sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εγώ ξέρω ότι όποιος χαιρετάει είναι εσσό του Τέρενς...
Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)
Eίναι στον άνθρωπο. Σε "εκτός", πάντα θα χαιρετήσω και θα ανταποδώσω. Το άν κάνει ο άλλος το ίδιο, μου είναι αδιάφορο και δεν με ενοχλεί. Μπορεί ο ίδιος σύντροχος που θα σε χαιρετούσε σε κανονικές συνθήκες, να "του τα έχει φορέσει η γυναίκα του" το προηγούμενο βράδυ και να μην σε πάρει κάν χαμπάρι.
Παλαιότερα με ενοχλούσε αφάνταστα άν υπήρχε άμεση επαφή, δηλαδή αν μιλούσα σε κάποιον και δεν ανταπέδιδε. Είχε συμβεί αρκετές φορές να καλημερίσω κάποια Κυριακή πρωί, "ταξιδιάρη"-καρντινάλε-ντεινίζ-αράι-τα μέζεα μας κουνιούνται-δικυκλιστή σε φανάρι, χωρίς να λάβω απάντηση*. Το έκοψα πλέον και περιορίζομαι σε κανά νεύμα, άν τύχει.
Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται.
*Μάλλον θα έφταιγε το μότο στο παλιό μου κράνος, το οποίο έγραφε "Ξέρω από αμπάρια"![]()
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 06/07/2015 στις 10:24.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
εγω το θεμα χαιρετουρα δεν το καταλαβα ποτε
ειχε νοημα καποτε που οι μοτο ηταν τοσο λιγες που οι μοτοσυκλετιστες ηταν ιδιαιτερες παρουσιες στο δρομο
σημερα τι νοημα εχει;
ουτε αυτοι χαιρετανε https://www.youtube.com/watch?v=hgxVnDjdeXo
η αλληλεγγυη και η αλληλοβοηθεια στις στραβες ειναι αλλο καπελο
Αν εξαιρέσεις σκούτερ, παπιά, bmw, tdm και harley, οι μοτοσυκλέτες είναι λίγες.
Life begins at 45°.
Καλά ρε δεν ήμουν και σαν τον Μπογδάνο μετά από κάθε συνάντηση! Έλεος ! Μια ξενέρα έφαγα και το έγραψα, γιατί όπως είπα εξαρχής, εμένα δεν μου λέει τίποτα αυτή η συνήθεια και όμως ακούω από όλους πόσο σημαντική είναι.
Να μου πεις μόνο ποιος θα είσαι για να ανταποδώσω τον χαιρετισμό, γιατί αλλιώς θα σε γράψω κανονικά όπως είπα
Τώρα εξηγούνται όλα ρε φίλε ! Έπεσα σε κερατάδες ! Ουφφφ ! :rotflmao::rotflmao:
Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)
Εγώ πρόσφατα που έκανα ένα ταξιδάκι 2πλός αρκετοί στο δρόμο με χαιρετούσαν οι περισότεροι 2πλοί και πάντα χερετούσε ο συνεπιβάτης ίσος είναι και θέμα δυσκολείας του οδηγού να χαιρετίσει επηδή οδηγάει.
Μ'αρεσε και θα τι ιοθετήσω και εγώ αλλα μόνο σε ταξιδάκια.
Μπορούμε βαίβαια να ορίσουμε εμείς εδώ ενα χαιρετισμό οι του φόρουμ πχ αντί για χερετούρες να κάνουμε το σήμα τηε νίκης η το σήμα του οκ με σηκομένο τον αντίχειρα πχ δέν ξέρω λέω εγω τώρα.
Αν σάς πετύχω στο δρόμο να σάς χαιρετήσω..
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R