Σελίδα 88 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3878838485868788899091929398 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.306 έως 1.320 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Η συζήτηση δεν έχει τέλος και δεν έχει μία απόλυτη σωστή πλευρά.
    Ναι ΟΚ ταλαιπωρούνται οι ηλικιωμένοι. Θα περάσει. Το ότι πάνε και σηκώνουν ΟΛΗ τη σύνταξη, αφού πάνε και ζητήσουν ενημέρωση βιβλιαρίου και περάσουν και 2-3 λεπτά να βρουν τα σωστά γυαλιά να διαβάσουν το βιβλιάριο γιατί αν δεν το δουν γραμμένο πρώτα το νούμερο δεν λένε πόσα θέλουν στον υπάλληλο να τελειώνει η συναλλαγή, μερικές φορές δε θα κάνουν και φασαρία γιατί δεν μπήκε το Χ Ψ πρόσθετο λες και φταίει ο τραπεζικός στο γκισέ... Το ξέρω. Και όπως λέω και στον δικό μου ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ να την πάρει σε δόσεις μιά φορά και να περιοριστεί λιγάκι κιόλας, όπως έχω κάνει και εγώ. Ας μην έχει ΟΛΗ τη σύνταξη στο συρτάρι, δεν τρέχει τίποτα.

Για debit έγραψα πολύ συγκεκριμένα ότι έγραψα. Τώρα αν έχεις τα νεύρα σου για το ότι πέρασε η μητέρα σου ή οι άλλοι ηλικιωμένοι που γνωρίζεις και ψάχνεις να τα χώσεις όπου βρεις για τα πάντα, ε τι να σου πω. Χώσε άφοβα και αβίαστα και καλή ηρεμία... Εγώ ξέρω ουκ ολίγους 60άρηδες και βάλε που και με τα smartphones το έχουν και με το ίντερνετ και με τις κάρτες και web banking (και με κοροϊδεύουν που δεν το χρησιμοποιώ) και το ebay και απ' όλα. Θα μπορούσα να κάνω ότι κάνεις και εσύ και να θεωρήσω ότι επειδή οι δικοί μου γνωστοί ηλικιωμένοι είναι έτσι, έτσι είναι όλοι. Ε δεν...

Δεν εχω καθολου τα νευρα μου......
    Μακαρι να ειχα απλα μονο τα νευρα μου....

Εξαλος ειμαι και.....

Ενστικτοδως τα χωνω σε καποιους που προσπαθουν να ωραιοποιησουν τριτοκοσμικες ,αφυσικες και αγνωστες καταστασεις στην Ελλαδα......!

Τιποτα προσωπικο αλλα .......

Να.... σαν και αυτο και αυτο το..... Να παρει ο ηλικιωμενος σε 50νταρικα ανα εβδομαδα την εξωφρενικη συνταξη του δεν τρεχει και τιποτα.....

Ξερεις δεν την βαζουν ολοι στο συρταρι...... Ζουνε ολοκληρες οικογενειες και μικρα παιδια απο αυτες δεν το εχεις υποψιν..????

( Και μην μου αρχισεις πηδηματα και τσαμικα γιατι θα με στειλεις.....!!! )

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Διαφωνώ με το σκεπτικό σου (αλλά ξέρω ότι και εσύ στην ουσία διαφωνείς, απλά προσπαθείς να βρεις μια αχτίδα φωτός σε όλο αυτό το πράγμα*), αλλά συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες.

*Θέλω να πω ότι ξέρω ότι το σκεπτικό σου δεν είναι "Έλα μωρέ, σιγά που θα τους πέσει ο κώλος των γερόντων να περιμένουν στην ουρά του ΑΤιΜου"

Από κει και πέρα:

1. Ακόμα κι αν τα γερόντια δυσκολεύονται να χωνέψουν το να πάνε πρωί πρωί στο ΑΤΜ (για βράδυ κατανοητό, φοβούνται μην τους κλέψουν, μην τους σφάξουν κλπ), και θέλουν σώνει και ντε να πάνε μέρα μεσημέρι, τουλάχιστον μπορούμε εμείς οι υπόλοιποι να κάνουμε κάτι να διευκολύνουμε την κατάσταση.
    Προσωπικά φροντίζω να μη σταματάω ποτέ σε ΑΤΜ να βγάλω λεφτά σε ώρες αιχμής. Όχι μόνο για να μην ταλαιπωρηθώ εγώ, αλλά για να μην είμαι άλλο ένα άτομο στην ουρά μπροστά από κάποιον παππού ή γιαγιά που θα έρθει να στηθεί.
    Αν με βγάλει ο δρόμος μου πρωί πρωί και δεν δω χαμό, μπορεί να πάω, αλλιώς αργά το βράδυ που άντε να πετύχεις κανά δυο τύπους που βγάζουν βόλτα το σκύλο τους και έχουν σταματήσει να βγάλουν και λεφτό.

2. Για τα γερόντια, είναι μεσανατολικό και δικαίως (εμάς χέσε μας, μη μπλέξουμε κι εμάς στην κουβέντα).
    Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κι άλλο που θα αρχίσουν να ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, θα έχουμε δράματα.....

3. Περί debit...
    Στο σουπερ μάρκετ θα τη δεχτούν, όπως θα τη δεχτούν και στο κωτσομίντια μαρκτ πχ.
    Πλέον, το πράγμα έχει αρχίσει να σφίγγει και δεν τη δέχονται μικρομεσαία καταστήματα.
    Σου λέει "κασέρι, αλλιώς άσ'το καλύτερα...".

Χωρίς να υποστηρίζω τέτοιες τακτικές σε καμία περίπτωση όποιος είχε φροντίσει να έχει κανά φράγκο κάτω από το στρώμα και είναι πιο large οικονομικά οπότε να τον παίρνει σε τέτοιους καιρούς να κάνει διαφόρων ειδών αγορές, έχει αρχίσει ήδη και πιάνει τον Πάπα απ'τα φρύδια.

Παράδειγμα:
    Ένα μαγαζί με είδη καπνιστών είχε μία πίπα που τη χαλβάδιαζα πάααααααρα πολύ καιρό, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρω ποτέ γιατί ήταν πανάκριβη (κάπου στα 350€).
    Πέρασα προχτές να πάρω κάτι φιλτράκια, της ρίχνω την ερωτική μου ματιά να της πω ότι μου έλειψε και προχωράω.
    Μόλις παίρνω τα φιλτράκια, γυρνάω στον πωλητή που είμαστε γνωστοί και του λέω (για πλάκα, αλλά αυτός μόνο για πλάκα δεν το πήρε)
    -Δε μου λες... Επειδή βρήκα κάτι φράγκα που είχα θαμμένα στον κήπο κι έχω μετρητά, παίζει καμιά εκπτωσούλα μπας και το πάρω επιτέλους το κομμάτι?
    -Όταν λες μετρητά εννοείς μετρητά-μετρητά?
    -Ναι.
    -Ενάμιση κατοστάρικο μου δίνεις.

Και μετά (αφού του είπα ότι του έκανα πλάκα) πιάσαμε λίγο την κουβέντα και μου είπε το τί γίνεται αυτές τις μέρες, από φραγκάτους πελάτες που αγοράζουν humidors, πίπες, αναπτήρες κλπ, και κουνάνε το κασέρι στον αέρα σα βεντάλια για να πέσει ο άλλος στα 4 (και να ρίξει και την τιμή στο 1/4).

Θα μου πεις "Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ μας λες πίπες για πίπες"....
    Όπως τόνισα και πριν, δεν καίγονται όλοι στον ίδιο βαθμό.... Και κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν καταστάσεις.

Και οι πίπες και τα τουμπέκια είναι ένα παράδειγμα έτσι?
    Απλά επειδή αυτό είναι ένα από αυτά που έχω συναντήσει.

Ούτε που θέλω να σκεφτώ τί συμβαίνει αλλού....

Αυτό ισχύει για όλες τις πίπες; Γιατί πάλι Μύκονο και Σκιάθο θέλουν όλες, ούτε Ωρωπό, ούτε κάνα Αλεποχώρι ένεκα της κατάστασης!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Αυτό ισχύει για όλες τις πίπες; Γιατί πάλι Μύκονο και Σκιάθο θέλουν όλες, ούτε Ωρωπό, ούτε κάνα Αλεποχώρι ένεκα της κατάστασης!
    πάλι χυλόπιτα ρε Κωστάκη ;;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    πάλι χυλόπιτα ρε Κωστάκη ;;
    Δεν βγαίνω μάνα μου, ούτε προκράτηση σε εισιτήριο δεν με παίρνει να κάνω, σκέφτομαι την χρέωση του τηλεφώνου...

Δεν βγαίνω μάνα μου, ούτε προκράτηση σε εισιτήριο δεν με παίρνει να κάνω, σκέφτομαι την χρέωση του τηλεφώνου...
    ρε μήπως κοζάρεις μόνο μνημονιακές ;;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    [QUOTE=pipe_smoker;2612444]
    Ένα μαγαζί με είδη καπνιστών είχε μία πίπα που τη χαλβάδιαζα πάααααααρα πολύ καιρό, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρω ποτέ γιατί ήταν πανάκριβη (κάπου στα 350€).
    Πέρασα προχτές να πάρω κάτι φιλτράκια, της ρίχνω την ερωτική μου ματιά να της πω ότι μου έλειψε και προχωράω.
    Μόλις παίρνω τα φιλτράκια, γυρνάω στον πωλητή που είμαστε γνωστοί και του λέω (για πλάκα, αλλά αυτός μόνο για πλάκα δεν το πήρε)
    -Δε μου λες... Επειδή βρήκα κάτι φράγκα που είχα θαμμένα στον κήπο κι έχω μετρητά, παίζει καμιά εκπτωσούλα μπας και το πάρω επιτέλους το κομμάτι?
    -Ναι.
    QUOTE]

Αχ να γινόταν και με μοτοσυκλέτες αυτό............................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

[QUOTE=bulmont;2612457]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    -Ναι.
    QUOTE]

Αχ να γινόταν και με μοτοσυκλέτες αυτό............................
    γιατί λες δεν έχει γίνει ;; πριν 2 μέρες πέρασε φίλος μου με 1000RR του 09 ... όταν άκουσα πόσο το πήρε (κασέρι του είπε ο άνθρωπος) τρελάθηκα , δυστυχώς αυτές οι εποχές είναι περίεργες μπορεί να χρειάζεται άμεσα μετρητά ο άλλος και καθαρίζει ότι δεν είναι αναγκαίο

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    εμένα ο αδερφός μου πάντως που έψαχνε 990 για αρκετό καιρό αγανάκτισε. όλο 8.000+ του ζητάγανε για κάτι μοντέλα 2009 - 2011

ήθελα να ξερα ποιος τα αγοράζει και σε τι τιμή τελικά

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ΑχχχΧχχχααααααχχχααααχχ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11667449_861217437305781_3612384435562546545_n-3.jpg 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	27,9 KB 
ID:	338362
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    εμένα ο αδερφός μου πάντως που έψαχνε 990 για αρκετό καιρό αγανάκτισε. όλο 8.000+ του ζητάγανε για κάτι μοντέλα 2009 - 2011

ήθελα να ξερα ποιος τα αγοράζει και σε τι τιμή τελικά
    Σπύρο είναι να σου κάτσει και η περίπτωση , ο δικός μου έψαχνε κάνα τρίμηνο και είχε το κασέρι και λόγω μάλλον και των ημερών αρκετοί βάλανε νερό στο κρασί τους που λέμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    ΑχχχΧχχχααααααχχχααααχχ

Όνομα:	11667449_861217437305781_3612384435562546545_n-3.jpg 
Μέγεθος:	27,9 KB 
ID:	338362

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    Axxxaaxxxaaaaaxxxx τι μλκες είναι ρε.

Όνομα:	tsakali.JPG 
Μέγεθος:	18,0 KB 
ID:	338364
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

LOL

Όνομα:	meimarakis zwh louloudia meme.jpg 
Προβολές:	105 
Μέγεθος:	32,6 KB 
ID:	338365

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo

´Εχει διττή σημασία , κάνει και για τις μπιστολιές ...
    Το απόγευμα έχουν διαδήλωση οι ΟΧΙ , το Επαμ , η Αριστερή Πλατφόρμα , το ΠΑΜΕ και γενικά μερικές εκατοντάδες θιγόμενοι , όποιος νοιώθει την ανάγκη ας κάνει ένα κόπο
    Respect mah authoritah!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα