Σελίδα 75 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2565707172737475767778798085125 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.111 έως 1.125 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Απομονω-μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος

Εγώ "κολυμπάω" χωρις σαμπρέλα "ΔΕΗ" "ΟΤΕ" "ΔΗΜΟΣΙΟ" και έχω μάθει μπάνιο , θα τα καταφέρω !
    Δεν θέλω επουδενί να συμμετέχω στην αντιπαράθεση σας, απλά μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες.
    Αν εννοείς ότι έχεις απαλλαγεί οριστικά από αυτούς τους καρκίνους που ανέφερες, με ότι κόστος συνεπάγεται αυτό (ψυχολογικό,οικονομικό κτλ),
    πραγματικά σε θαυμάζω και θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πεις πως το κατάφερες. Όχι τόσο για τη χρηματική αφαίμαξη, αλλά για την ''λύτρωση'' της δεύσμευσης.
    **Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας.
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Δεν θέλω επουδενί να συμμετέχω στην αντιπαράθεση σας, απλά μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες.
    Αν εννοείς ότι έχεις απαλλαγεί οριστικά από αυτούς τους καρκίνους που ανέφερες, με ότι κόστος συνεπάγεται αυτό (ψυχολογικό,οικονομικό κτλ),
    πραγματικά σε θαυμάζω και θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πεις πως το κατάφερες. Όχι τόσο για τη χρηματική αφαίμαξη, αλλά για την ''λύτρωση'' της δεύσμευσης.
    **Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας.
    Δεν υπάρχει αντιπαράθεση , κουβέντα κάνουμε την ώρα του καφέ , σιγά μη ζητήσω τα ρέστα απ τον κτινος (άσε που δε με παίρνει).

Βρίσκω ενδιαφέρουσες τις απόψεις λίγων ανθρώπων που ανήκουν σε όλους τους χώρους

Τα περι θαυμασμού άστα ..

Ψηφίζω το κατα τη γνώμη μου λιγότερο κακό χωρίς να είμαι αλάθητος

Υποστηρίζω την ελεύθερη οικονομία με κοινωνικό πρόσωπο που μπορεί να είναι ανέφικτη

Εχω πιστωτική κάρτα με το ύψιστο όριο που την ξέσκισα αγοράζοντας τα πιο ακριβά ουίσκια που ποτέ δε θ`αγόραζα

Δεν έχω βγάλει τα λεφτά μου έξω ούτε τα έχω στο στρώμα

Τι άλλο θέλεις να μάθεις?

Απομονω-μέλος

Ψηφίζω το κατα τη γνώμη μου λιγότερο κακό χωρίς να είμαι αλάθητος

Τι άλλο θέλεις να μάθεις?
    Προς τιμή σου είναι αυτό, αλλά το <<Εγώ "κολυμπάω" χωρις σαμπρέλα "ΔΕΗ" "ΟΤΕ" "ΔΗΜΟΣΙΟ" και έχω μάθει μπάνιο>>, μάλλον το εννοείς κάπως διαφορετικά απ΄ότι θα ήλπιζα.
    Καλή καρδιά.
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Προς τιμή σου είναι αυτό, αλλά το <<Εγώ "κολυμπάω" χωρις σαμπρέλα "ΔΕΗ" "ΟΤΕ" "ΔΗΜΟΣΙΟ" και έχω μάθει μπάνιο>>, μάλλον το εννοείς κάπως διαφορετικά απ΄ότι θα ήλπιζα.
    Καλή καρδιά.
    Κατάλαβα !
    Δεν είμαι χθεσινός όμως , κάπως ξεκίνησα
    Καλή καρδιά επίσης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ "κολυμπάω" χωρις σαμπρέλα "ΔΕΗ" "ΟΤΕ" "ΔΗΜΟΣΙΟ" και έχω μάθει μπάνιο , θα τα καταφέρω !
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ximpatzis2.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	55,6 KB 
ID:	338313

ναι ρε ένας εσύ κι ένας ο Βαισμίλλερ....
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ximpatzis2.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	55,6 KB 
ID:	338313

ναι ρε ένας εσύ κι ένας ο Βαισμίλλερ....
    Το τραγικότερο είναι ακριβώς Αυτό!
    Νομίζεις ότι χαίρομαι τη στιγμή που προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια ...
    Με ελάχιστες ελπίδες ανάκαμψης,

Btw Θα αντάλλασσα την επιχείρησή μου με ένα φαρμακείο

Για να μη δημιουργούνται και λάθος εντυπώσεις, ότι γράφει ο Λάτσης εδώ μέσα

Και όλα μου τα ένσημα απο φοιτητής είναι ΤΕΒΕ
    Τελευταία τροποποίηση από nicksior; 09/07/2015 στις 11:21.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Το τραγικότερο είναι ακριβώς Αυτό!
    Νομίζεις ότι χαίρομαι τη στιγμή που προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια ...
    Με ελάχιστες ελπίδες ανάκαμψης,

Btw Θα αντάλλασσα την επιχείρησή μου με ένα φαρμακείο

Για να μη δημιουργούνται και λάθος εντυπώσεις, ότι γράφει ο Λάτσης εδώ μέσα

Και όλα μου τα ένσημα απο φοιτητής είναι ΤΕΒΕ
    Καλή τύχη σου εύχομαι, όπως και σε όλους μας. Δυστυχώς, ακόμα και τώρα ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν έχει καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει και πως μια διαλυμένη οικονομία (και όχι μόνο σε μνημόνια λιτότητας) μπορεί να γυρίσει το επίπεδο ζωής όλων μας καμμιά 50αριά χρόνια πίσω. Όσοι επιζήσουν δλδ...

Την Παρασκευή λέει, διοργανώνεται νέα συγκέντρωση του ΟΧΙ κατά της λιτότητας, την ώρα που τρέχουν σαν τρελοί με την βοήθεια Γάλλων (ευτυχώς μάλλον) να συγγράψουν το νέο μνημόνιο λιτότητας από 50 εως 100 (!) δις για τα επόμενα χρόνια.

Και ακόμα κάποιοι πιστεύουν πως όλα είναι μια μπλόφα, πως θα κάνουν πίσω την τελευταία στιγμή, πως έχουμε εναλλακτικές (που δεν λένε), πως θα ζήσουμε απ΄το πετρέλαιο (που δεν υπάρχει), πως θα ζήσουμε απ΄τον τουρισμό (που δεν μπορεί να συντηρήσει μια χώρα σαν την Ελλάδα), πως θα πονέσουμε λίγο αλλα θα τα καταφέρουμε (λες και έχουμε ξεπεράσει τόσα και τόσα με επιτυχία), πως είναι συγκινητικό να μας στέλνουν συγχαρητήρια ο Μοράλες, ο Μαδούρο, ο Φάραντζ, ο Κάστρο και η Λεπέν...

Μας έμειναν οι αναλυτές του κώλου, οι οικονομολόγοι της κλανιάς, οι trade-ραδες των αγορών, ο Παλαβίτσας, ο εγκληματίας Μπαρούφας, ο Κουίκ και ο Καμμένος που τελικά ήταν 10χρονα με μια βόμβα στα χέρια όπου πάταγαν ότι κουμπάκι υπήρχε για να δουν τι θα γίνει.

Απίστευτα πράγματα, πραγματικά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος

Και όλα αυτά Σήμερα!

http://www.euro2day.gr/news/world/ar...ikh-agora.html

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Εγώ λέω να πεθάνουμε όλοι να ησυχάσουμε.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Εγώ λέω να πεθάνουμε όλοι να ησυχάσουμε.
    +990

Και όλα αυτά Σήμερα!

http://www.euro2day.gr/news/world/ar...ikh-agora.html
    Λογική αντίδραση, μιας και οι περιορισμοί στις συναλλαγές και οι άγαρμπες παρεμβάσεις δεν βγαίνουν σε καλό.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Επιστρέφουμε στις διαπραγματεύσεις με μια πρόταση σαν αυτή του Γιούνκερ, την οποία το 60%+ των Ελλήνων χαρακτήρισε ως απαραδεκτη

οκ...

https://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    ....και πως μια διαλυμένη οικονομία (και όχι μόνο σε μνημόνια λιτότητας) μπορεί να γυρίσει το επίπεδο ζωής όλων μας καμμιά 50αριά χρόνια πίσω.
    Επειδή το μπρος και το πίσω δεν νομίζω ότι εκφράζουν εύκολα το χειρότερα και το καλύτερα...

Να σε ρωτήσω με δυο γραφικά παραδείγματα,

θεωρείς καλύτερο το να έχεις ευρώ στην τσέπη, δουλειά σε κλιματιζόμενο γραφείο, και ευρωπαικό μηχανάκι, ή αμάξι, και να μην μπορείς να αντέξεις οικονομικά 2 εβδομάδες διακοπών σε ένα Ελληνικό νησάκι....?
    Ή θεωρείς καλύτερο το να κάνεις εξαγωγές ροδάκινου, να έχεις ρώσικο/κινέζικο ματρακά με τον οποίο θα περνάς από φτηνά κρατικά διόδια ΕΟ για να πας στην παραλία, και εκεί να είσαι χύμα στην άμμο με το στρογγυλό παγούρι από φελιζόλ, σαντουιτσάκι/κεφτεδάκι στο αλουμινόχαρτο και διακοπες 3 βδομάδες...??

όχι ότι είναι εφικτό πια το δεύτερο, απλά το "καμια 50ριά χρόνια πίσω" δεν κατάλαβα πως το εννοείς....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Επειδή το μπρος και το πίσω δεν νομίζω ότι εκφράζουν εύκολα το χειρότερα και το καλύτερα...

θεωρείς καλύτερο το να έχεις ευρώ στην τσέπη, δουλειά σε κλιματιζόμενο γραφείο, και ευρωπαικό μηχανάκι, ή αμάξι, και να μην μπορείς να αντέξεις οικονομικά 2 εβδομάδες διακοπών σε ένα Ελληνικό νησάκι....?
    Ή θεωρείς καλύτερο το να κάνεις εξαγωγές ροδάκινου, να έχεις ρώσικο/κινέζικο ματρακά με τον οποίο θα περνάς από φτηνά κρατικά διόδια ΕΟ για να πας στην παραλία, και εκεί να είσαι χύμα στην άμμο με το στρογγυλό παγούρι από φελιζόλ, σαντουιτσάκι/κεφτεδάκι στο αλουμινόχαρτο και διακοπες 3 βδομάδες...??

όχι ότι είναι εφικτό πια το δεύτερο, απλά το "καμια 50ριά χρόνια πίσω" δεν κατάλαβα πως το εννοείς....

...και επίσης θα κατεβάζουμε S01E05 "τα Λιοντράκια του κυρ Ηλία".... με dial up....

Το θέμα δεν είναι πιο σενάριο θεωρείς ότι είναι καλύτερο , αλλά πιο σενάριο θα παίξει στην πραγματικότητα γιατί κρίνοντας από την οργάνωση και μόρφωση που έχουμε σαν κοινωνία δεν ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76

Αυτό που περιγράφεις Stam είναι εικόνα late 70s με early 80s.

Προσωπικά το αντιλαμβάνομαι σαν ένα νοικοκυριό χωρίς ψυγείο, με παστό χοιρινό για να τρως όλο το χρόνο, με λάμπα για διάβασμα, με πριονίδια στη σόμπα για να ζεσταθείς το χειμώνα και με ανταλλαγή αγαθών (όπου υπάρχει δυνατότητα - επαρχεία).

Μόλις περιέγραψα ένα ΜΙΚΡΟ μέρος της καθημερινότητας των γονιών μου στα 50ς, πράγμα που φυσικά απεύχομαι για εμάς.

Θα συμφωνούσα με όσους λένε ''μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνοι μας'', αν οι ενδείξεις με οδηγούσαν σε αυτή τη κατεύθυνση.

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε