Σελίδα 16 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920212666116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Flying Mythos Προβολή μηνύματος
    [...]Μου κάνει όμως εντύπωση που στην περίπτωση που έχουμε έναν εφοπλιστή που φοροαποφεύγει, η αντιμετώπιση είναι "Έτσι είναι ο κόσμος ΤΙΝΑ κάνουμε", ενώ όταν φοροδιαφεύγει ο Ελ. Επαγγελματίας ξεκινάει η ηθικολογία περί απατεώνων, κλεφτών κλπ. [...]
    Αφηνοντας για λιγο το ηθικο μέρος, η εφοπλιστης νομιμα δεν πληρωνει αν εχει εταιρια με εδρα στο εξωτερικο και πλοια με σημαια ευκαιριας*, ο ελ.επ. παρανομα δεν πληρωνει μια και υποχρεούται.

Οταν μιλαμε για ελληνα εφοπλιστη και "ελληνοκτητο στολο" εχετε καταλαβει οτι το μονο ελληνικο ειναι το οικογενειακο ονομα; Οπως ειπε κι ο Βυρωνας πιο πανω, δε θα ερθει ποτέ ελληνας εφοπλιστης στην Ελλαδα για να πληρωσει αν δεν του δωσεις κινητρα, δεν εχει κανενα λογο να το κανει, στο Σιτι και στα Κιτς εντ Νεβις του παιρνουν πιπες για να καθεται εκει.

*προφανως οσοι εχουν εδρα στην ελλαδα με ελληνικη σημαια και φοροδιαφευγουν, παρανομουν οπως και οι ελ.επ. , αλλο αν τα μεγεθη ειναι διαφορετικα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    ................
    Τα υπόλοιπα περι συμμαζέματος του δημοσίου, μαζέματος των συνδικαλιστών, φοροδιαφυγής, φοροαποφυγής κλπ, είναι άλλη συζήτηση και τα αφήνω στην άκρη. Μου κάνει όμως εντύπωση που στην περίπτωση που έχουμε έναν εφοπλιστή που φοροαποφεύγει, η αντιμετώπιση είναι "Έτσι είναι ο κόσμος ΤΙΝΑ κάνουμε", ενώ όταν φοροδιαφεύγει ο Ελ. Επαγγελματίας ξεκινάει η ηθικολογία περί απατεώνων, κλεφτών κλπ. Αφου λοιπόν μπορούν και οι δύο, γιατί να μην φοροαποφύγουν-φοροδιαφύγουν με όποιο τρόπο μπορούν. Ηθικολογώντας θα πώ και εγώ ότι ο εφοπλιστής το κάνει για να κονομήσει ενώ ο Ελ. επαγγελματίας για να ζήσει (Λαϊκισμός φουλ). Επίσης εσείς που δεν φοροδιαφεύγετε, το κάνετε επειδή το θέλετε ή επειδή δεν μπορείτε αλλιώς;

Λέω τώρα εγώ ... μπορεί να έχω και λάθος.
    Στο πρωτο να σου απαντησω οτι ο εφοπλιστης, ουτε φοροαποφευγει,ουτε φοροδιαφευγει.Πληρωνει ,συνηθως,κανονικοτατα απλα ειναι πολυ μικρη η φορολογια για το υψος των εργασιων του και τα κερδη του.Φυσικα θα κοιταξει που τον συμφερει,οπως και ο καθενας μας.Τα πραγματα ειναι απλα:η τον φορολογεις περισοτερο απο τους αλλους και παιρνει τα καραβακια του και παει σε αλλη παραλια,η λες " Απ'το ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα".
    Ολα τα αλλα επι του θεματος ειναι να χαμε να λεγαμε.

Οσο για το δευτερο πρεπει να εχεις καταλαβει οτι το ευκολοτερο πραγμα στην Ελλαδα ειναι να φοροδιαφυγεις.Οποτε αυτοι που ΔΕΝ το κανουνε,η τουλαχιστον η μεγαλη πλειοψηφια,δεν θελουνε να το φοροδιαφυγουνε.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ερώτηση προς σχετικούς. Τα δις αυτά έστω και σε εγγυήσεις, επιβαρύνουν το αξιόχρεο της χώρας ή όχι, Γιατί αν το επιβαρύνουν και ουσιαστικά μας θέτουν εκτός αγορών είτε είναι ζεστό χρήμα είτε εγγυήσεις τις ίδιες συνέπειες έχουν για το ελληνικό κράτος (χρέος, μνημόνια κλπ, η ιστορία είναι γνωστή)
    Οχι δεν το επιβαρύνουν με τον τρόπο που εννοείς. Βασικά δεν επιβαρύνουν το ΑΕΠ εκτός και σκάσουν, κάτι που δεν είχε γίνει. Αν παίζουν ρόλο στο rating το ύψος των ανοιχτών εγγυήσεων, προφανώς παίζει αλλά κάθε στιγμή πρέπει να ξέρει κάποιος πόσες απ΄αυτές είναι ανοιχτές και πόσες έχουν λήξει, μιας και αυτές οι εγγυήσεις συνήθως κατευθύνονταν προς άντληση ρευστότητας.
    Οι αγορές έκλεισαν όταν έγινε γνωστό το μαγείρεμα μας στο ύψος του ελλείματος. Τελευταία έκδοση ΟΕΔ που είχε υπερκαλυφθεί 1,5 φορά ήταν τον Απρίλιο του 2010. Εσκασε το θέμα του ελλείματος και τον Μάιο του 2010 μπήκαμε στο μνημόνιο.

Η αγροτική δηλαδή λες ότι ουσιαστικά ότι ήταν ένα άκρως ζημιογόνο μαγαζί που το κράτος φόρτωσε σε μια καλή τράπεζα, αυτή το δέχτηκε και τελικά την χρηματοδοτήσαμε για να μην πτωχεύσει. Περίεργο μου ακούγεται γιατί δεν τους είδα να διαμαρτύρονται που τους φόρτωσαν το εξόφθαλμο σαπάκι.

Για την εμπορική εγώ είχα ακούσει ότι ήταν η μοναδική τράπεζα που εμφάνιζε τις πραγματικές της επισφάλειες ενώ οι υπόλοιποι πλασματικές. Γι αυτό και έκαναν αλλεπάλληλες ΑΜΚ οι κουτόφραγκοι ενώ οι άλλοι προτιμούσαν να κρύβουν επισφάλειες, ρουφώντας ρευστότητα από εγγυήσεις. Αληθεύει;
    Οχι, δεν τους φορτώσαμε κανένα σαπάκι. Εσπασε σε καλή-κακή τράπεζα και έλαβαν το καλό κομμάτι. Το καλό κομμάτι αφορούσε καταθέσεις και εξυπηρετούμενα δάνεια, τα οποία όμως λόγω της ύφεσης έγιναν (σε μεγάλο βαθμό μη εξυπηρετούμενα) αργότερα.

Ναι οι Γάλλοι έκαναν αυξήσεις επί των πραγματικών επισφαλειών που έσκαγαν από παντού. Οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να μην παρουσιάζουν τα δάνεια σε οριστική καθυστερηση, με την καταβολή ακόμα και συμβολικού τιμήματος για να μην φαίνεται πως είναι σε οριστική καθυστερηση. Ο λόγος είναι προφανής. Οι πολύ υψηλές επισφάλειες χτύπαγαν στα εποπτικά κεφάλαια, τα οποία με την σειρά του ζήταγαν μεγάλες αυξήσεις κεφαλαίου. Και εκτός αυτού, κανένας, ούτε και οι τράπεζες ήθελαν να χτυπάνε σε οριστική καθυστέρηση δάνεια που σε μεγάλο βαθμό ήταν στεγαστικά, επιχειρηματικά κλπ.
    Ένα δάνειο που βγαίνει σε οριστική καθυστέρηση, αναγκαστικά μπαίνει σε δικαστική διαδικασία κλπ κλπ

Μου κάνει όμως εντύπωση που στην περίπτωση που έχουμε έναν εφοπλιστή που φοροαποφεύγει, η αντιμετώπιση είναι "Έτσι είναι ο κόσμος ΤΙΝΑ κάνουμε", ενώ όταν φοροδιαφεύγει ο Ελ. Επαγγελματίας ξεκινάει η ηθικολογία περί απατεώνων, κλεφτών κλπ. Αφου λοιπόν μπορούν και οι δύο, γιατί να μην φοροαποφύγουν-φοροδιαφύγουν με όποιο τρόπο μπορούν. Ηθικολογώντας θα πώ και εγώ ότι ο εφοπλιστής το κάνει για να κονομήσει ενώ ο Ελ. επαγγελματίας για να ζήσει (Λαϊκισμός φουλ). Επίσης εσείς που δεν φοροδιαφεύγετε, το κάνετε επειδή το θέλετε ή επειδή δεν μπορείτε αλλιώς;

Λέω τώρα εγώ ... μπορεί να έχω και λάθος.
    Δεν νομίζω οτι αφήνει κάποιος τον εφοπλιστή στην άκρη. Τουλάχιστον όχι εγώ. Αυτό που λέω, αφορά την φύση την πηγή εισοδήματος τους...που είναι εν πλω, και στο εξωτερικό. Αν μπορεί, ας τους φορολογήσει εισοδήματα που αποκτήθηκαν στο εξωτερικό και πληρώνουν φόρους εκεί. Μπορεί?
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 12/10/2015 στις 14:37. Αιτία: αριθμητικό λάθος
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    ....
    Δεν νομίζω οτι αφήνει κάποιος τον εφοπλιστή στην άκρη. Τουλάχιστον όχι εγώ. Αυτό που λέω, αφορά την φύση την πηγή εισοδήματος τους...που είναι εν πλω, και στο εξωτερικό. Αν μπορεί, ας τους φορολογήσει εισοδήματα που αποκτήθηκαν στο εξωτερικό και πληρώνουν φόρους εκεί. Μπορεί?
    Αν πληρώσω εγώ ΕΝΦΙΑ για τα ακίνητα που έχω στο Λονδίνο, γιατί όχι αυτός;

Γιατί δεν τους βαράει κάποιος με σφυρί στο κεφάλι να ξυπνήσουν;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αν πληρώσω εγώ ΕΝΦΙΑ για τα ακίνητα που έχω στο Λονδίνο, γιατί όχι αυτός;

Γιατί δεν τους βαράει κάποιος με σφυρί στο κεφάλι να ξυπνήσουν;
    Γιατι εσυ διαλεξες να φορολογησε στην Ελλαδα και αυτος εκει.Ασε που εσυ εχεις την Ελληνικη υπηκοοτητα και πολλοι απο αυτους οχι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Μάλλον έχεις περίεργη σχέση με τους αριθμούς...
    Αν θεωρείς αστείο οτι δεν αποδίδεται το 35% του ΦΠΑ, και οτι τα έσοδα εξαιτίας της φοροδιαφυγής των ελ.επαγγ. είναι πάνω από 10 δις, έχεις περίεργη αίσθηση του χιούμορ.
    Με τα κάυσημα μαζί είναι αυτό το νούμερο ή χωρίς ?
    Αφού είσαι και της δουλειάς, και σε ενδιαφέρει η πορεία των επενδύσεων,
    Πίστεψε με όλη μου τη ζωή δούλεψα σα σκλάβος αλλά δεν μ ενδιαφέρει η πορεία των επενδύσεων
    Μ ενδιαφέρει να ζουν οι άνθρωποι οπότε κατ επέκταση να έχουν δουλειά, να έχουν ΙΚΑ σύνταξη κλπ

Το πως θα γίνει αυτό δεν ξέρω να σου πω αλλά θεωρώ λογικό ότι ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει ν ανοίξει δουλειές.

πες μας γιατί έφυγε και η TEVA με τα γενόσημα από Ελλάδα...
    Η Τέβα δεν έφυγε από δω
    η οποία παρεπιπτόντως είναι η no 1 εταιρία παρασκευής γενόσημων φαρμάκων στον κόσμο.
    σκατοσήμων θα έλεγα

Και μετά πες μας και τι μπάζα έκανε όλο το κύκλωμα φαρμάκων στην Ελλάδα, με το κόστος να εκτοξεύεται από 1 σε 4 δις σε κανα-δυο-τρία χρόνια...Ξέρεις πότε λέω...τότε που οι κλητήρες σε εταιρίες φαρμάκων καθάριζαν κανένα 60άρι το χρόνο χωρίς τα bonus.
    Τι μπάζα έκαναν δεν ξέρω, την ιστορία στο Λαυριο ξέρω και έχω πάθει πλάκα από το μέγεθος της απάτης
    Να ξέρεις όμως 2 πράγματα
    -Οι νόμοι που ψηφίζουν τώρα είναι για να νομιμοποιήσουν τα λεφτά τους ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ
    -Αυτοί που δεν έκαναν τέτοιες πουστιές έφαγαν στη μάπα όλο τον αθέμητο ανταγωνισμό.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ (χωρίς περιστροφές)

σκατόσημα μην πίνεις δε ν καλά
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Γιατι εσυ διαλεξες να φορολογησε στην Ελλαδα και αυτος εκει.Ασε που εσυ εχεις την Ελληνικη υπηκοοτητα και πολλοι απο αυτους οχι.
    Δλδ.... τώρα σοβαρολογείς εσύ;

Αν έχω μια επιχείρηση στο Πουέρτο Ρίκο (τυχαία η χώρα) που πουλάει μπανάνες εκεί, και με φορολογουν εκεί και πληρώνω κανονικά, και με τα λεφτά που μου μένουν ΕΚΕΙ αγοράσω ένα σπίτι, κι εδώ έχω ένα σπίτι που μου άφησαν οι γονείς μου (ξεχναμε φορο κληρονομιάς, ΕΝΦΙΑ κλπ) κι ερχομαι και ζω κι εδω όσο θέλω, κι άρα έχω αναγκαστικά ΑΦΜ εδω, θα πρέπει να φορολογηθώ για το τι βγάζω στο Πουερτο Ρικο και για τα ακίνητα που έχω εκεί;

Μόνο εγώ δεν το βρίσκω λογικό;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

σκατόσημα μην πίνεις δε ν καλά
    Η εταιρεία TEVA HELLAS ανακοίνωσε σήμερα ότι προχώρησε στην αναπροσαρμογή του λειτουργικού της μοντέλου στη χώρα το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του life2day.gr, προωθεί το κλείσιμο της εταιρίας στην Ελλάδα, αλλά δεν θα αποσύρει τα φαρμακευτικά της προϊόντα από Ελληνική αγορά. Το λειτουργικό μοντέλο της TEVA HELLAS αλλάζει κρατώντας ένα μικρό μέρος των εργαζομένων στην Ελλάδα, διατηρώντας ένα γραφείο, κλείνοντας ουσιαστικά την εταιρία και αλλάζοντας έδρα.

Η απόφαση για την αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων της TEVA στην Ελλάδα και την προώθηση της απόσυρσής της, είναι στρατηγική που επιβάλλει η μητρική εταιρεία .
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Την αναστολή της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Teva, μία από τις δέκα μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γενοσήμων φαρμάκων στον κόσμο εταιρία.

Η Teva προχώρησε σε αναπροσαρμογή του λειτουργικού της μοντέλου στη χώρα αν και στόχος της παραμένει η εξυπηρέτηση της ελληνικής αγοράς μέσα από τη διασφάλιση ενός σταθερού και βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου ανάπτυξης όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, διευκρινίζοντας ότι θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν κανονικά στην ελληνική αγορά όλα τα προϊόντα της.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία ενημερώνει ότι ο κ. Κωνσταντίνος Φιτσώρος, μέχρι σήμερα γενικός διευθυντής της εταιρείας, αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο κ. Χρήστος Κολοκοτρώνης θα είναι ο γενικός διευθυντής, διατηρώντας παράλληλα την τρέχουσα θέση του ως οικονομικός διευθυντής.

Η TEVA είναι μία από τις δέκα μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες του κόσμου, ισραηλινών συμφερόντων και διαθέτει γενόσημα, αλλά και πρωτότυπα φάρμακα στις κατηγορίες των Νευρολογικών Διαταραχών, των αυτοάνοσων νοσημάτων, της Ογκολογίας και της αντιμετώπισης του Πόνου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

και η σύζυγός μου

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Δλδ.... τώρα σοβαρολογείς εσύ;

Αν έχω μια επιχείρηση στο Πουέρτο Ρίκο (τυχαία η χώρα) που πουλάει μπανάνες εκεί, και με φορολογουν εκεί και πληρώνω κανονικά, και με τα λεφτά που μου μένουν ΕΚΕΙ αγοράσω ένα σπίτι, κι εδώ έχω ένα σπίτι που μου άφησαν οι γονείς μου (ξεχναμε φορο κληρονομιάς, ΕΝΦΙΑ κλπ) κι ερχομαι και ζω κι εδω όσο θέλω, κι άρα έχω αναγκαστικά ΑΦΜ εδω, θα πρέπει να φορολογηθώ για το τι βγάζω στο Πουερτο Ρικο και για τα ακίνητα που έχω εκεί;

Δεν λες το ιδιο με το προηγουμενο ποστ.Λες για ακινητα στο εξωτερικο που πιθανοτατα θα ειναι περασμενα σε υπερακτια εταιρεια.

Αν εχεις ελληνικο ΑΦΜ θα πληρωσεις φορο για τα ακινητα που ειναι συνδεδεμενα με αυτο.Τωρα αν εχεις περασει στον ελληνικο ΑΦΜ τα ακινητα απο το Πουερτο Ρικο,την εκατσες.

Δεν λες το ιδιο με το προηγουμενο ποστ.Λες για ακινητα στο εξωτερικο που πιθανοτατα θα ειναι περασμενα σε υπερακτια εταιρεια.

Αν εχεις ελληνικο ΑΦΜ θα πληρωσεις φορο για τα ακινητα που ειναι συνδεδεμενα με αυτο.Τωρα αν εχεις περασει στον ελληνικο ΑΦΜ τα ακινητα απο το Πουερτο Ρικο,την εκατσες.
    Το ίδιο λέω.... Και δεν ειναι ανάγκη να ειναι στην εταιρεία αλλά σε μενα που ειμαι φυσικό πρόσωπο κι έχω ΑΦΜ και στο Πουερτο Ρίκο.

Άρα πάλι κάποιοι είναι μ@λάκες και θα πληρώσουν και κάποιοι όχι... Ωραία... Δίκαια πράγματα.

Παλαιό μέλος
    Το ίδιο λέω.... Άρα πάλι κάποιοι είναι μ@λάκες και θα πληρώσουν και κάποιοι όχι... Ωραία... Δίκαια πράγματα.
    Τωρα ανακαλυψες την Αμερικη?

Τωρα ανακαλυψες την Αμερικη?
    Eγώ όχι. Να δω πως θα βρουν τα ακίνητα στο εξωτερικό όμως. Αμφιβάλλω αν τα εχει συνδέσει έστω κι ένας με το εδώ ΑΦΜ.

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    @Captain. Δεν είπα ότι κάνουν κάτι παράνομο οι εφοπλιστές και οι επιχειρηματίες αν και το παράνομο είναι κάτι το σχετικό. Σήμερα δεν είναι, αύριο είναι και τουμπαλιν.

Ουσιαστικά όμως οι σημαίες ευκαιρίας κλέβουν φόρους από τις χώρες των πλοιοκτητών, όπως κλέβουν φόρους οι φορολογικοί παράδεισοι από τις λοιπές χώρες με τις τριγωνικές συναλλαγές. Άρα είναι "νόμιμες" καθότι τελούν υπό την ανοχή των εμπλεκομένων.

@Byron. Φυσικά και δεν μπορεί ένα κράτος από μόνο του να φορολογήσει τον εφοπλιστή από τη στιγμή που πάντα θα υφίστανται εταιρείες και φορολογικοί παράδεισοι. Απαιτείται διεθνής συνεργασία για να κλείσεις τις σημαίες ευκαιρίας, τις οποίες οι ελίτ κάθε χώρας προφανώς και υποστηρίζουν. Πρόσεξε δεν είπα ότι δεν μπορεί, είπα ότι δεν μπορεί μόνο του. Αν αποκαλύψεις την εθνικότητα των beneficial shareholders, φυσικά και μπορείς να σκίσεις επιχειρηματίες που φοροαποφεύγουν. Αλλά εδώ μπαίνουμε σε άλλα χωράφια και σε ευσεβείς πόθους.

Τελικά τι είναι πιο ανήθικο η "νόμιμη φοροαποφυγή" ή η "παράνομη φοροδιαφυγή";

Αν πουλήσω το φετινό λάδι με το ντενεκέ και τελικά δεν δηλώσω τίποτα, μάλλον είμαι ανήθικος και παράνομος φοροφυγάς;

Και αν φτιάξω μια εταιρεία στην Κύπρο, αγοράσω όλη την ελαιοπαραγωγή της Σητείας για 1 ευρώ το κιλό (με τρέχουσα χονδρική 3 ευρώ), τιμολογήσω στην Κύπρο με 12,5% φόρο και τελικά πουλήσω Ιταλία με 3 ευρώ αποφεύγοντας την ελληνική υψηλή φορολογία στον αγρότη για τα 2 ευρώ της διαφοράς, τότε θα είμαι υποθέτω "νόμιμος και ηθικός" επιχειρηματίας και μαγκιά μου που μπορώ, άντε πιάσε με και τα λοιπά.

Σκέψεις κάνω ε... Δεν έχω πρόβλημα να ακούω τη ρεαλιστική πλευρά του πράγματος, οι ηθικολογίες μου κάθονται λίγο κάπως.
    Τελευταία τροποποίηση από Flying Mythos; 12/10/2015 στις 14:51.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Το λειτουργικό μοντέλο της TEVA HELLAS αλλάζει κρατώντας ένα μικρό μέρος των εργαζομένων στην Ελλάδα, διατηρώντας ένα γραφείο, κλείνοντας ουσιαστικά την εταιρία και αλλάζοντας έδρα.
    Ένα γραφείο είχαν πάντα και... τίποτε άλλο. Και τους εργαζόμενους από 10 θα τους κάνουν 8??/

(όλοι αυτοί οι τύποι έτσι κάνουν)

μπλα μπλα

Η TEVA είναι μία από τις δέκα μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες του κόσμου, ισραηλινών συμφερόντων και διαθέτει γενόσημα, αλλά και πρωτότυπα φάρμακα στις κατηγορίες των Νευρολογικών Διαταραχών, των αυτοάνοσων νοσημάτων, της Ογκολογίας και της αντιμετώπισης του Πόνου.
    Αυτά καλά τα λέει

Από εκεί και πέρα και το μοτο γκούτσι μηχανάκι είναι, και το Μπε Εμ Βε μηχανάκι είναι και το χιασούνγκ επίσης.
    Αν μιλάμε για σοβαρά φάρμακα όμως τότε βρες έναν καλό και τίμιο γιατρό και μην αλλάξεις ΤΙΠΟΤΑ
    απ όσα σου πει. Ξέρει αυτός

Εγώ στην οικογένεια μου δίνω μόνο γνωστές καλές εταιρίες
    Μέσα σ αυτές και η Βιανέξ.
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045