Καλησπερα παιδες!
Διαβαζω το φορυμ εδω και καιρο και μιας και πηρα επιτελους την πρωτη μου μηχανη θελω να κανω μερικες ερωτησεις.
Εχω το Honda PCX 150. Ολοκαινουριο εχω κανει μονο 550 χιλιομετρα και το στρωνω μεχρι τα 1000. Τιποτα φοβερο απλα δεν το ζοριζω, δεν παιρνω δευτερο ατομο και δεν παω πανω απο τα 60. Μεσα στην πολη ειναι υπεροχο, παναλαφρο, οικονομικο, ευκολο και πολυ ομορφο.
Σκεφτομαι να παω το σαββατοκυριακο ενα μινι ταξιδακι 170-200 χιλιομετρα (φυσικα μονο αν κανει καλο καιρο γιατι σε βροχη δεν το παιρνω σε καμια περιπτωση τοσο μακρυα). Οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι οι εξης:
1) Μπορει να κανει κατι τετοιο το μηχανακι μιας και ειναι μονο 150cc? (Σκοπευω να παω με 60-80 κι ας ειναι αργα δεν με πειραζει καθολου. Οποιαδηποτε βολτα σε αυτη τη φαση μου φαινεται μαγευτικη ανεξαρτητως ταχυτητας)
2) Αν ναι, ανα ποσα χιλιομετρα/ωρα πρεπει να σταματαω για να ξεκουρασω το μηχανακι? Ποση ωρα να το περιμενω?
3) Ειναι απαγορευτικο ενα τετοιο ταξιδακι επειδη ειμαι ακομα στο στρωσιμο?
Αυτα νομιζω. Οποιος εχει και καμια συμβουλη παραπανω (περαν σωστου ελεγχου, εξοπλισμου κλπ) ας με διαφωτισει κι εμενα τον nooba. Ευχαριστω!