Με ένα δόντι κοντό μπροστά έχω δει 283. με κανονικό γρανάζωμα 290.
αυτό τον καιρό που είναι θεόκοντο το τουόνο βλέπω 268.
και τα απρίλια δν κλέβουν εκκλησίες όπως τα τζαπανέζικα![]()
Με ένα δόντι κοντό μπροστά έχω δει 283. με κανονικό γρανάζωμα 290.
αυτό τον καιρό που είναι θεόκοντο το τουόνο βλέπω 268.
και τα απρίλια δν κλέβουν εκκλησίες όπως τα τζαπανέζικα![]()
Με ξαναρώτησες και σου απάντησα ρε φονιά.
Εσύ μπορεί (όχι μπορεί, σίγουρα) να μην έπαιρνες ποτές CB1300, GSX κλπ.
Σε κάποιους άλλους αρέσει το ότι συνδυάζουν την άνεση με τη ροπάκλα, κι αν έχεις και χέρια το πας. Και αυτό το τελευταίο το ξέρεις πάρα πολύ καλά, γιατί και χέρια έχεις, και ανθρώπους χεράδες ξέρεις, και ξέρεις τέλος πάντων ότι το κάθε μηχανάκι στα κατάλληλα χέρια "πάει"....
Ναι, μπροστά στο τουόνο, το CB και το GSX είναι πομόνες για γεώτρηση.
Για κάποιον που δε θέλει όμως τη γρήγορη γεωμετρία ενός ss ή ενός τουόνο, και γουστάρει μια πιο άνετη σέλα γιατί είναι φαρδύς ο κώλος του, γύμνια και στρογγυλό φανάρι, και παράλληλα ένα γρήγορο και υπερ-ροπάτο μηχανάκι, στα @@ του κι αν είναι πομόνα στα @@ του κι αν δεν είναι.
Εγώ, πάντως, είδα 156 χλμ/ώρα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προχτές. Πού να είχα και 6η.
Life begins at 45°.
ωραίος. έβαλες στο γούγλη "aprilia tuono top speed" είδες το πρώτο θέμα που σου βγήκε από το αξιόπιστο αμερικάνικο φορουμ.
διάβασες καμιά δεκαριά σχόλια που γράφουν για 150-160 mph έκανες τη μετατροπή επί 1,6 και έβγαλες το συμπέρασμα ότι τα τουόνο πάνε μέχρι 260.
Αρχηγός.![]()
Όχι δεν το έχω τελικιάσει.
Ο προκάτοχος που το έχει τελικιάσει και τον είχα ρωτήσει έτσι για το στόρι μου είχε πει γύρω στα 260+
Με speedohealer και το κοντέρ δεν κλέβει (αυτό το έχω τεστάρει κι εγώ με gps, όντως δεν κλέβει).
ΥΓ. Δεν είναι τελείως μαμά βέβαια.
Φοράει ολόσωμη akrapovic και δεν ξέρω αν είχε και το κομάντερ πάνω.
Δεν ξέρω πόσο ρόλο μπορεί να παίζουν αυτά, απλά τα αναφέρω για να μη μου πει κανείς ότι κλέβω![]()
Εμένα στα @@ μου... Ούτε πομόνα έχω, ούτε θέλω.
Στο μοναδικό δικό μου γυμνό, που είδα πάνω απο 190 ήταν το hornet 600 αλλά ειδα και το χάρο να με προσπερνά (και να μου λεει ότι πρέπει να φρενάρω, μ' αμφίβολλα αποτελέσματα), οπότε μ' αφήνουν εντελώς αδιάφορο οι τελικές σ' αυτα τα μηχανάκια.
@Βυρωνα : Παίζει η σέλα σου να ειναι το μοναδικό μαμά πάνω στο μηχανάκι σου;![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ο βασιλιάς τερματίζει στα 275 κοντερισια λόγο κόφτη. ....![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!