Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Ταξιδι 200χλμ με 150cc. Γινεται?

Νέο μέλος

Ταξιδι 200χλμ με 150cc. Γινεται?

Καλησπερα παιδες!

Διαβαζω το φορυμ εδω και καιρο και μιας και πηρα επιτελους την πρωτη μου μηχανη θελω να κανω μερικες ερωτησεις.

Εχω το Honda PCX 150. Ολοκαινουριο εχω κανει μονο 550 χιλιομετρα και το στρωνω μεχρι τα 1000. Τιποτα φοβερο απλα δεν το ζοριζω, δεν παιρνω δευτερο ατομο και δεν παω πανω απο τα 60. Μεσα στην πολη ειναι υπεροχο, παναλαφρο, οικονομικο, ευκολο και πολυ ομορφο.

Σκεφτομαι να παω το σαββατοκυριακο ενα μινι ταξιδακι 170-200 χιλιομετρα (φυσικα μονο αν κανει καλο καιρο γιατι σε βροχη δεν το παιρνω σε καμια περιπτωση τοσο μακρυα). Οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι οι εξης:
    1) Μπορει να κανει κατι τετοιο το μηχανακι μιας και ειναι μονο 150cc? (Σκοπευω να παω με 60-80 κι ας ειναι αργα δεν με πειραζει καθολου. Οποιαδηποτε βολτα σε αυτη τη φαση μου φαινεται μαγευτικη ανεξαρτητως ταχυτητας )
    2) Αν ναι, ανα ποσα χιλιομετρα/ωρα πρεπει να σταματαω για να ξεκουρασω το μηχανακι? Ποση ωρα να το περιμενω?
    3) Ειναι απαγορευτικο ενα τετοιο ταξιδακι επειδη ειμαι ακομα στο στρωσιμο?

Αυτα νομιζω. Οποιος εχει και καμια συμβουλη παραπανω (περαν σωστου ελεγχου, εξοπλισμου κλπ) ας με διαφωτισει κι εμενα τον nooba. Ευχαριστω!

Ευκολα.
    Απλα μην το πας τερμα.

Banned
    Ότι είπε ο από πάνω

Νέο μέλος
    Ευχαριστω ρε παιδια. Επειδη δεν ξερω ακομα απο μηχανες ελεγα μηπως ζοριζεται τοσες ωρες να το χρησιμοποιω. Οσο για τερμα ουτε καν. Παει ανετα πανω απο 100, δεν ξερω ποτε τερματιζει αλλα εγω δεν θα παω πανω απω 70-80.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από derpydent Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστω ρε παιδια. Επειδη δεν ξερω ακομα απο μηχανες ελεγα μηπως ζοριζεται τοσες ωρες να το χρησιμοποιω. Οσο για τερμα ουτε καν. Παει ανετα πανω απο 100, δεν ξερω ποτε τερματιζει αλλα εγω δεν θα παω πανω απω 70-80.
    Αν το πας και σε αυτες τις ταχυτητες θα πας μια χαρα οπου θες.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    καλυτερα με 60-70 σε επαρχιακο πχ,παρα με 30-40 μεσα στην πολη με σταματα ξεκινα....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Νέο μέλος
    Εγνατια θα ειμαι. Πτολεμαιδα θα παω ^_^ αλλα ναι το επιασα το νοημα. Εξαλλου εχω παρατηρησει οτι του αρεσει πολυ να το παω με 60. ουτε ζοριζεται ουτε τιποτα.

Θα πρεπει να σταματησω ενδιαμεσα? θα ειναι 2μιση-3 ωρες ταξιδι λογικα

1) άνετα
    2) δεν χρειάζεται να σταματάς για να το "ξεκουράσεις", καινούριο μηχανάκι είναι ξεκόλλα της πλάκας είναι 200 χιλιόμετρα ακόμη και για τα 150 cc του
    3) όχι.
    Fuck the universe.

Θα πρεπει να σταματησω ενδιαμεσα? θα ειναι 2μιση-3 ωρες ταξιδι λογικα
    Κανε 2 στασεις ενδιαμεσα.
    Διαφωνω με την εγνατια,γιατι δεν πας επαρχιακο;

Νέο μέλος
    Ελεγα να παω Εγνατια γιατι αυτο ξερω και θα ειναι πιο ευθυς ο δρομος. Αν επαρχιακος ειναι πιο ασφαλης θα μπορουσα να παω ετσι. Εξαλλου εχω και GPS στο κινητο για να βλεπω το δρομο μου. Ποση ωρα η καθε σταση? 10-20 λεπτα?

Ελεγα να παω Εγνατια γιατι αυτο ξερω και θα ειναι πιο ευθυς ο δρομος. Αν επαρχιακος ειναι πιο ασφαλης θα μπορουσα να παω ετσι. Εξαλλου εχω και GPS στο κινητο για να βλεπω το δρομο μου. Ποση ωρα η καθε σταση? 10-20 λεπτα?
    Εγω θα σταματουσα να ξεπιαστω κιολας ανα μια ωρα.
    Το μηχανακι δεν παθαινει τιποτα και καρφι να το πας.
    Απλα καλυτερα επαρχιακη,ειναι ασφαλεστερο απο την εγνατια βασει των χλμ ανα ωρα που θα πηγαινεις.

Παλαιό μέλος
    άνετα πας χωρις σταση

η αλήθεια είναι 60 και Εγνατία μην το κάνεις, κινδυνεύεις και εσύ και οι άλλοι. ξεκούραση το σκουτερ ουτε για αστείο, δεν χρειάζεται. εσύ, αν το νιώσεις οτι κουράστηκες πιάστηκες η κάτι τέτοιο, άραξε πεις ένα νεράκι πες μια κουβέντα και φύγε πάλι. καλά να περάσετε

Νέο μέλος
    Καταλαβα. Μαλλον ετσι θα το κανω τοτε.

Και παλι ευχαριστω παιδια για τις γρηγορες και κατατοπιστικες απαντησεις σας!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Μια χαρα τα βγαζει τα χιλιομετρα που θες,απλως απο εγνατια θα ειναι λιγο επικινδυνο για εσενα αλλα και για τους αλλους μιας και αυτοι θα πηγαινουν με 130. Αν μπορεις να πας απο επαρχιακο, μη το φοβασαι,πηγαινε να το ευχαριστηθεις κιολας
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά με δόσεις , γίνεται.....
    από tsofras στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2006, 09:34
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 05:16
  3. «Γίνεται και με μια....»
    από periklisk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12