Γεία σας... Θα ήθελα την γνώμη σας για τα sf που κυκλοφορουν στο car... εγώ έχω κολλήσει με 2 αλλα θα ήθελα και την δική σας γνώμη...
Γεία σας... Θα ήθελα την γνώμη σας για τα sf που κυκλοφορουν στο car... εγώ έχω κολλήσει με 2 αλλα θα ήθελα και την δική σας γνώμη...
To ένα: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6665500/
και το αλλο: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6408550/
Στο πρώτο μου αρέσει το χρώμα του....
Και να φανταστώ οτι στην μπλέ έχει αλλάξει πισω αναρτηση....
Το μπλε πρέπει να είναι μοντέλο '92-'94, από τα πρώτα που είχαν τις 5 ψύκτρες στον κινητήρα, και σε καμία περίπτωση v-tec που ανέφερες στο άλλο θρεντ.
Η εξάτμιση που λέει ότι είναι χειροποίητη.... Στραπατσαρισμένη πάντως είναι σίγουρα.
Θες να το πιάσουμε λίγο από την αρχή το πράγμα?
Να μας πεις τί ψάχνεις γενικά, γιατί τέτοιο κόλλημα με τα super four, τί μηχανάκια σου αρέσουν εκτός απο αυτά?
Καλό χρυσό είναι το sf, αλλά επειδή έχω πάθει κι έχω μάθει και για να το φέρω στα ίσα του μου έχει κοστίσει πάααααρα πολύ, και παρ'όλα αυτά δεν παύει να είναι ένα παλιό μηχανάκι που άυριο μπορεί να μου παρουσιάσει κάτι καινούριο, μήπως να το ξανασκεφτόσουν.....
Γενικά μου αρέσουν τα παλιά και τα κλασικά... Μου αρεσουν οι μετατροπές οπώς cafe racer ας πουμε (εχω φτιαξει μια μηχανή)... Το cb θεωρώ πως είναι ένα ομορφο και αξιόπιστο μηχανακι για τα λεφτά του....
Α οκ.
Αν πιάνουν τα χέρια σου πάσο.
Όμορφο είναι, συμφωνώ.
Αξιόπιστο είναι, όσο μπορεί να είναι για μηχανάκι 20ετίας-25ετίας.
Αυθαίρετα πήγε το μυαλό μου στο ότι είσαι φρέσκος οδηγόες και ψάχνεις για πρώτη μηχανή.
Αφού πιάνουν τα χέρια σου και σκαμπάζεις πέντε πράγματα πήγαινε δες μερικά από κοντά και προχώρα.
Απλά δεν ήξερα οτι είναι παραεισαγωγής και πρέπει να κοιταξεις τόσα πραγματο για το τι μοντέλο ειναι κανονικά...Για αυτό το λόγο ζήτησα την γνώμη σας δείχνοντάς σας κάποιες μηχανές απο το car...
Ναι δε διαφωνώ.
Απλα σου το ανέφερα μιας και τα δυο λένε μοντέλο '99.
Το άσπρο-κόκκινο πιθανόν όντως να ειναι μοντέλο 99 (και πιθανώς και vtec) ενώ το μπλε ειναι μοντέλο 92-94.
Και καλά έκανες.
Το ξέρω οτι ειναι λίγο μπερδεμένα πράματα γι'αυτο και σου έγραψα αυτό απο πάνω με το μπλε και το άσπρο-κόκκινο για να δεις τη διάφορα.
οκ ευχαριστω... Λιγες πωλουντε στην Αθηνα οι πιο ωραίες μεχρι τώρα ειναι στην Κρήτη.
Άμα δε βαριέσαι τα πήγαιν'έλα, παράτα το car και δες και σε καμιά εφημερίδα.
Εγώ όταν πήρα τη δική μου είχα ξεψαχνίσει το car, είχα δει 2-3 που φαίνονταν οκ, κι όταν πήγα και τις είδα από κοντά ήταν σαν ανάποδο γαμώτο.
Με τα πολλά λέω "Δε γαμιέται, η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς".
Τσιμπάω μια χρυσή ευκαρία από το περίπτερο, χαζεύω τις αγγελίες, ούτε φωτογραφίες ούτε τίποτα, παίρνω ένα τηλέφωνο το πρώτο που πέτυχα, πάω τη βλέπω και ήταν μια χαρά.
Αυτήν αγόρασα τελικά.
Δεν ξερω τι λες εσυ, εγω το δικο μου cb το πηρα μεσα απο αγγελια του moto.gr.......![]()