Θυμάστε ένα επεισόδιο στο κάντιντ κάμερα στη Ρωσία με το γραμματοκιβώτιο;
Να το θυμηθήτε, Κάποια μέρα έτσι θα καταλήξουν τα παλικάρια.
Θυμάστε ένα επεισόδιο στο κάντιντ κάμερα στη Ρωσία με το γραμματοκιβώτιο;
Να το θυμηθήτε, Κάποια μέρα έτσι θα καταλήξουν τα παλικάρια.
τι τα θελετε περι δημοκρατιας και νομιμοτητας... αμα σε χτυπησουν ,η κανενα παιδι μας , απο καποιον που περναει με κοκινο,στοπ,μιλαει στο κινητο,ανεβαινει πεζοδρομια κλπ κλπ ,να δω τι θα πει οταν ο δικαστης ριξει στον ενοχο 3χρονια με αναστολη και χιλια ευρω προστιμο και ο αλλος μπορει να ταλαιπωρειται μια ζωη
εχω γνωστο που το μηχανακι τον πατησε σε πεζοδρομιο απο πισω στην αχιλειο πτερνα και την εκοψε μαζι με κατι καταγματακια,εκανε να περπατηση 6 μηνες και ακομα και 3 χρονια αργοτερα ολο και εχει ενοχλησης...
Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.
Δε το ξέρω αυτό, πάντως είχε συζητηθεί αρκετά πριν χρόνια. Αλλά και μούφα να είναι, δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί.
Το νου σου γιατί δεν ξέρεις τι θηρία μπορεί να κυκλοφορούν στη ζούγκλα...
προσωπικά από εμένα αν τύχει το πιο πιθανό είναι να εξασφαλίσεις κλησούλα 20ευρουλίνια. Μέχρι εκεί πάω προς το παρόν...
Η αναλογία είναι trivial και όχι fallacy.
Το μόνο υπερβολικό που τους καταλογίζω. Η επιμονή τους να γυρίσει πίσω. Το άλλο που λες με το κούτελο δεν παίζει σαν υπόθεση.
Απάντησε ήδη ο delvil's animal, ήταν τεχνικό screen το οποίο η βυζαρού αλλά και άλλοι, αποφάσισαν να περάσουν από πάνω. Ήταν λογικό να βρεθούν στο καπό και ο Νόμος θα είναι με το μέρος τους σε δικαστική αναμέτρηση.
Σε τυχόν δικαστήριο σε βάζω στοίχημα ότι θες ότι θα αθωωθούν. Διότι δεν υπάρχει φυσική επαφή, εγκλεισμός, ή παρεμπόδιση φυσικού προσώπου, αντιθέτως αφορά τροχοφόρο όχημα. Συνεπώς εμπίπτει σε ΚΟΚ για παρακώλυση κυκλοφορίας η οποία είναι αστεία, διότι δεν υφίσταται κυκλοφορία τροχοφόρων πάνω σε πεζοδρόμιο. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να το εξηγήσω καλύτερα, αλλά μάλλον ο δικηγόρος που θα αναλάμβανε ως κατήγορος μάλλον δεν θα αναλάμβανε καν... Ειδικά αν έβλεπε και κάποιο από τα βίντεο.
Ρε σεις για ποιες δικαστικες αναμετρησεις και μυνησεις μιλάτε ???
Για αυτες που εκδικάζονται μετα απο 10 χρονια και απαιτουν 300 ευρω παράβολο ?
Σιγα μη σε μυνήσει κανεις![]()
Θα έπρεπε να είναι με κουκούλες και ρόπαλα
400 χιλιάδες ρόπαλα πουλήθηκαν πέρισυ στη Ρωσία και μόλις 1 μπαλλάκι. Όλοι με το ίδιο παίζουν;
http://news247.gr/eidiseis/paraksena...a.3694955.html
Με έχουν καλύψει πλήρως ο sniper και ο Joyrider (κι ο blade, κι ο ggs κλπ), και δε θα μπω στον κόπο να απαντήσω κι εγώ στον καθένα συγκεκριμένα και να παραθέτω κλπ.
Για όσους συνεχίζουν να μπερδεύουν τα πράγματα.
Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι κανείς δεν παίρνει το μέρος των τύπων που παρανομούν.
Άλλες είναι οι ενστάσεις μας.
ΥΓ. Για όσους συνεχίζουν να μπερδεύουν τα πράγματα επίτηδες, σας έχει πάρει χαμπάρι και η κουτσή Μαριώ![]()
Από αυτά που ακούς μην πιστεύεις τίποτα, κι από αυτά που βλέπεις να πιστεύεις τα μισά...
https://www.youtube.com/watch?v=iK0L4vUsYgs
https://www.youtube.com/watch?v=sCwOrGQkz8I
To talk without thinking is to shoot without aiming...