Πες του τα πες του τα!
Εκειιιιιι, να τα ακούσει η qφαλα. Πιόνι του συστήματος ειναι.
Αφού έχω πληροφορίες οτι για να έχει ρεύμα πλήρωνε μέχρι και ΔΕΗ
Αυτό το "επιχείρημα" (ο θεός να το κάνει), το οποίο οδηγεί στο οτι για να έχεις δικαίωμα δια να ομιλεις κατα του καπιταλισμού, πρεπει να ζεις σε σπηλιά, να τρέφεσαι με αγριόχορτα, να πίνεις νερό απο ρυάκια και να φοράς ενα τσουβάλι, έχει καταντήσει κουραστικό.
Όλοι ζούμε σε αυτόν τον κόσμο.
Άλλοι συμφωνούν με τον τροπο που λειτουργεί, άλλοι διαφωνούν.
Δε χρειάζεται να πανε σε άλλο πλανήτη για να διαφωνήσουν.
Ε μα ρε συ Κώστα, απο την αρχή lose-lose situation ηταν για το ΣΥΡΙΖΑ αν δεν κατάφερνε κάτι καλό.
Όπως αντιστοίχως θα ήταν win-win αν κατάφερνε κάτι καλό.
(προσωπικά πιστεύω οτι δεν μπορούσε να καταφέρει κάτι καλό ήθελε-δεν ήθελε, γιατί τα πεπόνια και τα μαχαίρια τα κρατάει άλλος κλπ, την έχω πει την άποψη μου.)
Το "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφυλαξ" που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατέληξε "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα".
Τώρα λέμε οτι δεν σεβάστηκε το "οχι" που πήρε απο το λαό. (Και έχουμε τα δικιά μας)
Άντε και το τηρούσε το "οχι" που πήρε απο το λαό, δε σιαγνοτανε με καμία Παναγία καλή συμφωνία, οπότε αντίο ευρώ και α γ@μηθειτε.
Τότε, δε θα ηταν ο Τσιπρας που σεβάστηκε το λαό.
Θα ηταν ο Τσιπρας που μας γύρισε στη δραχμή, στο μεσαίωνα, στις λάσπες, στο περιθώριο του πολιτισμού, μας άφησε ξεβρακωτους απέναντι στους λυσςασμενους Τούρκους που θα κάνουνε απόβαση στις ακτές του Αστέρα Βουλιαγμενης κλπ.
Αν υποχωρούσε απο τις μλκιες που είχε πει και ήθελε (υποτίθεται, δεν ξέρω) να περάσει και την αντίσταση και όλα αυτά (όπως και τελικά έκανε), δεν ειναι ο Τσιπρας που μας γλίτωσε απο τα παραπάνω σενάρια και πάλι καλά που έβαλε μυαλό έστω και στο τέλος κι έκανε αυτό που επρεπε κλπ (ανάλογα πώς το βλέπει κανεις), οοοοχι!
Ειναι ο Τσιπρας ο κωλοτουμπας!
Το αν ο Τσιπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι μάγκες, μλκς, ικανοί, ανίκανοι, άχρηστοι, διεφθαρμένοι, ή δεν ξέρω και γω τί άλλο δεν το κουβεντιάζω εδώ. Μπορεί και να ειναι.
Ούτε λέω οτι δεν έχει δικαίωμα ο κόσμος να τα βάζει με το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό έλειπε. Ας τους φάνε και ζωντανούς.
Η χαιρεκακία ειναι που μου τη δίνει στα νεύρα, και νοοτροπίες που πηγάζουν απο λογικές του τύπου "αναπνεεις τον αέρα μου".