Σελίδα 2 από 136 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παλαιό μέλος
    Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador
    "Ίσως το πιο ενδιαφέρον κείμενο που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια για το θέμα... κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια:

http://kolakas.blogspot.gr/2015/07/b...t=FaceBook&m=1

...μεγάλο αλλά φεύγει μονορούφι."

Μεταξύ των άλλων λέει:

"Τι έκανε η χούντα στη συνέχεια; Έκανε τη πληρωμή των χρεών αυτών εξωλογιστική. Γι' αυτό εμφανίζεται ότι έχει μικρά ποσοστά χρέους η χούντα. Τα πλήρωνε κάτω από το τραπέζι. Και τα πλήρωσε με 2 βασικούς τρόπους. Οι ξένοι δανειστές μας και οι μεγάλες δυνάμεις που κρύβονταν από πίσω απαίτησαν 2 πράγματα. Πρώτον εκχώρηση ολόκληρου του Αιγαίου την οποία την προετοίμασε προσπαθώντας να επαναφέρει (αυτό που πάει να κάνει τώρα η κυβέρνηση) τον "θεσμό επιφανείας". Είχαν έτοιμες τις συμβάσεις, απλά έπεσε η ιστορία της μεταπολίτευσης και έχασαν αυτό το πράγμα. Και το δεύτερο, με την εκχώρηση της Κύπρου. Υπάρχουν χαρτιά στα αρχεία που δημοσιεύονται αυτή την εποχή όπου η παραχώρηση ή η εκχώρηση ή η τραγωδία της Κύπρου εμπεριείχε και ένα κομμάτι αποπληρωμής προπολεμικού χρέους της Ελλάδας. Δηλαδή σε αντάλλαγμα να μας χαρίσουν ένα κομμάτι του χρέους η χούντα άνοιξε την πόρτα στην τουρκική εισβολή και στο τι συνέβη μετά στην Κύπρο."

Τι είναι ο θεσμός επιφανείας;
    Ποίος κυκλοφορεί αυτές τις παπάτζες ότι και καλά παρέδωσαν τη χώρα οι χουνταίοι με μηδενικό έλλειμα ή με βιώσιμο χρέος 330 εκατ. στον Καραμανλή;;
    Ποίος ξέρει να μας πει πράγματι σε τι κατάσταση ήταν η οικονομία το '74;;;

Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπόρεσαν και εξυγίαναν αυτοί, έστω και λίγο την οικονομία κατά την επταετία.
    Μην ξεχνάμε ότι όλα τα σημερινά "τζάκια" τότε άνθισαν.
    Μπορεί αρκετοί απ' αυτούς να μην μίζαραν αλλά σίγουρα το τότε κεφάλαιο τους χόρευε για πλάκα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    κι εγω σεβομαι τη διαφωνια σου
    απλα πιστευω οτι για να σκασει το καζανι πρεπει να ανεβει πολυ η πιεση
    και εχουν βαλει πολλα ασφαλιστικα ωστε να μην ανεβαινει
    μπαλα, γκομενες, smartphone, αυτοκινητα, μηχανες, ρουχαπαπαπουτσιακαλλυντικα κλπ
    για ρωτα εναν νεο σημερα τι θα κανει τα πρωτα του λεφτα αν και οταν βρει δουλεια, και τα δευτερα και τα τριτα............
    Και γω τα πρώτα μου χρήματα σε βλακειες τα έφαγα όπως οι περισσότεροι δεν εμπόδισε αυτό το μέλλον μου. Εγώ ξέρω νέους που έχουν βγάλει χρήματα φτιάχνοντας apps (ο μικρός ξάδερφος μου) και ας είναι ακόμα άνεργος. Εγώ βλέπω ότι όσοι κατηγορείτε τους νέους μιλάτε κυρίως για εφήβους. Νέοι δεν είναι μόνο οι έφηβοι ρε παιδιά και είστε όλοι απίστευτα αυστηροί λες και εσείς στην ηλικία τους είσαστε σοβαροί και μετρημενοι

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Και γω τα πρώτα μου χρήματα σε βλακειες τα έφαγα όπως οι περισσότεροι δεν εμπόδισε αυτό το μέλλον μου. Εγώ ξέρω νέους που έχουν βγάλει χρήματα φτιάχνοντας apps (ο μικρός ξάδερφος μου) και ας είναι ακόμα άνεργος. Εγώ βλέπω ότι όσοι κατηγορείτε τους νέους μιλάτε κυρίως για εφήβους. Νέοι δεν είναι μόνο οι έφηβοι ρε παιδιά και είστε όλοι απίστευτα αυστηροί λες και εσείς στην ηλικία τους είσαστε σοβαροί και μετρημενοι
    Γιατί οι μεγαλύτεροι που κρίνουνε τους μικρότερους σε τι τρώνε τα λεφτά τους;;

Αυτοκίνητα, μηχανές, ρουχαπαπαπουτσιακαλλυντικα, smartphone και στη ζούλα καμιά γκόμενα
    Απλά η σειρά αλλάζει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    που την ειδες την αυστηροτητα ρε συναγωνιστη;(τουλαχιστον απο την πλευρα μου) Οταν ειμουν νεος το ιδιο ειμουν με τους σημερινους νεους.Ποτε δεν τα βαζω με τους νεους.Δεν φταινε αυτοι για τιποτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    αυτονοητα για σενα -δυσνοητα για αλλους.Αλλα μπορει να γινεται και το ΑΝΑΠΟΔΟ.
    εάν προτιμάνε καποιοι χούντα η οτιδήποτε άλλο δικό τους θεμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    που την ειδες την αυστηροτητα ρε συναγωνιστη;(τουλαχιστον απο την πλευρα μου) Οταν ειμουν νεος το ιδιο ειμουν με τους σημερινους νεους.Ποτε δεν τα βαζω με τους νεους.Δεν φταινε αυτοι για τιποτα.
    Μα δεν μίλησα για σένα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ζούμε κωμικοτραγικές σκηνές στην πολιτική σκήνη

Κόμμα της κυβέρνησης (ΑΝΕΛ) λέει πως δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα αλλά θα παραμείνει στην κυβέρνηση!
    Και κόμμα της αντιπολίτευσης (ΝΔ) θα ψηφίσει τα μέτρα αλλά δεν θέλει να είναι μέρος της κυβέρνησης!

Και το κερασάκι στη τούρτα;
    ο Στρατούλης θα υπογράψει σήμερα νομοσχέδιο που θα κατατεθεί σήμερα παρόλο που διαφωνεί κάθετα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Αν το κρίνετε άσχετο ,διαβάστε τα σχόλια λέμε...

http://www.protothema.gr/car-and-spe...ridiko-passat/

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Αν το κρίνετε άσχετο ,διαβάστε τα σχόλια λέμε...

http://www.protothema.gr/car-and-spe...ridiko-passat/
    χαχχαχχαχαχαχαχ να σαι καλά

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Έτσι και ο Χίτλερ στο παρελθόν έκαιγε χωριά γιατί κάποιοι συγχωριανοί έκαναν αντίσταση . Αγαπάμε την ΕΕ της αλληλεγγύης και των ανθρώπων !
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kazimir.jpg 
Προβολές:	144 
Μέγεθος:	41,3 KB 
ID:	338516
    Respect mah authoritah!!!!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Τι γιατι ρε Βαγγελη;
    Καλυτερα η χειροτερη δημοκρατια,παρα η καλυτερη δικτατορια εννοει

Κατ' αρχήν καμμιά δικτατορία ή οποιοδήποτε άλλο απολυταρχικό καθεστώς δεν μπορεί να είναι καλό...........

Δεν ενδιαφέρομαι για το πώς θα ονομάζεται το πολίτευμα. Μ' ενδιαφέρει να λειτουργεί σωστά. Να έχει καλό σύστημα υγείας,
    σωστή παιδεία, οργανωμένο και λειτουργικό δημόσιο και πάει λέγοντας......

Να βλέπω να πιάνουν τόπο οι εισφορές μου και οι φόροι μου και να γουστάρω να τα πληρώνω (φόρους κλπ) μόνος μου
    αντί να μου τα αρπάζουν βίαια με διάφορες ετικέτες (ΕΝΦΙΑ ΦΜΑΠ ΦΠΑ ΚΚΕ κλπ.....)

Να μην μου τα ''παίρνουν'' αλλά να τα ''δίνω'', αυτά, που μου αναλογούν να πληρώσω.............

Να βρίσκεται δίπλα μου το κράτος κι' οι υπηρεσίες του (και όχι μια ζωή απέναντί μου) να λειτουργεί τέλεια, κι' ας τον λένε
    τον κουμανταδόρο πρωθυπουργό, δικτάτορα, φαραώ ή σύντροφο...

Να την χέσω την δημοκρατία, που έχει για εκπρόσωπο του λαού τον άδωνη και την τζάκρη και αύριο, μεθαύριο γιατί όχι
    και την άντζελα Δημητρίου

Να την χέσω την δημοκρατία, που έχει στο απυρόβλητο, 300 καλοπληρωμένους νταβατζήδες, ν΄αποφασίζουν για τα γερόντια,
    που έχασαν μια ζωή στα εργοστάσια ή στα χωράφια......για να λοιμοκτονούν σήμερα.......

Να την χέσω την δημοκρατία, που κλείνει σχολεία σ' απομακρυσμένα χωριά λόγω κόστους, αλλά έχει καμμιά 50αριά βολευτές
    (χωρίς υ παρακαλώ κυρ διορθωτά..) στην Α ή στην β Αθηνών.

Να την χέσω την δημοκρατία, που επιμένει να έχει 300 βολευτές (και γιατί όχι 52, ένας από κάθε νομό πχ ) και να συντηρεί μια
    ακριβοπληρωμένη γλάστρα, στο προεδρικό μέγαρο, τάχα μου για την εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος, το οποίο το κάνουν
    πουτάνα ανά πάσα στιγμή, με τα κωλονομοθετήματά τους.........

Να την χέσω την δημοκρατία, επειδή κάθε 4 χρόνια μπορώ να πάω να ψηφίσω. Ας μεγάλωνε το παιδί μου σ΄ένα σωστό δίκαιο
    και λειτουργικό κράτος, κι' ας μην ψήφιζα ποτέ μου.

Να την χέσω την δημοκρατία, που της έχουν κάτσει στον σβέρκο οι Μητσοτάκηδες οι Παπανδρέηδες οι Μπεκίρηδες
    και πάει λέγοντας..........

Ένα από τα σωστότερα συνθήματα των τελευταίων χρόνων είναι το :

''να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η βουλή....''
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Μαθαίνω οτι ο Schäuble ΤΩΡΑ προτείνει παράλληλο νόμισμα για να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Να την χέσω την δημοκρατία, που έχει για εκπρόσωπο του λαού τον άδωνη και την τζάκρη και αύριο, μεθαύριο γιατί όχι
    και την άντζελα Δημητρίου
    Γιατί το λες αυτό , της ζήτησαν να σχολιάσει τις κοινωνικές εξελίξεις και εκείνη είχε πρόβλημα ότι την επόμενη βδομάδα στη ΜΥΚΟΝΟ παίζει ξένος ντι τζέι !!!!
    Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί είναι τύπικαλ Άντζελα , γνωστή παλιά καλή Άντζελα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οι παροιμιες ειναι συμπυκνωμενη σοφια οποτε...........

ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΚΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΔΑ

αντε γεια ΤΩΡΑ

Δεν λένε πάντα την αλήθεια ... Κάτσε με 40 βαθμούς δίπλα σε άπλυτο "αράπη/λευκό" και μετά τα ξαναλέμε αν χαλάς το σαπούνι σου !

Σελίδα 2 από 136 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!