ΟΚ....
Με ΝΑΙ 10-12 δις
Με ΟΧΙ 10-12 δις
Αλλά φτάνει πια με τον σκληρό ρεαλισμό, το καταλάβαμε (όσοι δεν το ξέραμε) ότι θα τον πιούμε, δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε τόσες φορές.
Κι αφού πάλι υφεσιακά μέτρα θα λάβουμε, πάλι σε 2-3 χρόνια θα ειμαστε στην ίδια και χειρότερη κατάσταση.
Οι τράπεζες δεν θα ορθοποδήσουν πλέον ποτέ. Οι καταθέσεις δεν ξαναγυρίζουν πίσω (σύντομα τουλάχιστον).
Οπότε τι; Εξω απο ΕΕ και πείνα, ή μέσα στην ΕΕ και να βάλουν μυαλό τα ζώα τα δικά μας και της ΕΚΤ/Κομισιόν/ΔΝΤ κλπ και να μας βάλουν σε αναπτυξιακή τροχιά;
Αλλά βαρέθηκα να βλέπω κι εδώ μέσα δάχτυλα να κουνιούνται και να στέλνουμε αδιάβαστους Νομπελίστες οικονομολόγους.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ναι, άρχοντα μου. Αρκεί να συμφωνήσουν πρώτα, ναι? Γιατί υπάρχει η εκδοχή του Στίγλιτς να μην δεχθούμε τίποτα, του Κρούγκμαν που λέει πείτε όχι, αλλά θα είναι κόλαση αν βγείτε απ΄το €, και του Πισσαρίδη που λέει ναι.
Νομπελίστες και οι 3. Διάλεξε και πες μου.
Εγώ, πάντως, δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι θα βγούμε από €.
Life begins at 45°.
το quote συμπεριλαμβάνει και την απάντηση του cpt στην οποία συμφώνησες.
Ερώτηση από φίλη και συνεργάτιδα που διαβάζουμε μαζί τις οικονομικές αναλύσεις σας εδώ στο μοτό
Λέει:
"Έχω την αίσθηση λοιπόν ότι δεν ήταν και τόσο "τίποτα" το δημοψήφισμα γιατί δεν υπάρχει μόνο το οικονομικό κομμάτι ανεξάρτητα από το πολιτικό.
Είναι και λίγο πολιτικό το θέμα γιατί όλοι αυτοί που θα πάρουν τις αποφάσεις είναι πρωτίστως πολιτικοί κι ενδιαφέρονται να ξανα-εκλεγούν και να οικονομήσουν (γιατί βγάζουν χρήμα από την πολιτική, επαγγελματίες πολιτικοί είναι άλλωστε μην το ξεχνάμε).
Επίσης ήταν φανερό πως δεν ήθελαν Τσίπρα αλλά προτιμούσαν μια κυβέρνηση τεχνοκρατών (πρόσφατες δηλώσεις Σούτς) όπως οι προηγούμενες, για να υπογράψουν χωρίς πολλά πολλά την συμφωνία και μετά να πάμε σε εκλογές. Εδώ δυσκόλεψαν τα πράγματα."
Θα επηρεάσει αυτό την πορεία των συνομιλιών??
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).