Γερμανός εφοπλιστής .
Σύντομο ανέκδοτο στα εφοπλ. γραφεία
Γερμανός εφοπλιστής .
Σύντομο ανέκδοτο στα εφοπλ. γραφεία
Καλά, θα σούλεγα τί χρειάζεται τώρα, αλλά ας μη χαλάσω το κλίμα.
Τεσπα, όποιος τόχαψε το παραμύθι περί «γεναίων προπατόρων» τόχαψε. Καλοχώνευτο.
Νεότερα: Ισχύει οτι ο Τσίπρας αποδέχτηκε οτι οι Τροῑκισμοί πρέπει να έχουν μόνιμη βάση εντος Ελλάδας;
Κάπου στο ΝΥΤ το είδα, αλλά έχασα το λινκ.
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 12/07/2015 στις 19:58.
Πάντως Παππάς, Φράγκου και κάνα δυο άλλες ναυτιλιακές ετοιμάζονται να την κάνουν ... κάτι Κύπρος και Βουργαρία παίζουν ...![]()
[FONT=helvetica]Έλα τέρμα η πλάκα, είναι εμφανές ότι μας τρολάρουν. Αποσύρουμε την ελληνική αντιπροσωπεία άμεσα και τους λέμε "θα τα πούμε αύριο με τηλεδιάσκεψη"... όταν έρθει εκείνη η ώρα και είναι στημένοι μπροστά στα πισιά τους, τους βάζουμε αυτό στο repeat:
[/FONT]https://www.youtube.com/watch?v=DNZLHjV2lfE
Βύρωνα το δικό μου συμπέρασμα από όσα βλέπω τελευταία είναι το εξής: Αποφασίστηκε ότι το παρόν οικόπεδο θα αγοραστεί κοψοχρονιά. Για να γίνει αυτό, οφείλει να απωλέσει αξία. Γίνεται αυτό μέσω των "έντιμων" πολιτικών οι οποίοι υπογράφουν ότι τους έρχεται (φαντάζομαι με το αζημίωτο) και φτάνουμε ως εδώ. Τώρα είναι αργά για αξιοπρέπεια μάλλον. Όσο ανούσιο είναι να πεις σε έναν καρχαρία να μην φάει ένα θήραμα το οποίο ήδη ματώνει και είναι εξασθενημένο, τόσο ανούσιο είναι να ζητάει "έντιμη συμφωνία" ο οποιοσδήποτε. Δεν υπάρχει γιατί δεν θέλει κανείς να την κάνει. Μιά που είναι από πολλές μεριές συνομολογούμενο το που μας πάνε και το πόσο σύντομα θα μας πάνε, απορώ γιατί το σκέφτεται κιόλας... Και δεν είναι ότι δεν με τρομάζει το όλον, αλλά αυτό το "να δεις μιά μέρα που θα τα σκεφτόμαστε αυτά πάνω σε ένα 3μετρο φουσκωτό για Ιταλία και θα γελάμε" που έβλεπα στο φέσιμπουκ δεν είναι και τόσο αστείο πιά.
Από την άλλη θα μου πεις, μυρμήγκι ήσουν, μυρμήγκι θα παραμείνεις, τώρα αν η βασίλισσα στην μυρμηγκοφωλιά λέγεται Αντώνης, Ανδρέας, Γωργάκης, Κωστάκης, Κώστας, Αλέξης, Άνγκελα, Γερούν ή οτιδήποτε, θα αλλάξει κάτι; Και υπό αυτό το πρίσμα επίσης μπορείς να πεις γιατί το σκέφτεται κιόλας...
Με έχει πιάσει ο πεσιμισμός μου σήμερα γενικώς. Από χτες που είδα με τι πάμε να "συμβιβαστούμε έντιμα" δεν ήμουν πολύ χαρούμενος και μετά διάβασα τον μαλάκα τον Φινλανδό να λέει ότι είναι το 30% των θεωρητικά απαιτούμενων...
Είναι γνωστό ότι η ήττα μετά από αποτυχημένη μπλόφα είναι πιο βαριά από την κατευθείαν... Δεν χρειάζεται να είναι καθηγηταράς Οικονομικών για να το ξέρεις - οποιοσδήποτε μόνιμος θαμώνας ενός καζίνο θα στο βεβαιώσει...
Μου αρέσει που εμείς μιλάμε με οικονομικούς όρους και αυτοί έχουν ανεβάσει πια το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο. Κάτι στο γνωστό "Γη και Υδωρ" ενα πράμα μάλλον.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Καλά, όλοι αυτοί οι 61% που βροντοφώναξαν ΟΧΙ, τί έχουν να πουν τώρα;
«Ένα αστείο κάναμε»;
Δεν πρέπει κανονικά να φτιάξουν νέο κόμα; Αμέσως;;!!
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Όχι απλά τους περνάει απ το μυαλό ότι όλα αυτά γίνονται γιατί η αριστερή κυβέρνηση δεν τα πάει καλά με τις δημόσιες σχέσεις καθώς και ότι όποιος βριστεί με το Σόιμπλε αποπληρώνει με 10εκ σκλάβους ...
Respect mah authoritah!!!!
Η ιστορία του Δαυίδ που νίκησε τον Γολιάθ, το παράδειγμα του μικρού που κατατροπώνει τον μεγάλο έχει περάσει στην συλλογική σκέψη ημιτελές.
Η αλήθεια είναι ότι ο μικρός Δαυίδ νίκησε τον Γολιάθ επειδή κατείχε τεχνολογία.
Η σφεντόνα ήταν και είναι τεχνολογία.
Χωρίς την τεχνολογία, ο Δαυίδ θα γινόταν κιμάς!
Αυτό για τους αιθεροβάμονες , στη θέση της τεχνολογίας βάλτε ότι νομίζετε.