Σελίδα 23 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Kάτι δεν καταλαβαίνω.......

Εχει βγεί εκκαθαριστικό Οκτωβρίου κι' ο μήνας έχει 14;;;;;;;;;;;;;
    Οι ΔΥ πληρώνονται προκαταβολικά τον μήνα που ΘΑ δουλέψουν ,ίσως...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ναι, έχουν κατέβει σήμερα...

Τα νούμερα το του 2012 ήταν 2.940€ από 4.517€..." Στο μισθολογικό στη νέα ΣΣΕ ενσωματώνονται οι μειώσεις μισθών κατά 35% από τα επίπεδα του 2009, χωρίς να προβλέπονται νέες μειώσεις. Έτσι οι μέσες μεικτές αποδοχές διαμορφώνονται στα 2940 από 4517 ευρώ πριν το μνημόνιο." http://www.capital.gr/forum/thread/2957891

Κάπου εδώ παραμένει και ο μέσος μισθός ΠΕ τον Μάρτιο του 2015...

Οι αποδοχές των εργαζομένων στη ΔΕΗ έχουν έρθει και πάλι στο επίκεντρο της επικαιρότητας με αφορμή την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης που επανέφερε προνόμια που είχαν καταργηθεί την εποχή του Μνημονίου.

Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στη Βουλή από τη διοίκηση της επιχείρησης...οι μέσοι μισθοί ανά κατηγορία διαμορφώνονται ως εξής:

Πρωτοβάθμια εκπαίδευση: Μεικτά, 1.626,24 – Καθαρά, 1.018, 23
    Δευτεροβάθμια εκπαίδευση: Μεικτά, 2.408,46 – Καθαρά, 1.396,91
    Τεχνολογική εκπαίδευση: Μεικτά, 2.996,66 – Καθαρά, 1.738,06
    Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης: Μεικτά, 2.907,64 – Καθαρά, 1.686,43

Στα παραπάνω πρέπει να προστεθεί και τα 6*30=180€ μηνιαίως από τον Μάρτη του 2015 ανα εργαζόμενο. http://www.ertopen.com/news/ellada/p...rgatiko-kinhma

Και πιθανότατα και οι μειωμένες τιμές ρεύματος...

Και τα 600εκατομ € ετησίως κρατική επιδότηση στο ασφαλιστικό της ΓΕΝΟΠ.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά η γυναίκα μου ΠΕ πρωτοβάθμιας, και δασκάλα σε σχολείο...κανά 800άρι καθαρά παίρνει.
    εγω ειμαι εκπαιδευτικος ΔΕ και η συζυγος υπαλληλος ΔΕΗ (δευτεροβαθμιας)
    οι εκπαιδευτικοι ειναι διαχρονικα οι χειροτερα αμειβομενοι στο δημοσιο σε σχεση με τα τυπικα τους προσοντα
    με το ενιαιο μισθολογιο εφτασαν νεοδιοριστοι να παιρνουν 600 ευρω και 50αρηδες με δυο παιδια και 10 χρονια υπηρεσια 900 ευρω
    η ΔΕΗ πληρωνει καλυτερα γιατι δεν ειναι δημοσιο αλλα ΑΕ εισηγμενη στο χρηματιστηριο ομως εχουν φαει αρκετες περικοπες
    επισης η ΔΕΗ εχει σχετικα μεγαλους μισθους γιατι πληρωνει καλα διαπλεκομενα μεγαλοστελεχη (κακως), προσωπικο που δουλευει σε 24ωρες βαρδιες (καλως) και εξειδικευμενο προσωπικο οπως εναεριτες, εργατες ορυχειων κλπ (πολυ καλως)
    η βασικη μισθολογικη πληγη της ειναι κατι εκατονταδες ξεχασμενοι διοικητικοι οι οποιοι διοριστηκαν επι μητσοτακη αλλα ευτυχως αυτους θα τους καθαρισει ο κυριακος στο μελλον:a31:
    το προσωπικο εχει μειωθει δραστικα την τελευταια πενταετια (μπορω να δωσω ακριβη νουμερα) μια και φευγουν ολοι πανικοβλητοι με συνταξη χωρις νεες προσληψεις
    οι προσληψεις που γινονται αφορουν πενταμηνες ή οκταμηνες συμβασεις μεσω εργολαβου και μιλαμε για επιστημονες με μεταπτυχιακα με 800 ευρω

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    η ΔΕΗ πληρωνει καλυτερα γιατι δεν ειναι δημοσιο αλλα ΑΕ εισηγμενη στο χρηματιστηριο ομως εχουν φαει αρκετες περικοπες
    επισης η ΔΕΗ εχει σχετικα μεγαλους μισθους γιατι πληρωνει καλα διαπλεκομενα μεγαλοστελεχη (κακως), προσωπικο που δουλευει σε 24ωρες βαρδιες (καλως) και εξειδικευμενο προσωπικο οπως εναεριτες, εργατες ορυχειων κλπ (πολυ καλως)
    η βασικη μισθολογικη πληγη της ειναι κατι εκατονταδες ξεχασμενοι διοικητικοι οι οποιοι διοριστηκαν επι μητσοτακη αλλα ευτυχως αυτους θα τους καθαρισει ο κυριακος στο μελλον:a31:
    το προσωπικο εχει μειωθει δραστικα την τελευταια πενταετια (μπορω να δωσω ακριβη νουμερα) μια και φευγουν ολοι πανικοβλητοι με συνταξη χωρις νεες προσληψεις
    οι προσληψεις που γινονται αφορουν πενταμηνες ή οκταμηνες συμβασεις μεσω εργολαβου και μιλαμε για επιστημονες με μεταπτυχιακα με 800 ευρω
    To οτι η ΔΕΗ είναι εισηγμένη δεν δικαιολογεί τις διαφορές. Ισα ίσα που επειδή είναι εισηγμένη και υπάρχουν και ιδιώτες μέτοχοι που ψάχνουν πολύ...οι κρατικές εισηγμένες προσπαθούν να συγκρατήσουν το κόστος λειτουργίας που παρουσιάζουν στους αναλυτές για να μην τους πάρουν με τις πέτρες.
    Σημασία θα είχε αν το κράτος δεν ήταν ο βασικός μέτοχος και αυτός που διορίζει την διοίκηση.

Τα υπόλοιπα παίδες, τι να σας πω...δικά τους στοιχεία είναι που παρουσίασαν στην Βουλή τον Μάρτιο. Προσωπικά δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω αφού προέρχονται από την εταιρία. Αν έχει υπαλλήλους με μπλοκάκι ή τους "δανείζεται" από καμμιά ManCo...ακόμα χειρότερα θα είναι τα νούμερα (ως ψαλίδα εννοώ).
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    To οτι η ΔΕΗ είναι εισηγμένη δεν δικαιολογεί τις διαφορές. Ισα ίσα που επειδή είναι εισηγμένη και υπάρχουν και ιδιώτες μέτοχοι που ψάχνουν πολύ...οι κρατικές εισηγμένες προσπαθούν να συγκρατήσουν το κόστος λειτουργίας που παρουσιάζουν στους αναλυτές για να μην τους πάρουν με τις πέτρες.
    Σημασία θα είχε αν το κράτος δεν ήταν ο βασικός μέτοχος και αυτός που διορίζει την διοίκηση.

Τα υπόλοιπα παίδες, τι να σας πω...δικά τους στοιχεία είναι που παρουσίασαν στην Βουλή τον Μάρτιο. Προσωπικά δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω αφού προέρχονται από την εταιρία. Αν έχει υπαλλήλους με μπλοκάκι ή τους "δανείζεται" από καμμιά ManCo...ακόμα χειρότερα θα είναι τα νούμερα (ως ψαλίδα εννοώ).
    Ξέρεις ότι βασικός αγωραστής είναι η ΖΙΜΕΝΣ ναι?
    ανανήψαντας

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    παιδιά το βράδυ στο σαράι έχω αρνιά σούβλας και χανουμάκια
    ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ

(εσύ όχι)
    Προσεχω με ποιους κανω παρεα.

ειμαι πολυ εκλεκτικος σε αντιθεση με αλλους.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Κτηνε να μιλησω για τους φαρμακοποιους εδω επαρχια;
    Να σου πω τι εξαψηφιες φορολογικες δηλωσεις κανουν;;
    Να σου μιλησω για περιουσιακα στοιχεια;;
    Να σου πω οτι ολοι ακομη και τωρα,εχουν υψηλοτατο βιοτικο επιπεδο;;
    ψεμματα ολα

δεν ακους εδω τι λενε ...πεινανε ολοι...

αλλο που ΔΕΝ θελουν το "ανοιγμα" του επαγγελματος....ειναι απο...αλτρουισμο.

Επιμένουν οι φαρμακοποιοί να μην ανοίξει το επάγγελμα
    http://www.capital.gr/story/3069950

Οι λιανέμποροι με τις άσπρες ρόμπες δίνουν μάχες πίσω από κλειστές πόρτες ...για να κρατήσουν το καρτέλ που τους δίνει δισ/μύρια παραπανίσια κέρδη κάθε χρόνο, εις βάρος των αρρώστων Ελλήνων ...

Οταν θα απελευθερωθούν τα φαρμακεία με το καλό, θα φαίνεται αστείο οτι κάποτε οι έμποροι είχαν φτιάξει νόμιμα καρτέλ σε βάρος μας ...

Για το καρτέλ των τραπεζιτών, υποχρεωτική μίζα από όλους τους συναλλασσόμενους 2%, κανείς; Εδώ θα μας παίρνουν δικά μας λεφτά, μη μου πει κανείς (η μίζα και επί του ΦΠΑ που δεν είναι δικά μας λεφτά).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Κτηνε να μιλησω για τους φαρμακοποιους εδω επαρχια;
    Να σου πω τι εξαψηφιες φορολογικες δηλωσεις κανουν;;
    Να σου μιλησω για περιουσιακα στοιχεια;;
    Να σου πω οτι ολοι ακομη και τωρα,εχουν υψηλοτατο βιοτικο επιπεδο;;

Κοίταξε να δεις πόσο απλά είναι, αν και δεν έχει νόημα πια γιατί ΟΛΑ έχουν δρομολογηθεί.
    Αυτός που λες ζει εκεί.
    Έχτισε το σπίτι του εκεί, τρώει πίνει εκεί και τα λεφτά μένουν εκεί.
    Όταν με το καλό η άδεια του θα περάσει στον πι μι με την δραχμή
    αυτός θα πάει σπίτι του και τη θέση του θα πάρει ένας με 800 ευρώ.

α και κάτι ακόμα.
    Το επάγγελμα ΔΕΝ θα ανοίξει με την έννοια που πιστεύουν πολλοί.
    Θέλω να πω ότι ο νέος φαρμακοποιός δεν μπορεί ν ανοίγει φαρμακείο όπου και όποτε γουστάρει.
    Η τρόικα λέει ότι πρέπει να κλείσουν από τα 10000 περίπου τα 6500 και να μείνουν 3500
    με συμμετοχή μη φαρμακοποιών στην ιδιωκτησία.
    Το πσοσοστό μένει οριστεί (αν οριστεί)

Όπως καταλαβαίνεις το ρεσιτάλ μαλακίας που δίνουν μερικοί
    για το κλειστό επάγγελμα που έχει πιο πολλά φαρμακεία από περίπτερα
    είναι το λιγότερο γελοίο.
    Ένα σου λέω μόνο.
    Με τον σημερινό νόμο ένας φαρμακοποιός ΜΠΟΡΕΙ και να βρει φαρμακείο.
    Με αυτόν που φέρνει η τρόικα, ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ.

Σημαντικό
    Εγώ δεν είμαι πλούσιος και νομίζω ότι όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν καλά.
    Δεν είμαι πλούσιος όμως γιατί ΕΠΕΛΕΞΑ να έχω φίλους και να ζήσω με αξιοπρέπεια
    (χωρίς να κλέβω και να ψάχνω κόλπα και κομπίνες)
    Ως εκ τούτου -με το μπαρδόν πάντα-
    ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ
    τι κάνουν οι φαρμακοποιοί στην επαρχία ο Μπλαμπλάκας ή ο Μαργιαλόπουλος
    ή ο Λαβρίδας.
    Δεν θα απαντήσω εγώ για αυτούς
    Ας απαντήσουν οι ομοϊδεάτες τους οι νουδόκ.
    Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ ακόμα σε κανέναν μπαγλαμά για τη ζωή μου
    ή το επάγγελμα μου.
    Στο κάτω κάτω εγώ σπούδασα και το φαρμακείο δεν αυτοσκοπός.
    Ότι και να γίνει (και θα γίνουν πολλά) δεν θα πάψω ποτέ να είμαι αυτό που σπούδασα.
    Ειδικά με τον κάθε παπάρα που ότι και να γίνει

Εδώ είναι τα @@ μου
    κι αυτός θα είναι από κάτω
    ΜΙΑ ΖΩΗ
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 14/10/2015 στις 10:08.
    ανανήψαντας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Κοίταξε να δεις πόσο απλά είναι, αν και δεν έχει νόημα πια γιατί ΟΛΑ έχουν δρομολογηθεί.
    Αυτός που λες ζει εκεί.
    Έχτισε το σπίτι του εκεί, τρώει πείνει εκεί και τα λεφτά μένουν εκεί.
    Όταν με το καλό η άδεια του θα περάσει στον πι μι με την δραχμή
    αυτός θα πάει σπίτι του και τη θέση του θα πάρει ένας με 800 ευρώ.

α και κάτι ακόμα.
    Το επάγγελμα ΔΕΝ θα ανοίξει με την έννοια που πιστεύουν πολλοί.
    Θέλω να πω ότι ο νέος φαρμακοποιός δεν μπορεί ν ανοίγει φαρμακείο όπου και όποτε γουστάρει.
    Η τρόικα λέει ότι πρέπει να κλείσουν από τα 10000 περίπου τα 6500 και να μείνουν 3500
    με συμμετοχή μη φαρμακοποιών στην ιδιωκτησία.
    Που τα διαβάζεις αυτά για το ότι δεν θα μπορεί να ανοίξει ο καθένας;

Εν Αθήναι πάντως, τα φαρμακεία (προ κρίσης) έκαναν κάτι τζίρους απίστευτους... Συγγενικά μου πρόσωπα, ζευγαρι, και οι 2 φαρμακοτρίφτες, με δικό τους φαρμακειο ο καθένας, έχουν σπίτι στη Φιλοθέη (όχι, δεν το κληρονόμησαν), αμαξάκια 45Κ€ ο ένας, 35Κ€ η άλλη, και τα παιδιά πάνε σε ιδιωτικό σχολείο από το νηπιαγωγείο....

Τώρα κλαίγονται ότι δεν τους πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ (ή όπως τον λένε, αλλάζει συνεχεια, εχασα τη μπάλα) κι ότι πρέπει να βάλουν κι άλλο μη φαρμακευτικό εμπόρευμα μέσα για να "ζήσουν"... Θα πρέπει να δουλέψουν δλδ όπως όλοι μας...

Μ@λ@κες είναι να θέλουν να ανοίξει το επάγγελμα; Τους καταλαβαίνω απόλυτα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Για το καρτέλ των τραπεζιτών, υποχρεωτική μίζα από όλους τους συναλλασσόμενους 2%, κανείς; Εδώ θα μας παίρνουν δικά μας λεφτά, μη μου πει κανείς (η μίζα και επί του ΦΠΑ που δεν είναι δικά μας λεφτά).
    Φίλε αυτά είναι νορμάλ....
    ανανήψαντας

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Οι λιανέμποροι με τις άσπρες ρόμπες δίνουν μάχες πίσω από κλειστές πόρτες ...για να κρατήσουν το καρτέλ που τους δίνει δισ/μύρια παραπανίσια κέρδη κάθε χρόνο, εις βάρος των αρρώστων Ελλήνων ...

Οταν θα απελευθερωθούν τα φαρμακεία με το καλό, θα φαίνεται αστείο οτι κάποτε οι έμποροι είχαν φτιάξει νόμιμα καρτέλ σε βάρος μας ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aris-alogo-2.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	64,4 KB 
ID:	342981

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Που τα διαβάζεις αυτά για το ότι δεν θα μπορεί να ανοίξει ο καθένας;

Εν Αθήναι πάντως, τα φαρμακεία (προ κρίσης) έκαναν κάτι τζίρους απίστευτους... Συγγενικά μου πρόσωπα, ζευγαρι, και οι 2 φαρμακοτρίφτες, με δικό τους φαρμακειο ο καθένας, έχουν σπίτι στη Φιλοθέη (όχι, δεν το κληρονόμησαν), αμαξάκια 45Κ€ ο ένας, 35Κ€ η άλλη, και τα παιδιά πάνε σε ιδιωτικό σχολείο από το νηπιαγωγείο....

Τώρα κλαίγονται ότι δεν τους πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ (ή όπως τον λένε, αλλάζει συνεχεια, εχασα τη μπάλα) κι ότι πρέπει να βάλουν κι άλλο μη φαρμακευτικό εμπόρευμα μέσα για να "ζήσουν"... Θα πρέπει να δουλέψουν δλδ όπως όλοι μας...

Μ@λ@κες είναι να θέλουν να ανοίξει το επάγγελμα; Τους καταλαβαίνω απόλυτα.
    Φίλε μου κατ αρχήν είναι λογικό να ξέρω τι θα συμβεί στον κλάδο μου και να προσπαθώ να πάρω τα μέτρα μου.
    Από εκεί και πέρα από την κρίση μέχρι τώρα έκλεισαν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μπίΖνες που τ αφεντικά τους
    είχαν χρήμα αφθονο.
    Δεν μου λέει τίποτε το όλο θέμα.

υγ
    Αν νομίζεις ότι η τρόικα που φτιάχνει νομοσχέδια είναι εδώ
    για να εξασφαλίσει το νέο φαρμακοποιό (που κάποτε ήμουν κι εγω΄)
    Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος
    Το θέμα όμως παραμένει ότι ΟΛΑ αυτά που έγραψα έχουν υπογραφεί
    οπότε ποιό το νόημα?
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 14/10/2015 στις 10:19.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Στην επαρχία (βόρεια Ελλάδα) γνωστός προ κρίσης μου έλεγε 8000 καθαρά το μήνα,τώρα μετά βίας 4-5 ...
    Ρε μαέστρο κάπου-κάτι μάλλον έχεις κάνει λάθος.
    Ελπίζω ρε μπαγάσα αυτά που φαίνονται σε μένα πολλά να μην είναι για σένα λίγα...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Χωρίς να υποστηρίζω ότι τους έπιασε καμιά καλοσύνη τους φαρμακοποιούς....
    Αυτοί για τη δουλειά τους νοιάζονται (και λογικό είναι κατ'εμέ).

Το ότι θα τονε φάμε στο γκWLο ποικιλοτρόπως κι όλοι οι υπόλοιποι με το άνοιγμα του επαγγέλματος είναι άλλη ιστορία, και θα το δούμε στην πορεία...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Κτινος μια ερώτηση

Πόσοι φαρμακοποιοί είστε εγγεγραμμένοι στο σύλλογο σας, πόσοι απο αυτούς δουλεύουν στη φαρμακοβιομηχανία και πόσοι απο αυτούς ειναι αφεντικά του εαυτού τους (έχουν το δικό τους φαρμακείο δηλάδης)

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19