Σημερα για πολλοστη φορα γυρισα σπιτι εγω την καλη μου αντι να με γυρισει αυτην..
Ας πιασουμε το πραγμα απ την αρχη...η μοτο μεχρι το απογευμα ηταν μια χαρα (μαλιστα προσφατα εχω κανει επισκευη καρβουνακια μιζας και πριν λιγες μερες αλλαξα μπουζι...ανορθωτη αλλαξα πριν 7-8 μηνες περιπου....)
Μετα απο βολτα περιπου 100χιλιομετρων πηγα για δουλεια...λιγα μετρα πριν φτασω στην δουλεια γυρναω το ρουμπινετο στο off γιατι μου κατεβαζουν λιγη βενζινη τα καρμπυρατερ στους κυλινδρους και στουπωνουν τα μπουζι.......σχολασα γυρναω το ρουμπινετο στην ρεζερβα μιας και δεν εχω και παρα πολλη βενζινη μεσα (παντα στην ρεζερβα βαζω το ρουμπινετο,ποτε στο ON) βαραω μιζια παιρνει κανονικα,αναβω φωτα και ξεκιναω για το σπιτι....ολα πηγαιναν ρολοι ειχα διανησει περιπου ενα χιλιομετρο και ξαφνικα κανει σαν να μενει απο βενζινη,κοιταω ρουμπινετο (μηπως το ξεχασα στο off γιατι την εχω παθει πολλες φορες) λεω θα εμεινα,ανοιγω το τεποζιτο βενιζνη εχω...wtf?? βαρω μιζιες τιποτα παει να παρει αλλα κανει σαν να μην εχει βενζινη....περναει κνν δεκαλεπτο την ταρακουνουσα εγω πανω κατω περα δοθε κουνησα λιγο το σωληνακι που παει απ το τεποζιτο στα καρμπς (αυτο που εχει το ρουμπινετο πανω)...βαραω μιζιες τιπτα αγκομαχαει να παρει..παιρνει λιγο και σβηνει δεν ανταποκρινεται στο γκαζι (σαν να μην εχει βενζινη οχι σαν να εχει βραχυκθκλωσει μπουζι)...το βαζω σκαστω παιρνει λιγο αλλα δεν δουλευε σωστα πηγαινα τσουλοντας εδινα γκαζι με νεκρο αλλα δεν ανεβαζε καλα και μετα εσβησε...πιανω την πολλαπλη να δω αν εχουν δουλεψει το ιδιο ολοι οι κυλινδροι και ηταν ολοι το ιδιο ζεστοι......τι σκατα εγινε παλι????????