προσωπικά συμφωνώ με τον προλαλήσαντα......ψευδαίσθηση δημοκρατίας για να γίνει πιο εύπεπτο...ποιό? το μνημόνιο καλέ.........
καλά όλα τα φαντάσματα που βγήκαν υπέρ του ναι (και όλοι οι παπάρες τύπου ΣΣάαααακηηηηηηηηη) έκαναν ακριβώς το αντίθετο.. και τα κανάλια επίσης με αποκορύφωμα,κατά τη γνώμη μου, το σπρώξιμο του ρεπόρτερ σε γέρο που περίμενε στο ΑΤΜ επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να ξεστομίσει άλλα απ'αυτά που περίμενε......εμετικά....
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Είδατε την Τρέμη πως έτρεμε όταν είπε η Βαλαβάνη για τις θυρίδες ?
Όχι φίλε, τ' ειν' αυτά που λες;
Σκέψου:όταν υπογράφεις ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τη μηχανή σου,αποδέχεσαι ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ όρους,όχι όρους που θες,σωστά;
Κατ'αναλογία δεν μπορεί το δημοψήφισμα να το ερμηνεύει κανείς όπως θέλει.
Άλλο εκλογές άλλο δημοψήφισμα.
Στις εκλογές ψηφίζεις πρόσωπα και πολιτικές,στα δημοψηφίσματα ερωτάσαι για συγκεκριμένα θέματα.
Τα δημοψηφίσματα Κριμαίας,Σκωτίας και το δικό μας τότε που ρωτούσαν για τη μορφή του πολιτεύματος, αφορούσαν σε συγκεκριμένα θέματα,δεν αφορούσαν το αν είναι ευχαριστημένοι/εμπιστεύονται οι πολίτες την κυβέρνηση!
Επίσης μην ακούμε για "Αλέξη πήγαινε και φέρε συμφωνία που να την αντέχουμε" καθώς εκλέχτηκε υποσχόμενος ρητά και κατ' επανάληψη ότι θα σκίσει μνημόνια μ'ένα διάταγμα,θα κόψει κωλαράκια κλπ!
Μην τρελλαθούμε!
Αν υπογράψει συμφωνία που προβλέπει μέτρα τότε είναι και με τη βούλα ο χειρότερος που πέρασε ποτέ!
Τόσα ψέματα,τόσε κωλοτούμπες σε λίγους μήνες δεν έχει κάνει κανείς!
ΥΓ:γιατί δεν κάνει δημοψήφισμα για ΕΝΦΙΑ,κατώτατο μισθό στα 752€,ιθαγένεια και τζαμί;
Είναι κρισιμότατα θέματα και σαφέστατα διατυπωμένα.
Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 06/07/2015 στις 20:03.
όλο και περισσότεροι σύμμαχοι......
σχόλια σας παρακαλώ......μόνο εμένα δε μ'αρέσει?
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Εαν το μέτρο για την επιτυχία\αποτυχία ενός πολιτικού είναι οι κωλοτούμπες , άσε , υπάρχουν άλλοι που δεν θα ξεπεραστούν ποτέ των ποτών από κανέναν.
Τα τόσα ψέματα και τις τόσες κωλοτούμπες τις έχουν κάνει όχι σε 5 μήνες αλλά σε 1 εβδομάδα.
Προσωπικά θα κρίνω μετά το πέρας της θητείας του -ποτέ δεν ξέρεις τι άσους μπορεί να κρύβει στο μανίκι του ή πόσο σκατά μπορεί να τα κάνει ακόμα.
Τιμή και δόξα στις φτωχομανες περιοχές που έφεραν τα μεγαλύτερα ποσοστά του ναι.... Εκάλη Κηφισιά Ερυθραία
Το θέμα δεν είναι το τί πιστεύω εγώ,αλλά το ότι αποκτάει ο κόσμος αναισθησία σε ανθρώπους που τάζουν ένα κάρο υποσχέσεις τις οποίες ο κόσμος ενδόμυχα ξέρει ότι ΔΕΝ παίζει να τις υλοποιήσει,αλλά παρ' όλ'αυτά τους ψηφίζει!
Δεν ξέρω το τί θα κάνει, ξέρω ότι είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης.
Αν δεν μπορεί, να παραιτηθεί,να πει "παιδιά προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα" και να πάμε σ'εκλογές.
Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 06/07/2015 στις 20:32.
Δεν έχει κάνει κανείς περισσότερες κ/μ(κωλοτούμπες/μήνα) απ'αυτούς και δεν χρειάζεται να εξαντλήσει την τετραετία.
Εγώ ξέρω ότι αυτούς τους μήνες έκανε το παν μέσω θείας Τασίας για τους λαθρομετανάστες:κατήργησε τη διάταξη για παράνομη είσοδο(αν είναι δυνατόν...),ενέκρινε τζαμί,θέλει να δώσει ιθαγένεια.
Ουσιαστικά τους προσκαλεί.
Οι πράκτορες στη Θράκη που κατεβαίνουν με το Σύριζα έχουν ξεσαλώσει.
Προωθεί επίσης γκέι πράιντ,μπάφο φέστιβαλ κλπ.
Αυτά μπορείς να μου πεις γιατί τα κάνει;Σε τί οφελούν σ'αυτή τη δύσκολη στιγμή;
Μήπως για ν'αποκτήσει κομματικό στρατό;
Ευχαριστώ δε θα περιμένω τετραετία, η καλή μέρα απ'το πρωί φαίνεται.