Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: σύνδεση wireless, τα νευρα μου!!!!

ε! τι να πω? Το avatar του/της xtapodias

σύνδεση wireless, τα νευρα μου!!!!

Από χθες το απόγευμα μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Τι το ήθελα το wireless δίκτυο; Έχω adsl over isdn και μέχρι χθες είχα router ενσύρματο. Πήγα λοιπόν και πήρα ένα router wireless για να κάνω το δίκτυο. Το θέμα είναι ότι το router έχει υποδοχή καλωδίου δικτύου για την γραμμή (dsl), μόνο, και όχι τηλεφώνου. Τι να κάνω ρε γαμώτο. Ούτε στη συσκευασία υπήρχε κάτι σαν αντάπτορας, ούτε σε κάποια μαγαζιά υπάρχει κάτι ανάλογο. Κάποιος μου είπε ότι μπορεί ίσως να στο φτιάξει κάποιος που ασχολείται με δίκτυα. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει, αλλιώς αύριο τους το φέρνω στο κεφάλι.

Μέλος, σκέτο

Re: σύνδεση wireless, τα νευρα μου!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
    Από χθες το απόγευμα μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Τι το ήθελα το wireless δίκτυο; Έχω adsl over isdn και μέχρι χθες είχα router ενσύρματο. Πήγα λοιπόν και πήρα ένα router wireless για να κάνω το δίκτυο. Το θέμα είναι ότι το router έχει υποδοχή καλωδίου δικτύου για την γραμμή (dsl), μόνο, και όχι τηλεφώνου. Τι να κάνω ρε γαμώτο. Ούτε στη συσκευασία υπήρχε κάτι σαν αντάπτορας, ούτε σε κάποια μαγαζιά υπάρχει κάτι ανάλογο. Κάποιος μου είπε ότι μπορεί ίσως να στο φτιάξει κάποιος που ασχολείται με δίκτυα. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει, αλλιώς αύριο τους το φέρνω στο κεφάλι.
    Δεν κατάλαβα ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα σου (μάλλον είναι νωρίς για μένα :ZZZ: )... Κανένα modem / router ADSL δεν έχει υποδοχή για τηλέφωνο, χρειάζεσαι ένα spliter για να διαχωρίσεις φωνή και data από το καλώδιο του ΟΤΕ. Εκτός αν εννοείς ότι το router έχει είσοδο RJ-45 για ADSL και όχι RJ-11 (κοινό τηλέφωνο) οπότε η λύση είναι εύκολη - θα πας σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και θα τους ζητήσεις να σου φτιάξουν ένα καλώδιο RJ-11 σε RJ-45 χρησιμοποιώντας μόνο τα 2 μεσσαία καλώδια. Επίσης, υπάρχει περίπτωση, το spliter που ανέφερα παραπάνω να δέχεται RJ-11 και να δίνει RJ-45 για data οπότε καθάρισες... Ελπίζω να βοήθησα...

φίλε όπως τα λές ακριβώς είναι. Βέβαια το παλίο μου ρούτερ έπαιρνε κατευθείαν κλώδιο τηλεφώνου. Σπλίτερ που βγάζει υποδοχή δικτύου δεν υπάρχει. Οντως μου είπαν οτι μπορώ να φτιάξω καλώδιο αλλά σε 2 τρόμπες που πήγα είπαν οτι δεν μπορούν.

Για γράψε τι router πήρες, μάρκα - μοντέλο, μπας και παίζει κάτι άλλο.
    surfing the wild side

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    5 κονεκτορες rj 45 και αλλοι 5 rj 11 + μια πρεσσα και 2 μετρα καλωδιο κανουν 15 ευρω.

Τα κανεις μονος σου και σου μενει και η πρεσσα.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Να συμπληρωσω.

Στο router καρφωσε το καλωδιο RJ-11 οπως ειναι δεν χρειαζεται να τ'αλλαξεις.

Και μετα απ'αυτο εξακριβωσες στον πωλητη,τι γραμμη εχεις?Το router το παιρνεις και ειναι η over PSTN or ISDN.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    2 ερωτήσεις:
    1. Ποιο router πήρες
    2. Δοκίμασες αν κουμπώνει το τηλεφωνικό καλώδιο; Έχω σοβαρούς λόγους που ρωτάω...

edit: 10' και γράψανε 5 posts ... με καραπρολάβατε

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Στο router καρφωσε το καλωδιο RJ-11 οπως ειναι δεν χρειαζεται να τ'αλλαξεις.
    Κι' αυτό παίζει, μπορεί να κάθεται και να ξεμπερδέψεις, μπορεί όμως να κουνιέται ή να ξεκουμπώνει και να χάνει την γραμμή, κάνε μια δοκιμή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    2 ερωτήσεις:

2. Δοκίμασες αν κουμπώνει το τηλεφωνικό καλώδιο; Έχω σοβαρούς λόγους που ρωτάω...
    Σοβαρους λογους?

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Κι' αυτό παίζει, μπορεί να κάθεται και να ξεμπερδέψεις, μπορεί όμως να κουνιέται ή να ξεκουμπώνει και να χάνει την γραμμή, κάνε μια δοκιμή.
    Εχω wireless router με 6 Pc και 1 ακομα με ασυρματη καρτα δυκτιου.
    Βαλτο οπως ειναι το καλωδιο και καθαρισες.
    Προχωρα στο επομενο προβλημα ,εμεις ειμαστε εδω.

Moto.gr Support Center.

καταρχήν ευχαριστώ το support center για την άμεση υποστήριξη. Το router είναι της 3com wireless (2 antennas) δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο. Κάρφωσα την τηλεφωνική γραμμή όπως είπατε και δείχνει εντάξει τώρα. Εχει δύο ενδείξεις. Αναψε αυτή που λέει dsl sync. Η άλλη αρνείται (dsl data) αλλά ΄τωρα μάλλον φταίνε οι ρυθμίσεις στο setup του router. Επειδή δεν θυμάμαι αυτές του παλιού router μήπως έχει κανεις σύνδεση ΟΤΕ να μου πει τις δικές του? Βάζω PPP over Ethernet τα username και τα password, αλλά τζίφος. Είμαι πάντως στην αρχή του τέλους. Και πάλι ευχαριστώ.

edit το router είναι over isdn.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Σοβαρους λογους?

:rotflmao:
    Μετάφραση : πολλά, πάρα πολλά παραδείγματα που ψάχνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα

Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
    καταρχήν ευχαριστώ το support center για την άμεση υποστήριξη. Το router είναι της 3com wireless (2 antennas) δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο. Κάρφωσα την τηλεφωνική γραμμή όπως είπατε και δείχνει εντάξει τώρα. Εχει δύο ενδείξεις. Αναψε αυτή που λέει dsl sync. Η άλλη αρνείται (dsl data) αλλά ΄τωρα μάλλον φταίνε οι ρυθμίσεις στο setup του router. Επειδή δεν θυμάμαι αυτές του παλιού router μήπως έχει κανεις σύνδεση ΟΤΕ να μου πει τις δικές του? Βάζω PPP over Ethernet τα username και τα password, αλλά τζίφος. Είμαι πάντως στην αρχή του τέλους. Και πάλι ευχαριστώ.

edit το router είναι over isdn.
    Δεν έχω ΟΤΕ αλλά μάλλον θες PPPoA και το username το γράφεις username@otenet.gr ή κάτι τέτοιο (όχι σκέτο σε καμία περίπτωση)

Μιας και εχετε πιασει το θεμα και σας βλεπω "ζεστους" να κανω και γω μια ερωτηση???

Ειχα παρει wireless adsl για το σπιτι (μια και εχω laptop) αλλα υπειρχε κολλημα....

Τον υπολογιστη μου τον εχω φερει απο το εξωτερικο και οταν πηγα να κανω το σετ-υπ (ξερετε να συντονιστουν και να βρουν το ενα το αλλο...) δεν το βρισκει (το αδσλ)

Στο πι τσι μου μου λενε οτι μπορει να φταινε η ρυθμισεις, αλλα τι να κανω βρε παιδες που δε ξερω τι να κανω....

Τους ειπα να στειλουν καποιον τεχνικο να βοηθησει αλλα στα @@ τους...

Τι να κανω???

Χελπ με..... :hypnotize
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Δοκιμασε εδω:
    http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=65
    Και μετα δες αν υπαρχει το συγκεκριμενο ρουτερ που εχεις εδω:
    http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=130
    Αν δεν βγαλεις κατι απο εκει, δοκιμασε εδω:
    http://knowledgebase.3com.com/
    και εδω:
    http://servicefaq.3com.com/
    Κανονικα το ρουτερ σου εχει οδηγιες για να βαλεις τις ρυθμισεις του.
    Αν εχεις Otenet, οι ρυθμισεις σου ειναι εδω:
    http://www.oteshop.gr/hiddenpage.asp?id=82
    Ειναι ιδιες για ολα τα μοντεμ, απλα αλλαζει η εσωτερικη ΙΡ,
    και η εμφανιση των μενου..
    Σε περιπτωση που δεν μπορεις ευκολα να περασεις τις ρυθμισεις παρε τηλςφωνο τον ISP σου, ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει τις τιμες..
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Με πιάνουν ώρες-ώρες τα νεύρα μου...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2008, 10:27
  2. Τα ....νευρα μου
    από all right στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2007, 10:14
  3. Τα νευρα μου(και τα χαπια μου
    από costas_k στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2006, 11:26
  4. Τα νευρα μου τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!
    από danaos75 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 21:21
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 15:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ