Να μην ανοιγω αλλο θεμα ,μιας και εδω ακουστηκαν πολλα για τη μαλακια που μας δερνει σαν λαο.
Σταματαω σε ενα καταστημα στη εθνικη για να παρω κατι βιδες (μικρες οχι σαν αυτη που μου λειπει).Ταυτοχρονα μοτοτροχονομος σταματαει μια κοπελα με σκουτερακι ,η οποια το πηγαινε σαν να μην υπαρχει αυριο.Να σημειωσω ητανε μετα απο κατακλυσμο και ο δρομος ειχε γινει "λιμνη".Ευγενεστατο το παλικαρι την ρωταει γιατι δεν φοραει κρανος.Η κοπελια του εξηγει οτι μενει στα 200 μετρα απο εκει και πεταχτηκε για να παρει τσιγαρα,γι αυτο και δεν το φορεσε.Ψεμα φυσικα μιας και την ειχα δει μερικα χιλιομετρα πριν να κανει ΚΑΙ σφηνες,αλλα δεν βαριεσαι,ολοι εχουμε πει κατι παρομοιο.
Ασε εδω το μηχανακι και πηγαινε να μου φερεις το κρανος,αυτος.
Θα γινω μουσκεμα,να παω με το μηχανακι?
Αν και δεν πρεπει να πας ,ΟΚ αλλα αφησε μου τα χαρτια σου,αυτος.
Ποια χαρτια,δεν εχω.
Αφου δεν τα εχεις αφησε το μηχανακι εδω και πηγαινε να τα φερεις μαζι με το κρανος,αυτος.
Δεν καταλαβες "ρε φιλε",δεν εχω ουτε διπωμα,ουτε ασφαλεια.
Αυτος,για να μην τα πολυλογω,την ενημερωσε οτι θα ητανε εγκλημα πλεον να την αφησει να φυγει με το μηχανακι.Κατι τις ελεγε οτι θα φωναξει οχημα για να το φορτωσει κλπ,κλπ.
Μπαινω στο μαγαζι για να παρω τις βιδουλες μου και μετα απο κανα δεκαλεπτο ξαναβγαινω εξω.
Στην παρεα ειχε προστεθει και ο πατερας της μικρης.Γινοτανε ο κακος χαμος.Θα σε κανω,θα σε ρανω,ξερεις ποιος ειμαι εγω και τα γνωστα.
Το παλικαρι του εξηγουσε με πολυ ηρεμο και ευγενικο τροπο οτι πανω απ ολα, το κανει για την ασφαλεια της κορης του.Αφου ειδα οτι ο αλλος συνεχιζε απτοητος , παω στο παλικαρι και του λεω.
Αν δωσεις το μηχανακι στην κοπελα,θα σε καταγγειλω.Ο μπαμπας κοκκινος σαν το πατζαρι αρχισε να με στολιζει.Φυσικα μολις τον πλησιασα και καταλαβε τι θα ακολουθησει ,εριξε τους τονους,εβγαλε την ταυτοτητα του ,την εδωσε στον αστυνομικο για να εχει καποια στοιχεια για το μηχανακι και σηκωθηκε να φυγει με το κεφαλι κατεβασμενο.
Για πες μου λοιπον,φιλε συμφοτουμιτη,με τετοιους ντενεκεδες θα ξαναχτισεις την Ελλαδα μας?Σε ενοχλει η Δαμανακη,αλλα οχι ο γειτονας?Σε ενοχλει ο Μητσοτακης και οχι το λαμογιο ο κουμπαρος σου?Σε ενοχλεΙ ο Λαλιωτης και οχι ο εαυτος σου, που με καθε ευκαιρια κλεβεις με χερια και με ποδια το κρατος ΣΟΥ?
Ασε με ρε συμφορουμιτη,αν ημουνα μερικα χρονια νεοτερος δεν θα ειχα αλλαξει μονο χωρα,αλλα και ιθαγενεια.