Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Ταξιδι 200χλμ με 150cc. Γινεται?

σόρρυ παίδες αλλά θα διαφωνήσω......

το παιδί - αν κατάλαβα καλά - είναι απειρο, καλύτερα δεξιά (δεξιά όμως) στην εγνατία σιγά (που έχει και δυο - τρεις λωρίδες) παρά στον επαρχιακό με περισσότερη κίνηση, πιο στενόκωλα με τους "ο δρόμος είναι δικός μου" που κυκλοφορούν (είναι και καλοκαίρι)
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    σόρρυ παίδες αλλά θα διαφωνήσω......

το παιδί - αν κατάλαβα καλά - είναι απειρο, καλύτερα δεξιά (δεξιά όμως) στην εγνατία σιγά (που έχει και δυο - τρεις λωρίδες) παρά στον επαρχιακό με περισσότερη κίνηση, πιο στενόκωλα με τους "ο δρόμος είναι δικός μου" που κυκλοφορούν (είναι και καλοκαίρι)
    Το περιεργο θα ηταν να συμφωνουσες

Σπυρο οχι Εγνατια,ειναι επικινδυνο να κινεισαι με αυτα τα χλμ.
    Επαρχιακο εισαι πιο ασφαλης,εμπειρικα στο λεω δεν υποθετω.

Σπύρο δεξιά και να τον περνάνε νταλίκες με διπλάσια χιλιόμετρα... Ε, ασφαλές και εύκολο δεν το λες.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    κανε την βολτα που λες κατα προτιμηση απο επαρχιακο δικτυο και μην πηγαινεις τερματισμενος κανε καμα σταση και ολα οκ

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παρε μαζι σου και καποιο σετ επισκευής ελαστικού.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από derpydent Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα παιδες!

Διαβαζω το φορυμ εδω και καιρο και μιας και πηρα επιτελους την πρωτη μου μηχανη θελω να κανω μερικες ερωτησεις.

Εχω το Honda PCX 150. Ολοκαινουριο εχω κανει μονο 550 χιλιομετρα και το στρωνω μεχρι τα 1000. Τιποτα φοβερο απλα δεν το ζοριζω, δεν παιρνω δευτερο ατομο και δεν παω πανω απο τα 60. Μεσα στην πολη ειναι υπεροχο, παναλαφρο, οικονομικο, ευκολο και πολυ ομορφο.

Σκεφτομαι να παω το σαββατοκυριακο ενα μινι ταξιδακι 170-200 χιλιομετρα (φυσικα μονο αν κανει καλο καιρο γιατι σε βροχη δεν το παιρνω σε καμια περιπτωση τοσο μακρυα). Οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι οι εξης:
    1) Μπορει να κανει κατι τετοιο το μηχανακι μιας και ειναι μονο 150cc? (Σκοπευω να παω με 60-80 κι ας ειναι αργα δεν με πειραζει καθολου. Οποιαδηποτε βολτα σε αυτη τη φαση μου φαινεται μαγευτικη ανεξαρτητως ταχυτητας )
    2) Αν ναι, ανα ποσα χιλιομετρα/ωρα πρεπει να σταματαω για να ξεκουρασω το μηχανακι? Ποση ωρα να το περιμενω?
    3) Ειναι απαγορευτικο ενα τετοιο ταξιδακι επειδη ειμαι ακομα στο στρωσιμο?

Αυτα νομιζω. Οποιος εχει και καμια συμβουλη παραπανω (περαν σωστου ελεγχου, εξοπλισμου κλπ) ας με διαφωτισει κι εμενα τον nooba. Ευχαριστω!
    Ολα γινονται αρκει να αντεχει ο κωλος σου.Το μηχανακι αν εσυ αντεχεις χωρις σταση δεν εχει κανενα προβλημα.Πριν 35 χρονια ταξιδευαμε με αεροψυκτα 50αρια τετοιες αποστασεις, τα σημερινα υδροψυκτα θα κολωσουν???
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος
    Και εγώ υπέρ του επαρχιακού.
    Ενας λόγος παραπάνω το ότι είσαι στο στρώσιμο. Καλό είναι το μοτέρ σου να ανεβοκατεβάζει στροφές και όχι να δουλεύει σε σταθερές σαλ.
    Επίσης όταν φτάσεις έλεγξε τα λάδια, στην αρχή δικαιολογείται να κάψει λίγο.

Προχώρα και μην το φοβάσαι, δεν παθαίνει τίποτα.

α, οκ....

αν η διαδρομή θεσσαλονίκη - πτολεμαίδα από επαρχιακό που περνάς από Γιαννιτσα, Εδεσσα κλπ με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και χωρίς διαχωριστική θεωρείτε οτι είναι χωρίς φορτηγά και οτι είναι πιο ασφαλής, μαζί σας

εδιτ
    ρίχτε μία ματιά στη διαδρομή με το γουγλε ερθ, έχει πολύ γελιο
    πουτσ@@@@@@@@@

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    α, οκ....

αν η διαδρομή θεσσαλονίκη - πτολεμαίδα από επαρχιακό που περνάς από Γιαννιτσα, Εδεσσα κλπ με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και χωρίς διαχωριστική θεωρείτε οτι είναι χωρίς φορτηγά και οτι είναι πιο ασφαλής, μαζί σας

εδιτ
    ΕπιδειΣ εσυ εισαι νον αντβεντσουρ,δεν σημαίνει ότι δεν είναι και οι υπόλοιποι ρε καπετανιο....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    ΕπιδειΣ εσυ εισαι νον αντβεντσουρ,δεν σημαίνει ότι δεν είναι και οι υπόλοιποι ρε καπετανιο....
    μακάρι όλοι οι "σο κολντ αντβέντσιουρ" να ήταν σαν εμένα φίλος
    πουτσ@@@@@@@@@

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Ψήφος στον επαρχιακό και από μένα.

Ειδικά αν επιλεγούν δρόμοι παράλληλοι (περίπου) με την Εγνατία, οι πιθανότητες να βρεθεί φορτηγό στον δρόμο του (για να μην πω αυτοκίνητο γενικότερα) είναι ελάχιστες.

GPS επιλογή όχι διόδια όχι αυτοκινητόδρομοι, 163χλμ, 3 ώρες, οπως λεει ο αποπανω περίπου παράλληλα με εγνατία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Ταξιδι 200χλμ με 150cc. Γινεται?

http://www.moto.gr/forums/showthread...&highlight=glx

Απέφυγε παρατεταμένες ευθείες όσο είσαι ακόμη στο στρώσιμο. Ενδεχομένως το γράφει και στο manual.
    Κατά τα άλλα, όχι, δεν έχει κανένα πρόβλημα το μηχανάκι να σε πάει 200 και 300χλμ ταξιδάκι.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    α, οκ....

εδιτ
    Δε χρειαζεται να πας μεσω Εδεσσας. Μπορεις να πας απο τον παλιο δρομο στη Μηλια για Κοζανη και απο 'κει φτανεις Πτολεμαϊδα (να παρεις καθαρο αερα )
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά με δόσεις , γίνεται.....
    από tsofras στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2006, 09:34
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 05:16
  3. «Γίνεται και με μια....»
    από periklisk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12