Επιστρεφω Δευτερα.Θα σου βαλω "μια"που θα την θυμασαι για καιρο.
![]()
5 μέρες,γύρω γύρω στα οικοπεδα αυτού πάνου;
7τολη για κάτω απο 3-4 κατόμπαλα δε το κόβω.
περσι με το Γιωργη με λιγο πανω απο τα μισα χλμ που λέει εδω ο Θπυροθ, χωρίς έξοδα διαμονης και φαγητό σε σουβλατζίδικα, μας είχε πάει γύρω στα 200 αν θυμαμαι σωστα.
τωρα βέβαια μιλάς για μια μόνιμη κρεμάστρα στο στόμα για παραπάνω απο μια βδομάδα οπότε σίγουρα αξίζει.
χρόνο δεν έχω,αλλιώς εύκολα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
σε δύο τμήματα....
το πρώτο ευκολάκι....
το δεύτερο, είναι διαδρομή που μου είχε προτείνει να κάνουμε ο Σωτήρης (soter3gm) αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε... για πάρτη σου φιλαράκο![]()
πουτσ@@@@@@@@@
πουτσ@@@@@@@@@
Αν δεν έχεις περάσει απ την λίμνη πάνω απ το Μέτσοβο, αξίζει να αλλάξεις λίγο την διαδρομή για να την δεις. Απ το Μέτσοβο περνάς στην παλιά εθνική για Κατάρα και σε λιγότερο από 10 χιλ. στρίβεις αριστερά προς την λίμνη. Περνάς την αριστερή της πλευρά και κάνεις δεξιά προς Φλαμπουράρι και συνεχίζεις κανονικά. Χάνεις Μηλιωτάδες, Τρίστενο και Γρεβενίτι αλλά κερδίζεις απίστευτη θέα. Αν έχεις ξαναπάει οκ. Όπως και να έχει πανέμορφη διαδρομή, αλλά και λίγο… τραβηγμένη! Εγώ έκανα τον Ιούνιο αυτήν της Πίνδου και τον Ιούλιο τα Τζουμέρκα.
Λίγο προσοχή στο κομμάτι από Καλαρίτες προς Χαλίκι. Θα βρείς λίγες πέτρες και σε ένα δυο σημεία έχει σαρίσματα που κλείνουν το μισό δρόμο.
Θενκς Γιωργη
Φανταζομαι οτι στο Μετσοβο θα πρεπει να γεμισω πριν παω κατα πανω εεεε; ή εχει και αλλου βενζιναδικα;
πουτσ@@@@@@@@@