Σελίδα 84 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Γιατί; Γιατί αυτός ο τόπος δεν αλλάζει με την καμία. Τι να φταίει τώρα που δεν αλλάζει; Ειλικρινά καταθέτω τα όπλα....

Εγώ πάντως έβαλα μια φωτό που λίγο πολύ μας δείχνει τη συνέχεια.

Καλά κάτι μπορεί να γίνει (και μάλιστα χοντρό) γιατί έτσι και σκάσουν αυτά τα μέτρα θα πρέπει κάπου να κατευθυνθεί και να διοχετευθεί η τσαντίλα του κόσμου. Πάντως από πολύ - πολύ έγκυρες πηγές έχω μάθει ότι οι εφοπλιστές τα μαζεύουν με συνοπτικές διαδικασίες και πάνε για Τσύπρον.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Καλά κάτι μπορεί να γίνει (και μάλιστα χοντρό) γιατί έτσι και σκάσουν αυτά τα μέτρα θα πρέπει κάπου να κατευθυνθεί και να διοχετευθεί η τσαντίλα του κόσμου. Πάντως από πολύ - πολύ έγκυρες πηγές έχω μάθει ότι οι εφοπλιστές τα μαζεύουν με συνοπτικές διαδικασίες και πάνε για Τσύπρον.
    Ισχύει αυτό που λες,αν κ γενικότερα περιμένουν λίγο ακόμα να δουν τι θα γίνει....

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αν έχω καταλάβει καλά, τελικά η ερώτηση του δημοψηφίσματος ήταν διαφορετική για τον κάθε έναν. Παρόλο που υπήρχε διατυπωμένο ερώτημα ο κάθε ένας το αντιλαμβανότανε όπως ήθελε. Και δε μιλάω μόνο για μας αλλά και για "επισήμους".
    Τώρα, το τι έπαιξε μέσα στο μυαλό των εμπνευστών του δημοψηφίσματος κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Εγώ δεν αποκλείω να ήταν και ιδέα των "έξω" ή ένα είδος "αυτοάμυνας".
    Όπως και να έχει έγινε και κάθε ένας έπραξε όπως θεώρησε και έκρινε. Το παραπάνω σχόλιό σου όμως δε το βρίσκω κομψό.
    Ο καθένας το ερμήνευε όπως τον εξυπηρετούσε για να παίξει το μικροπολιτικό του παιχνίδι ... Η κυβέρνηση ήθελε από την αρχή να κάνει κάποια συμφωνία με την τρόικα , δεν είπε ποτέ επίσημα ότι θέλει να φύγει από ΕΕ και € , συνεπώς πάσχιζε για συμφωνία , μέχρι που έφτασε ο κόμπος στο χτένι , όταν μετά της 25/06 και αφού Δευτέρα έχουν φύγει όλοι και σχεδόν έχουν συμφωνήσει πάνε την Πέμπτη να υπογράψουν και τους λένε να φύγει ο Βαρουφάκης και ο Τσίπρας για να πάρουν την θέση τους οι χρήσιμοι ηλίθιοι που θα ήθελαν αυτοί που μας δανείζουν να κάνουν τις μπίζνες τους (να υποθέσω ότι όλοι έχετε δει τα τουίτς για όσους μας κουνούσαν το δάκτυλο , όπως ο Φερχοστάτεν του ΠΟΤΑΜΙ και του Βέμπερ του ΕΛΑ ) . Και βέβαια τα πήρε κράνα ο Τσίπρας και τους τα πέταξε στη μούρη και είπε ότι θα κατέβω στο λαό για να δω αν θέλει να υπογράψω αυτά που μου προτείνετε και αρχίζει το πανηγύρι . Ο Νταίσεμπλουμ ότι πρόταση και να του πρότειναν , έλεγε ότι αν δεν αλλάξει η πολιτική κατάσταση δεν έχουμε τπτ να συζητήσουμε , ο Γιούνκερ με κάθε ευκαιρία προσπαθούσε να βγάλει βλάκα το Βαρούφα , με κάθε ευκαιρία έλεγε ότι το δημοψήφισμα είναι € ή δραχμή , δλδ μεσα ή έξω από την ΕΕ , η Μέρκελ άδραξε το δώρο που της έγινε με το δημοψήφισμα και έλπιζε να βγει το ΝΑΙ να φάει τον Τσίπρα (προφανώς για να τοποθετήσει ακόμα μια ομάδα χρήσιμων ηλίθιων) , ο Σούλτς έκανε προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΙ και βέβαια ότι καταλάβαιναν οι ξένοι , ακριβώς τα ίδια καταλάβαινε και η ηγεσία των ΠΟΤΑΜΙ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , μάλιστα είχαν και έτοιμη τη σκιώδη κυβέρνηση ,γιατί αυτός είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία οι νεοφιλελέδες και έμεινε στο λαό να κατέβει να ψηφίσει το δημοψήφισμα αν θέλει να του επιβάλουν μέτρα αυστηρότερα από την ποταση Γιούνκερ (παραάπλευρο κέρδος κατ εμέ τουλάχιστον και να σώσει τον Τσίπρα που διαφορετικά ήταν χαμένος ) .Και βέβαια επικράτησε το ΟΧΙ και μπήκαν όλοι αυτοί στο καβούκι τους , ξαφνικά άρχισαν να μιλάνε για κούρεμα χρέους , για μεγάλη χρηματοδότηση για την επανεκίνηση της οικονομία και αρκετά ακόμα που θα τα βρούμε μπροστά μας ) . Και μετά από όλα αυτά , κινδυνεύει τώρα να τον φάει η αριστερή παρένθεση τον Τσίπρα και να τον υποχρεώσει ή να κυβερνήσει με τους ΒΟΘΡΟΥΣ ή να πάει σε εκλογές κάτι που θα έιναι η ταφόπλακα για την οικονομία μας .
    Respect mah authoritah!!!!

Ειλικρινά αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει σαν να είμαι μικρό παιδάκι , γιατί δεν καταλαβαίνω Χριστό ....

Βγαίνει μια κυβέρνηση αριστερή με την ψήφο του λαού με στόχο να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πέντε μήνες μάχη με τους τεχνοκράτες χαρτογιακάδες για να μην περάσουν μνημόνια που θέλαν να περάσουν κάτι παχύδερμα κτήνη και κάτι καλαματιανοί καμπόϋδες

Για να μην περάσουν τα μέτρα που θα μας γονατίσουν κάνουμε ένα δημοψηφίσμα (καλώς αφού δημοκρατία έχουμε)που όμως κοστίζει και λεφτά και χρόνο (που δεν έχουμε τίποτε από τα δύο) , δίνουμε φωνή στο λαό (και πολώνουμε την κατάσταση στα άκρα)

Το δημοψήφισμα δίνει στην κυβέρνηση ένα 62 % να πάει και να παίξει μπραντεφερ με τους χαρτογιακάδες

Αποτέλεσμα :

Χρηματοπιστωτικό χαλινάρι στις τράπεζες που θα γαμήσει πατόκορφα όλη την οικονομία για μήνες (η και χρόνια)
    Ξήλωμα του υπουργού οικονομικών
    Νέο μνημόνιο με μέτρα που όπως φαίνεται μας δένουν κανονικά μέχρι περίπου το 2020-2025

καταλήγω λοιπόν με απορία :

Γιατί δεν υπέγραφαν ένα μνημόνιο πριν ένα μήνα ;; χωρίς δημοψήφισμα και χωρίς capital controls ;;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    Ειλικρινά αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει σαν να είμαι μικρό παιδάκι , γιατί δεν καταλαβαίνω Χριστό ....

Βγαίνει μια κυβέρνηση αριστερή με την ψήφο του λαού με στόχο να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πέντε μήνες μάχη με τους τεχνοκράτες χαρτογιακάδες για να μην περάσουν μνημόνια που θέλαν να περάσουν κάτι παχύδερμα κτήνη και κάτι καλαματιανοί καμπόϋδες

Για να μην περάσουν τα μέτρα που θα μας γονατίσουν κάνουμε ένα δημοψηφίσμα (καλώς αφού δημοκρατία έχουμε)που όμως κοστίζει και λεφτά και χρόνο (που δεν έχουμε τίποτε από τα δύο) , δίνουμε φωνή στο λαό (και πολώνουμε την κατάσταση στα άκρα)

Το δημοψήφισμα δίνει στην κυβέρνηση ένα 62 % να πάει και να παίξει μπραντεφερ με τους χαρτογιακάδες

Αποτέλεσμα :

Χρηματοπιστωτικό χαλινάρι στις τράπεζες που θα γαμήσει πατόκορφα όλη την οικονομία για μήνες (η και χρόνια)
    Νέο μνημόνιο με μέτρα που όπως φαίνεται μας δένουν κανονικά μέχρι περίπου το 2020-2025

Γιατί δεν υπέγραφαν ένα μνημόνιο πριν ένα μήνα ;; χωρίς δημοψήφισμα και χωρίς capital controls ;;
    αυτη την απορια εχουν ολοι γυρω μας συν τι καναμε το δημοψηφισμα?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Αποτέλεσμα :

Γιατί κατά πως φαίνεται ο Άλεξ είναι γατόνι και τελικά λειτούργησε όπως παραδοσιακά λειτουργούν οι πολιτικοί στην Ελλάδα (και σε όλο τον κόσμο ας μην γελιόμαστε), δηλαδή με βάση το προσωπικό του συμφέρον και το ψώνιο του. Πολύ απλά καθάρισε και ξεφτίλισε οποιαδήποτε αντιπολιτευτική δύναμη στη χώρα και τώρα μπορεί να επιστρέψει στο θρόνο του ανενόχλητος. Το για πόσο καιρό, ένεκα ελλείψεως εσωτερικών και εσωκομματικών εχθρών θα απολαμβάνει αυτό το προνόμιο, είναι άγνωστο... στη συνείδηση των περισσότερων καταγράφηκε ως ο μοναδικός πολιτικός που το πάλεψε με την Ευρώπη (και καλά) και που τα έβαλε με το εγχώριο κατεστημένο, μιντιακό και όχι μόνο.

Όταν όλα αυτό ξεφτίσει (και μάλλον θα ξεφτίσει πολύ γρήγορα αν εφαρμοστούν αυτά που θα εφαρμοστούν) πιστεύω ότι ο Άλεξ θα παίξει το έργο της σύγκρουσης με την διαπλοκή... δηλαδή όταν ο κόσμος αρχίζει και του λέει κατάμουτρα "ρε και εσύ τo ίδιο μαλάκας είσαι τελικά" θα βγάζει από το τσεπάκι του κάτι από Λίστα Λαγκάρντ, SIEMENS, άδειες καναλιών, για να μας θυμίζει ότι "όχι, οι άλλοι ήταν πιο μαλάκες τελικά..."

Πήρε ένα τρελό ρίσκο (εξ ου και ο έρπης), έπαιξε με τη φωτιά και τώρα γυρνάει πίσω ως θριαμβευτής, χωρίς να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα σε ότι αφορά στην οικονομική μας ομηρία από την ΕΕ... απλά του έκατσε μια χαρά... αν μιλούσαμε μάλιστα και για ευνοικότερη συμφωνία, κανά κούρεμα ή τίποτα τέτοιο (δεν έκατσε παρ΄ότι το πίστευα για τους λόγους μου) τότε θα μας κατσικωνόταν για καμία 30ρια χρόνια, ως το νέο κέφάλαιο της μετα-μεταπολίτευσης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lafazanhs_0.jpg 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	89,8 KB 
ID:	338355

Γιατί κατά πως φαίνεται ο Άλεξ είναι γατόνι και τελικά λειτούργησε όπως παραδοσιακά λειτουργούν οι πολιτικοί στην Ελλάδα (και σε όλο τον κόσμο ας μην γελιόμαστε), δηλαδή με βάση το προσωπικό του συμφέρον και το ψώνιο του. Πολύ απλά καθάρισε και ξεφτίλισε οποιαδήποτε αντιπολιτευτική δύναμη στη χώρα και τώρα μπορεί να επιστρέψει στο θρόνο του ανενόχλητος. Το για πόσο καιρό, ένεκα ελλείψεως εσωτερικών και εσωκομματικών εχθρών θα απολαμβάνει αυτό το προνόμιο, είναι άγνωστο... στη συνείδηση των περισσότερων καταγράφηκε ως ο μοναδικός πολιτικός που το πάλεψε με την Ευρώπη (και καλά) και που τα έβαλε με το εγχώριο κατεστημένο, μιντιακό και όχι μόνο.
    Μόνο που αυτός ο θρόνος είναι σαν αυτόν που καθόταν ο Mad King Targaryen και ξέρεις πως κατέληξε ...

Όταν όλα αυτό ξεφτίσει (και μάλλον θα ξεφτίσει πολύ γρήγορα αν εφαρμοστούν αυτά που θα εφαρμοστούν) πιστεύω ότι ο Άλεξ θα παίξει το έργο της σύγκρουσης με την διαπλοκή... δηλαδή όταν ο κόσμος αρχίζει και του λέει κατάμουτρα "ρε και εσύ τo ίδιο μαλάκας είσαι τελικά" θα βγάζει από το τσεπάκι του κάτι από Λίστα Λαγκάρντ, SIEMENS, άδειες καναλιών, για να μας θυμίζει ότι "όχι, οι άλλοι ήταν πιο μαλάκες τελικά..."
    Και ποιος τον εμπόδιζε ρε παιδιά με το που βγήκε το Γενάρη να ξεσκίσει Λίστες , άδειες , μπόμπολες και λοιπά τσιράκια και να τους χώσει στη μπουζού μαζί με καμιά κατοσταριά πολιτικούς ;; Αφού ο κοσμάκης (και) για αυτό τον λόγο τον ψήφισε

Πήρε ένα τρελό ρίσκο (εξ ου και ο έρπης), έπαιξε με τη φωτιά και τώρα γυρνάει πίσω ως θριαμβευτής, χωρίς να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα σε ότι αφορά στην οικονομική μας ομηρία από την ΕΕ... απλά του έκατσε μια χαρά... αν μιλούσαμε μάλιστα και για ευνοικότερη συμφωνία, κανά κούρεμα ή τίποτα τέτοιο (δεν έκατσε παρ΄ότι το πίστευα για τους λόγους μου) τότε θα μας κατσικωνόταν για καμία 30ρια χρόνια, ως το νέο κέφάλαιο της μετα-μεταπολίτευσης.
    Ρε κώστα για τι θρίαμβο μιλάμε ;; Θρίαμβο με τρίτο μνημόνιο που πάει μέχρι το 2025 τουλάχιστον;; Με τους όρους που έχει ;; Με capital contols ;; που είναι ο θρίαμβος ;;

θα λαλήσω λέμε ρε έχουμε κάνα ψυχίατρο εδω μέσα ;;
    Τελευταία τροποποίηση από catmaster; 10/07/2015 στις 01:43.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος

Όνομα:	lafazanhs_0.jpg 
Προβολές:	106 
Μέγεθος:	89,8 KB 
ID:	338355
    Μπάμπη μου ο Λαφαζάνης μπορεί να έχει ένα μέρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της αριστερότερης πλευράς , αλλά με την καμία δεν έχει ακόμα την δυναμική να επιβάλει την άποψή του στον Τσίπρα ειδικά όσον αφορά ένα δημοψήφισμα ... ακόμη δεν έχει momentum , το αν θα αποκτήσει θα φανεί εν καιρό ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Το έχω ξαναπεί κάπου με άλλα λόγια. Όσοι κυβέρνησαν πριν θα έπρεπε να χαίρονταν αν ο Σύριζα πετύχαινε όσο το δυνατόν περισσότερα σε συμφωνία με τους δανειστές και όχι να του βάζουν εμπόδια. Με την επιτυχία Σύριζα σε Ευρώπη μπορεί να ξέχναγαν τη βουλή για πολλά χρόνια, με την αποτυχία Σύριζα στην Ευρώπη παίζει να ξεχάσουν τα σπίτια τους.

Φίλε μου Catmaster, ποτέ δε παίζεις μπάλα σε δύο γήπεδα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου Catmaster, ποτέ δε παίζεις μπάλα σε δύο γήπεδα
    Το σπας σε ταληράκια αυτο με τα γήπεδα γιατί ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω

Δόξα το Γιαραμπή πριν ξενιτευτώ να σπουδάσω αυτό το κωλοεπάγγελμα που κάνω τώρα , σπούδασα στην Ανωτάτη εμπορική οπότε και μίκρο και μάκρο και οικονομικές θεωρίες τις έφαγα στη μάπα

Ξέρω με το λίγο μυαλό που έχω ότι αν ήθελες να φέρεις ένα πολύ άσχημο σενάριο για την οικονομία και τον κόσμο που παλεύει καθημερινά , αυτό είναι άλλο ένα μνημόνιο με υφεσιακά μέτρα , την στιγμή που δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις βασικές ριζικές αλλαγές (δημόσιο , φορολογικό , γραφειοκρατικό , ασφαλιστικό , παιδεία , και να βάλεις και πολύ κόσμο στη φυλακή )

και τώρα μου φέρνεις και μνημόνιο αλλά έχεις και έλεγχο με capital controls και σφυρίζεις κλέφτικα

Συγνώμη αλλά ειλικρινά αν ήμουν γατόνι (που για την ώρα ο Αλέξης δεν φαίνεται να το χει) θα έκλεινα τη συμφωνία , θα άρπαζα το χρήμα και θα προετοίμαζα κανονικά την χώρα μου για μετάβαση (όλες τις αλλαγές που έγραψα και πολλή μα πάρα πολλή φυλακή όλα τα λαμόγια)σε νόμισμα και μετά θα τους έριχνα μια μπιστολιά να το φυσάνε και να μην κρυώνει

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    ...
    Συγνώμη αλλά ειλικρινά αν ήμουν γατόνι (που για την ώρα ο Αλέξης δεν φαίνεται να το χει) θα έκλεινα τη συμφωνία , θα άρπαζα το χρήμα και θα προετοίμαζα κανονικά την χώρα μου για μετάβαση (όλες τις αλλαγές που έγραψα και πολλή μα πάρα πολλή φυλακή όλα τα λαμόγια)σε νόμισμα και μετά θα τους έριχνα μια μπιστολιά να το φυσάνε και να μην κρυώνει
    Εχμμ... έχουν κι άλλο τρόπο να πάρουν ότι "τους ανήκει":

Όνομα:	pzIV_E.jpg 
Προβολές:	103 
Μέγεθος:	23,7 KB 
ID:	338356
    Φύγαμε...

Εχμμ... έχουν κι άλλο τρόπο να πάρουν ότι "τους ανήκει":

Όνομα:	pzIV_E.jpg 
Προβολές:	103 
Μέγεθος:	23,7 KB 
ID:	338356
    Σιγά μη στείλουν και αεροπλανοφόρα στο σύνταγμα ...

Το σπας σε ταληράκια αυτο με τα γήπεδα γιατί ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω

Δόξα το Γιαραμπή πριν ξενιτευτώ να σπουδάσω αυτό το κωλοεπάγγελμα που κάνω τώρα , σπούδασα στην Ανωτάτη εμπορική οπότε και μίκρο και μάκρο και οικονομικές θεωρίες τις έφαγα στη μάπα

Ξέρω με το λίγο μυαλό που έχω ότι αν ήθελες να φέρεις ένα πολύ άσχημο σενάριο για την οικονομία και τον κόσμο που παλεύει καθημερινά , αυτό είναι άλλο ένα μνημόνιο με υφεσιακά μέτρα , την στιγμή που δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις βασικές ριζικές αλλαγές (δημόσιο , φορολογικό , γραφειοκρατικό , ασφαλιστικό , παιδεία , και να βάλεις και πολύ κόσμο στη φυλακή )

και τώρα μου φέρνεις και μνημόνιο αλλά έχεις και έλεγχο με capital controls και σφυρίζεις κλέφτικα

Μα είναι απλό, ίσως εγώ να μη το έθεσα σωστά όμως. Δεν είναι εύκολο να έχεις δύο μέτωπα ανοιχτά και αυτό με τους δανειστές και ένα εσωτερικό με τη μπλέμπα που θα την κυνηγάς. Η λογική είναι ότι αφού δε τα πήγε καλά στην Ευρώπη αλλά συγχρόνως και με έναν πολύ μαεστρικό τρόπο κατάφερε να πάρει τεράστια πολιτική υπεραξία από ένα δημοψήφισμα του κ@λου, τώρα θα ασχοληθεί με τους αντιπάλους του στο εσωτερικό, αυτούς που θα μπορούν να του κάνουν ζημιά. Δε ξέρω αν οι πράξεις του θα έχουν κάτι ανιδιοτελές (ότι δηλαδή θα το κάνει για το καλό της κοινωνίας) ή αν είναι απλά και μόνο για να προστατέψει την πάρτη του. Αλλά αν κάνει δουλειά στην ντόπια μπόχα μόνο καλό θα είναι για αυτό τον τόπο και αστον τον ίδιο μόλις φανεί ότι είναι ότι είναι θα φάει ζόρι από άλλη πάντα ...

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε