Σελίδα 121 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2171111116117118119120121122123124125126131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.801 έως 1.815 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    Δεν μπορεί να καταστρατηγεί τους κανόνες και η θέση της στο προεδρείο δεν είναι να σχολιάζει τον καθένα την ώρα της συνεδρίασης. Γενικά δε σέβεται τίποτα και κανέναν (εκτός ίσως της ΧΑ που πολύ της ταιριάζει)
    Να σεβαστεί ρε φίλε ποίον;;;
    Τον "τουρίστα" Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη;; Τον Σαμαρά;;;Τον "καλησπέρα-καλησπέρα";;
    Έλεος ρε μάγκες...

Και ποίος Κανονισμός της Βουλής έχει αξία;;
    Αυτός που όταν μιλάει ο δείνα του τάδε κόμματος, όλοι οι υπόλοιποι ξεφτίλες που τους πληρώνουμε είναι έξω και η Βουλή είναι άδεια;;
    Σε ποια χώρα του κόσμου γίνεται αυτό;;
    Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η εικόνα, ειδικά το Σάββατο που γινόταν η ψηφοφορία για το δημοψήφισμα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από maniatiakos Προβολή μηνύματος
    Έλεος ρε μάγκες...

Αυτός που όταν μιλάει ο δείνα του τάδε κόμματος, όλοι οι υπόλοιποι ξεφτίλες που τους πληρώνουμε είναι έξω και η Βουλή είναι άδεια;;
    Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η εικόνα, ειδικά το Σάββατο που γινόταν η ψηφοφορία για το δημοψήφισμα...
    Οι κανονισμοί δεν έχουν αξία, ο σεβασμός δεν χρειάζεται...
    Δεν είναι ν' απορεί κανείς που υπάρχει κόσμος που υποστηρίζει συμπεριφορές τύπου Ζωής Κωνσταντοπούλου.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

δεν είναι λίγο τσαμπουκαλού είναι φασισταριό και δεν στέκει αξιοπρεπώς στη θέση της. Αντιθέτως την εκμεταλλεύεται κατά βούληση και κατά πώς τη βολεύει. Δεν μπορεί να καταστρατηγεί τους κανόνες και η θέση της στο προεδρείο δεν είναι να σχολιάζει τον καθένα την ώρα της συνεδρίασης. Γενικά δε σέβεται τίποτα και κανέναν (εκτός ίσως της ΧΑ που πολύ της ταιριάζει)
    https://www.youtube.com/watch?v=gLua0-node0

Χάρην ποπκορν και διασκέδασης το βίντεο, αλλά δεν υπέπεσε γενικότερα στην αντίληψή μου καταστρατήγηση κανονισμών της βουλής...

Αντιθέτως το να λείπεις αδικαιολογήτως, το να απαιτείς κουνώντας το δάχτυλο χρόνο που δεν δικαιούσαι, το να απευθύνεσαι με τσαμπουκά στην πρόεδρο της Βουλής, όποια κι αν είναι αυτή, το να φωνάζεις από τα έδρανα προκαλώντας βοή και χάβρα είναι καταστρατήγηση των κανονισμών...

(Θεε μου τι λέω, και δεν τους ψήφισα καν....)

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Μπέτυ;;;;
    Τον χώρισε τελικά, τί έγινε; Δεν ακούω τίποτα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Δε σε πιάνω;;
    Ποια λες;

@fkol4

άρθρο 63 παρ.3 του Συντάγματος

Αν βουλευτής απουσιάσει αδικαιολόγητα σε περισσότερες από πέντε συνεδριάσεις το μήνα, κρατείται υποχρεωτικά, για κάθε απουσία, το ένα τριακοστό της μηνιαίας αποζημίωσής του.

Τέτοιοι κανονισμοί για εμένα δεν έχουν καμία αξία...και δεν μιλάω μόνο για τους κοπρίτες της ΝΔ και του Πασόκ αλλά για όλα τα παιδάκια 'κει μέσα που δεν έχουν κανένα ένσημο.
    Τουλάχιστον η Κων/λου είχε και ένσημα και έκανε και παραστάσεις στα δικαστήρια.
    Συγνώμη που δεν λύπαμαι Βαρβιτσιώτηδες, Παπαμιμίκους και λοιπούς Δαπιτοπασπίτες που με λευκές κόλλες έπαιρναν πτυχία, υπηρετούσαν στην παραμεθόριο του Ναυτικού νοσοκομείου, έμπαιναν στα μεταπτυχιακά-διδακτορικά αφήνοντας έξω τους άξιους και μόλις έβγαιναν αγορά εργασίας τους περίμενε η θεσούλα με τη φωτογραφία τους στην ιδιωτική επιχείρηση, με κομματικές εξαρτήσεις στη χειρότερη...
    Τελευταία τροποποίηση από maniatiakos; 13/07/2015 στις 12:23.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Τον κρατάει σε απόσταση... Έχει και έρπη και με αυτά δεν πρέπει να παίζουμε...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Έλεος ρε μάγκες...

τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;
    δεν έχει αξία ο κανονισμός της βουλής;
    τότε να την καταργήσουμε να πάμε σε χούντα να μην ξοδεύουμε και λεφτά σε εκλογές

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Δε σε πιάνω;;
    Ποια λες;
    Αυτήνανε μωρέ, που θα τον χώριζε αν έκανε ένα βήμα πίσω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    δεν είναι λίγο τσαμπουκαλού είναι φασισταριό και δεν στέκει αξιοπρεπώς στη θέση της. Αντιθέτως την εκμεταλλεύεται κατά βούληση και κατά πώς τη βολεύει. Δεν μπορεί να καταστρατηγεί τους κανόνες και η θέση της στο προεδρείο δεν είναι να σχολιάζει τον καθένα την ώρα της συνεδρίασης. Γενικά δε σέβεται τίποτα και κανέναν (εκτός ίσως της ΧΑ που πολύ της ταιριάζει)

Τι να σεβαστεί μωρέ εκεί μέσα?

Εγώ πάντως ψάχνω να βρω αν η Ζωή έχει φαν κλαμπ να πάω να γραφτώ
    Μετά το " παρούσα" που ψήφισε,έχει ανέβει level

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    https://www.youtube.com/watch?v=gLua0-node0

Χάρην ποπκορν και διασκέδασης το βίντεο, αλλά δεν υπέπεσε γενικότερα στην αντίληψή μου καταστρατήγηση κανονισμών της βουλής...

Αντιθέτως το να λείπεις αδικαιολογήτως, το να απαιτείς κουνώντας το δάχτυλο χρόνο που δεν δικαιούσαι, το να απευθύνεσαι με τσαμπουκά στην πρόεδρο της Βουλής, όποια κι αν είναι αυτή, το να φωνάζεις από τα έδρανα προκαλώντας βοή και χάβρα είναι καταστρατήγηση των κανονισμών...

(Θεε μου τι λέω, και δεν τους ψήφισα καν....)
    αν ο χ βουλευτής παραβιάσει τον κανονισμό ο πρόεδρος δεν τον βάζει στη θέση του παραβιάζοντάς τον με τη σειρά του.
    - το να σχολιάζει μετά την εισήγηση κάποιου βουλευτή παραβιάζει τον κανονισμό
    - το να ανεβαίνει ξανά στο προεδρείο αφού έχει μιλήσει ως βουλευτής στο ίδιο θέμα παραβιάζει τον κανονισμό.
    και δεν είναι αθροιστικό το θέμα, ο πρόεδρος δεν μπορεί να τον παραβιάζει ποτέ γιατί είναι εκεί για να τον ελέγχει και να τον επιβάλλει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Τι να σεβαστεί μωρέ εκεί μέσα?

Εγώ πάντως ψάχνω να βρω αν η Ζωή έχει φαν κλαμπ να πάω να γραφτώ
    Μετά το " παρούσα" που ψήφισε,έχει ανέβει level
    το έγγραψα και σε άλλον άμα ο ίδιος ο πρόεδρος δεν σέβεται τον κανονισμό της βουλής να το κλείσουμε το μαγαζί να μην χαλάμε και τη ζαχαρένια μας

+1 για όλα τα παραπάνω. Και επειδή τελικά η κρατική περιουσία δεν πήγε στο fund στο ΛουξεμΒέλγιο πουσκατάείναι, αλλά άνοιξε υποκατάστημα το fund εδώ, δεν αποτελεί τίποτε παραπάνω από μία συνέχεια των κατάπτυστων προηγούμενων κυβερνήσεων. Το ότι προσπάθησε (δεν είμαι πεπεισμένος 100%) αλλά βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ενω οι άλλοι προετοιμάζονταν τόσο καιρό, δεν αίρει την ευθύνη από πάνω του, αντιθέτως, είναι η ευθύνη της αργοπορείας του που τον βαρύνει, και του αδιεξόδου στο οποίο οδηγηθήκαμε.

Τι έπρεπε να κάνει?? έπρεπε τόσο καιρό να προετοιμάσει το κράτος, και σε δεδομένη στιγμή που θα επέλεγε ο ίδιος να ΦΥΓΕΙ.
    Κι ας είχε γίνει και δημοψήφισμα 3 μήνες νωρίτερα. Όπως και να χει, χώματα που έχουν κερδηθεί με αίμα και βάσανα, δεν τα χαρίζεις επειδή έτσι λένε κάποια νούμερα σε υπολογιστές και μερικοί τζιτζιφιόγκοι απατεώνες. Τι όρκο δίνουν οι νέοι Έλληνες "ουκ ελάττω παραδώσω" όταν είσαι μείον κάποια νησάκια, μείον μερικές χερσονήσους, μείον μερικά φιλέτα γης μέσα σε μια 5ετία...?
    ε αυτό λέμε ότι σερνόταν ο ανόητος και ειδικά με τον άλλο το γιαμαχάκια ...που μου θέλει και xjr ... το κουλάδι ...

άμα πήγες και τους είδες και γυάλισε το μάτι τους πάρτο χαμπάρι ρε κόπανε θα σε φάνε

για τους υδρογονάνθρακες να το θυμηθείς, ΑΦΟΥ τελειώσουν όλα, θα βγούν οι νορβηγικές εταιρίες που έκαναν τις έρευνες και θα δώσουν στοιχεία για το πόσο μεγάλα είναι τα κοιτάσματα, (τα οποία όμως θα πάνε για αποπληρωμή χρεών, κι ας είναι 5πλάσια η αξία τους)...

καλά εδώ περίμενε ...

άμα έχεις ιδέα του κόστους για submersible deep core drilling (και δεν μιλάω για τσόντα σε πισίνα ) ... αυτή τη στιγμή δεν συμφέρει (φαντάσου υπάρχει και εταιρία ελληνικών συμφερόντων με πλατφόρμες που κάθονται στον κόλπο του Μεξικού ) ... άμα ανέβει η τιμή του πετρελαίου ίσως τότε το ξαναπιάνουμε....

Παλαιό μέλος
    τότε να την καταργήσουμε να πάμε σε χούντα να μην ξοδεύουμε και λεφτά σε εκλογές
    Φίλε μου, χούντα έχεις από το '67 σε κάθε έκφανση της ζωής σου.
    Στην πολιτική,στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο στο στρατό, στη δουλειά σου...
    Και πάω στοίχημα ότι κανένας σας δεν έχει δει ούτε το εξώφυλλο του ΚτΒ..
    Είχα την τύχη να δώσω κοινοβουλευτικό δίκαιο και φυσικά τον έχω διαβάσει πολύ καλά.
    Για μένα πατσαβουρόχαρτο είναι, όπως και οι γενικόλογες διατάξεις του Συντάγματος που καταστρατηγούνται και συνεχώς παραβιάζονται.
    Μην μιλήσω για τις Ιδρυτικές Συνθήκες της Ε.Ε.........Γιατί σύμφωνα μ' αυτές,το Δ.Ν.Τ σαν οργανισμός εκτός της Ε.Ε., δεν μπορεί να ζητά αναφορά από κράτος-μέλος...Γι' αυτό του κοτσάρανε από κοντά την Επιτροπή και την Ε.Κ.Τ. και "έφτιαξαν" την Τρόικα.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Οι κανονισμοί δεν έχουν αξία, ο σεβασμός δεν χρειάζεται...
    Δεν είναι ν' απορεί κανείς που υπάρχει κόσμος που υποστηρίζει συμπεριφορές τύπου Ζωής Κωνσταντοπούλου.
    Κοίτα...

Ανάλογα το τί λογίζουμε ότι είναι η βουλή, ανάλογο μαντρόσκυλο χρειάζεται.

(και για να προλάβω όσους μπερδέυουν τις βούρτσες με τα γεννητικά όργανα, δεν έχει καμία σχέση η λογική που περιγράφω με τον παραλογισμό "να μπει η Χρυσή Αυγή μέσα, να τους πλακώσει στο ξύλο να μάθουν αυτοί!". Όποιος δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει, δικό του θέμα.)

Ποιοί ήταν πρόεδροι/αντιπρόεδροι της βουλής πριν τη Κων/πούλου?
    Ο Βαΐτσης? Καλά άσ'τον αυτόν. Αυτός έκανε σχόλια για το πόσο όμορφη είναι η τάδε και πόσο μελιστάλαχτος ήταν ο λόγος του έτσι.

Τί άλλο είχαμε? Ααααα, ναι! Πολύδωρας, Μεϊμαράκης, κάτι ψιλά από Πετσάλνικο και Τραγάκη, α και ο Μαρκογιαννάκης, έχει πράμα λέμε....

Ωραία σκηνικά....

Υπουργός: Δεν γίνεται! Δεν γίνεται λέγω, σε τούτη την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, η κυβέρνηση να....
    Πρόεδρος: Έχετε ξεπεράσει το χρόνο σας κύριε....
    Υ: ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ! Η κυβέρνηση λέγω, δε γίνεται να αγνοεί βασικά προβλήματα του λαού, τα οποία....
    .
    .
    .

Π: Παρακαλώ κύριε υπουργέ, έχετε ξεπεράσει το χρόνο σας κατά 5 λεπτά...
    Υ: ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ!!! ......όπου ο πρωθυπουργός της χώρας αρνείται να παραδεχτεί....
    .
    .
    .

Π: Μα κύριε υπουργέ, έχετε ξεπεράσει το χρόνο σας κατά 10 λεπτά. Πρέπει να μιλήσουν κι άλλοι...
    Υ: ΡΕ, ΣΤΑ @@ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΜΕ! ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ!

Ε α γαμήσου στο φινάλε φινάλε.
    Μην ολοκληρώσεις.

Στα μούτρα μας θα ολοκληρώσεις που λέει κι ο Τζιμάκος

Φίλε μου, χούντα έχεις από το '67 σε κάθε έκφανση της ζωής σου.
    Στην πολιτική,στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο στο στρατό, στη δουλειά σου...
    Και πάω στοίχημα ότι κανένας σας δεν έχει δει ούτε το εξώφυλλο του ΚτΒ..
    Είχα την τύχη να δώσω κοινοβουλευτικό δίκαιο και φυσικά τον έχω διαβάσει πολύ καλά.
    Για μένα πατσαβουρόχαρτο είναι, όπως και οι γενικόλογες διατάξεις του Συντάγματος που καταστρατηγούνται και συνεχώς παραβιάζονται.
    Μην μιλήσω για τις Ιδρυτικές Συνθήκες της Ε.Ε.........Γιατί σύμφωνα μ' αυτές,το Δ.Ν.Τ σαν οργανισμός εκτός της Ε.Ε., δεν μπορεί να ζητά αναφορά από κράτος-μέλος...Γι' αυτό του κοτσάρανε από κοντά την Επιτροπή και την Ε.Κ.Τ. και "έφτιαξαν" την Τρόικα.
    όχι φίλε μου σου αρέσει δεν σου αρέσει δεν έχουμε χούντα.
    επίσης μη βάζεις στοιχήματα θα τα χάσεις εκτός και νομίζεις ότι είσαι ο μόνος εδώ μέσα που έχει κάνει κοινοβουλευτικό δίκαιο -εγώ όχι αλλά εσύ τους έβαλες όλους μέσα.
    κι αν νομίζεις ότι η λύση αν ένας κανονισμός έιναι πατσαβουρόχαρτο είναι να τον αγνοείς κι όχι να προσπαθείς να τον βελτιώσεις τότε άστο είσαι ένας από αυτούς που μας τα έχουν κάνει μπάχαλο
    όσο για το ΔΝΤ εμείς πήγαμε και του είπαμε έλα δεν ήρθε μόνο του

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα