Αυτη είναι για το αν του έφυγε κανα σφράγισμα..
Υπάρχει άνθρωπος που του αρέσει αυτή η γυναίκα ? Ελπίζω ρε Γαύρε να έχεις καλό γούστο και να μην είναι σα και δαύτη η γιατρέσσα που λες!
Αν αλήθεια σου άρεσε και κρίνεις ταυτόχρονα πως δεν είναι και άδειο μύδι πάρε ένα κουτί γλυκά πήγαινε στο τμήμα που σε περιέθαλψαν και πες τους ένα ευχαριστώ. Διακριτικά και όμορφα πες της πως θα ήθελες να την ξαναδείς χωρίς να χρειαστεί να γίνει θαμώνας στα επείγοντα και ποιος ξέρει μπορεί κάτι όμορφο να βγει.![]()
περαστικα αδερφε! τη γιατρινα θα την ξεπερασεις με την παρωδο του χρονου![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
περαστικά για την γιατρίνα Γιάννη![]()
Περαστικα...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Όχι λουλούδια! Είναι το περιβάλλον εργασίας της και κάτι τέτοιο μπορεί να τη φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. (Ποτέ δε θα προσέγγιζα κάποια στη δουλειά της, θέλω αν φλερτάρω να μπορεί η όποια αν νιώσει κάπως να μπορεί να μου πει φύγε από εδώ) Επίσης μπορεί να υπάρχει πρόσωπο μέσα στον ίδιο χώρο και να δημιουργήσει αναστάτωση και αυτό καθόλου ωραίο. Η μπορεί γενικά η κοπέλα να μη θέλει να δώσει "δικαιώματα" στον όποιο καλοθελητή θέλει να κρεμάσει κουδούνια. Γι'αυτό όταν βρει χρόνο, θα πάει με γλυκά γενικά για όλους και μόλις βρει ευκαιρία θα την ευχαριστήσει και κοιτώντας τη στα μάτια όχι γλυκανάλατα αλλά με χαμόγελο θα της πει πως θα ήθελε να του δώσει την ευκαιρία να βγουν για ποτό, θα της δώσει διακριτικά και το τηλ του και αν θέλει η κοπέλα θα τον καλέσει.
ps: Να κάνουμε τομέα " Έρωτας και ζώδια"pp
Το γλυκό είναι μπανάλ μωρ'αδερφέ μου όμως.
Το λουλούδι έχει άλλη χάρη.
Θα τονε στείλω εγώ σε ανθοπώλη να του σιάξει ανθοδέσμη που ρίχνει σέκο και την Μπελούτσι
Μ'αρέσει που το συζητάμε κιόλας κι ο ξενοδόχος άφαντος.
Γιάαααααααν'!!!!!!!!!!!
Θα πας ρε μλκ ή τσάμπα γράφουμε λες και τα λέμε στο κοσμοπόλιταν?
έλα σόρρυ μάγκες αλλά ήμαν στο μποτέ, έφτιαχνα νυχακια.
έχω κλάσει στο γέλιο λέμε
συμφωνω με το σκυλο πάντως.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες