Εγώ δεν ξέρω να σου πώ τι να ψηφίσεις.
Όσο με αφορά, κόβω φάτσες![]()
Εγώ δεν ξέρω να σου πώ τι να ψηφίσεις.
Όσο με αφορά, κόβω φάτσες![]()
PFC
ότι και να ψηφίσεις, σου τραβάει ο "δανειστής" 2-3 εικονικούς πνιγμούς χαράματα και τσουουουουπ, έχεις τη μεγαλύτερη ιδεολογικοπολιτική στροφή της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας.
παλιά έβαζε ο αμερικάνος τη CIA να στήνει σκάνδαλα που βαρύνανε τους αντιπάλους προκειμένου να εκλέγονται πρόσωπα της επιλογής του.
τώρα ούτε αυτό δεν χρειάζεται.
αριστερά, δεξιά, κεντροαριστερά, σοσιαλδημοκρατία και λοιπές μλκιες...![]()
Ρε συ Βυρων, επειδη σε βλεπω παντα να σχολιαζεις, εσυ τι προτεινεις? Βλεπω λες οχι σε ολα και εχω αρχισει να ανυσηχω.![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Εγώ μια περιέργια όμως την έχω βρε παιδί μου....
--------------------------------------------------------------------
Απαπααααα Ευτυχώς στην Ελλάδα αυτά... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! !! ! !
:a029:
http://www.efsyn.gr/arthro/politikos...-ton-enti-rama
ανανήψαντας
Tote pou i psifos eixe akoma noima kai barytita, psifiza me to xeri stin kardia kai meta apo poly problimatismo.
Meta tin efeyresi tis legomenis eksomalynsis opou o laos ton ioanninon p.x. psifizei kai metaferontai oi psifoi se allo nomo me apotelesma na bgainei bouleytis sti larisa ( rigas 1989 ) kai tora teleytaia se kati dimotikes, erixna mia oraia egxromi foto apo ta apayta mou.
stis 20 toutounou tou
minou, mallon to idio tha rikso.
Και όπως είχα πει πριν από καιρό σε αυτό το θρεντ, δεν πρόκειται να πάω να ψηφίσω.
Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε αυτό το πανηγύρι με αυτούς τους πανηγυρτζηδες. Να είχαν κανέναν Δόκιμο τουλάχιστον![]()
Κανονικά θα έπρεπε να ψηφίσουμε Αλέξη για να δρέψει τους καρπούς της "διαπραγμάτευσης" αλλά αυτός είναι ικανός να μας καταστρέψει για να λέει ότι διαπραατεύτηκε...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου