Α οκ. Πάσο.
Δεν ξέρω.
Στο δικό μου χαζό μυαλό πάντα δε χωράει καμία σύγκριση ανάμεσα στο άφρικα (ή σε όποιο άφρικα) και στο 950 ή στο 990.
Βασικά δεν πιστεύω ότι χωράει σύγκριση ανάμεσα σε οποιοδήποτε μηχανάκι και σε κάποιο ΚΤΜ.
Ούτε το λεω για να θίξω τα ΚΤΜ ούτε τα υπόλοιπα.
Απλά θεωρώ ότι είναι μια κατηγορία μόνα τους, με τα υπέρ και τα κατά τους.
να... τωρα σας βγηκε ο γερογκρινιαρης...
μια χαρα χωμα θα κανει .. οπως μια χαρα χωμα κανει το ΚΤΜ , το BMW , το YAMAHA , τα παλια αφρικα και τενερε και ολα τα μηχανακια που ειναι γυρω στα 250 κιλα αλλα εχουν μεγαλους τροχους και ικανη αποσταση απο το εδαφος.
το ζητουμενο σε αυτα δεν ειναι να τρεξει ρομανιακς.
το ζητουενο ειναι να κανεις ΑΝΕΤΑ πολλα χλμ ασφαλτο δικαβαλος,φορτωμενος, με μια σοβαρη ΜΩΤ χωρις να σου φυγουν τα σφαγισματα και να περασεις ΑΝΕΤΑ απο τους χωματοδρομους που θα βρεις για να φτασεις στο καταπληκτικο μερος να στησεις σκηνη.
αναλογα τωρα με το ....hands factor μπορεις ακομη και να διασκεδασεις στα δυσκολα χωματινα περασματα...
αν θελεις RTW ΜΟΝΟ χωμα -ερημο -σταν και εχεις και ολες τις αλλες προυποθεσεις να τα κανεις , τοτε εισαι τυχερος γιατι τα μηχανακια γι αυτην την δουλεια τα φτιαχνει ο καθενας μονος του
Ααααααα για τετοιο χωμα λεμε; Ναι ρε Τζωρτζ εννοειται οτι τετοιο χωμα το βγαζουν ολα τα μεγκα ον οφ (:a13: βασικα τετοιο χωμα βγαζουν ολα τα μηχανακια αλλά.. τελος παντων..)
Επειδης τοσες σελιδες διαβαζα για βαρη, τροχους, ιπποδυναμεις και καποιοι κανανε συζητησεις επι συζητησεων για του κοσμου τις λεπτομερειες κτλ κλτ νομιζα οτι μιλαγανε-με για χωμα χωμα (αντβεντσουριλα κι ετς)
.
![]()
μα , γι αυτο ειναι(θεωρητικα) φτιαγμενα αυτα τα μηχανακια ... να πηγαίνουν παντου ΑΝΕΤΑ σε ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ... δεν φτιαχτηκαν με μονο σκοπο τις εντουροαντβεντουριλες..
να ευχεσαι μονο να μην αρεσει σε καποιους (και) απο δω μεσα και βρουν και τα λεφτα και το παρουν και αρχισουν τις εντουροαντβεντουριλες στο χωμα και θα βλεπουμε ιπταμενους ελεφαντες στο βουνο...![]()
Μωρε ιπταμενους ελεφαντες στο βουνο βλεπουμε και τωρακι εχει και την πλακα του
Αλλά ιπταμενους ελεφαντες στο βουνο που να κοστιζουν +-15000€ δε νομιζω οτι θα δουμε και πολλους γιατι στη στραβη δεν εχει καθολου πλακα![]()
BMW F 800 GS (το απλό όχι το τερατάκι το adv) Wet weight (incl. oil, gas etc.): 207 Kgr
Source 1, Source 2
Έχει 200cc λιγότερα, άρα παίζει στο range που θέλουμε πολλοί. Θα το θέλαμε πιο δυνατό από περίπου 85 ονομαστικά άλογα ;
Για καινούριο δε το συζητάω, όπως και οι περισσότεροι δε συζητάτε το Africa jr. και μεταχείρω παίζει σε καλές τιμές.
Δε το λέω επειδή το έχω, εγώ εξ' άλλου είμαι άσχετος.
Αν όμως είχε το φτερό πάνω, θα το είχατε πάρει όλοι
Τώρα θα μου πείτε για το θέμα της αξιοπιστίας... Για να δούμε τούτο δω πόσους ανορθωτές θα χρειαστεί
Fact is: όποιος μπορεί το πάει αυτό και όλα τα παρόμοια, άλλο καλύτερα άλλο όχι τόσο καλά, και στο χώμα και στο βουνό. Όποιος θέλει μηχανάκι για βουνό θα πάρει μηχανάκι για βουνό. Μόνο. Μικρό, μονοκύλινδρο, ελαφρύ. Με ότι συνεπάγεται στα ταξίδια στην άσφαλτο (μέχρι να πάει στο βουνό που λέει κι ο ggs).
Also fact is: το μεγαλύτερο ποσοστό του αγοραστικού κοινού θα τα αγοράσει για την καφετέρια. Οι λίγοι που ξέρουν τι παίρνουν και γιατί το παίρνουν πιστεύω θα το εκμεταλλευτούνε, άλλος λίγο καλύτερα άλλος όχι και τόσο καλά, ανάλογα τα χέρια.
Let the flame wars begin :a015:
ΥΓ: και μην ξεχνάμε PEACE![]()
Φύγαμε...
απο καλη πηγη.
η σκετη εκδοση θα εχει μονο το χρώμα το ασπρο (τρικολορ)
η εκδοση με abs θα εχει και τα τέσσερα χρωματα
η εκδοση ABS+DCT θα εχει τα τρια χρωματα πλην του γκρι
δηλαδη οσοι θελουν το κοκκινο θα εχουν σιγουρα ABS...![]()