgE5I
Για να δούμε τι θα μας ξημερώσει τώρα...
48 ώρες δεν είπανε; 24 είπε ο Βαρουφάκης βέβαια...
Σύντροφοι την κάτσαμε την βάρκα...Ψήφισαν ΟΧΙ..."
Κάτι τέτοιο πρέπει να ψιθυρίζουν μεταξύ τους τα στελέχη της κυβέρνησης...
Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Τσίπρα που πρέπει τώρα ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ να φέρει μια συμφωνία ΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από αυτή που ο ίδιος έθεσε στο δημοψήφισμα (και ο λαός με βάση την προτροπή του την απέριψε) ή να πάρει την ευθύνη της οριστικής ρήξης και του χάους
Καλή του επιτυχία με όλη μου την καρδιά...![]()
Μια σοφη ιντερνετικη ψυχη ειπε οτι δεν μπορεις να απειλησεις τον μισο πληθυσμο της χωρας ,που ειναι ανεργος ή φυτοζωει ή την βγαζει πολυ δυσκολα,με χειροτερα.Δεν υπαρχουν χειροτερα για αυτους.
Αυτο λοιπον δινει δυναμη να παμε να διεκδικησουμε το δικιο μας.Αλλιως να πανε να ξεκ@λιαστουνε αν θελουνε αυτου του ειδους την Ευρωπαικη Ενωση της τραπεζοκρατιας.
Κι οσο κι αν το αμελουμε,ειναι ενα καλο νεο για την Ευρωπη.Οχι για την Ευρωπη της οικονομιας και των αγορων,πρεπει να ακουσουνε και την φωνη των ανθρωπων!Αμην και ποτε...
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Γιαννακη, στ' αρχιδια μου ο Βαρβιτσιωτης και ο καθε Βαρβιτσιωτης. Ασε τις υπεραπλουστεύσεις, τις γενικευσεις και τα τσουβαλιασματα για το facebook. Και σε παρακαλω μην ταυτιζεις τις οποιες αποψεις μου με διαφορους ανθρωπους τους οποιους εχω απορριψει προ πολλου. Εγω δε σε ταυτισα με τον Κασιδιαρη κι ας ψηφισατε το ιδιο.
Το "Ωρεβουαρ" παει σε πολλα πραγματα, θα εχουμε την ευκαιρια να τα δουμε σε λιγες μερες. Προς το παρον, μετρανε αντιστροφα οι 48 ωρες που ειπε ο Αλεξης οτι θα πετυχει συμφωνια, αν του δώσουμε ενα "Οχι".
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Cpt. Haddock; 05/07/2015 στις 19:46.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πάνω από 61% υπέρ του ΟΧΙ η πρώτη επίσημη εκτίμηση της Singular Logic.
Γατάκια προπαγανδιστές κ2λοκάναλα μέχρι τελευταία στιγμή το δίνανε 52-48. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!![]()