Σελίδα 21 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 111617181920212223242526 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 452

Θέμα: Δευτερα 17/08 - Παρασκευή 21/08.... Χαρτογράφηση Πίνδου

Παλαιό μέλος
    Αυριο θα γυροφερνω στην Καταρα και θα παω για ενα καφεδακι στην Αναληψη.Τι λες?

Αυτο για κατεβασμα https://goo.gl/maps/73qo2 και ανεβασμα απο Καταρα,

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Εμείς ακόμα γυρνοβολάμε και έχουμε πολλές μέρες ακόμα. Τώρα Κόνοτσα, από Μέτσοβο, Μηλιά,Γρεβενά, Σμίξη, Βασσιλίτσα, Δίστρατο. Συνεχάμε για Μονοδένδρι.

Συνημμένο 339767

Συνημμένο 339766

Συνημμένο 339768
    Τρελο το λιβαδι στην τελευταια φωτο..
    Ειναι στο δρομο της Μηλιας ή κανω λαθος;;
    Εκει ειναι για τακουνια και τρελα γκαζια με κανενα open... Φλαταδουρα αγαπη μου!!! :a07:

(καπου θα παραμονευει βεβαια καμια φυτεμενη πετρα και θα σε ριξει! )
    MADE IN JAPAN 日本製

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Τρελο το λιβαδι στην τελευταια φωτο..
    Ειναι στο δρομο της Μηλιας ή κανω λαθος;;
    Εκει ειναι για τακουνια και τρελα γκαζια με κανενα open... Φλαταδουρα αγαπη μου!!! :a07:

(καπου θα παραμονευει βεβαια καμια φυτεμενη πετρα και θα σε ριξει! )

Είναι μετά το χιονοδρομικό της Βασσιλίτσας σε μια λιμνούλα που έχει.

Εχεις κανει 2000 χλμ εκ των οποιων πανω απο 1000 ειναι στα βουνα και εχεις παρει μερικες χιλιαδες στροφες......

Και ερχεσαι Αθηνα και γινεσαι μουνι απο τη βροχη.....

Αξια ανεκτιμητη.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20150821_161538.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	100,6 KB 
ID:	339771
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Εχεις κανει 2000 χλμ εκ των οποιων πανω απο 1000 ειναι στα βουνα και εχεις παρει μερικες χιλιαδες στροφες......

Και ερχεσαι Αθηνα και γινεσαι μουνι απο τη βροχη.....

Αξια ανεκτιμητη.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20150821_161538.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	100,6 KB 
ID:	339771
    ναι , αλλα φαντασου να ηταν το αντιθετο...

ωραια βολταρα Σπυρετο!!! να σε καλα και παντα τετοια !!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ναι , αλλα φαντασου να ηταν το αντιθετο...

ωραια βολταρα Σπυρετο!!! να σε καλα και παντα τετοια !!!
    Και στα δικα σας με το 1000 κυριε.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Μπράβο παίδες!!
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Αναλυτικα για τη βολτα θα γραψω πιο αργα.... Με πιο πολλες και καλες φωτο....

Προς το παρον, ξεκουραση....

πουτσ@@@@@@@@@

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Αυριο θα γυροφερνω στην Καταρα και θα παω για ενα καφεδακι στην Αναληψη.Τι λες?

Αυτο για κατεβασμα https://goo.gl/maps/73qo2 και ανεβασμα απο Καταρα,
    Πάνο μόλις φθάσαμε Μονοδένδρι. Αύριο το πρόγραμμα έχει πεζοπορία για τη χαράδρα του Βίκου και κανά μπανάκι στο Βοϊδομάτη.

πριν το ταξιδάκι

Όλα ξεκίνησαν την μέρα που η Αρτεμις δέχθηκε πρόταση από την εξ Αμερικής ξαδέλφη μου να πάνε Πάρο με τα παιδιά (σ.σ. γιατί αν είσαι ο άντρας του σπιτιού, εσύ εχεις το γενικό πρόσταγμα )…..
    «Με ρώτησε η Ελένη αν θα με άφηνες να πάω Πάρο για 5 μέρες μαζί της και με τα παιδιά»….
    «θέλεις να πάτε?»
    «Ναι, νομίζω θα περάσουμε καλά»
    «Να πάτε λοιπόν!!!»
    «και εσύ?»
    «θα πάω στα βουνά» είπα χωρίς να το πολυσκεφτώ, χωρίς να ξέρω ούτε καν εγώ τι εννοώ….

Παρένθεση – οδηγίες προς ναυτιλομένους…. Όταν μία γυναίκα σε ρωτάει για να κάνει κάτι, ακόμα και αν αυτό το κάτι είναι σε στυλ «λεω να πάω να βγάλω τα ματάκια μου με τον μανάβη της λαϊκής που άκουσα ότι τον έχει μεγάλο και φυστικώνει πολύ καλά» οποιαδήποτε άλλη απάντηση από το «Ναι» είναι λάθος…. Δεν ξέρεις ποτέ, πότε και πώς θα στο χτυπήσει….

Απαξ λοιπόν και κλείστηκε το ξενοδοχείο και τα εισητήρια του καραβιού, άρχισα να σκέφτομαι το πού θα πάω….
    «Στην Πίνδο», σκέφτηκα, «να γίνω αντβέντσουρ και εγω και μου το χρωστάω από πέρυσι όταν ο καιρός δεν με άφησε να το κάνω»….

Εψαξα λοιπόν στο φόρουμ διαδρομές που προτείνουν συμφορουμίτες και είχα δίκιο…. Πολλές εξ αυτών ήταν στην Πίνδο και στα Τζουμέρκα…. Αρχισα να κολλάω τα κομμάτια και βουαλά το πενθήμερο πρόγραμμα….
    Ανοίγω το θέμα στο μοτότζιάρ και ελπίζω να βρεθεί κάποιος που θα μπορεί να ακολουθήσει… Στο μυαλό μου έχω δύο εμπόδια...

α. τον καιρό
    Αν οι προβλέψεις για τον καιρό ήταν για τον Μπέο (σ.σ. στα γιαννενα έριχνε χαλάζι και γενικότερα όλη η Ηπειρος ήταν σε φάση «χειμώνα» με μπόρες, χαλάζια κλπ), η εκδρομή δε θα γινόταν….

β. τα ζώα στα βουνά
    Ένα θέμα με τα ζά στα βνά, το χω…. Θετε να με πείτε χέστη? Ελεύθερα…. Στο μυαλό μου ήταν πάντα το βιντεο με τον ποδηλάτη που του την πέφτουν τα σκυλιά από τη στάνη και μονολογούσα, «εσύ τι θα σηκώσεις ρε μαλάκα, το φουζουρού?»… Και αν είναι τίποτα βόδια/άλογα στη μέση του δρόμου, τι θα έκανα? Θα περίμενα πότε θα φύγουν?
    «Ο Αντώνης, ο γητευτής των αλόγων, αυτός θα ήταν ιδανικός για να έρθει που το έχει με τα ζώα» σκέφτηκα….

Συνεχίζεται.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Σπυρακο μου συγχώρεσε με που μπαίνω σφήνα, αλλά δεν έχω συχνά ίντερνετ, εδώ που είμαι ...

Σε χαίρομαι πολύ φίλε! Πάντα τέτοια
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Είσαι ο καλυτερότερος ρε σπύρο....Πάντα να γεμίζει το φόρουμ με τέτοια θρέντς και φωτογραφίες...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Είσαι ο καλυτερότερος ρε σπύρο....Πάντα να γεμίζει το φόρουμ με τέτοια θρέντς και φωτογραφίες...
    Τι λερεφιλαι!
    Ακομα λιγδα σταζει το κινητό μου απο τις φωτό......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Τι λερεφιλαι!
    Ακομα λιγδα σταζει το κινητό μου απο τις φωτό......
    Χαχαχαχαχαχα.Εγώ ξέρω οτι μόλις ξεκίνησε 2η άδεια...με τα διαόλια που μας έβαλε αυτός ο καπετάν-Σπύρος είμαι στο τσακ να φορτώσω το μεκανακ' και να φύγω εντός μισαώρου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

Συνεχίζεται.....
    Και εκει που όλα πήγαιναν καλά (όσο γινόταν δλδ), μία Δευτέρα στη δουλειά, με πιάνει πόνος στην μέση (σ.σ. εδώ και χρόνια έχω κανει σπονδυλοδεσία και δεν είχα ποτέ καμμία ενόχληση) και πέφτω κάτω…. Όταν λέμε «κάτω» εννοούμε κάτω, στα πατώματα….
    Περνάει η μέρα, ο πόνος πιο ήπιος μεν, εκεί δε, αρχίζω αλοιφές τσουκου –τσουκου, περνάει κάπως, ξανάρχεται και φτου και από την αρχή…. Ημουν προσεκτικός όλες αυτές τις μέρες, δεν ήθελα να ακυρωθεί η εκδρομή λόγω μέσης, θα το έβλεπα πως θα πήγαινε και «προσευχόμουν» να γίνω τόσο καλά ώστε να μπορώ να ταξιδεψω χωρίς τουλάχιστον ιδιαίτερα προβλήματα….

Φαίνεται το σκέφτηκα πολύ δυνατά αυτό με τον Αντώνη, και το σύμπαν (κατά κοέλιο :a31 με άκουσε…. Μετά από λίγες μέρες επικοινωνεί ο Αντώνης μαζί μου, «ψήνομαι», «ψήσου», «κατά 80% μέσα», μετά από λίγες μέρες το 80 έγινε 100, εκλεισε το θέμα με τον συνταξιδιώτη…. «Τον είχα τσεκάρει» στις σιδερόκωλες που είχαμε κανει μαζί ότι είναι καλός οδηγός και σιδερόκωλος, είναι και ο ιδανικός για τα ζά, τέλεια, έμεινε το θέμα με τον καιρό….
    «Βουντού – βουντού και μια καρφίτσα μαύρη» που έλεγε κάποτε το σύνθημα των βάζελων, κάθε μέρα τσεκαρισμα τον καιρό, χάλια τα νέα, «αρχισε να βλέπεις εναλλακτικές να λέω του Αντώνη», «είναι νωρίς ακόμα ρε» μου έλεγε αυτός, τηλεφώναγα στον Παν-ντι-βι-ντι να τον βρίσω με τον γαμώκαιρο που έχουν εκεί (σ.σ. τι ακουγε και αυτός ο άμοιρος, λες και αυτός είχε το κουμπί για τον καιρό – γεια σου ρε Παναγιώτη μάγκα), και έτσι κυλούσαν οι μέρες….

Η μέση πήγαινε καλύτερα, προσεκτικός όσο δεν παίρνει εγώ, ειχαμε επικοινωνία με τον Αντώνη, λέγαμε για τα της εκδρομής, τι θέλουμε, τι δε θέλουμε, πώς, πού, τι κλπ….
    Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι ότι δεν είναι ευκολο, δύο άγνωστοι, που το μόνο κοινό που (μέχρι στιγμής ξέρουν ότι) έχουν είναι η μοτοσυκλέτα, να βρεθούν για πέντε μέρες συνεχή οδήγηση στα βουνά, να μένουν στο ίδιο δωμάτιο, να συμφωνούν που, πότε και τι θα φάνε … Ένα άγχος λοιπόν το είχα, κυρίως γιατί ξέρω τον εαυτό μου (σ.σ. ποσο μαλάκας μπορώ να γίνω) και γιατί δεν ήξερα καθόλου σαν άτομο τον συνταξιδιώτη μου….
    Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να πείσω τον εαυτό μου να πάψει να είναι ο μαλάκας που ώρες ώρες είναι, να σκεφτομαι θετικά, να βάζω νερό στο κρασί μου (που δεν πίνω), να είμαι λίγο πιο φλέξιμπλ…. Δεν το συζήτησα καθόλου με τον Αντώνη, αλλά φαντάζομαι και αυτός θα είχε έναν κάποιο προβληματισμό, ας τα πει ο ίδιος….

Κάποια στιγμή οι προβλέψεις του καιρού γίνονται θετικές…… Αν ήταν να μας πιάσει κάπου βροχή, θα μας έπιανε στην Αρτα και προς τα Ιωάννινα την πρώτη μέρα…. Μικρό, μηδαμινό το κακό…. Το μόνο που απέμενε το κλείσιμο του ραντεβού με τον Αντώνη….
    Μιλάμε την Παρασκευή 14/08, και κανονίζουμε ραντεβού στο Olympus Plaza στο 66ο χλμ της Εθνικής…… 7κ30 αναχώρηση, λίγο νωρίτερα για το καφεδάκι….

Ολο το Σ/Κ δεν μιλήσαμε, θα βρισκόμασταν εκεί. Την Κυριακή το απόγευμα, αλλάζω λάδια στο μηχανάκι, τσεκάρω βαλβολίνες, υγρά ψυγείου και την επόμενη μερα το ταξίδι ξεκίνησε.....

Συνεχίζεται
    πουτσ@@@@@@@@@

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 19:38
  2. Δελεαρ αυριο 21-08-2006??
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2006, 22:56
  3. Παρασκευή, 26/08/2005
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2005, 18:05
  4. Παρασκευή 12/08/2005 : Σούνιο, αστεροβροχή...
    από McGyver στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 17:27
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 12:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ