Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 73

Θέμα: Ώρα για αγορά...Επιτέλους

Νέο μέλος Το avatar του/της rixius
    Καλησπέρες και πάλι.. Επανέρχομαι στο θρεντ μετά απο μπόλικο ψάξιμο και αναζήτηση.. δυστυχώς δεν κατάφερα να ξεπεράσω την καψούρα μου για τα ss Eίδα μπόλικα μηχανάκια οδήγησα τα περισσότερα αλλα λίγα άξιζαν τα λεφτά τους.. Και ενώ όλα έδειχναν οτι κατέληξα σε ένα cbr600rr άριστο με 30.000 xlm...τσουπ σκαει ενα cbr 954 του 2003 (τσεκαρισμένο) ακόμα πιο άριστο, με λιγότερα χλμ (πραγματικά καθότι ανήκει σε γνωστό), πανω κατω ίδια λεφτά και μόλις έγινε η συνάντηση ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος..
    Και ενω δεν έψαχνα για κάτι παραπάνω απο 600 βρέθηκα να σκέφτομαι σοβαρά αυτή την ευκαιρία που παρουσιάστηκε...

-Να το χτυπήσω?
    -Να το αφήσω και να πάω στην αρχική επιλογή?
    -Να συνεχίσω το ψάξιμο?

Βασανίζομαι

και μετά θα βρεθεί ενα kκάτι και θα.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Αμα σου κάνει Κούκου παρτο μη βασανίζεσαι.
    PFC

Παλαιό μέλος
    Δηλαδή.............

............το μηχανάκι σου αρέσει πολύ
    ............είναι εγγυημένα καλό.

Τη γνώμη μας γιατί την χρειάζεσαι;

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rixius Προβολή μηνύματος
    τσουπ σκαει ενα cbr 954 του 2003 (τσεκαρισμένο)
    -Να το χτυπήσω?
    ΌΧΙ

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή.............

............το μηχανάκι σου αρέσει πολύ
    ............είναι εγγυημένα καλό.

Τη γνώμη μας γιατί την χρειάζεσαι;
    Ενα σπρωξιματακι θελει το παιδι.............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Βασανίζομαι
    Όλοι βασανιζόμαστε, δεν είσαι ο μόνος

Κοίτα, επειδή τώρα το διάβασα το θρεντ.
    Αν εσύ γουστάρεις ss, ό,τι και να λέμε εμείς, όσο ακατάλληλο και να είναι για το νησί, από τη στιγμή που δε μιλάμε για περίπτωση αρχάριου οδηγού που του καρφώθηκε 1000άρι στο κεφάλι, πάρ'το και καλόβολτο.

Ναι ένα sm θα ταίριαζε περισσότερο. Χεστήκαμε.
    Εσένα δες τί σου ταιριάζει και τί θες. Θες sm? Αν θες το βλέπουμε. Αν δε θες, να μας κι αν του ταιριάζει του νησιού, να μας κι αν δεν του ταιριάζει.

Από εκεί κι έπειτα, ανάμεσα στο 954 και στο 600....

Όταν θα κάνει ζέστη θα βράζεις ολόκληρος και τα φρύδια σου θα παίρνουνε φωτιά. Και με τα 2. Με το 954 περισσότερο.
    Το 954 επειδή έχει πολλή ροπή χαμηλά μπορεί να το ευχαριστηθείς περισσότερο γιατί θα του ζητάς το γκάζι "εδώ", και θα σου το δίνει "εδώ", ενώ το 600 θα σου το δίνει μετά από 100 μέτρα.
    Το λέω πολύ μπακάλικα, δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.
    Οπότε ακόμα και αν δε σου βγει το κόνσεπτ του στριφτερού μηχανακίου "γιατί τελικά οι κωλόδρομοι κλπ κλπ κλπ", θα έχεις τουλάχιστον ένα πολύ γρήγορο από χαμηλά μηχανάκι, να βγάζεις άνετα τις ταύλες σου έστω και στις ευθείες.

Τους δρόμους της Κέρκυρας δεν τους ξέρω.

Αν παίζει σοβαρά το ενδεχόμενο συχνών ταξιδιών, και μάλιστα δικάβαλος, πάρε το 954. Θα είσαι πιο ανετα.
    Αν έχεις στο μυαλό σου "πιστάκια" στο νησί, δρόμους που δεν είναι και τόσο κωλόδρομοι κλπ κλπ, στριφτερά κομμάτια και πάει λέγοντας, πάρε το 600.

Καμιά τεράστια διαφορά στη συντήρηση δε νομίζω να δεις. Τουλάχιστον όχι με τη χρήση που θα τους κάνεις εσύ.
    Η μεταπώληση αν θυμάμαι καλά είπες ότι δε σε ενδιαφέρει, πάντως ένα 600rr σίγουρα το διώχνεις πιο εύκολα απ'ότι ένα 954.

Εμένα εμφανισιακά μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ.

Δες απλά ποιό σου κάνει μεγαλύτερο κούκου, χτύπα το, και βάλε φωτό να σε πούμε τα καλορίζικα

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    το rr θα επαιρνα. για ποση διαφορα στη τιμη μιλαμε?
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Καλησπέρες και πάλι.. Επανέρχομαι στο θρεντ μετά απο μπόλικο ψάξιμο και αναζήτηση.. δυστυχώς δεν κατάφερα να ξεπεράσω την καψούρα μου για τα ss Eίδα μπόλικα μηχανάκια οδήγησα τα περισσότερα αλλα λίγα άξιζαν τα λεφτά τους.. Και ενώ όλα έδειχναν οτι κατέληξα σε ένα cbr600rr άριστο με 30.000 xlm...τσουπ σκαει ενα cbr 954 του 2003 (τσεκαρισμένο) ακόμα πιο άριστο, με λιγότερα χλμ (πραγματικά καθότι ανήκει σε γνωστό), πανω κατω ίδια λεφτά και μόλις έγινε η συνάντηση ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος..
    Και ενω δεν έψαχνα για κάτι παραπάνω απο 600 βρέθηκα να σκέφτομαι σοβαρά αυτή την ευκαιρία που παρουσιάστηκε...

-Να το χτυπήσω?
    -Να το αφήσω και να πάω στην αρχική επιλογή?
    -Να συνεχίσω το ψάξιμο?

Βασανίζομαι
    Συνέχισε το ψάξιμο.
    Μπορεί να βρεις κάτι καλύτερο απ αυτό που σ αρέσει τώρα. Γιατί ναι μεν σ αρέσει τώρα, αλλά δεν ξέρεις σίγουρα αν θα σου ταιριάξει στο νησί και αν είναι όντος καλό. Γι αυτό συνέχισε το ψάξιμο. Βέβαια, αν βρεις κάτι καλύτερο, δεν θα είσαι σίγουρος, αφού δεν το δοκίμασες, ότι είναι καλύτερο απ το προηγούμενο καλύτερο. Γι αυτό πρέπει να συνεχίσεις το ψάξιμο, ίσως και… εσαεί!
    Φυσικά και σε πειράζω. Πάρε το μηχανάκι που σου έκανε κλικ «σήμερα» και αν δεν σ αρέσει το πουλάς. Αν σ αρέσει το παντρεύεσαι. Εσύ τώρα εδώ, θες γυναίκα με προξενιό και πέρα απ το ωραίο σωματάκι που βλέπεις στις προτεινόμενες υποψήφιες, θες και εγγύηση ότι θα κάνει και καλό σεξ σε μονό κρεβάτι. Δυστυχώς αυτό μόνος σου πρέπει να το δοκιμάσεις αφού πρώτα την ζήσεις για λίγο, η περισσότερο.

Kαλημέρες..
    Η διαφορά τους στην τιμή είναι 200-300 ευρώ (πιο πανω το 954) οπότε δεν τίθεται θέμα.
    Σχεδιάζω βόλτες και εκτός νησιου μόνος η δικάβαλος αν βρεθει ο ατσαλένιος πισινός που θα με ακολουθήσει.. Για τις βόλτες εντός χρειάζομαι λίγη αδρεναλίνη σαν παιδί και εγω. Για τις απλές σύντομες μετακινήσεις σπίτι-δουλειά υπάρχει μηχανη οπότε είμαι ok.
    Ορθώς απορείτε γιατί θέλω την γνώμη σας. Και εξηγούμαι:

1ον γιατί το "ψειρίζω" το πράγμα... Είμαι απο τους τύπους που πραγματικα μπορεί να ψάχνουν για αιώνες.. Όλα μου αρέσουν και όλα με χαλάνε..
    2ον Γιατί κάθε γνώμη μετράει.. Και θα εκτιμούσα περισσότερες πληροφορίες κυρίως για θέματα αξιοπιστίας. π.χ για το 954 εχω διαβάσει για ρωγμές στον κινητήρα..
    3ον γιατί οι γνωστοί μου (μηχανόβιοι) με διχάζουν. Οι μισοί λένε "πάρε το μεγάλο να έχεις πάντα γκάζι και να μην το βαρεθείς ποτέ" και οι άλλοι μισοί λένε "μην πάρεις το μεγάλο γιατί θα σε πηγαίνει δεν θα το πηγαίνεις,το γκάζι είναι γλυκό, δεν συγχωρεί λάθη κ.λπ"

Ξυπνάει και ο μπάρμπας μέσα μου και με αποτρέπει απο τα "πολλά γκάζια".

2ον Γιατί κάθε γνώμη μετράει.. Και θα εκτιμούσα περισσότερες πληροφορίες κυρίως για θέματα αξιοπιστίας. π.χ για το 954 εχω διαβάσει για ρωγμές στον κινητήρα..
    που είναι αυτός ο sniper όταν τον χρειάζεσαι ρπστμ.....

3ον γιατί οι γνωστοί μου (μηχανόβιοι) με διχάζουν. Οι μισοί λένε "πάρε το μεγάλο να έχεις πάντα γκάζι και να μην το βαρεθείς ποτέ" και οι άλλοι μισοί λένε "μην πάρεις το μεγάλο γιατί θα σε πηγαίνει δεν θα το πηγαίνεις,το γκάζι είναι γλυκό, δεν συγχωρεί λάθη κ.λπ"
    Ξυπνάει και ο μπάρμπας μέσα μου και με αποτρέπει απο τα "πολλά γκάζια".
    δε χρειάζεσαι γκάζι για να τσακιστείς....
    πουτσ@@@@@@@@@

Eχω τσακιστεί και με 50αρι ουκ ολίγες φορές. όσο ανέβαινα κυβικά τόσο λιγότερο έπεφτα. με όλες έχω πέσει πάντως είτε χαζά είτε απο υπερβολική σιγουριά είτε απο εξωγενείς παράγοντες.. Οδηγάω απο τα 14 (παρανόμως βεβαίως) και είμαι 27.
    Μάλλον απο φόβο δεν εχω πάρει ακόμα το 954... οχι τόσο για τα γκάζια του αλλα περισσότερο για το άδειο κεφάλι μου που θα το χουφτώσω αμα με προσπεράσει κανα καγκουράμαξο...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Eχω τσακιστεί και με 50αρι ουκ ολίγες φορές. όσο ανέβαινα κυβικά τόσο λιγότερο έπεφτα. με όλες έχω πέσει πάντως είτε χαζά είτε απο υπερβολική σιγουριά είτε απο εξωγενείς παράγοντες.. Οδηγάω απο τα 14 (παρανόμως βεβαίως) και είμαι 27.
    Μάλλον απο φόβο δεν εχω πάρει ακόμα το 954... οχι τόσο για τα γκάζια του αλλα περισσότερο για το άδειο κεφάλι μου που θα το χουφτώσω αμα με προσπεράσει κανα καγκουράμαξο...
    Καλα το πήγαινες μέχρι στιγμής.
    Στο τελευταίο ποστ μας τα χάλασες. .........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Άμα ειναι να παλεύεις με καγκουραμαξα χέστο.

Πάρε καλύτερα ένα καγκουράμαξο κι εσύ.
    PFC

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Καλα το πήγαινες μέχρι στιγμής.
    Στο τελευταίο ποστ μας τα χάλασες. .........
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chillipf Προβολή μηνύματος
    Άμα ειναι να παλεύεις με καγκουραμαξα χέστο.

Πάρε καλύτερα ένα καγκουράμαξο κι εσύ.
    πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 08:50
  3. Πληροφορια για αγορα GPS
    από Giannis_L στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2005, 12:26
  4. Ενδιαφέρον για αγορά δικύκλου
    από Godfather στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:08
  5. Οποιος ενδιαφέρεται για αγορά!!!
    από petridist στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2004, 22:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •