Σελίδα 127 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2777117122123124125126127128129130131132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.891 έως 1.905 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Παλαιό μέλος
    Να μην ανοιγω αλλο θεμα ,μιας και εδω ακουστηκαν πολλα για τη μαλακια που μας δερνει σαν λαο.

Σταματαω σε ενα καταστημα στη εθνικη για να παρω κατι βιδες (μικρες οχι σαν αυτη που μου λειπει).Ταυτοχρονα μοτοτροχονομος σταματαει μια κοπελα με σκουτερακι ,η οποια το πηγαινε σαν να μην υπαρχει αυριο.Να σημειωσω ητανε μετα απο κατακλυσμο και ο δρομος ειχε γινει "λιμνη".Ευγενεστατο το παλικαρι την ρωταει γιατι δεν φοραει κρανος.Η κοπελια του εξηγει οτι μενει στα 200 μετρα απο εκει και πεταχτηκε για να παρει τσιγαρα,γι αυτο και δεν το φορεσε.Ψεμα φυσικα μιας και την ειχα δει μερικα χιλιομετρα πριν να κανει ΚΑΙ σφηνες,αλλα δεν βαριεσαι,ολοι εχουμε πει κατι παρομοιο.

Ασε εδω το μηχανακι και πηγαινε να μου φερεις το κρανος,αυτος.
    Θα γινω μουσκεμα,να παω με το μηχανακι?
    Αν και δεν πρεπει να πας ,ΟΚ αλλα αφησε μου τα χαρτια σου,αυτος.
    Ποια χαρτια,δεν εχω.
    Αφου δεν τα εχεις αφησε το μηχανακι εδω και πηγαινε να τα φερεις μαζι με το κρανος,αυτος.
    Δεν καταλαβες "ρε φιλε",δεν εχω ουτε διπωμα,ουτε ασφαλεια.
    Αυτος,για να μην τα πολυλογω,την ενημερωσε οτι θα ητανε εγκλημα πλεον να την αφησει να φυγει με το μηχανακι.Κατι τις ελεγε οτι θα φωναξει οχημα για να το φορτωσει κλπ,κλπ.

Μπαινω στο μαγαζι για να παρω τις βιδουλες μου και μετα απο κανα δεκαλεπτο ξαναβγαινω εξω.
    Στην παρεα ειχε προστεθει και ο πατερας της μικρης.Γινοτανε ο κακος χαμος.Θα σε κανω,θα σε ρανω,ξερεις ποιος ειμαι εγω και τα γνωστα.

Το παλικαρι του εξηγουσε με πολυ ηρεμο και ευγενικο τροπο οτι πανω απ ολα, το κανει για την ασφαλεια της κορης του.Αφου ειδα οτι ο αλλος συνεχιζε απτοητος , παω στο παλικαρι και του λεω.
    Αν δωσεις το μηχανακι στην κοπελα,θα σε καταγγειλω.Ο μπαμπας κοκκινος σαν το πατζαρι αρχισε να με στολιζει.Φυσικα μολις τον πλησιασα και καταλαβε τι θα ακολουθησει ,εριξε τους τονους,εβγαλε την ταυτοτητα του ,την εδωσε στον αστυνομικο για να εχει καποια στοιχεια για το μηχανακι και σηκωθηκε να φυγει με το κεφαλι κατεβασμενο.

Για πες μου λοιπον,φιλε συμφοτουμιτη,με τετοιους ντενεκεδες θα ξαναχτισεις την Ελλαδα μας?Σε ενοχλει η Δαμανακη,αλλα οχι ο γειτονας?Σε ενοχλει ο Μητσοτακης και οχι το λαμογιο ο κουμπαρος σου?Σε ενοχλεΙ ο Λαλιωτης και οχι ο εαυτος σου, που με καθε ευκαιρια κλεβεις με χερια και με ποδια το κρατος ΣΟΥ?

Ασε με ρε συμφορουμιτη,αν ημουνα μερικα χρονια νεοτερος δεν θα ειχα αλλαξει μονο χωρα,αλλα και ιθαγενεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ελλειψη κρανους=κληση
    ελλειψη χαρτιων=φορτωμα το μηχανακι και αυτοφωρο
    χωρις καμμια συζητηση και παζαρι
    οχι για την ασφαλεια της κοπελας αλλα των υπολοιπων
    ο μπαμπας της ιστοριας ειναι απλα γραφικος εφοσον ειναι ενηλικη
    ο αστυνομικος παει να φερθει ανθρωπινα αν και κανονικα δεν προβλεπεται
    ομως αν κανει αυτο που πρεπει θα τον πουνε μπατσο
    δυστυχως δεν υπαρχει αρχη και τελος

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Τι δεν καταλαβαίνεις???
    Ότι ΜΕΣΑ στο πολυτεχνείο το ΠΑΣΟΚ ήταν 15% και όμως καπελώνει όλους τους φουκαράδες
    που πήγαν και τους γ,,,, το ταμ τιριριμ?
    Ή ότι επιλεκτικά όταν μιλούν οι χουντικοί για την Ελλάδα τους αναφέρουν ΠΑΝΤΑ?
    Άκουσες ποτέ να πουν ότι η χούντα τριπλασίασε το εξωτερικό χρέος?
    Άκουσες ποτένα πουν ότι οι σχέσεις με τη Γερμανία κρατάν απ τους προδότες?
    Όχι φυσικά.
    Ο Λαλιώτης κι η Δαμανακή πάντα και παντού.
    Γιατί?
    Γιατί αυτοί πήγαν ταμείο οπότε είναι ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

Άρα κι Ξυλούρης ο Νίκος ίδιος κι αυτός....
    Έχω βαρεθεί με τους χουντικούς όλους
    και στα @@ μου τι κάνει η Δαμανάκη

υγ
    Κι αν θες ο Λαλιώτης δεν ήταν και ότι χειρότερο πέρασε από δω...
    για να τα λέμε και όλα.
    Τον έφαγαν όλοι μαζί μόλις είπε τη μαγική λέξη οφ σορ mitsotak....
    λίγο μετά που ήθελε να μπαγλαρώσει τον αγαπούλα για πλαστογραφία....
    Να τα λέμε κι αυτά.
    Η εν λόγω κυρία , πανέξυπνη και πανάξια (χωρίς ίχνος ειρωνείας) αφού πέρασε από όλα τα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου» κατάφερε από επίτροπος περιβάλλοντος ή κάτι σχετικό ,να προσληφθεί σύμβουλος μεγάλης αμερικάνικης και μάλλον ρυπαίνουσας εταιρίας και αυτό το βρίσκω ανακόλουθο των πιστεύω της ή έστω αυτών που δήλωνε .

Οι χουντικοί βρήκαν «πάτημα» για να τη μειώσουν σαν προσωπικότητα για ευνόητους λόγους.

Αν τώρα κάποιος θεωρεί πως εξαργύρωσε την πολιτική της δραστηριότητα προς ίδιον όφελος δεν σημαίνει ότι είναι και χουντικός .

Ίσως πάλι και να ζηλεύω την επαγγελματική της εξέλιξη γιατί αν και θεωρητικά , τουλάχιστον , είμαι άτομο ίσων προσόντων , δύσκολα για να μη πω ακατόρθωτα θα είχα παρόμοιες προτάσεις και αμοιβές.

Προσωπικά θα επιθυμούσα κι εγώ να έχω τη δυνατότητα να στείλω τα παιδιά μου στο ΝΥ , μόνο που εγώ ποτέ δεν δήλωσα αγωνιστής υπέρ των δικαιωμάτων του λαού.. (Υποστηρικτής ναι!).

Τελικά , για τους νεώτερους αυτό , η μόνη πραγματική περιουσία που δεν μπορεί να αποστερηθεί , φορολογηθεί , απαξιωθεί κλπ είναι η γνώση και ένα καλό πανεπιστήμιο διευκολύνει κατά πολύ την πρόσβαση σ αυτή .

Επίσης είναι προφανές ότι δεν είναι όλοι ίδιοι..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος

Τελικά , για τους νεώτερους αυτό , η μόνη πραγματική περιουσία που δεν μπορεί να αποστερηθεί , φορολογηθεί , απαξιωθεί κλπ είναι η γνώση και ένα καλό πανεπιστήμιο διευκολύνει κατά πολύ την πρόσβαση σ αυτή .
    Νομίζω πως η τοποθέτηση του κ.Φίλη, δείχνει ξεκάθαρα την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η νέα κυβέρνηση ένα τόσο δύσκολο πρόβλημα όσο αυτό της παιδείας.

Αν δεν τα καταφέρει κι αυτός, ένα γνήσιο τέκνο του κομματικού σωλήνα που "επιβραβεύτηκε" για την αφοσίωση του στις δύσκολες στιγμές που πέρασε το κόμμα με την ανάθεση ενός τόσο νευραλγικού υπουργείου...νομίζω πως δεν υπάρχει καμμία ελπίδα.

Είμαι αισιόδοξος όμως, οτι θα κινηθεί στα χνάρια των τέως ΥΠ.Π.ΘΡ. και θα ανταπεξέλθει με επιτυχία.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Νομίζω πως η τοποθέτηση του κ.Φίλη, δείχνει ξεκάθαρα την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η νέα κυβέρνηση ένα τόσο δύσκολο πρόβλημα όσο αυτό της παιδείας
    Φιλε μου καλέ, καλέ μου φίλε θα σου πω κάτι που μπορείς να το καταλάβεις πιο καλά απ όλους μας...

ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ

Ο Φίλης, που μου είναι κάργα αντιπαθης, θα κάνει ότι και όλοι οι άλλοι... ΤΙΠΟΤΑ.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72

υγ
    Κι αν θες ο Λαλιώτης δεν ήταν και ότι χειρότερο πέρασε από δω...
    για να τα λέμε και όλα.
    Τον έφαγαν όλοι μαζί μόλις είπε τη μαγική λέξη οφ σορ mitsotak....
    την οποία κατάπιε όταν ο δρακουμέλ τούκλεισε το μάτι και τούπε: "Σπάτα..."
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Οι χουντικοί βρήκαν «πάτημα» για να τη μειώσουν σαν προσωπικότητα για ευνόητους λόγους.
    Όταν οι Ιταλία έχτιζε φάμπρικες εμείς επιστρέφαμε στα σχέδια Μάρσαλ για ν αγωράσουμε όπλα να σκοτώσουμε τους "αριστερούς"
    οι οποίοι είχαν υπογράψει ειρήνη.
    Όταν τελείωσαν αυτοί και τα μάρσαλ πήραμε δάνεια για πάρουμε άλλα όπλα να καθαρίσουμε τη Ντουρκιά να πάρουμε την Μπόλη κλπ κλπ
    Τελικά πήραμε τ @@ μας και τώρα αμς φταίει η μαλάκω....

υγ
    Από το ΚΚΕ έχουν περάσει περίπου ΟΛΟΙ. Μετά βρίζουν εκεί που έφαγαν.
    Πολλοί έχουν εξαφανίσει και τα βιβλία που έγραφαν τότες...
    Δε γ.... Ας είναι...
    Αλλά μη μας ζαλίζουν και τις γκρανσέολε τώρα...
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    την οποία κατάπιε όταν ο δρακουμέλ τούκλεισε το μάτι και τούπε: "Σπάτα..."
    Δεν έγινε έτσι...
    Τον πήγε διακαστικά ο Δρακουμέλ, κρυμμένος πίσω από τη βουλευτική ασυλία φυσικά
    και τον καταδίκασε.
    Ο Λαλιό δήλωσε ότι δεν θα πληρώσει το πρόστιμο και τελικά το πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ.
    Να θυμίσω ακόμα τα λόγια του Πάγκαλου που έλεγε ότι έχει φωνή ευνούχου...

υγ
    Εγώ να πούμε πως όταν ο δικαστής Ντι Πιέτρο κάλεσε το Δρακουμέλ να πα΄ρει στοιχεία
    για τα λαδώματα της Κάλτσε Στρούτσι στην Ελλάδα με τα τσιμέντα....
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ !
    ανανήψαντας

Φιλε μου καλέ, καλέ μου φίλε θα σου πω κάτι που μπορείς να το καταλάβεις πιο καλά απ όλους μας...

ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ

Ο Φίλης, που μου είναι κάργα αντιπαθης, θα κάνει ότι και όλοι οι άλλοι... ΤΙΠΟΤΑ.
    Διαφωνώ απεριόριστα, αλλά δεν έχει σημασία να το ανοίξουμε. Σαφέστατα τα χρήματα παίζουν ρόλο, αλλά δεν μιλάμε στο να μεταμορφωθούμε σε Γαλλία ή Γερμανία με το καλημέρα. Υγεία, άμυνα, συντάξεις, κοινωνικό κράτος δεν μπορείς να έχεις χωρίς λεφτά. Βελτίωση στον τομέα της παιδείας μπορείς να έχεις όμως. δεν χρειάζονται διαδραστικοί πίνακες και μάθημα μέσω web για να πάει μπροστά το τίποτα. Κάποιοι άνθρωποι με ιδέες και σχετικοί με την εκπαίδευση χρειάζονται.

Αλλά σε κάτι όπου όλοι (θεωρητικά) συμφωνούν πως υπάρχει πρόβλημα...πάει και τοποθετεί τον Φίλη ρπμ...

ο ορισμός της ξεπέτας δλδ...σαν να του είπε κάποιος στο αυτί όταν γινόταν η σύνθεση της κυβέρνησης, πως έχουν ξεχάσει τον Φίλη απ΄έξω και κάπου πρέπει να τον χώσουν για να κρατηθουν οι ισορροπίες.

Νταξ, οκ είμαι περίεργος εγώ, αλλά ας μην λέει κάποιος πως δεν το έπιασε το μήνυμα με Φίλη στο παιδείας, Τζάκρη στο Βιομηχανίας (!!!) για την διάθεση να ξεμπερδεύουμε με το παλιό...:ZZZ:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Όταν οι Ιταλία έχτιζε φάμπρικες εμείς επιστρέφαμε στα σχέδια Μάρσαλ για ν αγωράσουμε όπλα να σκοτώσουμε τους "αριστερούς"
    οι οποίοι είχαν υπογράψει ειρήνη.
    Όταν τελείωσαν αυτοί και τα μάρσαλ πήραμε δάνεια για πάρουμε άλλα όπλα να καθαρίσουμε τη Ντουρκιά να πάρουμε την Μπόλη κλπ κλπ
    Ρε ΄συ MG...μην τα πετάς έτσι ρε παιδάκι μου αυτά... Για το οτι είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη οπου μετά από την καταστροφή του Β' ΠΠ μπλεχτήκαμε στο καπάκι σε έναν εμφύλιο που διέλυσε την χώρα είναι γνωστό, και ευθύνες είχαν αμφότερες οι πλευρές. Μην απενοχοποιείς κάποιους με τέτοια επιχειρήματα...την εξουσία ήθελαν ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ και οι δύο πλευρές.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

:ZZZ:
    Μλκ μεσημέρι ε ???

:rotflmao:
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Δεν έγινε έτσι...
    α, τα Σπάτα δεν τάκανε γαργάρα δλδ.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ρε ΄συ MG...μην τα πετάς έτσι ρε παιδάκι μου αυτά... Για το οτι είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη οπου μετά από την καταστροφή του Β' ΠΠ μπλεχτήκαμε στο καπάκι σε έναν εμφύλιο που διέλυσε την χώρα είναι γνωστό, και ευθύνες είχαν αμφότερες οι πλευρές. Μην απενοχοποιείς κάποιους με τέτοια επιχειρήματα...την εξουσία ήθελαν ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ και οι δύο πλευρές.
    Η "αριστερά" ήξερε πως εξουσία δεν μπορεί να πάρει.
    Για αυτό υπέγραψε και τη Βάρκιζα.
    Από εκεί και μετά τη μπάλα την είχε η άλλη πλευρά και είδες τι έκανε.
    ανανήψαντας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Γεια σου Γιάννη
    Κουκιά σπέρνω.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Από εκεί και μετά τη μπάλα την είχε η άλλη πλευρά και είδες τι έκανε.
    OMG + 3 LOL ρε συ...τι λες?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19