Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: Με πιάνουν ώρες-ώρες τα νεύρα μου...

Με πιάνουν ώρες-ώρες τα νεύρα μου...

Και γράφω σε ένα blog...

-----Project breeze...Το project φαντάζομαι όλοι ξέρετε τι είναι,σωστά; Είναι γνωστό πως οι μισοί Έλληνες είναι project managers και οι άλλοι μισοί υπάλληλοί τους οποτε όλοι,ο καθένας από την μεριά του,καταλαβαίνουμε τί είναι.Θα μου πείτε τώρα το "breeze" που διάολο κολλάει;Κάποιοι άλλοι ίσως μου πείτε:"Τι σκατά είναι αυτό το breeze;Σαν μάρκα αποσμητικού για τις μασχάλες ακούγεται".Το breeze είναι το αεράκι,το δροσερό εκείνο αεράκι που φυσάει πάντα όταν το χρειάζεσαι.

-----Για παράδειγμα,είσαι στο αυτοκίνητο σου που φυσικά είναι μαύρο γιατί είσαι και πολύ μάγκας και γρήγορος και όλοι λένε πως το μαύρο είναι το "κακό" χρώμα.Κλιματιστικό δεν έβαλες γιατί σου φάνηκε μαλακια να βάλεις κλιματιστικό ενώ με τα ίδια φράγκα μπορούσες να βάλεις Subwoofer 500watt και αεροτομή-απλώστρα.Φυσικά και έβαλες το subwoofer και την αεροτομή δεν το συζητάμε.Είσαι λοιπόν αραγμένος μέσα στο λιοπύρι ανάμεσα από Μακρυχώρι και Τέμπη.Σεληνιακό τοπίο...

-----Αυτή την στιγμή πάνω στο καπώ του αυτοκινητου σου η θερμοκρασία είναι ικανή να προκαλέσει έκρηξη του οξυγόνου του αέρα και εσύ αραχτός μέσα κανεις απόσβεση το subwoofer ακούγοντας στο τέρμα Καλλίδη.Γύρω σου είναι και αλλα συμπαθή δίποδα τις ίδιας συνωμοταξίας με τα ίδια πάνω κάτω ενδιαφέροντα οποτε δεν αισθάνεσαι μονος,είσαι στην αγέλη σου,άνετος και χαλαρός και μάλλον έχεις και το πιο δυνατό subwoofer οποτε ποιος σε πιάνει.Έλα όμως που έχεις αρχίσει να "σκας",το armani κοντομάνικο μπλουζάκι σου (ξέρεις μωρέ αυτό το διακριτικό που ξεκινάει να γραφει armani από τον ώμο σου πάνω αριστερά και καταλήγει στην μέση σου κάτω δεξιά)έχει γίνει μούσκεμα και κολλάει πάνω σου.Πιάνεις νευρικά ένα marlboro και τότε διαπιστώνεις πως το τασάκι είναι γεμάτο...Μα τι διάολο,πως είναι γεμάτο;αφού εσύ πάντα το αδειάζεις.Απλώνεις το χέρι έξω και αφήνεις τον πολιτισμό και την απεριόριστη μαγκιά σου να πέσουν στην καυτή άσφαλτο.Ρίχνεις και ένα απαξιωτικό βλέμμα προς τους υπολοιπους που μπορεί να σε κοιτάξουν περίεργα (αν θέλουν ας σου πούνε και τίποτα,μην ξεχνάμε πως ρίχνεις και ξύλο) και κλείνεσαι πίσω από το φιμέ τζαμι σου (γιατί άμα το κλείσεις όλοι θα νομίσουν πως έχεις κλιματισμό).

-----Τα μπούτια σου έχουνε ιδρώσει και κολλάνε πάνω στα "καραγωνιστικα" "σπαρκο" καθίσματα,πωπω ευτυχώς που δεν φοράς και ζώνη γιατί δεν θα το άντεχες αυτό το μαρτύριο,μα καλά οι άλλοι ποσο μαλακες μπορεί να είναι που φοράνε ζώνη;Αυτό ποτε δεν το κατάλαβες.Ανοίγεις δειλά δειλά το παράθυρο γιατί πλέον η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη,ξέρεις ότι είσαι πολύ μαλάκας που είσαι κλεισμένος μέσα σε αυτό το μαύρο κουτί κάτω από τον ήλιο αλλα ποτε δεν θα το παραδεχτείς,αντιθέτως θα ρίξεις όλο ευχαρίστηση την ροχάλα σου και θα περιμένεις μπας και φυσήξει κανένα δροσερό αεράκι.

-----Μετά από μερικά δευτερόλεπτα το νιώθεις,ένα δροσερό αεράκι,που δροσίζει το καπώ του αυτοκινητου σου,σκορπάει τις στάχτες και τα αποτσίγαρα που έριξες στον δρόμο και δροσίζει το άδειο κεφάλι σου.Κρατάει λίγο όμως και εσύ ξαναπέφτεις στην ίδια κατάσταση.Εκείνη την ώρα περνάει διπλα σου μια μηχανή,δυο αναβάτες,με δερμάτινα μπουφάν,μπότες,γάντια και κράνη προχωράνε με γρήγορους αλλα προσεκτικούς ρυθμούς ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα.Όλος ο κόσμος θα θαύμαζε την αίσθηση ελευθερίας τους και την άνεση με την οποια γλίστρησαν ανάμεσα σε αυτό το αυτοσχέδιο νεκροταφείο αυτοκινήτων αλλα εσύ είσαι τόσο ηλίθιος που το μονο που έχεις να πεις είναι:"Κοίτα ρε τους μαλακες,φοράνε κράνος στο κεφάλι καλοκαιριάτικα...".Κάφρος ήσουνα και κάφρος θα μείνεις,ποτε δεν θα συμμετέχεις στο project.breeze
    Fortis Fortuna Adiuvat

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Με πιάνουν ώρες-ώρες τα νεύρα μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Και γράφω σε ένα blog...

-----Project breeze...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

beer drinker Το avatar του/της nakedorange
    ωραιο "γραψιμο"!

μπραβο φιλε!

keep going...

Παλαιό μέλος
    Δωσε-δωσε
    mustili

ώρες-ώρες; Εμένα με πιάνουν συνέχεια!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ποσο τραγικα αληθινο ειναι αυτο?

δεν ξερω αν πρεπει να σταναχωρηθω για την καταντια των περισσοτερων ή να σκασω ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια που ανηκω στους "μαλακες με τα κρανη".

Ενα ειναι σιγουρο ομως...
    θα σε κερασω πολλες

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ποσο τραγικα αληθινο ειναι αυτο?

δεν ξερω αν πρεπει να σταναχωρηθω για την καταντια των περισσοτερων ή να σκασω ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια που ανηκω στους "μαλακες με τα κρανη".

Ενα ειναι σιγουρο ομως...
    θα σε κερασω πολλες

Κι εγώ χαίρομαι που ανήκω στους "μαλάκες με τα κράνη" devil's animal και τους έχω όλους γραμμένους ξέρεις που Όσο για τις μπύρες φρόντισε να είναι Franziskaner ή Gouden Carolus :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Δοκιμασες εκει μεσα στα νευρα σου να μετρησεις αναποδα απο το 1.000.000 μεχρι το 0 ;;

αεροτομή απλώστρα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φοβερό κείμενο

Μα είναι γνωστό τις πάση πως τα μαύρα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες έχουν και +15χ.α.ω. τελική.....

Εγώ από την μεριά μου ξέρω το Project_mf.

Αλλά καλά τα λές. Όπως επίσης και όταν σε βλέπουν να βρέχεσαι......αλλα το έχω ξαναπει...για κάθε μια (1) σταγόνα βροχής που δέχομαι αντιστοιχούν δέκα (10) αυτοκίνητα προσπερασμένα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    ...ανοιξε καινουριο thred για nick??
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    ...παντος μ'αρεσει η κοπελια σου...!!!
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2008, 21:51
  2. σύνδεση wireless, τα νευρα μου!!!!
    από xtapodias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2006, 13:56
  3. Τα νευρα μου(και τα χαπια μου
    από costas_k στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2006, 11:26
  4. Τα νευρα μου τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!
    από danaos75 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 21:21
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 15:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ