Σελίδα 69 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1959646566676869707172737479119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.021 έως 1.035 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Συντροφε,

εχουμε 2015, οχι 1918.
    Δε περιμένω πλέον και πολλά. Ακόμα κ η συντρόφισσα στη μπούκα http://www.gothess.gr/articles/greec...s-lithouanias/

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ή εγώ βλέπω πολλή τηλεόραση κι έχω μεγάλη φαντασία ή κάποιοι άλλοι καθόλου

Έστω ότι εγώ ήμανε πολιτικός σε ένα από τα 2 πρώην μεγάλα κΩματα και είχα φάει τον άμπακο από κρατικά ταμεία, μίζες κέρατα τράγια.

Και με φώναζε ο Άλεξ και μου έλεγε

-Άκουσε να δεις παλουκάρι μου. Τονε βλέπεις αυτόν εδώ το φάκελο? Άμα τον ανοίξω, και πλέον μπορώ να τον ανοίξω (ακόμα κι επιλεκτικά αν θέλω, αν υποθέσουμε ότι εμπλέκονται και δικοί μου στα σκάνδαλα), σε πήρε και σε σήκωσε και σε πέταξε και μακριά. Διαλέγεις και παίρνεις.

Κουρτίνα 1: Ανοίγεις το φάκελο, και η Παναγιά μαζί σου, με το σόι σου ολόκληρο, και καλά γ@μήσια στη στενή.

Κουρτίνα 2: Δεν ανοίγεις το φάκελο και τον αφήνουμε στο συρτάρι μου για παν ενδεχόμενο, και από τούδε και στο εξής εντολές παίρνεις από μένα. Βγάζετε για πρόεδρο καμιά Φωφάρα, μας ασκείτε μια κάποια αντιπολίτευση (μή γίνομε δα και ρεζίλι) αλλά ακροθιγώς και χωρίς πολλά πολλά, και συνεχάτε να παίρνετε τα μισθαλάκια σας μέχρι να συνταξιοδοτηθείτε, και να παρακαλάτε μέχρι να σφαλίσετε τα μάτια σας ότι την ίδια κουρτίνα 2 θα διαλέξουν και όλοι οι υπόλοιποι του συναφιού.

Πάρε το χρόνο σου... Τον πήρες? Μπράβο. Ακούω...

Αφήνουμε απ'έξω το ΚΚΕ γιατί έχει τις αγκυλώσεις του αλλά απειλή δεν αποτελεί για το ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης και τη ΧΑ, η οποία είναι μπλεγμένη στα χίλια μύρια αλλά επειδή έχει να κάνει με ούγκανα που τη στηρίζουν θα μπορούσε να μη μασήσει θεωρητικά.

Και ρωτάω εγώ.

Ασχέτως αν ο Τσίπρας θέλει να σώσει την Ελλάδα, να σταματήσει τη διαφθορά, να μας φέρει τον ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, να κατσικωθεί λοιπόν για το Χ Ψ λόγο στην καρέκλα του χωρίς να μπορούν να του την πριονίσουν (με τα ως τώρα δεδομένα έστω) και να κερδίζει τις επόμενες εκλογές όπως κέρδιζε πέρσι ο Μαρκέζ μονοκορδοσά τους 10 πρώτους αγώνες, θα υπήρχε καλύτερος τρόπος να το κάνει?

Ξαναλέω για όσους δεν το έπιασαν.
    Είτε θέλει να μας σώσει, είτε να μας τον χώσει, δεν κουβεντιάζω αυτό στην παρούσα φάση.

Για να μπορεί να μας σώνει ή να μας τον χώνει με την ησυχία του, χρειάζεται όσο το δυνατόν λιγότερα ανοιχτά μέτωπα και όσο το δυνατόν περισσότερα χέρια δεμένα.
    Πώς θεωρείτε εσείς ότι θα το πετύχαινε καλύτερα αυτό?

Με το να ανοίξει τους φακέλους, και πάρε κόσμε, και δώσ'του δικαστήρια και ζήτημα αν θα καταδικάζονταν 2-3 από δ'αύτους και παίζει να τους πλάσαραν και για ήρωες τα ΜΜΕ?

Ή με το να αφήσει τους φακέλους εκεί που κάθονται και να χειριστεί την κατάσταση όπως περιέγραψα παραπάνω?

Συμφωνώ σε όλα, με τη διαφορά ότι δεν μιλάμε για τα έτη 2010-15, δεν υπάρχει μούδιασμα, δεν υπάρχει υπομονή, δεν υπάρχει "κάτσε να δούμε". Είναι πολωμένο το κλίμα πλέον και δεν νομίζω ότι ακόμα και αν βαφτίσουμε το κρέας ψάρι, αποδεχόμενοι ένα νέο αλλά αντιστασιακό και με το "σπαθί μας" μνημόνιο τα πράγματα θα είναι ήρεμα.

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Τσίπρας να πειράξει δημόσιο, αυτό αντιβαίνει με τις ιδεολογικές -my ass- βάσεις του κόμματος, οπότε ο μόνος τρόπος για παραστάσεις στο Κολοσσαίο, θα περιορίζεται θεματικά σε κάτι: "Ο Αλέξης και το τέρας της διαπλοκής" "Το δαμάλι της Siemens" και τέτοια...

Αυτό είναι το καλό σενάριο... σε περίπτωση κακού σεναρίου... ειλικρινά δεν ξέρω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ρε γίνετε να έχεις κοινό νόμισμα και διαφορετική δημοσιονομική πολιτική στον ίδιο τόπο και μάλιστα να είναι τέτοια που αυτός που έχει περισσότερα να είναι σε ευνοϊκότερες συνθήκες φορολόγησης κλπ από τον φουκαρά? Γίνετε να βάζεις μικρότερη φορολογία και περισσότερες παροχές στην Κηφισιά από ότι στη Γαύδο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει περίπτωση ο Τσίπρας να πειράξει δημόσιο, αυτό αντιβαίνει με τις ιδεολογικές -my ass- βάσεις του κόμματος, .
    Ναι αλλά αυτό πέρα από προφανείς αδικίες (περίπου 30% ανεργία ΟΛΗ από τον ιδ. τομέα) έχει και αρκετά σημεία που αντιβαίνουν σε κάθε κανόνα κοινής λογικής... Πες μου ρε Χυμαδούρα σε ποια κοινή λογική μπορεί να αντέξει το σενάριο "απαιτώ από τον κάθε ελεύθερο επαγγελματία να προκαταβάλλει στο 100% τον φόρο των πιθανών κερδών του του επόμενου έτους για να μπορώ να συνεχίσω να είμαι ίσως και ο μόνος εργοδότης στοκ κόσμο που προκαταβάλει τον μισθό του επόμενου μήνα στους Δημ Υπαλλήλους" ... ? Κάποια στιγμή πρέπει να αποδεχτούμε ότι η δημοκρατία δεν είναι μόνο εκλογές και δημοψηφίσματα αλλά και η πραγματικά ίση μεταχείρηση του κράτους απέναντι στους πολίτες του...
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 08/07/2015 στις 11:33.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Ναι αλλά αυτό πέρα από προφανείς αδικίες (περίπου 30% ανεργία ΟΛΗ από τον ιδ. τομέα) έχει και αρκετά σημεία που αντιβαίνουν σε κάθε κανόνα κοινής λογικής... Πες μου ρε Χυμαδούρα σε ποια κοινή λογική μπορεί να αντέξει το σενάριο "απαιτώ από τον κάθε ελεύθερο επαγγελματία να προκαταβάλλει στο 100% τον φόρο των πιθανών κερδών του του επόμενου έτους για να μπορώ να συνεχίσω να είμαι ίσως και ο μόνος εργοδότης στοκ κόσμο που προκαταβάλει τον μισθό του επόμενου μήνα στους Δημ Υπαλλήλους" ... ? Κάποια στιγμή πρέπει να αποδεχτούμε ότι η δημοκρατία δεν είναι μόνο εκλογές και δημοψηφίσματα αλλά και η θέληση του κράτους για πραγματικά ίση μεταχείρηση απέναντι στους πολίτες του...

Μα το δημόσιο δεν το είχε πειράξει ΠΟΤΕ κανένας. Ας μου πει κάποιος μια περίπτωση με οποιαδήποτε κυβέρνηση όπου έγινε έστω και ένα ελάχιστο βήμα προς εξυγίανση... (όχι οι καθαρίστριες δεν είναι παράδειγμα). Δεν πρόκειται λοιπόν να το πειράξει ούτε και αυτός (ειδικά αυτός!).

Από τη μια λοιπόν ο αδηφάγος παχύδερμος τομέας και από την άλλη οι κουμπάροι, τα λαμόγια και τα σκάνδαλα. Α βα βα και τα δύο. Αν λοιπόν ο Τσίπρας και αυτή η κυβέρνηση ασχοληθεί έστω με το ένα, καλό θα είναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Εχω πληροφορια απο Γιουρογκρουπ.....
    Επειδη δεν βγαζουν ακρη μαζι μας τωρα συζηταν μηπως γυρισουν ολοι στην δραχμη και μας αφησουν εμας στο ευρω..

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Εχω πληροφορια απο Γιουρογκρουπ.....
    Επειδη δεν βγαζουν ακρη μαζι μας τωρα συζηταν μηπως γυρισουν ολοι στην δραχμη και μας αφησουν εμας στο ευρω..

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Βλέπω αρκετή ώρα τη Σύνοδο Κορυφής με τις κορυφαίες μαριονέτες. Δε ξέρω αν είναι η τελευταία τους προσπάθεια για τρομοκράτηση...αλλά στα μάτια και στα αυτιά του απλού κόσμου νομίζω η γλώσσα που χρησιμοποιούν και η ένταση δείχνει οτι θα τα καταφέρουν. Μακάρι να διαψευστώ και το όχι στο δημοψήφισμα να είναι ακόμα μέσα στον καθένα που το ψήφισε και το έβγαλε νικητή.
    Δεν είμαι επίσης σίγουρος αν τελικά τα μαγείρεψαν και οτι ίσως τους βολέψει και μια οριστική ρήξη.
    Αν δεν δω αντίδραση ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ μετά το τέλος των ομιλιών της Συνόδου προς το παρόν δε γράφω κάτι.

Στα απαυτά τους το Grexit, αυτή τη στιγμή το παγκόσμιο ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην Κίνα που πάει ολοταχώς για κραχ. (και όχι, η κατάσταση στην Ελλάδα δεν συνέτεινε σε αυτό...)

Banned
    Εγω ειμαι αισιοδοξος....

https://www.youtube.com/watch?v=4XBeP78kbNI

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Στα απαυτά τους το Grexit, αυτή τη στιγμή το παγκόσμιο ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην Κίνα που πάει ολοταχώς για κραχ. (και όχι, η κατάσταση στην Ελλάδα δεν συνέτεινε σε αυτό...)
    δεν έχεις άδικο....προφανώς τα μεγέθη είναι ανόμοια. Και αν η Κίνα κάνει μπαμ το πρόβλημα εδώ θα είναι σταγόνα στον ωκεανό. Ίδωμεν

Για πε ρε Βύρωνα πόσο άσχημα είναι τα πράγματα με τη Κίνα και αν διορθώνει η κατάσταση... εννοώ να διορθώνει για όλους, γιατί άμα είναι να διορθώσει για τους άλλους και να αφήσουν την Κίνα να γίνει *δελο, θα αντιδράσει με άσχημο τρόπο...

Παλαιό μέλος
    Σιγουρα δεν εχει να κανει με την Ελλαδα.Αλλα αν κανει το μπαμ η Ελλαδα καποιες συνεπειες,εστω και μικρες στην αρχη,θα υπαρξουνε.Αυτο ομως στη συνεχεια ,παντα κατα την αποψη μου,θα πυροδοτεισει πραγματα και καταστασεις που δυσκολα θα ελεγχθουν.Αρα αυτη τη στιγμη η Ευρωπη,με τον εναν η τον αλλο τροπο,θα επιδιωξει να κλεισει το θεμα της Ελλαδας.

Ασε που και ο αλλος "γιγαντας"απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου μπορει να μην εχει πυρετο αυτη τη στιγμη,αλλα καποια δεκατα τα εχει.Μια μικρη ανακατοσουρα στην Ευρωπη,θα δημιουργησει και απο κει παρα πολλα προβληματα.

Κανεις λογικος δεν ρισκαρει να γινουνε ολα μπαχαλο αυτη τη στιγμη.Φυσικα μιλαω για λογικους,χωρις να γνωριζω αν υπαρχουνε,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Δημοψήφισμα τώρα.
    Θέλετε να ανοιξουν οι φάκελοι τις διαφθοράς;
    .......................
    Μεσα και εγω.
    Αλλα αν πουμε ΝΑΙ θα μεινει ΝΑΙ,η ΘΑ ψηφισουμε ΝΑΙ και θα γινει ΟΧΙ μετα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Για πε ρε Βύρωνα πόσο άσχημα είναι τα πράγματα με τη Κίνα και αν διορθώνει η κατάσταση...
    Ναι, φοβερές λύσεις και εκεί. Πάλι με φούσκες νομίζω παίζουν.

Oι Ολυμπιακοί αγώνες φταίνε!

Αθήνα 2004 ----> 6 χρόνια μετά αρχίζει και γίνεται *δελο
    Πεκίνο 2008 ---> ~6 χρόνια μετά γίνεται *δέλο
    Λονδίνο 2012 ----> αναμένεται να γίνει *δέλο το 2018

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic