Ο παπάρας ο γιος του γείτονα σου που εγραφες στο άλλο topic. Θάψ'τον τον μαδαφάκα.
Δυσκολο να ειναι απο αντικειμενο στο δρομο. Οπως λεει και ο επιθεωρητης Κλουζω πιο πισω, η φθορα θα ηταν διαφορετικη πανω στο φιλτρο.
Μου ηρθε μια ιδεα, μηπως το δαγκωσε σκυλος για παιχνιδι επειδη το βρηκε ενδιαφερον και λιγο ζεστο. Χτυπησε για λιγο ο συναγερμος, δεν το ακουσες και τελος, εγινε η ζημια.. Πιο λογικο απο το να στο χτυπησαν εκει επειτηδες. Θα καναν αλλη ζημια αν θελαν να στο χτυπησουν.
Το χειροτερο σεναριο ομως ειναι να καναν επειτηδες τη δολιοφθορα εκει ωστε να χασεις λαδι που θα πηγαινε στο πισω τροχο και θα επεφτες..Αλλα αυτο παει μακρια, και πιο πιθανον ειναι να πειραζαν τα φρενα..
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Προσπαθώ να σκεφτώ αν τις 2-3 τελευταίες μέρες άκουσα κάνα μεταλλικό χτύπημα στον Κηφισσό μιας και είναι ο μοναδικός δρόμος που πηγαίνω με ταχύτητες που να δικαιολογούν τόσο βίαιο χτύπημα.......
Πολλούς σας βλέπω καχύποπτους, αλλά προς το παρόν είμαι σε φάση άρνησης για το συγκεκριμένο σενάριο....Ξέρω σε τι κοινωνία ζούμε και δεν έχω αυταπάτες μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος.....αλλά ακόμα δεν εξηγώ τον συναγερμό να μην βάρεσε ούτε σε περιμετρικό ούτε σε κραδασμικό. Κάθε φορά που παίρνω τη μηχανή όταν αφοπλίζω και έχει χτυπήσει για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει και ένδειξη στο λαμπάκι του πριν βάλεις μπρος (αναβοσβήνει γρήγορα σαν μήνυμα οτι ενεργοποιήθηκε πριν τον αφοπλισμό), και τέτοια ένδειξη δεν είχα
Κολωνάκι πεζοδρόμιο δεν παίζει με την καμία. To Versys έχει το φίλτρο πολύ ψηλά σε σχέση με λαιμούς και ποδιές. Θα είχα φάει πρώτα αυτά και θα είχαν γίνει θρύψαλλα πριν φτάσει στο φίλτρο.
![]()
ρε συ το φίλτρο είναι μόνο εκεί τσαλακωμένο ή και από την απέναντι πλευρά?
ανανήψαντας
Αλλη θεωρια..
Πετραδακι ή αντικειμενο που εκτοξευτηκε απο τη ροδα αυτοκινητου που το πατησε ενω ησουν σχεδον διπλα.
Ετρεχες, φορουσες κρανος και δεν αντιληφθηκες θορυβο..
Δεν ειχε πολλες πιθανοτητες να βρει εκεινο το σημειο αλλα το βρηκε.
(Μου θυμιζει η φαση κατι ντοκυμαντερ που ψαχνουν τα αιτια αεροπορικων δυστυχηματων.. Μαυρο κουτι εχει το Versys??)
MADE IN JAPAN 日本製
εχει φαει τρελο τσαλακωμα το φιλτρο...
δεν γινεται αυτο με πετρα...
φαινεται ξεκαθαρα οτι εχει φαει σφυριες...
και το μονο που μπορω να σκεφτω για τον συναγερμο ειναι να στο εβγαλαν, να το τσαλακωσαν και να το ξαναεβαλαν...τραβηγμενο μεν, διολου απιθανο δε...
για τσεκαρε μια και σταθμη λαδιου..