Και απ'οτι βλεπω εχει ραφτει και ραγισε παλι.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6684765/
Bmw R 1150 RT '03 - 5.500 (Συζητήσιμη)
Περιγραφή
Η μηχανή είναι από μεριά μου σε άριστη κατάσταση. Απλά πωλείται γιατί έχει χαλάσει η μονάδα ABS δυο φορές, έχει αλλαχτεί η πλεξούδα άλλες τόσες, έχω αλλάξει δίσκο πλατό 2 φορές, και πάνω που έβαψα όλα τα πλαστικά έβαλα καινούργιες δισκόπλακες BREBO άλλαξα το κώλο ράδιο κασετόφωνο με ράδιο usb γιατί η bmw έχει μείνει στο σωτήριο έτος 1800, έφτιαξα την σέλα έγινε το μεγάλο service άλλαξα την ζελατίνα, και φυσικά μέχρι τις βίδες της μηχανής, και εκεί που λέω όλα στρώθηκαν......ξαφνικά χαλάει η μονάδα του ABS για 3 φορά...... τέτοιο ΄χάλι σε μηχανή δεν έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου.Είχα το varadero και είχα κάνει 110000 χλμ με κανένα πρόβλημα,είχα το afrika το 650, και το έδωσα με 170000 χλμ, και κανένα πρόβλημα. Ε και για μία φορά στην ζωή μου είπα να πάρω ένα χρέπι.... bmw ήθελα να πω και την έχω χρυσο πληρώσει...... ειλικρινά με τόσα λεφτά θα είχα αγοράσει σπίτι.... και η εταιρεία που θέλει να λέγεται BMW σου λέει δεν έχει πρόβλημα η μονάδα του abs !!!!!!!! Γιαπωνέζο και ξερό ψωμί.......σας ζητάω συγνώμη αλλά έχω αγανακτήσει.......Σε όλα αυτά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σταύρο Ραματιά, και όλα τα παιδιά στο συνεργείο του για την όλη υπομονή που έχουνε δείξει στο άτομό μου και φυσικά στην προσπάθειά τους για την επισκευή της μηχανής. Για αυτούς τους ανθρώπους είμαι ευγνώμων...και τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Η μηχανή ανταλλάσσεται με Yamaha FJR1300 μόνο...ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση του άρθρου, πιστεύω ότι τα κακώς κείμενα τον εταιρειών πρέπει να μαθεύονται.
Επικοινωνία
Μη δίνετε προκαταβολή αν δεν έχετε δει τη μοτοσυκλέτα!!
Προσοχή! Δείτε τι πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε την αγορά σας.
Όνομα
Δημήτρης
Διευθυνση
ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 11744
Τηλ.
![]()
ανανήψαντας
Ναι. ξες τι με χαλάει. από την μια μπουρδελο, από την άλλη 120000χλμ. ε αφου ηταν χάλι γιατί την κράτησε; Και τώρα ποιος μαλακας θα την πάρει οπως την περιγράφει και δεν την δίνει και καθόλου φτηνά;
Ρε φίλε...
Αρνούμαι αρνούμαι αρνούμαι να ταλαιπωρώ τον εγκέφαλό μου (γελάτε ελεύθερα) με τα κείμενα του γκρικ πλάμπερ. Είναι γελοίο αυτό πια.
Για τα εξουσιοδοτημένα τα έχουμε ξαναπεί. Απορώ που δεν έλυσε πριν φύγει. Ακόμα πιο απορίας άξιο το να βρίζει την εταιρεία και την μοτοσυκλέτα αλλά να την έχει ακόμα... Αυτός δεν είναι που λέει καλύτερα κινέζικο παπί;