Σελίδα 11 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415162161111 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Άλλος ηταν ο πρωτος διδαξας

"Στα τέλη Ιανουαρίου 1912 έφτασε στην Αθήνα με το αεροπλάνο του τύπου
    Nieuport, 50 ίππων, ο Εμμ. Αργυρόπουλος, έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα
    αεροπλοίας στη Γαλλία. Στις 8 Φεβρουαρίου 1912 απογειώθηκε από την περιοχή του
    Ρούφ το πρώτο ελληνικό αεροπλάνο με οδηγό τον πρώτο Έλληνα αεροπόρο, μπροστά σε
    πλήθος κόσμου, παρουσία του βασιλιά Γεωργίου του Α’ και του πρωθυπουργού Ελ.
    Βενιζέλου. Στη συνέχεια ο Αργυρόπουλος πέταξε με συνεπιβάτη το Βενιζέλο, γεγονός
    που είχε τεράστια απήχηση στις ψυχές των Ελλήνων και προκάλεσε τα ενθουσιώδη
    σχόλια του Τύπου. Ακολούθησε η βάπτιση του αεροπλάνου από το Βενιζέλο και νέα
    πτήση του Αργυρόπουλου τέσσερις μέρες αργότερα (12-2-1912) από το Ζωολογικό κήπο
    του Π. Φαλήρου.
    "

Πηγη: http://www.geetha.mil.gr/media/1.VAL...protoporwn.pdf

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    -Τι κάνεις Γιάννη;
    -Κουκιά σπέρνω...
    Τίποτε δε σπέρνεις...
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Αυτό που παρατηρώ επί 10ετίες σε σχέση με πολιτικούς και στρατιωτικούς είναι το εξής:

ενώ στο εξωτερικό οι ηγέτες όταν δέχονται στρατιωτικό χαιρετισμό ανταποδίδουν με 1 χαμόγελο, .....
    Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι οι πολιτικοί στην Ελλάδα νομίζουν πως όλα αυτά τους ανήκουν?
    Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι οι άνθρωποι αυτοί πιστεύουν ότι ΟΛΟΙ εμείς υπάρχουμε για να τους πληρώνουμε
    και ότι είναι οι φυσικοί μας... ντβατζήδες.... ?

Εδώ ο ο φίλος μου ο αχτενμπουχτεν πιστεύει ότι οι Έλληνες φοροδιαφεύουν.....

Όχι ότι μας λιστεύουν καθημερινά....
    ανανήψαντας

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ναι....

Οκ. Όλα αυτά μήπως μας λένε απλα οτι οι κυβερνώντες κάθε χώρας θα κάνουν ποτε ποτε την περασια τους κι απο τα στρατα, να πούνε τη μλκια τους, να τάξουν καλύτερες συνθήκες, να χαμογελάσουν στις κάμερες, και μετα να πανε σπίτια τους?

Τί ειναι αυτό που μας έχει κάνει τόση εντύπωση και σχολιάζουμε στις τελευταίες σελίδες, δεν καταλαβαίνω?
    Το οτι πήγε κι ο Τσιπρας με τον Καημενο?

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Όχι ότι μας λιστεύουν καθημερινά....
    Απλούστατα, συμβαίνουν και τα δυο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Τί ειναι αυτό που μας έχει κάνει τόση εντύπωση και σχολιάζουμε στις τελευταίες σελίδες, δεν καταλαβαίνω?
    Το οτι πήγε κι ο Τσιπρας με τον Καημενο?
    Νομίζω πως ΟΛΟΙ περίμεναν να μην το κάνουν
    Ακόμα και αυτοί που δεν τους ψήφισαν, αφού όλοι ξέρουμε τι είναι μαλακία
    άσχετε αν πολλές φορές κάνουμε πως δεν βλέπουμε.
    ανανήψαντας

όχι φίλε μου...
    κάποιοι νόμιμα δεν πληρώνουν φόρους και κάποιοι νόμιμα τσιμπάνε ΕΣΠΑ και πακέτα και ρεφάρουν....
    ΤΟυς φτωχούς κάπου θα τους πιάσει εν τέλει.

υγ
    για φωτογραφικούς νόμους τα έχουμε ξαναπεί
    ανανήψαντας

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    όχι φίλε μου...
    κάποιοι νόμιμα δεν πληρώνουν φόρους και κάποιοι νόμιμα τσιμπάνε ΕΣΠΑ και πακέτα και ρεφάρουν....
    ΤΟυς φτωχούς κάπου θα τους πιάσει εν τέλει.

υγ
    για φωτογραφικούς νόμους τα έχουμε ξαναπεί
    Παλαιοτερα ο επαγγελματιας φοροδιεφευγε για να φτιάξει περιουσία.
    Τωρα απλα φοροδιαφευγει για να μπορέσει να πληρωσει την εφορια.........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    9/10 (για να μην πω 10/10 και χαλαστουν οι ηθικοι του νηματος) που θα τους δωθει η ευκαιρια να φοροδιαφυγουν θα το κανουν χαλαρα... Ελληνες, Ιταλοι, Γερμανοι, αμερικανοι, κογκολεζοι...ολοι....

Το στην "φ@ουτσα μου λουλουδια και γυρω γυρω μελισσες" δεν ειναι ελληνικο προνομιο.. Ωστοσο σε ενα κρατος μπαχαλο, οι διαστασεις του προβληματος ειναι εκρηκτικες..

Πολλες παραγωγικες γενιες του σημερα μεγαλωσαμε με την ιδεα οτι η "αποδειξη" ειναι ασπρο χαρτι, μαυρα γραμματα... Ισα που ορισμενοι πιστευουμε οτι κανουμε και καλο στο περιβαλλον αν δεν παρουμε γιατι λιγοτερες αποδειξεις σωζεις ενα δεντρο...

Βαλε και την γενικοτερη αγνοια του κοσμου (αυτο που καταστηματαρχες/επαγγελματιες κτλ κτλ νομιζουν π.χ. οτι το ΦΠΑ ειναι λεφτα ΤΟΥ και αλλα τετοια γραφικα)..

Τεσπα, Αν υπαρχει ελπιδα, θα ερθει μονο μετα απο προσπαθεια να αλλαξουμε τις γενιες που ακομη ειναι στο καροτσι και δεν περπατανε... Οι λοιποι σχεδον στο συνολο τους ειμαστε "καμμενα χαρτια"...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    το ΦΠΑ ειναι λεφτα ΤΟΥ και αλλα τετοια γραφικα
    Γιατί ποιανού είναι; Φυσικά και είναι δικά του. Όπως και δικά μου. Όλων μας είναι.

Πιστεύεις ότι αν τα "λεφτά μου" από τον ΦΠΑ και όλους τους άλλους φόρους (που είναι πολλά συνολικά, μα πάρα πολλά) τα βλέπαμε σε σχολεία, νοσοκομεία, δρόμους κλπ (θα ξανατονισω τα σχολεία) θα τα θεωρούσε κανείς δικά του;

Δυστυχώς οι εξουσιάζοντες παγκοσμίως έχουν την ίδια νοοτροπία με τον καθένα "απλό" άνθρωπο. Νομίζει πως αυτός ξέρει καλύτερα το συνολικό συμφέρον αλλά αυτός έχει τη δύναμη να το επιβάλει. Και φυσικά αυτός παίρνει τις αποφάσεις, τις δύσκολες, αυτές που για το συνολικό καλό θα απαιτήσουν τη θυσία κάποιων.

Εκτός από λίγες εξαιρέσεις, όχι των ιδίων βέβαια.

Για αυτούς λοιπόν που βλέπουν σχέδια, συνομωσίες και παρόμοια, θα πρέπει να καταλάβετε ότι όπως εδώ μέσα, όπως στις δουλειές σας, όπως όταν κυκλοφορείτε στον δρόμο βλέπετε κάποιους ανθρώπους και τη συμπεριφορά τους, ακριβώς ίδιοι είναι και όσοι έχουν δύναμη. Ίσως και χειρότεροι, απλά γιατί μπορούν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Γιατί ποιανού είναι; Φυσικά και είναι δικά του. Όπως και δικά μου. Όλων μας είναι.

Πιστεύεις ότι αν τα "λεφτά μου" από τον ΦΠΑ και όλους τους άλλους φόρους (που είναι πολλά συνολικά, μα πάρα πολλά) τα βλέπαμε σε σχολεία, νοσοκομεία, δρόμους κλπ (θα ξανατονισω τα σχολεία) θα τα θεωρούσε κανείς δικά του;
    Ξερεις τι εννοω με το "λεφτα του"... Μην μπουμε στην διαδικασια να το αναλυσουμε..

Προφανως και το κρατος οφειλει να γυριζει τα χρηματα "μας" στον πολιτη μεσω κοινωνικων και αλλων παροχων...

Αλλα για να συμβει αυτο πρεπει να τα λαμβανει και στο ακεραιο (μεσα απο την "συμφωνια" μαζι μας με τις καταβολες φορων).
    Quod me nutrit... me destruit.....

Δεν έχετε βαρεθεί με το ΦΠΑ ακόμα....?
    Από περέργεια ρωτάω.
    ανανήψαντας

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Να δεις εγώ εισοδήματα που βλέπω, σκάνε τα Navara τα διπλοκάμπινα και σου φέρνει το εκκαθαριστικό ο αγρότης με ετήσιο εισόδημα €500 από αγροτικές εργασίες...
    Αυτό να το πεις στο γέρο μου με το διπλοκάμπινο L200 που πουλάει το λάδι σε Ιταλό χονδρέμπορο και κόβει τιμολόγιο ακόμα και για το τελευταίο λίτρο. Τώρα αν μου βρεις τρόπο να δηλώνει 500 ευρώ, σου υπόσχομαι ένα 10% από τα αφορολόγητα κέρδη. Επίσης να μου βρεις τρόπο να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός όταν βάζει πετρέλαιο στο τρακτέρ με τιμή ίδια με αυτή που καίει η merc στο κολωνάκι και αγοράζει αγροτικά εφόδια με υψηλότερο Φ.Π.Α από ότι οι ευρωπαίοι συνάδελφοι του.

Εντάξει πλάκα κάνω, δεν θα μου την βρεις εσύ την λύση αλλά να μην λέμε και ότι θέλουμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Flying Mythos Προβολή μηνύματος

Εντάξει πλάκα κάνω, δεν θα μου την βρεις εσύ την λύση αλλά να μην λέμε και ότι θέλουμε.
    Όταν είναι να γ... κάποιον στανταράκι αρχίζουν και τον βρίζουν.
    Κοινωνικό αυτοματισμό το λένε.
    Κοίτα να δεις τι διάβαζα σήμερα....

τα λεγαμε, δεν τα λεγαμε; Θα "ανακαλυφθουν" επίσης "μαιμού συνταξιούχοι", "μαιμού αγρότες", μαιμού πολύτεκνοι" ώστε να δικαιολογηθεί η σφαγή, να στρέψουν τη μια κοινωνική κατηγορία κατά της άλλης. Φυσικά καράβια θα μεταφέρουν από ηρωίνη μεχρι μισθοφόρους και λαθραίο πετρελαιο, οι τοκογλύφοι θα είναι "σεβάσμιοι τραπεζίτες", η ΕΕ και το ΔΝΤ "θεσμοί"! Και για το ποιος έθρεψε τη διαφθορά, κουβέντα...Τα εκανε ο Αντρέας, τα έκαναν ο Μητσοτακης ο Κραμανλης κι ο Σαμαρας, τα ίδια κάνουν και οι συνεχιστές τους!
    ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Δεν το πιστεύω απλά, έχω αποδείξεις... γενικότερα όταν υποστηρίζω κάτι φροντίζω να είναι τεκμηριωμένο και έχει αποδειχθεί πολλάκις εδώ μέσα.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19