Το λέγανε απο το πρωί οτι δεν είναι τόσοι όσοι είναι εγγεγραμένοι στους καταλόγους. Πολλοί έχουν φύγει για εξωτερικό και πολλοί δεν κατάφεραν να πάνε να ψηφίσουν λόγω έλλειψης χρημάτων. Όχι τόσοι γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν απο τις τράπεζες αλλά γιατί πολύ απλά δεν είχαν λεφτά για να πάνε. Όσο και να ήταν η αποχή όμως δε νομίζω οτι θα άλλαζε το αποτέλεσμα. Πολύ απλά ο κόσμος δεν αντέχει άλλο παιδιά.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
φαντάστηκα οτι σαν νοήμων και λογικός θα καταλάβαινες οτι δεν αναφερόμουν σε αυτη την κατηγορία ανθρώπων όπως είναι οι γονείς σου...
btw το ίδίο πρόβλημα για το πως στείλω λεφτά στην μητέρα μου και τα αδέρφια μου, μια και ως γνωστών ο πατέρας μου έχει πεθάνει, έχω και εγώ...το άτυχο παράδειγμα για την easyjet-ryanair θα την προσπεράσω...
Οι χαμένοι είναι όσοι από τους πολίτες είχαν την άποψη πως το ΝΑΙ ήταν καλύτερη (ή μάλλον λιγότερο κακή) επιλογή από το ΟΧΙ.
Όχι τα κόμματα που εννοείς και οι πολιτικοί που τα απαρτίζουν (και οι οποίοι κατά μεγάλο ποσοστό ευθύνονται για το χαμηλό 38-39%).
Εξάλλου για τους περισσότερους από αυτούς το μέλλον είναι αβέβαιο ακόμα και μέσα στα κόμματά τους.
Όπως δεν κάνει να τσουβαλιάζουμε τους υποστηρικτές του ΟΧΙ και να λέμε πως είναι τάλε κουάλε με τον ΧΨ πολιτικό που προωθούσε το ΟΧΙ, έτσι δεν κάνει να τσουβαλιάζουμε και τους υποστηρικτές του ΝΑΙ και να λέμε πως είναι τάλε κουάλε με τον ΧΨ πολιτικό που προωθούσε το ΝΑΙ.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Θα λέω στα παιδιά μου μεθαύριο ότι έζησα εκείνη την εποχή διασυρμού των Ναισεόλα, παρ'όλη την τρομοκρατία και την προπαγάνδα.
Σόρρυ Βύρωνα και 1-2 ακόμα που το ψηφίσατε και είχατε πραγματικά επιχειρήματα. Αλλά έπρεπε. Μακάρι να κάναμε την καλύτερη επιλογή και για εσάς.
Life begins at 45°.
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι άκουσα όταν έφευγε ο Βαρουφάκης μετά τις δηλώσεις του, σκλατς - σκλατς από σαγιονάρες...
Εύχομαι πραγματικά να μην γίνει τίποτα από όσα φοβάμαι, και να είναι το καλύτερο για όλους μας.
@ blackbusa, θα περίμενα να πετας με λιγότερη ευκολία επίθετα όπως αυτά που είπες, για ένα μεγάλο ποσοστό κόσμου που δεν είναι ευθυνόφοβοι και κότες και ρομπες, αλλά αντικειμενικά δεν μπορούσαν να πάνε να ψηφίσουν ούτε το ένα ούτε το άλλο. Για 50% μίλησες, δλδ το σύνολο...δεν χαριστηκες σε κανέναν.
Όσον αφορά το θέμα των καναλιών και την στάση που κράτησαν με τα στημένα ρεπορτάζ κλπ κλπ ενα έχω να πω : Ας είναι καλά το internet!!! Χωρίς αυτό η προπαγάνδα θα είχε περάσει με μεγάλη ευκολία.
Ελπίζω απο αύριο η κυβέρνηση να πάρει αυτή την νίκη του λαού και της δημοκρατίας και να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους μας. Μακάρι να είχε την στήριξη και όλων των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων σε αυτή την μάχη αλλά μια ζωή έχουν δείξει πόσο μικρές είναι και κάτι τέτοιο θα ήταν ουτοπικό.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Ηταν μεγάλο λάθος να μπούν στην πολιτική υποστήριξη του δημοψηφίσματος :
Για το ΝΑΙ :
1) Τα ΜΜΕ και τα κανάλια
2) Πολιτικοί που μας έφεραν σε αυτό χάλι και προθυπουργοί - φαντάσματα
3) Τα ευρωπαικά κοράκια
Για το ΟΧΙ :
1) Η αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ & η προκλητική στάση της Ζωής
2) Η στάση του Καμμένου που είναι απαράδεκτη
3) Η διγλωσσία υπουργικού συμβουλίου
4) Οι υποσχέσεις για 24 ή 48 ώρες ...
Μακάρι να μην ακολουθήσει κάτι χειρότερο στο τέλος Ιουλίου
Τελευταία τροποποίηση από costas_versys; 05/07/2015 στις 22:05.
Εγώ είμαι κότα.Απείχα
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
μακαρι, πραγματικα, ολοι οσοι υποστηριζαμε το ΝΑΙ, να ημασταν λαθος και να γινουν τα πραγματα καλυτερα για την Ελλαδα και τον περισσοτερο κοσμο...
ειλικρινα, ευχομαι να ειμαι λαθος...
δεν ψηφισα λογω αποστασης αλλα μετα απο εμπεριστατωμενη σκεψη ταχθηκα υπερ του ΝΑΙ...
ειλικρινα θελω οσοι ψηφισατε το ΟΧΙ να κανατε την καλυτερη δυνατη επιλογη για ολους μας...
![]()
Bye bye samara...
με συγκινησες μπαγασα...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....