συγγνώμη ζήτησα στον Βύρωνα και στον κάθε Βύρωνα που μέσα στο 40% αποχής έβαλα και τους γονείς του, που ουσιαστικά δεν μπορούσαν να ψηφίσουν και οχι συνειδητά...το να μην θέλει κάποιος να ψηφήσει ειναι αναμφισβήτητο δικαιωμά του οπως ειναι και δικό μου να τον θεωρώ ευθυνόφοβο...εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω που κόλλαει οτι η στάση μου ήταν οτι ήταν και δεν ήθελες να ρίξεις λαδι στην φωτιά, αφου και εξαρχής είχες αποφασίσει να ψηφήσεις...τέσπα...pointless...![]()
sorry, πιο απλά δεν μπορούσα να τα γράψω... έχει και πολλές άλλες συνισταμένες, όπως παράλληλες διορθώσεις με τους δείκτες αποπληθωρισμού που θα αρχίσουν να τρέχουν (και για τους οποίους πρέπει να υπολογίζεται η τιμή εκθετικής σύγκλισης για κάθε peak του γραφήματος tFS). Δεν λέω ότι είναι κάτι εύκολο να γίνει και πολύ φοβάμαι ότι η ΕΚΤ θα μπλοκάρει όλη την διαδικασία ρίχνοντας στην αγορά funds του ταμείου αλλά προσωπικά δεν βλέπω άλλη λύση...
Χα....last year...
Εδω... ολες οι απαντησεις.
Έχω λατρέψει το καλτ τις τελευταίες μέρες με αυτά που γίνονται....
Σημίτης VS Κλίντον σημειώσατε 2![]()
τώρα το είδα αυτό...
Κοσμά, κόψε τις σφηνάκια λαδιού-νερού από μπιελαρισμένα SXV...
Καμμία σχέση δεν έχω με τον παρλαπίπα οικονομολόγο των θεωριών του κώλου, που έκανε καριέρα πάνω στο δράμα της χώρας του. Δεν νομίζω παγκοσμίως να υπάρχει δημόσιο πρόσωπο που να έχει πεί τόσες κοτσάνες, τόσες αυτοδιαψεύσεις, να έχει γίνει τόσες φορές ρόμπα ξεκούμπωτη και να μην έχει κάν την την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί και να περιμένει να τον παραιτήσουν για να φύγει ως ανένταχτος μάρτυρας των συμφερόντων που πολέμησε. Θεωρητικοί πουθενάδες, που στο δια ταύτα πετάνε 50 χαριτωμένα τσιτάτα για να αποφύγουν να απαντήσουν τις πρακτικές ερωτήσεις.
Το τραγικό θα είναι, να δημιουργήσει κόμμα που η απήχηση του θα τροφοδοτηθεί από τις συνέπειες της στρατηγικής που επέβαλλε στην κυβέρνηση. Θυμήσου τα λόγια μου.