Σελίδα 34 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738394484134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Δηλ θα ταυτίσουμε τις τράπεζες με την απάτη?
    Η απάτη στη δικαιοσύνη , οι τράπεζες τη δουλειά τους ή έχεις κάτι άλλο να προτείνεις?
    Η μόνη δουλειά των τραπεζών είναι να κερδίζουν πουλώντας αέρα αξιοπιστίας και την ψευδαίσθηση του peace of mind στους πολίτες. Κατα τα άλλα είναι ένα από τα γρανάζια του οικονομικού συστήματος που κυριαρχεί και δρομολογεί την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους με εντολές των ισχυρών για να έχουν υποχείριο την πλειοψηφία του πληθυσμού.
    Το να θέτεις ερωτήματα αν έχουμε κάτι άλλο να προτείνουμε είναι το μόνο εύκολο όταν η ερώτησή σου έχει ως απάντηση τη σφαίρα του αδυνάτου και βρίσκεται από πλευρά ισχύος...π.χ. στη συγκεκριμένη περίπτωση το να ξυπνήσουμε αύριο και να καταργήσουμε τις τράπεζες είναι ουτοπία που δε χωρά αμφιβολία.

Δε θα κάτσω να αναλύσω τις σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μου γιατί μας γράφεις αυτά που μας γράφεις.
    έχω πει οτι εδώ μέσα έχω τελειώσει με τα επι προσωπικού και δε θα πέσω στη λούμπα.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Θα τα κάνουμε όλα πουτάνα για να πάμε που?
    Φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση νομίζω οτι εκδηλώνεις λίγη αφέλεια.

Υπάρχουν αμέτρητα πιο σωστά μοντέλα υπο τα οποία θα μπορούσαν να λειτουργήσουν τράπεζες, εκτός από το ληστρικό σημερινό. Πολύ εύκολα ξεχνάμε οτι το χρήμα υποτίθεται οτι είναι εργαλείο (δικού μας σχεδιασμού) για να κάνουμε τη δουλειά μας, και όχι ιδιοκτησία κάποιων εκβιαστών για να πλουτίζουν εις βάρος των αφελών, ενώ παράλληλα παριστάνουν και τις παρθένες. Ούτε είναι καθ' εαυτού αγαθό, μεγάλο λάθος να θεωρείται έτσι.

Όταν λέμε να μήν έχουμε τράπεζες είναι και λίγο μεταφορά. Με την παρούσα μορφή εννοούμε, με μια καλύτερη κάτι μπορεί να γινόταν. Αλλά να πανικοβαλόμαστε με την ιδέα οτι -- αμάν πεθαίνουμε αν δεν υπάρχουν τράπεζες - είναι κομματάκι θλιβερό, επιεικώς. Η ανθρώπινη διάνοια μπορεί να παραγεί θαύματα αν την βάλουμε να δουλέψει, την ρημάδα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Μήπως επειδή θα πάψει να υπάρχει οποιαδήποτε κοινωνική υποστήρηξη των απόρων ?
    Όταν όλοι οι έχοντες θα έχουν γίνει άποροι, οι τωρινοί άποροι θα είναι σε πλεονεκτική θέση να ξέρεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    60 δημόσιοι υπάλληλοι/συνδικαλιστές σε δίκη επειδή καταχράζονταν δημόσιο χρήμα.
    αβαβά; μόνο οι τράπεζες είναι κακές; οι ΔΕΚΟ εξυπηρετούν το δημόσιο καλό;
    Δεν κατάλαβα να είπε κανείς τέτοιο πράγμα, ούτε καν να το υπενόησε.

Στην θλιβερή Ελληνική πραγματικότητα, πιο κοντά στις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος φέρνει.
    Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 23/07/2015 στις 10:10.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Κριμα ρε Ακη γιατί σε είχαμε για φωτεινό παραδειγμα αισιοδοξίας όλο τον προηγούμενο καιρό...

​ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Όταν λέμε να μήν έχουμε τράπεζες είναι και λίγο μεταφορά. Με την παρούσα μορφή εννοούμε, με μια καλύτερη κάτι μπορεί να γινόταν. Αλλά να πανικοβαλόμαστε με την ιδέα οτι -- αμάν πεθαίνουμε αν δεν υπάρχουν τράπεζες - είναι κομματάκι θλιβερό, επιεικώς. Η ανθρώπινη διάνοια μπορεί να παραγεί θαύματα αν την βάλουμε να δουλέψει, την ρημάδα.
    Έκλεισαν οι τράπεζες 2 εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω πως όλοι είδαμε και καταλάβαμε τι σημαίνει αυτό.

(ανάμεσα στα άλλα, κάπου άκουσα και για 185.000 απολύσεις μόνο μέσα σε αυτό το διάστημα... λογικά θα ενημερωθούμε κιόλας σύντομα από την στατιστική υπηρεσία για την πορεία της ανεργίας)

Θέλω κάποιος να μου εξηγήσει πώς ακριβώς θα περίμενε να δουλεύουν οι τράπεζες ή έστω τι θα προτιμούσε να ΜΗΝ κάνουν.

κορίτσια δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά έχουν γ@μηθεί να λένε οτι δεν υπάρχει κίνδυνος πλειστηριασμού για τις κατοικίες...έστω για 2015...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Έκλεισαν οι τράπεζες 2 εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω πως όλοι είδαμε και καταλάβαμε τι σημαίνει αυτό.
    Οτι πὰσχουμε από ανθυγιεινή εξάρτηση;

Θέλω κάποιος να μου εξηγήσει πώς ακριβώς θα περίμενε να δουλεύουν οι τράπεζες ή έστω τι θα προτιμούσε να ΜΗΝ κάνουν.
    Να μην περιμένουν να τις ξεσκ@τώνουμε εγω και εσύ όταν τα βροντάνε, ενώ παράλληλα ευαγγελίζονται την αξία της «υπευθυνότητας» του καπιταλισμου;
    Έτσι, για αρχή.
    Μετά μην τα περιμένεις μασημένα, σίγουρα θα διαμορφώσεις τη δική σου γνώμη και όχι την δική μου, αλλα τουλάχιστον ψάξε λίγο την ιστορία της δημιουργίας των τραπεζών (Bank of England καλή αφετηρία) - βλέπωντας τα σφάλματα από την αρχή τους, σίγουρα θα σου γεννηθούν ιδέες για καλυτέρευση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    κορίτσια δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά έχουν γ@μηθεί να λένε οτι δεν υπάρχει κίνδυνος πλειστηριασμού για τις κατοικίες...έστω για 2015...
    Όντως ανησυχητικό.
    Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 23/07/2015 στις 08:09.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    ​ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ
    Πσηλέ, εισαι σαχλός...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Πσηλέ, εισαι σαχλός...
    και κίναιδος αλλά δεν το ξεφωνίζουμε ...

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    http://www.zeit.de/zeit-magazin/lebe...-graphic-novel Μια άποψη γερμανών​....το τονίζω..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Υπομονή, είμαστε στο μεταβατικό στάδιο από το "κάτι θα γίνει επιτέλους" του 60%+ και του "παναγιά μου καταστρεφόμαστε" του υπόλοιπου 40%... αμφότερες οι καταστάσεις έχουν ένα μετατραυματικό σοκ, δυστυχώς ή ευτυχώς η πραγματικότητα ήταν, είναι και θα είναι πάντα εκεί και μας περιμένει όλους, πολύ φοβάμαι δε, ότι θα είναι πιο άσχημη από ποτέ.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    http://www.zeit.de/zeit-magazin/lebe...-graphic-novel Μια άποψη γερμανών​....το τονίζω..

Και στα αγγλικά, για όσους αποφεύγουν τις άθλιες γλώσσες: http://www.zeit.de/zeit-magazin/lebe...-graphic-novel
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Υπομονή, είμαστε στο μεταβατικό στάδιο από το "κάτι θα γίνει επιτέλους" του 60%+ και του "παναγιά μου καταστρεφόμαστε" του υπόλοιπου 40%... αμφότερες οι καταστάσεις έχουν ένα μετατραυματικό σοκ, δυστυχώς ή ευτυχώς η πραγματικότητα ήταν, είναι και θα είναι πάντα εκεί και μας περιμένει όλους, πολύ φοβάμαι δε, ότι θα είναι πιο άσχημη από ποτέ.
    Σου τέλειωσαν και εσένα τα atarax Κουστάκη ;;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cipralex.jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	4,2 KB 
ID:	338842

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045