Εγώ πάντως είμαι στο τσακ να τον ψηφίσω....
Κράχτε άφοβα....![]()
Εγώ πάντως είμαι στο τσακ να τον ψηφίσω....
Κράχτε άφοβα....![]()
πουτσ@@@@@@@@@
μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ
http://news247.gr/eidiseis/politiki/...h.3642446.html
πουτσ@@@@@@@@@
Ξέχασες μόνο πως τον Κολοκοτρώνη τον έκλεισε το παλάτι στα σίδερα, τον Οδυσσέα Αντρούτσο τον πέταξαν απ την Ακρόπολη και τον Μ Μπότσαρη τον έφαγαν μπαμπέσικα.
Ξέχασες πόσους έστειλαν στη Μακρόνησο, πόσους πέταξαν από παράθυρα, πόσους έστησαν στο τοίχο, πόσους απέλυσαν, πόσους μετέθεσαν στο Νευροκόπι, πόσους δεν προσέλαβαν ποτέ. Πόσους διόρισαν, πόσους έδιωξαν στα ξένα, πόσους, πόσους, πόσους, πόσους....
Για να βγαίνει η κάθε αδερφή και να μου λέει σήμερα....
-Έχεις αυτά που αξίζεις !
Ρε άι στο διάβολο....
Είμαι επιστήμονας, είμαι τίμιος άνθρωπος, δεν έκλεψα, δεν χρωστάω, δεν αδίκησα, δεν πήρα ούτε δάνεια, ούτε ΕΣΠΑ ούτε τίποτα....
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΞΙΖΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ
![]()
ανανήψαντας
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Για συνομωσιολόγο δεν με κόβω, μιας και τα ονόματα που έγραψα παραπάνω δεν ήρθαν στα αυτια μου από αστικούς μύθους. Πειραιά ζώ και μεγάλωσα.
τα παραπάνω που λες, έχουν πολλάααα κενά και δεν έχει να κάνει με θεωρίες συνομωσίας. Ο Κουρής έσπασε και πούλησε το Κ29 το 93 λόγω χρεών και έγινε Star το ένα κομμάτι, και Alter που πουλήθηκε στον Αθανασουλη και μπήκε στο ΧΑΑ το 2000, περίοδο που αγόρασε ο Κουρής και το κανάλι του Λεβέντη.
Το να λέμε οτι έδωσε κάποιος ένα σκασμό εκατομμύρια για μια καρέκλα και μια άδεια δεν μου καθεται, ιδίως την εποχή του 2000 που είχε πάρει την κάτω βόλτα το ΧΑΑ και για να μπει το Alter είχαν γίνει διάφορα όμορφα. Συνήθως είναι αλλιώς και λίγο πιο περίπλοκα και συνήθως παράνομα τα θεματάκια αυτά, εκτός και κόβεις τον Κουρή και τον Αθανασούλη για μαλάκες.
Όπως δεν μου κάθεται και οτι κάποιος μέχρι το 2000 και επι 20 χρόνια απλά χρηματοδοτούσε μόνος του το "μαράζι" της πολιτικής με ότι έξοδα είχε.