Σελίδα 55 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 545505152535455565758596065105 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Ε.. Δεν ξερνούσες μόνο..
    Είχες χρόνο για πανεπιστημιακή μόρφωση , έκανες οικογένεια , είχες δουλειά, συμμετείχες σε 36ώρα , μπορούσες να ταξιδέψεις ελεύθερα στο εξωτερικό και να διατυπώνεις τις απόψεις σου χωρίς περιορισμούς και συνέπειες , επίσης ψήφιζες το κόμμα της επιλογής σου σε ελεύθερες ανόθευτες εκλογές.
    Πες του τα πες του τα!
    Εκειιιιιι, να τα ακούσει η qφαλα. Πιόνι του συστήματος ειναι.
    Αφού έχω πληροφορίες οτι για να έχει ρεύμα πλήρωνε μέχρι και ΔΕΗ

Αυτό το "επιχείρημα" (ο θεός να το κάνει), το οποίο οδηγεί στο οτι για να έχεις δικαίωμα δια να ομιλεις κατα του καπιταλισμού, πρεπει να ζεις σε σπηλιά, να τρέφεσαι με αγριόχορτα, να πίνεις νερό απο ρυάκια και να φοράς ενα τσουβάλι, έχει καταντήσει κουραστικό.

Όλοι ζούμε σε αυτόν τον κόσμο.
    Άλλοι συμφωνούν με τον τροπο που λειτουργεί, άλλοι διαφωνούν.
    Δε χρειάζεται να πανε σε άλλο πλανήτη για να διαφωνήσουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Να ρωτήσω ρε παλικάρια κάτι... ναι σε εσάς λέω που μας πρήζατε τα συκώτια τόσο καιρό με τα λάθη της "αριστερής" (αν ο σύριζα είναι αριστερά, εγώ είμαι ο Τσε Γκεβάρα...) κυβέρνησης... στο ευρώ δεν μείναμε; Οι τράπεζες δεν σωθήκανε; Δεν εξακολουθούμε να έχουμε αυτό το νεοφιλελέδικο τουρκομπαρόκ πολιτικοικονομικό σύστημα που τόσο σας άρεσε και δεν θέλατε να το χάσετε; Τι γκρινιάζετε λοιπόν; Ο σύριζα είναι πιο δεξιά και από την δεξιά, όλα μέλι - γάλα...

Οπότε γκρινιάζουμε για ένα αυτοαποκαλούμενο ως αριστερό κόμμα - συνονθύλευμα, γιατί μας βολεύει, άλλωστε πάντα η αριστερά εξυπηρετούσε μια χαρά το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου...

Ευτυχώς -παναία μου που υπάρχει πάντα και η άσπιλη - αμόλυντη - ακέραια δεξιά για να βρίσκουμε σωσίβιο...

Ε μα ρε συ Κώστα, απο την αρχή lose-lose situation ηταν για το ΣΥΡΙΖΑ αν δεν κατάφερνε κάτι καλό.
    Όπως αντιστοίχως θα ήταν win-win αν κατάφερνε κάτι καλό.

(προσωπικά πιστεύω οτι δεν μπορούσε να καταφέρει κάτι καλό ήθελε-δεν ήθελε, γιατί τα πεπόνια και τα μαχαίρια τα κρατάει άλλος κλπ, την έχω πει την άποψη μου.)

Το "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφυλαξ" που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατέληξε "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα".

Τώρα λέμε οτι δεν σεβάστηκε το "οχι" που πήρε απο το λαό. (Και έχουμε τα δικιά μας)

Άντε και το τηρούσε το "οχι" που πήρε απο το λαό, δε σιαγνοτανε με καμία Παναγία καλή συμφωνία, οπότε αντίο ευρώ και α γ@μηθειτε.

Τότε, δε θα ηταν ο Τσιπρας που σεβάστηκε το λαό.
    Θα ηταν ο Τσιπρας που μας γύρισε στη δραχμή, στο μεσαίωνα, στις λάσπες, στο περιθώριο του πολιτισμού, μας άφησε ξεβρακωτους απέναντι στους λυσςασμενους Τούρκους που θα κάνουνε απόβαση στις ακτές του Αστέρα Βουλιαγμενης κλπ.

Αν υποχωρούσε απο τις μλκιες που είχε πει και ήθελε (υποτίθεται, δεν ξέρω) να περάσει και την αντίσταση και όλα αυτά (όπως και τελικά έκανε), δεν ειναι ο Τσιπρας που μας γλίτωσε απο τα παραπάνω σενάρια και πάλι καλά που έβαλε μυαλό έστω και στο τέλος κι έκανε αυτό που επρεπε κλπ (ανάλογα πώς το βλέπει κανεις), οοοοχι!
    Ειναι ο Τσιπρας ο κωλοτουμπας!

Το αν ο Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι μάγκες, μλκς, ικανοί, ανίκανοι, άχρηστοι, διεφθαρμένοι, ή δεν ξέρω και γω τί άλλο δεν το κουβεντιάζω εδώ. Μπορεί και να ειναι.
    Ούτε λέω οτι δεν έχει δικαίωμα ο κόσμος να τα βάζει με το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό έλειπε. Ας τους φάνε και ζωντανούς.

Η χαιρεκακία ειναι που μου τη δίνει στα νεύρα, και νοοτροπίες που πηγάζουν απο λογικές του τύπου "αναπνεεις τον αέρα μου".

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    και θα ειναι μεγαλη επιτυχια καποιων να συνδυασουν τον ορο αριστερα μ'αυτα που κανουν τωρα οι Τσιπρες.... ως παρακαταθηκη για μελλοντικη χρηση ξερωγωναουμ....
    Ε νταξει ρε φίλε...
    Το χοντρυνες κι εσύ τώρα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Καθολου δεν διαφωνω αγαπητε.... τον ηπιαμε και μας αρεσει μπορω να προσθεσω....

Αυτο που με χαλαει ειναι η ισοπεδωση καποιων ορων οπως "αριστερα"..... λες και ειναι αριστερα ο Τσιπρας ασουμ..... αλλα ριξε ριξε λασπη κατι θα μεινει....

και θα ειναι μεγαλη επιτυχια καποιων να συνδυασουν τον ορο αριστερα μ'αυτα που κανουν τωρα οι Τσιπρες.... ως παρακαταθηκη για μελλοντικη χρηση ξερωγωναουμ....
    Λοιπόν , ποια είναι η αριστερά ?

Είναι ο Λαφαζάνης , αυτός με τις βαθιές υποκλίσεις , που λέει χρεωκοπία , δραχμή κλπ ?

Είναι ο Κουτσούμπας που ξορκίζει να μην βγούμε απ το ευρώ (τουλάχιστον τώρα) ?

Είναι κάτι περίεργες ομάδες γ@μησι χ@σίσι κι επιστροφή στη φύση?

Είναι ο Βαρουφάκης αριστερά ?

Είναι η Ζωή αριστερά?

Κι επειδή εγώ δεν ξέρω πες μου εσύ που με ευκολία λες «αυτός είναι δεξιά» ποιος κατά τη γνώμη σου είναι αυθεντική παρθένα αμόλυντη αριστερά .. Και ποιόν δρόμο δείχνει..

Τι θέλουμε επιτέλους?

Κοινωνικό πρόσωπο σε καπιταλιστικό περιβάλλον ? Αλλαγή πολιτεύματος σε λαική δημοκρατία ?

Μήπως είναι ο Τζάβες αριστερά?

Η ισοπέδωση των αριστούχων μαθητών του κυρίου Μπαλτά μήπως είναι αριστερά?

Το κλείσιμο των τραπεζών σαν διαπραγματευτικό όπλο είναι αριστερά ?

Η καταστροφή της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας είναι αριστερά?

Το κράτος πατερούλης που αποφασίζει αν το βρακί της κυράς σου θα είναι μάλλινο και όχι μεταξωτό (αυτό πάντως υπήρξε πούρα αριστερά)

Γιατί και ο Τσίπρας Κνίτης ήταν, άλλα είχε στον νου, αλλού βρέθηκε, αλλού πήγε.. μόνο τον λογαριασμό ήξερε που θα έστελνε..

Είναι η Β.Κορέα αριστερά? Είναι η Κίνα? Μήπως το ξανθό γένος? είναι αριστερά ?

Να μου πει κάποιος αριστερός τι είναι επιτέλους το αντικείμενο του πολιτικού πόθου του και πως είναι!

Και μετά να μου πει τι μάρκα μπουζί και φίλτρα βάζει το μηχανάκι του.

Να μου πει κάποιος αριστερός τι είναι επιτέλους το αντικείμενο του πολιτικού πόθου του και πως είναι!
    Τα εχουν πει.
    Πολλάκις.

Οποιος ενδιαφέρεται βρίσκει, διαβάζει κλπ.

Τί ειναι οι πολιτικές επιστήμες, ή οι ιδεολογίες (απο όπου κι αν το πιάσουμε δηλαδή)?

"Κάτσε να κάνουμε ενα τσιγάρο δυο λεφτά και να σε πω και πώς δουλεύει κι ο καπιταλισμός άμα λαχει, τσακ μπαμ, δε'ναι τιποτα?"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Αυτό το "επιχείρημα" (ο θεός να το κάνει), το οποίο οδηγεί στο οτι για να έχεις δικαίωμα δια να ομιλεις κατα του καπιταλισμού, πρεπει να ζεις σε σπηλιά, να τρέφεσαι με αγριόχορτα, να πίνεις νερό απο ρυάκια και να φοράς ενα τσουβάλι, έχει καταντήσει κουραστικό.

Υπάρχει και μια άλλη αλήθεια ξέρεις....
    Δούλευα σαν το χαμάλη όλη μου τη ζωή. Δεν πήρα άδεια ΠΟΤΕ πάνω από 5 εργάσιμες.
    Έχω φάει Κυριακές του Πάσχα, πρωτοχρονιές μόνος να εφημερεύω
    σα το μαλάκα και να χαίρομαι που πούλησα ένα ντεπόν σιρόπι για ένα άγνωστο παιδάκι.
    Και τώρα ακόμα δουλεύω 65 ώρες τη βδομάδα και δεν βγάζω κιχ...
    Και σε ρωτάω,
    ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ?
    (α στο διάλο τελικά έτσι?)

Τώρα λέμε οτι δεν σεβάστηκε το "οχι" που πήρε απο το λαό. (Και έχουμε τα δικιά μας)
    Άντε και το τηρούσε το "οχι" που πήρε απο το λαό, δε σιαγνοτανε με καμία Παναγία καλή συμφωνία, οπότε αντίο ευρώ και α γ@μηθειτε.

Ποτέ δεν είχε πρόθεση ξεκάθαρη να έρθει σε ρήξη.
    Αν είχε δεν θα έβαζε υπουργό τον Πανούση και μερικούς ακόμα κατάπτυστους.
    Όμως δεν τόλμησε. Είπε, είπε, είπε.... Αλλά δεν έκανε κάτι πέραν της λίστας Νικολούδη (που κι αυτό θετικό ήταν)
    Μάζεψε και μερικούς μαλάκες από τη Λίστα Λαγκάρτ.
    Αν στο 6μηνο της διαπραγματεύσεις είχε κόψει 2 3 κώλους επωνύμους, αν είχε εκμεταλλευτεί το σκάνδαλο μπάγερ (που πέρασε ντούκου) και γενικά είχε βγάλει στο κλαρί 2 3 Γερμανικές εταιρίες....
    Πίστεψε με θα ήταν αλλιώς.
    Ε γλύφοντας ρε φίλε δεν πάει !
    Άμα θες ελευθερία πρέπει να την κερδίσεις.
    Τζάμπα δεν διανέμεται.
    Από το λαό ζήτησε και πήρε.
    Του είπαν όχι, αυτός όμως το ακύρωσε λέγοντας ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος πάμε για συμφωνία.
    μπλα μπλα μπλα....
    Είχε δίκιο ο μελισσοκόμος, πάλι...
    Μακάρι να είχε άδικο.
    Α και κάτι ακόμα.
    Το κόμμα του ΌΧΙ δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που στήριξε την κυβέρνηση του ΝΑΙ.
    Ο Λαφαζάνης έχει ευθύνες για ότι συμβαίνει σήμερα (και ότι θα συμβεί αύριο)
    Όσο για μένα τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...
    Ζητείται σοβαρός άνθρωπος να μας εκπροσωπεί και ουχί να μας γαμεί....
    Κάποτε θα βρούμε ή θα πάμε μόνοι μας.

Η χαιρεκακία ειναι που μου τη δίνει στα νεύρα, και νοοτροπίες που πηγάζουν απο λογικές του τύπου "αναπνεεις τον αέρα μου".
    +900 και η πλάκα είναι πως πιστεύουν ότι ο δικός τους γάιδαρος είναι δεμένος... @@ καπαμά!
    και μετά ήρθε το Καστελόριζο και τα διακοποδάνεια....
    Όχι οι αρπαχτές της ΑτΕ μπανκ, της τράπεζας Κρήτης του ΧΑ κλπ κλπ
    Το δάνειο του φουκαρά που ήθελε σπίτι.
    Ρε α γαμήδια εν τέλει με τους Γκεμπελίσκους!

Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 11/08/2015 στις 22:31.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Η καταστροφή της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας είναι αριστερά?
    Φίλε μου δεν ξέρω!
    Για αυτό πρέπει να ρωτήσεις τους ΝουΔοκ που έκλεισαν τα πάντα και έδιωξαν όσους κατάφεραν να επιβιώσουν
    του "αρμέγματος"....

Παράξενο πράμα όμως ρε παιδί μου
    ΟΛΟΙ πήγαν εκτώς ευρωζώνης !

Εκτώς Ευρώ!!!
    Βουλγαρία ΤΟυρκία ΠΓΔΜ Σερβία Ρουμανία...
    Ρε πλάκα κάνεις !!!

υγ
    Μια σκέψη ακόμα για τις τράπεζες.
    Γιατί αν είναι ακόμα ανοιχτές?
    Γιατί να τις πληρώνω?
    ΆΛλλες τράπεζες δεν υπάρχουν να ανοίξουν εδώ???
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ???
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Τα εχουν πει.
    Πολλάκις.

Τί ειναι οι πολιτικές επιστήμες, ή οι ιδεολογίες (απο όπου κι αν το πιάσουμε δηλαδή)?

"Κάτσε να κάνουμε ενα τσιγάρο δυο λεφτά και να σε πω και πώς δουλεύει κι ο καπιταλισμός άμα λαχει, τσακ μπαμ, δε'ναι τιποτα?"
    Σαν να μου λες ότι έμαθες το sex στο γραφείο σου διαβάζοντας και όχι στο ντιβάνι που έτριζε..

Μη μου πεις για τον καπιταλισμό .. είναι κακός αλλά τον βιώνουμε και τον ξέρουμε..

Πες μου για εκείνους τους παπάρες που ενώ ζούσαν στον σοσιαλιστικό παράδεισο λύσσαξαν να χωθούν στην καπιταλιστική κόλαση

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου δεν ξέρω!
    Για αυτό πρέπει να ρωτήσεις τους ΝουΔοκ που έκλεισαν τα πάντα και έδιωξαν όσους κατάφεραν να επιβιώσουν
    του "αρμέγματος"....

Παράξενο πράμα όμως ρε παιδί μου
    ΟΛΟΙ πήγαν εκτώς ευρωζώνης !

Εκτώς Ευρώ!!!
    Βουλγαρία ΤΟυρκία ΠΓΔΜ Σερβία Ρουμανία...
    Ρε πλάκα κάνεις !!!

υγ
    Μια σκέψη ακόμα για τις τράπεζες.
    Γιατί αν είναι ακόμα ανοιχτές?
    Γιατί να τις πληρώνω?
    ΆΛλλες τράπεζες δεν υπάρχουν να ανοίξουν εδώ???
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ???
    Μη φωνάζεις.

Αποτύχαμε και σαν καπιταλιστές

Σαν να μου λες ότι έμαθες το sex στο γραφείο σου διαβάζοντας και όχι στο ντιβάνι που έτριζε..

Μη μου πεις για τον καπιταλισμό .. είναι κακός αλλά τον βιώνουμε και τον ξέρουμε..

Πες μου για εκείνους τους παπάρες που ενώ ζούσαν στον σοσιαλιστικό παράδεισο λύσσαξαν να χωθούν στην καπιταλιστική κόλαση
    Καλά με δουλεύεις έτσι?

Οκ, αν έχεις απορίες σχετικά με κάποια ασθένεια μη ρωτήσεις γιατρό.
    Ρωτα τον άρρωστο να σου τα πει απο πρώτο χέρι.

Όσοι έχετε απορίες για το τί ειναι αριστερά, τι ειναι δεξιά, τί ειναι χούντα, αν ο Κάστρο ηταν αριστερός, αν ο Στάλιν ηταν κεντρώος και δεν ξέρω γω τι άλλο, no offense, ανοίξτε βιβλία και ξεστραβωθειτε.

Άλλο πράγμα το να κάνουμε κουβέντα καφενειακη για την επικαιρότητα, κι άλλο πράγμα να ζητάει ο άλλος να του πούμε με 2 λέξεις στα γρήγορα τι έλεγε στο περίπου σε 4.000 σελίδες ο Μαρξ και γιατί τα σπάσανε με τον Μπακούνιν.

Ήμαρτον.

Παλαιό μέλος
    Καλά με δουλεύεις έτσι?

Οκ, αν έχεις απορίες σχετικά με κάποια ασθένεια μη ρωτήσεις γιατρό.
    Ρωτα τον άρρωστο να σου τα πει απο πρώτο χέρι.

Όσοι έχετε απορίες για το τί ειναι αριστερά, τι ειναι δεξιά, τί ειναι χούντα, αν ο Κάστρο ηταν αριστερός, αν ο Στάλιν ηταν κεντρώος και δεν ξέρω γω τι άλλο, no offense, ανοίξτε βιβλία και ξεστραβωθειτε.

Άλλο πράγμα το να κάνουμε κουβέντα καφενειακη για την επικαιρότητα, κι άλλο πράγμα να ζητάει ο άλλος να του πούμε με 2 λέξεις στα γρήγορα τι έλεγε στο περίπου σε 4.000 σελίδες ο Μαρξ και γιατί τα σπάσανε με τον Μπακούνιν.

Ήμαρτον.
    Ένα παράδειγμα επιτυχημένης εφαρμογής αυτών υπάρχει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Αρκετά ανα τον κόσμο, για πολλούς ήταν επιτυχημένη η περίοδος τον Λένιν, για μερικούς η περίοδος του Στάλιν, για άλλους οι δεκάδες αυτοοργανωμένες κολεκτίβες ανά τον κόσμο και για κάποιος κορυφαία ιστορική στιγμή ο Ισπανικός εμφύλιος. Άλλοι πάλι πιστεύουν σε μικρές ή μεγάλες νίκες εξεγέρσεων κλπ Έχει να κάνει από ποια οπτική το βλέπεις.

Εάν δεν ξέρεις κάν ποια ειναι τα "αυτά", ακόμα και να σου δώσει κάποιος παραδείγματα, πώς θα μπορέσεις να κρίνεις εάν όντως εφαρμόστηκαν τα "αυτά", και αν ναι, σε τί βαθμό επιτυχίας?

Σου έχω ήδη απαντήσει νωρίτερα, και η απάντηση παραμένει η ίδια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Τα εχουν πει.
    Πολλάκις.

Με καλυψες

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Πες του να ρωτήσει τους Χιλιανούς που ακόμα πίνουν νερό στο όνομα του Αγιέντε ,το αποτέλεσμα για ακόμα μια φορά χούντα, CIA και Πινοσέτ κάνουν το θαύμα τους .
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Από το manual του Αδωνι είναι οι ερωτήσεις?

Ένα παράδειγμα σωστης εφαρμογης του καπιταλισμου υπαρχει?

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19