Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: Κοινωνικοι Προβληματισμοι: Φοιτητες 2015

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Στόχος και δικός μου είναι να φύγω έξω αλλά μόνο αν έχω δημιουργήσει μια σωστή συνθήκη, το πλάνο λέει σε δύο ή σε τέσσερα χρόνια και δεν είμαι πλέον παιδί 34 χρονών μαντράχαλος (μη κοιτάτε που είμαι δροσερός σα την πρωινή αύρα μέσα από τη φυλλωσιά των δέντρων και μοιάζω για 20 )

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Η χρονιά είναι 2035...

Το κουδούνι της πόρτας χτυπά και μπαίνει ένας νεαρός γύρω στα 18 στην αγκαλιά της μάνας του, αφού εχει να την δει κανα 3μηνο...
    Τον ρωτάει πως πήγε η εξεταστική κι αν έχει αφήσει κι άλλα άπλυτα ρούχα εκτός απο αυτά που έφερε μαζί του.
    Εκείνος δεν απαντάει γιατί τον έχει πάρει τηλέφωνο η γκόμενα και κλείνεται μέσα στο δωμάτιο του να της μιλήσει με το iPhone19s Plus που του πήρε ο πατέρας του δώρο για την επιτυχία του στις εξετάσεις. Βγαίνει όμως γρήγορα γιατί θα μείνει από μπαταρία κι έχει αφησει τον φορτιστή στο αυτοκίνητο που του έκαναν δώρο οι παππούδες του...
    Το μεσημέρι τρώει όλη η οικογένεια μαζί και ο νεαρός ανακοινώνει ότι θα φύγει για διακοπές με την κοπελιά του, νοιώθει εξουθενωμένος απο την 1η του εξεταστική...

Πριν κλείσει πίσω του την πόρτα, ο πατέρας του του δίνει 250.000 iou (το ευρώ έχει καταρρεύσει εδώ και χρόνια) για το σ/κ..
    Κλείνοντας την πόρτα, κοιτάζει τη γυναίκα του και της λέει "Όλο μαλ@κιες λέγαμε μικροί, Νικόλ"
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Λοιπον.

Ακουσα και ειδα πολλα φετος και εφριξα, χειροτερα απο περυσι θα ελεγα.

Να στελνουν τα παιδια τους γονεις τους να τους βρουν σπιτι και αυτα να μην κατεβαινουν (και μετα απο ενα μηνα να ζητανε αλλο σπιτι γιατι δεν τους αρεσε)

Να ειναι τα παιδια στην παραλια ξαπλα και οι μαναδες να καθαριζουν τα καινουρια σπιτια

Να κανονιζουν οι γονεις να πηγαινουν οι λογαριασμοι του ρευματος του παιδιου στο πατρικο τους για να μην τρεχουν τα παιδια να ψαχνουν που ειναι η ΔΕΗ και να πληρωνουν λογαριασμους μονα τους

Αλλα χτες βραδυ ακουσα το καλυτερο: Φοιτητρια απο την Αθηνα εκλεισε σπιτι και εψαχνα να βρω και να της δειξω που ειναι η υποδοχη του πλυντηριου, και τι γυρισαν και μου ειπαν μανα και κορη?? "ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ, ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΘΗΝΑ" .

Οχι, σχολιαστε να δω τι εχετε να πειτε, ειδικα οσοι εχετε παιδια φοιτητες, τα κανετε κι εσεις αυτα?????

Πως θα αντιμετωπισουν αυτα τα παιδια τη ζωη μετα αραγε??
    αυτο γινεται εδω και χρονια να ξερεις, δεν ξεκινησε ξαφνικα χθες. τα ιδια εβλεπα να γινονται οταν ημουν και εγω φοιτητης. 2 παραδειγματα μου ερχονται τωρα στο μυαλο. 1. ανεβαινε η μαμα με το πουλμαν 230χλμ για να στρωσει χαλια στην κορουλα της (δεν μπορουσε μονη της η πριγκιπισα) και 2. καθε 15μερες ανεβαινε η μαμα 100χλμ για να καθαρισει το σπιτι του κανακαρη (ο πασας πρεπει να εχει δουλες, δεν κανει τιποτα μονος του).

γενικα, αυτα δεν ειναι τιποτα κατα τη γνωμη μου. υπαρχουν πολυ σοβαροτερα προβληματα γυρω μας και δε πρεπει να μας τι κανει ο καθε ποζερο-φοιτητης.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikolis! Προβολή μηνύματος
    Αλλά δεν σου αρκεί που σου ακουμπάνε το νοικι τους, τους κουτσομπολεύουμε κιολας. Το θέμα του νήματος δεν περιέχει κανέναν κοινωνικό προβληματισμό έτσι κ αλλιως. Πάμε παρακάτω..
    Αν το θεωρεις κουτσομπολιο Νικολη δικαιωμα σου. Δε νομιζω οτι ειμαι αχαριστη για τα χρηματα που μου δινουν (οχι σε μενα, στο γραφειο οπου εργαζομαι) και αυτο τους το αποδυκνυω στην πραξη, γιατι και τα παιδια τους με παιρνουν τηλεφωνο για οτιδηποτε χρειαστουν (νικολ, επιασε ψυλλους το στρωμα μου, τι να κανω βοηθησε με) και τρεχω για ενα σωρο ασχετα (να τους κλεισω ξενοδοχεια, μεταφορικες, να παω τα παιδια με το μηχανακι στη ΔΕΗ για να μην περπατανε, να μεταφερω πραγματα κτλ κτλ ακομα και φαρμακα να τους παω αν ειναι αρρωστα τα παιδια στο σπιτι) που σε διαβεβαιω τιποτα απο αυτα δεν ειναι δουλεια μου τυπικα. Παιρνω το δικαιωμα να σχολιασω τους γονεις γιατι καταλαβαινω την αγωνια τους και οτι σχολιαζω εδω σε σας, το σχολιαζω και μαζι τους "γιατι κυρια Μαρια να σας στελενει το παιδι τα απλυτα με το ΚΤΕΛ, να σας βρω εγω πλυντηριο μεταχειρισμενο με 60 ευρω απο αλλον φοιτητη? αφηστε το να τα κανει μονο του" και κανεις ποτε δεν προσβληθηκε απο τον τροπο που τους το ειπα......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Στόχος και δικός μου είναι να φύγω έξω αλλά μόνο αν έχω δημιουργήσει μια σωστή συνθήκη, το πλάνο λέει σε δύο ή σε τέσσερα χρόνια και δεν είμαι πλέον παιδί 34 χρονών μαντράχαλος (μη κοιτάτε που είμαι δροσερός σα την πρωινή αύρα μέσα από τη φυλλωσιά των δέντρων και μοιάζω για 20 )
    +10000 σκυλαρε, κι εγω ετσι λεω......και για την αυρα, και για την αυρα!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Η χρονιά είναι 2035...

Το κουδούνι της πόρτας χτυπά και μπαίνει ένας νεαρός γύρω στα 18 στην αγκαλιά της μάνας του, αφού εχει να την δει κανα 3μηνο...
    Τον ρωτάει πως πήγε η εξεταστική κι αν έχει αφήσει κι άλλα άπλυτα ρούχα εκτός απο αυτά που έφερε μαζί του.
    Εκείνος δεν απαντάει γιατί τον έχει πάρει τηλέφωνο η γκόμενα και κλείνεται μέσα στο δωμάτιο του να της μιλήσει με το iPhone19s Plus που του πήρε ο πατέρας του δώρο για την επιτυχία του στις εξετάσεις. Βγαίνει όμως γρήγορα γιατί θα μείνει από μπαταρία κι έχει αφησει τον φορτιστή στο αυτοκίνητο που του έκαναν δώρο οι παππούδες του...
    Το μεσημέρι τρώει όλη η οικογένεια μαζί και ο νεαρός ανακοινώνει ότι θα φύγει για διακοπές με την κοπελιά του, νοιώθει εξουθενωμένος απο την 1η του εξεταστική...

Πριν κλείσει πίσω του την πόρτα, ο πατέρας του του δίνει 250.000 iou (το ευρώ έχει καταρρεύσει εδώ και χρόνια) για το σ/κ..
    Κλείνοντας την πόρτα, κοιτάζει τη γυναίκα του και της λέει "Όλο μαλ@κιες λέγαμε μικροί, Νικόλ"
    Α στο δι@ολο, ανατριχιασα.....βρε λες?????? Το 2035 θα σου απαντησω.
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

....

Α στο δι@ολο, ανατριχιασα.....βρε λες?????? Το 2035 θα σου απαντησω.
    Άσχετα αν συμφωνώ ή όχι μαζί σου, κάνε πρώτα παιδιά, δες τι θα κάνεις εσύ με τα παιδιά σου και μετά θα έχεις το δικαίωμα να κρίνεις τους γονείς τους κι αυτά.

A. Που εχουμε γνωμη ολοι μας για τους πολιτικους δεν θα επρεπε, γιατι δεν ειμαστε πολιτικοι.

Δεν το αποκλειω Sniper να κανω κι εγω τα ιδια, αν και θα το προσπαθησω οσο μπορω να μην. Μεχρι τοτε, απλα συζηταω, δεν δικαζω κανεναν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Στα 22 μου, μου πρότειναν δουλειά στην Καλιφόρνια, να βάζω λάδι στις σιλικονάτες αμερικανίδες και να αράζω στις παραλίες όλη μέρα, αμοιβή 30.000$ το μήνα... την απέρριψα επειδή δεν θα ήταν εκεί η μάνα μου να βάζει πλυντήρια και να σιδερώνει...

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    και που τελειωνουν με το φοιτητικο τα ιδια δεν κανουν;Δεν τους καταλαβαινεις;Στον δρομο στα μαγαζια,στην καθημερινοτητα σου γενικα; 8 στα 10 αχρηστα.αγενεστατα,αμορφωτα,απαίδευτα χωρις ονειρα (μονο το 10ρικο του πατερα γαι τα εξοδα της ημερας) και οτι γινει στο μελλον.Προλαβαινω τους αλλους λεγοντας οτι εχω παιδια αλλα σε καμια των περιπτωσεων δεν τα μεγαλωνω ετσι ωστε να κανουν μεταπτυχιακο στην τεμπελια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    τα παλιά τα χρόνια όταν πήγα ΦΙνλανδία ...
    κι ότι σκεφτόμουν...

το νοιώθω, όπου νάναι θα φάω πάλι κατακέφαλα καμιά ΦΙνλανδία

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	k16790651.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	28,3 KB 
ID:	341725

Grow old disgracefully

Restoring Caponord

τα παλιά τα χρόνια όταν πήγα ΦΙνλανδία στο αεροπλάνο ήμουν ο μόνος Έλληνας.
    Οι άλλοι όλοι εσιμώοι !

Πριν από κάνα μήνα που πήγα πάλι οι μισοί ήταν Έλληνες κάτω των 30....
    Ο διπλανός μου ήταν μουσικός και έπαιζε κρητική λύρα.
    Σε φαντάζομαι ρε μπαγάσα ανάμεσα σε Εσκιμώους ντυμένους με δέρματα φώκιας, να τρώνε ωμό κρέας και να χορεύουν πεντοζάλι, μέσα στο αεροπλάνο...

Βγάλε συμπέρασμα....
    Πληρώνει το Ελληνικό κράτος να επιμορφωθούν τα παιδιά και μετά πάνε αλλού.
    Μαγκιά ε???
    Τόσο καιρό δεν λέμε ότι δεν υπάρχει δωρεάν δημόσια παιδεία; Εμείς πληρώνουμε... Συγκεντρώσου.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Εγω που εχω 3 (αλλη πολη-σπιτι, ιδια πολη-αλλο σπιτι, ιδια πολη-οικαδε) που ακριβως να τοποθετηθω...???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Εγω που εχω 3 (αλλη πολη-σπιτι, ιδια πολη-αλλο σπιτι, ιδια πολη-οικαδε) που ακριβως να τοποθετηθω...???

Στα 4;

Α ειδες, εγω νομιζα οτι οποιαδηποτε στιγμη μετα την ενηλικιωση κανει για τετοιου ειδους μαθηματα.

με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
    γι αυτή την αξιοσέβαστη κατηγορία γονέων λοιπόν, στα 18 ενημερώνουν ότι "πεδίο ελεύθερο παιδί μου, άρπαξ' τη ζωή απ τα μαλλιά και σκίστη".

αν όμως αναλαμβάνεις την υποχρέωση να το σπουδάσεις, έχεις την υποχρέωση να το κρατάς ζεστό, φροντισμένο και απαλλαγμένο από σκοτούρες. ακόμη κι αν έχεις το πιο αμελές, σπάταλο και αδιάφορο παιδί. νωπές ακόμη οι μνήμες απ τους φοιτητές στη Λάρισα που προσπαθούσαν να ζεσταθούν σ' ένα μαγκάλι.
    στην τελική αφού κολλάμε στην ανάληψη ευθυνών, του πληρώνεις τους λογαριασμούς (που θεωρώ υποχρέωση) και αφήνεις να χειρίζεται το χαρτζιλίκι.
    αν πας να το χειριστείς με τα bills, η χωρίς ρεύμα θα μείνει, η χωρίς νερό, η χωρίς θέρμανση, η χωρίς φαΐ και πίστεψέ με ούτε συ το θέλεις.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

στα τσικό.

αλλη πολη-σπιτι (παιδί)
    αλλη πολη-σπιτι (πατέρας λόγω εργασίας)
    αλλη πολη-σπιτι (υπόλοιποι)

εξ αιτίας αυτών, το οίκαδε.... απροσδιόριστο
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Εσυ, το λες και διδακτορικο το δικο σου!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 23:37
  2. Οι προβληματισμοι του rezequet
    από sonic22 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2005, 18:24
  3. Λιγο προσοχη οι φοιτητες...
    από pepenaxos1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5